her transferin gerçekleşmemesi normal tabi... çünkü talip olduğun oyuncular kalibresi yüksek topcular.. konop eğer alınsaydı türkiyede efsane olurdu.. rvp, ozan vs. bu bile transfer çalışmasının başarılı olduğunu gösterir benim için... yanlış anlaşılmasın ben f. orman cı falan deilim... umrumdada olmaz... başka konularda da eleştiririm ama transfer konusunda hele hele bu seneki transferlerden sonra eleştirme hakkım olduğunu düşünmüyorum.. tek ve belkide en büyük hatası bu sene dzsudzsak yerine q7 nin alınması.. ilk tercih daha mantıklıydı bence..
Burada sıkıntı transferin gerçekleşmemesi değil, alternatiflerinin hazır olmayışı. Ozan'ı, İnler'i 15-20 gün kovaladılar, herhalde çok güveniyorlardı o transferlerin biteceğine ki başka kimseyle görüşme gereği duymadılar. Lucas olayında da aynısı yaşandı. Bu işler böyle yapılmaz. Aynı anda 5 oyuncuyla görüşür anlaşırsın, hoca hangisini okeylerse onunla imzalarsın.
Tolgay'ın sakatlanmasının üzerinden 1.5 ay geçti ve hala yeri doldurulamadı. Şurada transfer sezonunun bitmesine 5 gün kala alternatif kim kaldı belli değil. Menajerlerin eline düştük şu an, şapkadan Sosa çıksın diye dua edeceğiz.