2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896889 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

4 gun kaldi ,secme luksumuz cok fazla yok.

Ya lawal ya kucka ya da hickimse..

Lawal kesinlikle gelmemeli.kucka lawalden cok daha iyi futbolcudur.lawal gelecegine ya da kimse gelmeyecegine kucka gelsin.

Ciddiyim eğer başka birini getiremiyorsalar böyle devam edelim. Parda kalsın stada gitsin. Eğer fark yaratmayacaksa kimseyi istemiyorum ben.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı worns

Kucka Milan haberleri çok acı yalnız.

Bir sürü yıllık ücrete Obi Mikel filan alacaklar, sezonun yarısını yatarak geçirecek diye korkuyorum. Lawal'da fena hiç bir işe yaramaz.

Çevrimdışı Ersoy

4 gun kaldi ,secme luksumuz cok fazla yok.

Ya lawal ya kucka ya da hickimse..

Lawal kesinlikle gelmemeli.kucka lawalden cok daha iyi futbolcudur.lawal gelecegine ya da kimse gelmeyecegine kucka gelsin.
Kucka'da gitti elden abi. Lawali iyi paraya iteleyecekler.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı attila_metu

çok ileri gidiyorsun bizi renklilerle mukayese etmek ne oluyor
git ezikliğini başka yerde göster burası eziklerin yeri değil. gs nin ne
üstünlüğünü gördün bizden geçen sene bile değildi hakem faktörüyle şampiyon oldu
birde onun üzerine kadrosuna ekleme yapmadı vede sürekli kan kaybediyor bizse
5 tane nokta transfer yapmışız kadromuzdan ilk onbir birtek BA gitmiş yeride doldurulmuş.

@Necmi abi,
Arkadaş neden fazla ileri gitmiş , onu anlayamadım. Bence haksızlık yapıyorsun.
Objektif olarak herhangi bir takımın Beşiktaş'dan daha üstün olduğunu söylemek eziklik mi oluyor?
Geçen sene iki maçta da bizi yendiler. Hakemler sayesinde olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi oynadılar diyemem ama iki maçta da bizi yendilerse saygı duymak gerekli(ilk maç Veli'nin acemiliği ikinci maç da sneider vs iş bitiriciliği).
Beşiktaş forumundayız diye körü körüne Beşiktaş'ı yönetenleri mi savunmamız gerekiyor? Ya da bir dayanak olmadan her konuda en üstün Beşiktaş mı demeliyiz?

Çevrimdışı Alper1903

4 gün kaldı ne kaleci var ne stoper var ne orta saha. Ohooooooooo  :s20:

Çevrimdışı Kemal

İşte ama sen Kucka falan alınca farkı açamıyorsun. Adamlar bir şekilde kotarıyor işi. Biz halen daha orta sahada uyumlu olmaktan çok ama çok ötedeyiz. Tehlika çanları bir kere çaldı ikinci çaldığında yarıştan kopmuş olmaktan korkuyorum.

alamadık zaten , lawal la farkı açarız artık.

Çevrimdışı can1903

Obi Mikel'demi istemiyen var..

Hmm iyimiş.. En iyisi Lawal 1gün söevriz 2güncü yeriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Ozan - Gentner

Lucas-Onazi

Lucas-Gentner.

hepsi fark yaratırdı.

Ama sadece Kucka seni yarı sezonluk taşır. O kadar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

hiç ihtimal vermiyorum ama milan almıştır umarım kucka'yı. koca milan'ı ne haller düşürdüler vay be! yıldız oyuncu diye honda falan oynuyordu. şimdi balotelli'yi aldılar, kucka'yı da alırlarsa ligde kalmayı garantilerler. :evillol:

Çevrimdışı TALAT

İşte ama sen Kucka falan alınca farkı açamıyorsun. Adamlar bir şekilde kotarıyor işi. Biz halen daha orta sahada uyumlu olmaktan çok ama çok ötedeyiz. Tehlika çanları bir kere çaldı ikinci çaldığında yarıştan kopmuş olmaktan korkuyorum.

arkadaş tehlike çanları herkes için çalıyor. o çok beğendiğin kadroların puanlarını bi de bizimkini yazsana. trabzon gibi bir takımla oynamışlar mı bir de. takım şu haliyle bile bir kaç derbi haricinde bütün takımları çok rahat yener. muhteşem dediğin kadroların oynayışlarını da gördük. sanki kadro şampyionu hersene şampiyon oluyor. bütün takımların kadroları eksik ya da düzgün planlanmamış. hani çok beğeniyorsun ya onları ondan diyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kaanzor

Bide bizim scout lara laf ediyosunuz elimizi attığımız topçu değer kazanıyo herkes transferde bizi takip ediyo  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

Kucka Lawal'a 10 kez tercih edilir eğer kötüyle kıyaslarsak.

Yalnız karşılaştıracağımız opsiyon Lawal ise oradaki durumu siz tahmin edin.

Gelirse hayırlı olsun. En azından dribling yapmayı seven bir oyuncu bitiremese de top taşır, sert oynar. Karhan'ı hatırlarız biraz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başlıca alabileceğimiz oyuncular;

Leroy Fer

Gentner

Pavel Mamaev

Sebastian Rudy

Marco Benassi ( Ozan kadar para vermeyi göze alırsan )

Kimi ne kadar zorladılar bilmiyoruz ama ortasaha en kolay oyuncu bulunabilen bölge bu kadar zor değil seçenek yaratmak.

steven defour
             exteberia
           garmash bu 3'ünden biri bile iyi olur

Çevrimdışı mustafa01

Yalniz kucka nin menajeri super calisiyor, talip olmayan takim kalmadi,

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı attila_metu

Ciddiyim eğer başka birini getiremiyorsalar böyle devam edelim. Parda kalsın stada gitsin. Eğer fark yaratmayacaksa kimseyi istemiyorum ben.

Katılıyorum. Fark yaratmayacak oyuncular alınıp kadro şişirilmesin. 2-4 senedir oturmuş belli bir kemik kadromuz var. Kadro dengesini bozmaya gerek yok. Sonra elden çıkarmak için uğraşıyorlar.

Çevrimdışı eski inönü

Arkadaşlar bu son uyarım bu forumun kuralları var isteyen istediğini yazamaz
Beşiktaşı küçültücü yazılara burda izin vermeyiz Bundan sonra bu tip yazıları yazmayı adet edinmiş insanları
forumdan temizleyeceğiz. Aramızda sadece gerçek Beşiktasşlılara takımını seven
koruyan insanlara yer olacak. Kimsenin gaz çıkartma yeri olmayacak burası az olsun öz olsun.
sunucuya yeni verdiğimiz ayarlar sonucu artık foruma üye olan bir kişi ikinci kez üye olamayacak.
Bırakın üye olmayı Atılan birinin forumu bile takip etmesi engelleniyor artık. Bu nedenle yazdığınız
yazılara dikkat edin Beşiktaş değerlerine, yönetimine. Oyuncusuna küfür hakaret ve aşağılayıcı
üslup kullandığınızda uyarılmayacaksınız.

Hangi yazının Beşiktaş'ı küçültücü olduguna, hangisinin olmadıgına kim karar verecek? Bana gore de her şeyi koşulsuz kabul eden, sorgulamayan, eleştirmeyen taraftar Beşiktaş'ı küçültüyor

Çevrimdışı Deniz

Güzel kardeşim Ozan bizim ilk 11'e ismini ilk yazacagimiz bir kaç futbolcudan biri olacaktı . Biz yedekte tutmak için almayacaktik. Ve Ozan ile birlikte transferi kapatacaktik. Oynatıp patlatıp daha yüksek fiyata sarılmak için alınacaktı.

Ayrıca ben sana Ozan ve Souza'nin maliyetlerini sordum sadece Ozanın değil. Yedeklerimizin fenerbahceninki gibi olmasını istiyorsun ya o yüzden...
Kimsenin ilk 11 deki yeri garanti degil ozanin hic degil.bizde de kendini gosteremezse yedek duracak bir isimdi.

Maliyet hesabina girmeye gerek yok.iyi bir yedek kulubesi kurmak icin yuzmilyonlarca euroyu sokaga dokmezsin.5-6 milyona (atinci sattigimiz para) cok zengin bir kadro kurabilirsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

Şampiyonluk taraftarı değilde iyi futbol taraftarı olup bu oyundan zevk almaya başlamadığımız sürece işimiz zor.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

:uyucam: :uyucam:

Gerçekler acı mı geliyor ? Eleştiri yapmak ne zaman küçümseyici oluyor? Eleştiri yapmadıkça batıyoruz farkında değilsiniz. Yıldırım zamanında da o gelsin iyidir iyi bu gelsin iyidir iyi diye yie 8 senemiz gitti. Ve ben aynı şeyi bir daha yaşıyorum. Eğer tepki vermezsen bir 4 sene daha aynı şeyi yaşarsın.

Sen Beşiktaş isen adamlardan bariz çok daha iyi adamalr alman gerekiyorken bildiğin idarelik adamları alıp belki tutarsa şampiyon oluruzu bekliyorsun. Yapmayın böyle olmayın.
neye göre gerçek senin beğenmediğin bir oyuncu kötü olmak zorunda değil oyuncuyu beğenmediğin içinde Beşiktaşı yerin dibine sokamazsın.
nasıl transfer yapılmakla takım şampiyon olur garantisi yoksa yapılmayınca da şampiyon olamaz 3. olur gibi
laflarda söylenmez kimin ligi kaçıncı bitireceğini bilemeyiz.yadı alınan ismin nasıl performans vereceğini tahmin etmek için
müneccim olmak lazım o nedenle gelen oyuncuya göre Beşiktaşa sıralamada yer biçmek terbiyesizliktir ben
buna eleştiri demem her kes haddini bilecek bilmeyende burdan gidecek kimse burada Beşiktaşı küçültemez.
Bundan sonra buna asla izin verilmeyecek. @talha

Çevrimdışı Ziver

@Necmi abi,
Arkadaş neden fazla ileri gitmiş , onu anlayamadım. Bence haksızlık yapıyorsun.
Objektif olarak herhangi bir takımın Beşiktaş'dan daha üstün olduğunu söylemek eziklik mi oluyor?
Geçen sene iki maçta da bizi yendiler. Hakemler sayesinde olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi oynadılar diyemem ama iki maçta da bizi yendilerse saygı duymak gerekli(ilk maç Veli'nin acemiliği ikinci maç da sneider vs iş bitiriciliği).
Beşiktaş forumundayız diye körü körüne Beşiktaş'ı yönetenleri mi savunmamız gerekiyor? Ya da bir dayanak olmadan her konuda en üstün Beşiktaş mı demeliyiz?
yalniz adamlarin bizden iyi olmasi son iki senedeki derbi performansimizi aciklamiyor. yoksa en dandik anadolu takimlari bile bunlari yenebiliyor ya da en azindan gol atabiliyor. biz gecen gol bile atamiyorduk. sorun bilicin oyun yapisindaydi.

Çevrimdışı Ersoy

Mikel gelmek istemiyormus.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı GÖRKEM

Mikel oynamiyor diyorsunuz ama CHelsea'nin Orta Sahada nasil Oyunculara sahip oldugundan bahseden yok.

Ne istediginiz belli degil.

kucka nın menajerine helal olsun fiyat arttırmak için ancak bu kadarı yapılırdı. Milan ve roma gözünün önündeki adamı nedense transferin kapanmasına sayılı günler kala mı almaya kalkıyor?

Çevrimdışı can1903

Kucka'nın menajeri aynı zamanda Dzsudzsak - Skrtel - Burak Yılmaz'ında menajeri.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..