ben söylüyorum tek önlibero taraftarıyım ben bu ligde.. onada atiba yeterli.. yedeğine koyarım eslem i gerekirse 1-2 anadolu maçında s.kurtuluşu yeter bu takıma.. he diyosanızki bizim ofans orta sahalar fb gs den geri ona bakış açısı der geçerim... tam altyapıdan oyuncu çıkaracak takım bu takım bence.. tek eksik işte kale.. ah kale vah kale 
Trabzon maçını tekrar izlemeni öneririm. Kalede Tolga , sol stoper Ersan, sol bek Motta , merkez orta saha Necip. Sonra neden kaybettik , neden yönetim bu kadar eleştiriliyor?!! Veli 1 ay sonra dönse bu kadar sorunlu pozisyon varken değişen ne olacak? Trabzon maçının kaybedilmesinin belki tek değil ama en büyük sorumlusu yönetimin ta kendisidir. Bilinçli taraftar bunun farkında ama yine de yönetime sabır gösterdi yönetim birşeylerin farkında , elinden geleni yapıyordur diye maçtan sonra . Fikret Orman'ın açıklamaları da iyice tuz biber oldu bu beklentilere. Puanlar , şampiyonluk nasıl gider yönetim uygulamalı olarak bunun nasıl mümkün olduğunu gösteriyor .