2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896528 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Neden sorgulama yapmadan olumlu ya da olumsuz eleştiriler yapıyoruz. Ben kendi adıma kafamda sorgulamadan ne inanırım ne de inanmam. Başkan'ın bu röportaja çıkış nedeni şu adını vermeyen yönetici idi. Ama elbette başka sorular da gelecekti.
Stat forumunu düzenli takip eden hiç kimse bu sezon kapandı diyemez ve dememelidir de . Bir başka kaza bela olmazsa en kötümser tahmin 19.03.2015 tir.
Takımdaki eksiklikleri en iyi Şenol Hoca bilir ve yönetime aktarır. Leiva olayını biliyoruz hepimiz , kiralama olacağından stopere ve kaleciye yönelecektik peşi sıra. Kiralık ev tutacağın zaman evi kötülersin ki fiyatı düşsün hadi olmadı başka evlere bakarım havası verirsin.
Gökhan Töre silahla yaralandı ertesi hafta maça çıktı. melo sezonu kapattı dediler 2 ay civarında döndü. Bırakalım sağlık heyeti karar versin. Diyelim ki 3 aydan önce dönmez . Eğer Başkan Veli dediyse bunu da yabancı transferlere yapılan bir duyuru olarak algılarım ben. Yani gerek yok aslında bakın Veli dönüyor algısı. Hee 1 eylüle kadar orta saha alınmazsa o zaman ne derseniz deyin ama şimdi hakarete varan yorumları okumak açıkçası iç karartıcı.
Başkan mobese görse konuşacakmış diyenlere de Beşiktaş üzerine oynanan medya oyunlarını hatırlatırım. En çok yalan haber sana yapılıyorsa en çok ta sen konuşursun.
Bir an için empati yapın Başkan'ın yerine koyun kendinizi.
Sonuç olarak 1 eylüle kadar ( En geç ) sabır diyorum

Eline ağzına sağlık abi  :claps:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ben söylüyorum tek önlibero taraftarıyım ben bu ligde.. onada atiba yeterli.. yedeğine koyarım eslem i gerekirse 1-2 anadolu maçında s.kurtuluşu yeter bu takıma.. he diyosanızki bizim ofans orta sahalar fb gs den geri ona bakış açısı der geçerim... tam altyapıdan oyuncu çıkaracak takım bu takım bence.. tek eksik işte kale.. ah kale vah kale :)
iste bu düsünce ile 3.lük den fazlasi hayal, ama olsun alistik zaten demi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden sorgulama yapmadan olumlu ya da olumsuz eleştiriler yapıyoruz. Ben kendi adıma kafamda sorgulamadan ne inanırım ne de inanmam. Başkan'ın bu röportaja çıkış nedeni şu adını vermeyen yönetici idi. Ama elbette başka sorular da gelecekti.
Stat forumunu düzenli takip eden hiç kimse bu sezon kapandı diyemez ve dememelidir de . Bir başka kaza bela olmazsa en kötümser tahmin 19.03.2015 tir.
Takımdaki eksiklikleri en iyi Şenol Hoca bilir ve yönetime aktarır. Leiva olayını biliyoruz hepimiz , kiralama olacağından stopere ve kaleciye yönelecektik peşi sıra. Kiralık ev tutacağın zaman evi kötülersin ki fiyatı düşsün hadi olmadı başka evlere bakarım havası verirsin.
Gökhan Töre silahla yaralandı ertesi hafta maça çıktı. melo sezonu kapattı dediler 2 ay civarında döndü. Bırakalım sağlık heyeti karar versin. Diyelim ki 3 aydan önce dönmez . Eğer Başkan Veli dediyse bunu da yabancı transferlere yapılan bir duyuru olarak algılarım ben. Yani gerek yok aslında bakın Veli dönüyor algısı. Hee 1 eylüle kadar orta saha alınmazsa o zaman ne derseniz deyin ama şimdi hakarete varan yorumları okumak açıkçası iç karartıcı.
Başkan mobese görse konuşacakmış diyenlere de Beşiktaş üzerine oynanan medya oyunlarını hatırlatırım. En çok yalan haber sana yapılıyorsa en çok ta sen konuşursun.
Bir an için empati yapın Başkan'ın yerine koyun kendinizi.
Sonuç olarak 1 eylüle kadar ( En geç ) sabır diyorum
Adamlar gelip bizim Türkiye'deki açıklamaları filan takip mi ediyor zannediyorsun abi? Kendi taraftarına algı operasyonu yapmaktan başka bir işe yaramıyor bu konuşmalar. Stat forumunu düzenli takip ediyorum ve o stadın bu sezon açılmayacağından adım gibi eminim. Veli olayında bir ameliyat söz konusu daha yeni ameliyat olmuş ve 5-6 aydır futboldan uzak birisinin bu kadar sürede sahalara döneceğine inanmak bana mantıklı gelmiyor. 1 Eylüle kadar alınacak orta sahayı hep beraber göreceğiz. O zaman bunun üzerinden daha net konuşuruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

ben söylüyorum tek önlibero taraftarıyım ben bu ligde.. onada atiba yeterli.. yedeğine koyarım eslem i gerekirse 1-2 anadolu maçında s.kurtuluşu yeter bu takıma.. he diyosanızki bizim ofans orta sahalar fb gs den geri ona bakış açısı der geçerim... tam altyapıdan oyuncu çıkaracak takım bu takım bence.. tek eksik işte kale.. ah kale vah kale :)
En mantıklısı tek libero çıkalım delik deşik etsinler:) hadi tek çıktık diyelim herşey iyi güzel, atiba sakatlandı kim oynayacak? Nejip mi? Yoksa eslem mi? 2 maç oynamış çocuk gelicek takımın tüm orta saha yükünü çekecek mükemmel planlama:)

Çevrimdışı kaanzor

Abovv Eslemide gömmüşler. Altyapıdan adam çıkmıyo diye üzülüyoruz bizde Eslem olur gayette güzel olur abilerini iyi yedekler ve en az ozan olur.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı canU

Fikret Orman strateji yapıyor
Ya kendinizi kandırmayın. Liverpool sanki elinden çıkartmak için ölüyor da leivayı biz strateji yapınca bırakacak. Lawal için yapıor diyorsan tabi olabilir anca onu alırlar. Utanmadan maliyetli diyip lawal 4-5 verirler.

Çevrimdışı atalay

Ülkede işini yapamayan herkes strateji uzmanı oluyor.  :D

Söylenen her yalanın, yapılan her yanlışın strateji diye savunulması çok tanıdık geliyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

burada herkes bilir, ben de başkanı çok severim ama, artık 6/8 lik müzik nakaratına döndü ,bence biraz mikrofonlardan uzak durmalı değerli @Hasan Tahsin kardeşim .
@ahmet türker abim medya bu kadar Beşiktaş'ımızın üzerine geliyorsa en fazla konuşma hakkı da bizimdir diyorum. Konuşmasa bu sefer neden konuşmadı diyenler de önemli sayılara ulaşacaktır  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abovv Eslemide gömmüşler. Altyapıdan adam çıkmıyo diye üzülüyoruz bizde Eslem olur gayette güzel olur abilerini iyi yedekler ve en az ozan olur.
Bu kafayla en fazla Paul Pogba olur desene. Eslem'in olacağına inansaydı Şenol Güneş tekrar altyapıya göndermezdi. Ben resmi sitede A takım arasında göremiyorum sen görebiliyor musun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Buarada düşünce gerçekten orta saha olmadı kaleci alalım düşüncesi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Trabzon maçını tekrar izlemeni öneririm. Kalede Tolga , sol stoper Ersan, sol bek Motta , merkez orta saha Necip. Sonra neden kaybettik , neden yönetim bu kadar eleştiriliyor?!!  Veli 1 ay sonra dönse bu kadar sorunlu pozisyon varken değişen ne olacak? Trabzon maçının kaybedilmesinin belki tek değil ama en büyük sorumlusu yönetimin ta kendisidir. Bilinçli taraftar bunun farkında ama yine de yönetime sabır gösterdi yönetim birşeylerin farkında , elinden geleni yapıyordur diye maçtan sonra . Fikret Orman'ın açıklamaları da iyice tuz biber oldu bu beklentilere.  Puanlar , şampiyonluk nasıl gider yönetim uygulamalı olarak bunun nasıl mümkün olduğunu gösteriyor .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Ergin Aslan ‏@erginaslan  1 dk.1 dakika önce
Topu cezasahası dışında tutmayacak, her kaleci vuruşundan sonra sağı/solu ağrımayacak bir kaleci lazım. pasta yedirmeyi bilmese de olur..."

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abim medya bu kadar Beşiktaş'ımızın üzerine geliyorsa en fazla konuşma hakkı da bizimdir diyorum. Konuşmasa bu sefer neden konuşmadı diyenler de önemli sayılara ulaşacaktır  :ok:
arada pot kırıyor onun için uzak dursun dedim ,konuşmanın bir bölümünde'' çatıyı bayramdan önce kaldırmayı'' düşünüyoruz dedi ,benim vücudumu ateş bastı ,evin içinde söyleme şunu diye bağırmışım ,hanım balkondan duymuş ne oldu diye geldi . demek istediğimi anlıyorsundur sevgili kardeşim. :) bayramdan önce çatı kaldırılır mı sence .

Çevrimdışı musacn1903

Övünç doria yüksek ihtimal dedi 1 2 gun icerisinde açıklanırsa süpriz olmaz dedi

Çevrimdışı kaanzor

Bu kafayla en fazla Paul Pogba olur desene. Eslem'in olacağına inansaydı Şenol Güneş tekrar altyapıya göndermezdi. Ben resmi sitede A takım arasında göremiyorum sen görebiliyor musun?

Şenol hoca yaşından dolayı gönderdi ama idda ediyorum kupa maçlarında 18 de Eslemi sürekli görücez. Seni bilmem ama ben paf maçlarını sürekli izlerim ve Eslem bursada olsa hepiniz 10m verip diliniz dışarıda alalım diye bağrınırdınız.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol hoca yaşından dolayı gönderdi ama idda ediyorum kupa maçlarında 18 de Eslemi sürekli görücez. Seni bilmem ama ben paf maçlarını sürekli izlerim ve Eslem bursada olsa hepiniz 10m verip diliniz dışarıda alalım diye bağrınırdınız.
Kupa maçında 18 de görsek ne olur? Önemli olan oynaması. Ziraat te de oynayamayacaksa o adamdan hiçbirşey olmaz zaten

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben realiteyi konuşuyorum. Eslem kadro oyuncusu olarak düşünülse as takıma alınırdı. Ben de Eslem'i izleyen ve beğenen birisiyim ama Lucas Leivaların Gökhan İnler'in adlarının geçtiği ortamda geldiğimiz noktanın Eslem olmasını anlamıyorum anlayamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Adamlar gelip bizim Türkiye'deki açıklamaları filan takip mi ediyor zannediyorsun abi? Kendi taraftarına algı operasyonu yapmaktan başka bir işe yaramıyor bu konuşmalar. Stat forumunu düzenli takip ediyorum ve o stadın bu sezon açılmayacağından adım gibi eminim. Veli olayında bir ameliyat söz konusu daha yeni ameliyat olmuş ve 5-6 aydır futboldan uzak birisinin bu kadar sürede sahalara döneceğine inanmak bana mantıklı gelmiyor. 1 Eylüle kadar alınacak orta sahayı hep beraber göreceğiz. O zaman bunun üzerinden daha net konuşuruz.

Adamlar Fanatik'i, NTV Spor'u kaynak gösteriyorlar. Son cümlen olayın özüdür. Eleştiri yapılacak konu nedir biliyormusun; Başkan Ersan'ın kulağından tutup Çin'e satmamıştır ya ben bunu çok yanlış bulurum. Oradan gelecek 4-5 milyon elimizi inanılmaz kuvvetlendirecekti. 1 Eylül olsun hep beraber yapalım eleştirilerimizi. Hoş burada eleştiri yapınca Başkan'ın kulağına da gitmiyordur ki bizi dinleyip gereğini yapsın. Ben hala iyi bir orta saha ve stoper beklerken yazılanları görünce içim kararıyor o yüzden bir önceki yazıyı yazma ihtiyacı duydum. Yani özetle ümidimi yok etmeyin  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adamlar Fanatik'i, NTV Spor'u kaynak gösteriyorlar. Son cümlen olayın özüdür. Eleştiri yapılacak konu nedir biliyormusun; Başkan Ersan'ın kulağından tutup Çin'e satmamıştır ya ben bunu çok yanlış bulurum. Oradan gelecek 4-5 milyon elimizi inanılmaz kuvvetlendirecekti. 1 Eylül olsun hep beraber yapalım eleştirilerimizi. Hoş burada eleştiri yapınca Başkan'ın kulağına da gitmiyordur ki bizi dinleyip gereğini yapsın. Ben hala iyi bir orta saha ve stoper beklerken yazılanları görünce içim kararıyor o yüzden bir önceki yazıyı yazma ihtiyacı duydum. Yani özetle ümidimi yok etmeyin  :D
Ersan konusunda ki yaramı hiç açma abi. Kabuslar eşliğinde uyanıyorum geceleri  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Trabzon maçını tekrar izlemeni öneririm. Kalede Tolga , sol stoper Ersan, sol bek Motta , merkez orta saha Necip. Sonra neden kaybettik , neden yönetim bu kadar eleştiriliyor?!!  Veli 1 ay sonra dönse bu kadar sorunlu pozisyon varken değişen ne olacak? Trabzon maçının kaybedilmesinin belki tek değil ama en büyük sorumlusu yönetimin ta kendisidir. Bilinçli taraftar bunun farkında ama yine de yönetime sabır gösterdi yönetim birşeylerin farkında , elinden geleni yapıyordur diye maçtan sonra . Fikret Orman'ın açıklamaları da iyice tuz biber oldu bu beklentilere.  Puanlar , şampiyonluk nasıl gider yönetim uygulamalı olarak bunun nasıl mümkün olduğunu gösteriyor .

Bende sana tekrar izlemeni öneriyorum.
Trabzon maçını ne necip ne tolga ne ersan nede yönetim yüzünden kaybettik.Başta Şenol hoca (oyunu doğru fakat çok geç okudu), 7 ve 17 sağolsun kendi ayağımıza sıktık.

Çevrimdışı Kemal

Can , dur kardeşim ömer + 3.5 m euroya lawal alalım sende başlayacan bu söylemlere :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

skysporta göre valdesle imzaladık

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

arada pot kırıyor onun için uzak dursun dedim ,konuşmanın bir bölümünde'' çatıyı bayramdan önce kaldırmayı'' düşünüyoruz dedi ,benim vücudumu ateş bastı ,evin içinde söyleme şunu diye bağırmışım ,hanım balkondan duymuş ne oldu diye geldi . demek istediğimi anlıyorsundur sevgili kardeşim. :) bayramdan önce çatı kaldırılır mı sence .
O bölümü kaçırmışım Ahmet abi  :) Bayram sonrası çatının kaldırılmaya başlanacağı kesin gibi. Tamamen kalkması kasım başı olacak. Çatı tamamen kalktıktan sonra membran serimi, koltuklar ve çim işleri üç ay süreceğine göre ocak sonu açılışın olması ihtimal dahilinde. Kötümser tahmin 1,5 ay sonrası yani 19 Mart 2016 . Sanırım bu yazdıklarıma stat forumunu yöneten @Efe ve @FARUK kardeşlerimde hak vereceklerdir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Koa_lAA

türkiye ligi için tek önlibero diyorum arkadaşlar.. her maç delik deşik olma olayı hikaye.. hiç sevmesemde bu sistemi f.terim tutturdu. yeterki gelen her top gol olmasın.. kalecide ondan şart diyorum..

atiba koca sezon tek değil arkadaşlar.. ligin ikinci yarısı döncek gibi veli.. o zamana kadarda idare edecez...
trabzon maçında bence kötü değildik.. şimdi yenildik diye yok adamlar ezdi orta saha çöktü falan..hikaye..yok öyle bişey.. he 10 kişi kalınca durum deişti. o da normal yadırganacak bi durum deil...

tekrar söylüyorum kendi fikrim bu takım tek bi kaleci transferiyle şampiyonluğun en büyük adayıdır.. yeterki takım içi huzursuzluk olmasın.. quaresma-töre falan...