Gerçekler acı mı geliyor ? Eleştiri yapmak ne zaman küçümseyici oluyor? Eleştiri yapmadıkça batıyoruz farkında değilsiniz. Yıldırım zamanında da o gelsin iyidir iyi bu gelsin iyidir iyi diye yie 8 senemiz gitti. Ve ben aynı şeyi bir daha yaşıyorum. Eğer tepki vermezsen bir 4 sene daha aynı şeyi yaşarsın.
Sen Beşiktaş isen adamlardan bariz çok daha iyi adamalr alman gerekiyorken bildiğin idarelik adamları alıp belki tutarsa şampiyon oluruzu bekliyorsun. Yapmayın böyle olmayın.
neye göre gerçek senin beğenmediğin bir oyuncu kötü olmak zorunda değil oyuncuyu beğenmediğin içinde Beşiktaşı yerin dibine sokamazsın.
nasıl transfer yapılmakla takım şampiyon olur garantisi yoksa yapılmayınca da şampiyon olamaz 3. olur gibi
laflarda söylenmez kimin ligi kaçıncı bitireceğini bilemeyiz.yadı alınan ismin nasıl performans vereceğini tahmin etmek için
müneccim olmak lazım o nedenle gelen oyuncuya göre Beşiktaşa sıralamada yer biçmek terbiyesizliktir ben
buna eleştiri demem her kes haddini bilecek bilmeyende burdan gidecek kimse burada Beşiktaşı küçültemez.
Bundan sonra buna asla izin verilmeyecek.
@talha