2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897294 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Hala ses seda yok
4-5 gün kaldı transfer bitiyor hala tık yok.
Veli yarın antremanlara başlıyormuş boşver gerek mi transfere? Yanlışlıkla şampiyon vs oluruz sonra dert daha büyür, küçük olsun benim olsun zihniyeti böyle bir şey olsa gerek!

Çevrimdışı kaanzor

maciej lampeyi almışız baskette iyi pivottur hayırlı olsun  :claps: :claps:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maciej lampeyi almışız baskette iyi pivottur hayırlı olsun  :claps: :claps:
gayet iyi bi kariyeri vardır ve iyi oyuncudur barcelona ve nba kariyeri var adamın :D

Çevrimdışı Ersoy

@Sedat.Y buyur abi.Anca bunu bulabildim.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 15:51:42 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek ortasaha olsun forvet alalım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aykut.celenk

Alıntı
Neden bu kadar sabırsız oldu taraftatar?
 Bir takım transfer yapıyor. Öbür takımın taraftarları “Biz ne zaman transfer yapacağız?” diye sosyal medya aracılığıyla kulübe baskı kuruyor. Kulüp mecbur kalıyor artık transfer yapmaya.Menajer oynayan gençler vardı.
O nesil artık tribünlere yöneldi. Menajer oyununda istediğinizi alıyorsunuz, istediğinizi bırakıyorsunuz. İstediğiniz teknik direktörle anlaşıyorsunuz. Ama günümüz dünyasında milyonlarca Euro’dan bahsediyoruz. “O transferi istiyorum” diyor taraftar.     

Ercan Taner'in güzel sözlerinden bir tanesi sanki transfer bakkaldan ekmek almak gibi size göre  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çare fernandes :D @Yunus Emre Dökmeci ister bence fernandesi de  :kop: :kop: :kop:

her transferin gerçekleşmemesi normal tabi... çünkü talip olduğun oyuncular kalibresi yüksek topcular.. konop eğer alınsaydı türkiyede efsane olurdu.. rvp, ozan vs. bu bile transfer çalışmasının başarılı olduğunu gösterir benim için... yanlış anlaşılmasın ben f. orman cı falan deilim... umrumdada olmaz... başka konularda da eleştiririm ama transfer konusunda hele hele bu seneki transferlerden sonra eleştirme hakkım olduğunu düşünmüyorum.. tek ve belkide en büyük hatası bu sene dzsudzsak yerine q7 nin alınması.. ilk tercih daha mantıklıydı bence..
Eksik ya da yarım yapılan her şey eleştirilir, eleştirilmelide zaten. Ozan tufana 7 milyon verirken kur 1.00 tl değildi. Orta sahada eksik olduğunu sağır sultan duydu, hepimiz izliyoruz, görüyoruz. Bir oyuncu almak, üstelik 2 ay boyunca oraya 1 oyuncu almak bu kadar zor ise başkan için yapamıyorum desin. Çözüm üretemiyorsa başkan çıkıp açık açık söylesin, transfer işini yapamıyorum desin. Dürüst olsun bize karşı artık.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

her transferin gerçekleşmemesi normal tabi... çünkü talip olduğun oyuncular kalibresi yüksek topcular.. konop eğer alınsaydı türkiyede efsane olurdu.. rvp, ozan vs. bu bile transfer çalışmasının başarılı olduğunu gösterir benim için... yanlış anlaşılmasın ben f. orman cı falan deilim... umrumdada olmaz... başka konularda da eleştiririm ama transfer konusunda hele hele bu seneki transferlerden sonra eleştirme hakkım olduğunu düşünmüyorum.. tek ve belkide en büyük hatası bu sene dzsudzsak yerine q7 nin alınması.. ilk tercih daha mantıklıydı bence..

Burada sıkıntı transferin gerçekleşmemesi değil, alternatiflerinin hazır olmayışı. Ozan'ı, İnler'i 15-20 gün kovaladılar, herhalde çok güveniyorlardı o transferlerin biteceğine ki başka kimseyle görüşme gereği duymadılar. Lucas olayında da aynısı yaşandı. Bu işler böyle yapılmaz. Aynı anda 5 oyuncuyla görüşür anlaşırsın, hoca hangisini okeylerse onunla imzalarsın.

Tolgay'ın sakatlanmasının üzerinden 1.5 ay geçti ve hala yeri doldurulamadı. Şurada transfer sezonunun bitmesine 5 gün kala alternatif kim kaldı belli değil. Menajerlerin eline düştük şu an, şapkadan Sosa çıksın diye dua edeceğiz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

Yahu :)

5 gün kalmış. Tarih olsa 15 haziran anlayacağım bu söylemleri yok sabırlı olun yok bu kadar kolay mı ama tarih 26 Ağustos.

Ayrıca sanırım bize bakkal uzak Avrupa takımlarına yakın. Zira planını düzgün yapan takımlar bakkaldan ekmek alır gibi yapabiliyorlar transferlerini. Bu bakkal ile bir biz anlaşamıyoruz demek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

5 gün kalmış. Tarih olsa 15 haziran anlayacağım bu söylemleri yok sabırlı olun yok bu kadar kolay mı ama tarih 26 Ağustos.

Ayrıca sanırım bize bakkal uzak Avrupa takımlarına yakın. Zira planını düzgün yapan takımlar bakkaldan ekmek alır gibi yapabiliyorlar transferlerini. Bu bakkal ile bir biz anlaşamıyoruz demek.

Bahane..

"Kalkmasını bilmeyen o masaya oturmayacak" dedi bugün. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LORDBJK

Trabzon maçını tekrar izlemeni öneririm. Kalede Tolga , sol stoper Ersan, sol bek Motta , merkez orta saha Necip. Sonra neden kaybettik , neden yönetim bu kadar eleştiriliyor?!!  Veli 1 ay sonra dönse bu kadar sorunlu pozisyon varken değişen ne olacak? Trabzon maçının kaybedilmesinin belki tek değil ama en büyük sorumlusu yönetimin ta kendisidir. Bilinçli taraftar bunun farkında ama yine de yönetime sabır gösterdi yönetim birşeylerin farkında , elinden geleni yapıyordur diye maçtan sonra . Fikret Orman'ın açıklamaları da iyice tuz biber oldu bu beklentilere.  Puanlar , şampiyonluk nasıl gider yönetim uygulamalı olarak bunun nasıl mümkün olduğunu gösteriyor .

Ya arkadaşım önce sen bir izle istersen tolgayı severiz sevmeyiz  ayrı ama yediği 2 golde de hatası yoktu bari bu kadar yapmayın.Ama senin öldük bittik dediğin rakiplerinin kalecileri biri penaltı yaptırdı diğeri de hatalı gol yedi ama senin gibi yerin dibine sokmadı.İkincisi necip maç 1-1 ve takım 10 kişi kalmışken oyuna girdi rakibe kaç tane pozisyon verdin bir söylesene. Üçüncüsü motta zaten bu sene formayı zor görür ankara'da oturduğum için sık sık gençlerin maçını takip ederim en beğendiğim topçu tosic'ti daha formunu bile bulamadı göreceksiniz bu senenin en iyi transferi olacak.Dört beğenmediğiniz Ersan Kjær ve hakan baltadan iyi topçudur renklilerden birine gitse ağlarsınız yedek kalsa bak şunların yedeklerine dersiniz Beşiktaş'ta olunca vur abayı.Beş dünyanın en iyi kaleci ve defansını da getirsen gol yemeyeceksin diye bir şey yok her gol yendiğinde defansı komple mi değiştireceğiz geçen haftada rodolfo yüzünden yedik.Altı ne biliyorsun belki maçtan sonra yönetim artık transfer yapmayalım zaten kimi alsak taraftar gelmiyor  demiş te olabilir.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İddia ediyorum trabzondaki iş bitiricilik bizim transferlerde olsaydı bugün trabzonspor galibiyetini konuşur olurduk, en nokta transferleri de biz yaptık derdik..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Dün o kadar yazdım onaylayan biri çıkmadı :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bahane..

"Kalkmasını bilmeyen o masaya oturmayacak" dedi bugün. :)
'İstifa etmesini bilmeyen başkanlık koltuğuna oturmayacak' şeklinde değiştirilmeli o cümle.

Çevrimdışı Sedat.Y

Çevrimiçi Samet Ç

Gelen giden var mı ?

Çevrimdışı Abdullah

Çare fernandes :D @Yunus Emre Dökmeci ister bence fernandesi de  :kop: :kop: :kop:
Fernandes dünyanın en yetenekli ortasahasıdır NET!!! Adama disiplinsiz diyebilirsiniz ama kötü oyuncu diyemezsiniz NET!!!  :evillol: :evillol:

EssiLor

• Ziyaretçi

Veli yarın antremanlara başlıyormuş boşver gerek mi transfere? Yanlışlıkla şampiyon vs oluruz sonra dert daha büyür, küçük olsun benim olsun zihniyeti böyle bir şey olsa gerek!
Lucas işinin gecikmesi Stoper ve Kaleci transferinin yetişememesine neden olacak tek sıkıntı bu.
Kale On Libero ve Stoper alınmazsa Sıkıntılı günler bekliyor olacak bizi.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı aykut.celenk

15 haziran söylemlerine bakınca ne göreceksin yine aynı tarz benim söylemek istediğim klavye taraftarlığı yapmayın onu al bunu al adam gelmek istemiyorsa nasıl getireceksin paran ve güçün yetiyormu buna bakmadan al al al ben bu söylemlerin yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum. Burada kimlerin adı geçti bir inceleyelim isterseniz ve gittikleri takımlara bakalım

Lucas işinin gecikmesi Stoper ve Kaleci transferinin yetişememesine neden olacak tek sıkıntı bu.
Kale On Libero ve Stoper alınmazsa Sıkıntılı günler bekliyor olacak bizi.
Kardeşim lucas işinin gecikmesi gibi bir durum yok. O iş çoktan kapandı. Zaten pek niyetleri de yokmuş bugün anladık. Onun dışında bu saatten sonra transfer olacağını sanmıyorum. Böyle devam edeceğiz. Başkan fm de veliyi takımda oynatır nasılsa oradan takip ediyor sanırım sakatlığının ne durumda olduğunun bile farkında değil. Sinirleri alt üst etti resmen.

Çevrimdışı Ersin1903

Ben yönetimin başarısızlığının mizah konusu yapılmasını da anlayamıyorum.Koskoca bir sezon daha heba oldu goygoy peşinde olanlar var.Allah bunları al aşağı eder inşallah bizim taraftarda ve yönetimde bunu göremiyoruz maalesef.

Çevrimdışı canU

Valdesle anlaşmışlar belli zaten hoca istemiyor deniliyordu onu ikna etmeye çalışıyor olabilirler.

Orta saha bulamadık kaleci getirdik size:)

Mesela anlamadığım noktalrdan biri de şu. Sol açık olmazsa olmaz bir transfer miydi? Aylarca oraya harcadılar. Senin orta sahanda 2 adam eksiğin var. 1.5aydır bu kesin. Açık kovaladın aylarca.

Bir de transferi bitirebilsen belki zamanın kalıcak elden çıkartmak istediklerine takım bulacaktın sezer, süzen gibi topçulara.

Ama şuna katılamam kulüp küçük olsun da bizim olsun anlayışında olsa başk ne stat yapardı ne bu sponsorlukları bulurdu. İlk geldiğindeki yönetim anlayışında ve kadrosuyla kalsaydı başkan şuan her açıdan efsane olmuş olabilirdi. Ama zaman geçtikçe iyi kişiler yönetimden uzaklaltırıldı. Git gide profesyonellik lafları azaldı. Neyse