2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897886 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı pascal26

Başkan'ın konuşmalarını neden bir tek ben dört dörtlük buldum acaba

Abi dört dörtlük değilse bile fena değildi. Gördüğüm kadar çoğu arkadaş gerçekten orta saha transferi yapılmamasına öfkeli. Başka bikaç arkadaş da Orman'ı sevmedikleri için fırsattan istifade yükleniyor bence.

Transfer tahtası kapanır, o zaman gelen giden yazılıp notu verilir. Başladığımızda satış yapmadan transfer yapamaz noktasındaydık. Giden forveti aratmayacak bi forvet alındı, ayrıca yaratılan kaynakla da sağ bek, sol bek, stoper, sol açık alındı. Şu an 2 pozisyona gerçekten kaliteli 2 isim alabilsek kulüp yakın tarihinin en başarılı transfer sezonu tamamlanmış olacak. Yapamazlarsa da bu kadar işin sonrasında belki bi çuval incir berbat olacak, göreceğiz artık. Ben mutlaka 2 oyncu geleceğini düşünüyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bende sana tekrar izlemeni öneriyorum.
Trabzon maçını ne necip ne tolga ne ersan nede yönetim yüzünden kaybettik.Başta Şenol hoca (oyunu doğru fakat çok geç okudu), 7 ve 17 sağolsun kendi ayağımıza sıktık.
Şenol Güneş'in elinde uygun oyuncu kadrosu vardı da uygun formasyonla çıkmadı mı sahaya? Şenol Güneş mi tutturdu bana Quaresma'yı alın diye ya da merkez orta sahaya kaliteli oyuncu almayın , madem orta sahaya transfer yapmıyorsunuz o zaman orta sahayı sadece Atiba'ya bıraksakta olur mesele yok, boş bırakılan orta sahamız ile oyunu rakip takımın insiyatifine bırakırız , onlarda bu fırsatı değerlendirir gol atar demiştir muhakkak. Orta sahada oyun adamların eline geçse ne olacak ki zaten , defansında Ersan, Motta kalende de Tolga var zaten . Gelip nasıl gol atacaklar ki ?
Sorumluluğu Şenol Güneş'in üzerine yıkıp yönetimi aradan çıkarmakta çok güzel taktik . Şenol Güneş'in de yönetim kadar olmasa da yenilgide kusuru olmuştur. Şenol Güneş'in yaptığı hatalarda ayrıyeten yönetimin de payı olmuştur.

Çevrimdışı Kemal

türkiye ligi için tek önlibero diyorum arkadaşlar.. her maç delik deşik olma olayı hikaye.. hiç sevmesemde bu sistemi f.terim tutturdu. yeterki gelen her top gol olmasın.. kalecide ondan şart diyorum..

atiba koca sezon tek değil arkadaşlar.. ligin ikinci yarısı döncek gibi veli.. o zamana kadarda idare edecez...
trabzon maçında bence kötü değildik.. şimdi yenildik diye yok adamlar ezdi orta saha çöktü falan..hikaye..yok öyle bişey.. he 10 kişi kalınca durum deişti. o da normal yadırganacak bi durum deil...

tekrar söylüyorum kendi fikrim bu takım tek bi kaleci transferiyle şampiyonluğun en büyük adayıdır.. yeterki takım içi huzursuzluk olmasın.. quaresma-töre falan... 

dediğini bir nebze sağlamak için iyi kaleci yanında rhodolfoyu tamamlayacak seri süpürücü kademe alan yapışan ısıran stoperde alması gerek ki Beşiktaşın tek libero orayı taşısın ve set olabilsinler ileriye top taşımak için .

yani buda imkansız .stoper almazlar.

Çevrimdışı Tolga

Yönetimi transfer konusu dışında tartışacaksanız ilgili başlık burası arkadaşlar.

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/besiktas-jimnastik-kulubu-genel-degerlendirme/

Transfer konusundan kopmadan eleştirilerimizi yapalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Valdes - Doria - Obi Mikel

şu an basında geçiyor. Valdes tamam

Doria övünçe göre tamam
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Başkanın akşamki programa bıraktığı herhangi bir konu kaldı mı? Akşam ne anlatacak acaba  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkanın akşamki programa bıraktığı herhangi bir konu kaldı mı? Akşam ne anlatacak acaba  :alala:
Veliyi gaziantep maçında kadroya alabilir bu akşam?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Doria övünçe göre tamam

lawal gelmesin sadece , sana tekirdağda köfte piyaz. çok iddaalıyım . ömer + 3.5 a son gun alacaklar.

Çevrimdışı Kutay

Doria övünçe göre tamam
dün beto deniliyordu kaleci için
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Doria övünçe göre tamam

Şu transferler bitmeden artık tamam dememeyi öğrensek ne kadar huzurlu olacağım. Huzurumu çökerten şey transfer yapmamak değil yaptık diye dillendirip yapamamış olmak.

Çevrimdışı pascal26

Adamlar Fanatik'i, NTV Spor'u kaynak gösteriyorlar. Son cümlen olayın özüdür. Eleştiri yapılacak konu nedir biliyormusun; Başkan Ersan'ın kulağından tutup Çin'e satmamıştır ya ben bunu çok yanlış bulurum. Oradan gelecek 4-5 milyon elimizi inanılmaz kuvvetlendirecekti. 1 Eylül olsun hep beraber yapalım eleştirilerimizi. Hoş burada eleştiri yapınca Başkan'ın kulağına da gitmiyordur ki bizi dinleyip gereğini yapsın. Ben hala iyi bir orta saha ve stoper beklerken yazılanları görünce içim kararıyor o yüzden bir önceki yazıyı yazma ihtiyacı duydum. Yani özetle ümidimi yok etmeyin  :D

Ersan'ın elinde pasaportu var, kıymetli.   O yüzden seneye kalması çok sorun değil bence. Seneye de aynı bu sene gibi önce satış yapmamız gerekecek bildiğim kadarıyla. Ersan ve Töre dışında pek satılacak oyuncu görünmüyor.

Fikret Ormanı her zaman yapamadığı transferler ile hatırlayacağım çünkü hep bu sebepten ötürü başarısızlık geldi. Tek ön libero ile oynayalım diyen arkadaşlar 32 yaşında Atiba mı 3 kulvarda oynayacak? hadi Atiba'yı dinlendirdin orada necip mi oynayacak? Kimseyi körü körüne savunmamak lazım hayatta. Herkes hata yapabilir ama hep aynı hatalar hep aynı şekilde oluyorsa orada artık bir şeyleri değiştirmek gerekir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Fikret Ormanı her zaman yapamadığı transferler ile hatırlayacağım çünkü hep bu sebepten ötürü başarısızlık geldi. Tek ön libero ile oynayalım diyen arkadaşlar 32 yaşında Atiba mı 3 kulvarda oynayacak? hadi Atiba'yı dinlendirdin orada necip mi oynayacak? Kimseyi körü körüne savunmamak lazım hayatta. Herkes hata yapabilir ama hep aynı hatalar hep aynı şekilde oluyorsa orada artık bir şeyleri değiştirmek gerekir.

Quaresma ne yaparsa yapsın savunacak insanlar olduğu gibi başkan ne yaparsa yapsın savunacak insanlar da var maalesef. Her yaptığı iş doğru ama 3 senedir 3. oluyoruz. Demek hata yapılmış olsa kümede kalmaya oynayacağız.

Çevrimdışı Anıl

dün beto deniliyordu kaleci için
Beto gelmeyecek. İspanya'da kalacağını açıkladı.

Bana da Valdes-Doria(kiralık)-Mikel(Opsiyonlu kiralık) yapacaklar gibi geliyor.

Keşke Doria için de opsiyon koyabilsek.

Çevrimdışı Sedat.Y

Başkanın konuşmasını tv. den izleyemedim kaçırdım arkadaşlar.Tüm konuşmanın bir linki var mıdır?

Çevrimdışı Ensar

Murat Boz
...İsyan edersin çünkü sana göre senin yarı yeteneğinde olmayan abiler çıkıp sahada oynarlar. "Ulan bende olsaydım şimdi o sahada...", Bi'çıksam, oynasam görecekler..." duygularının havada uçuştuğu anlardır onlar. Zaman geçip yaş büyüdükçe daha çok şans almaya başlarsın ki bende de öyle oldu. Mahalle takımında sonraki yıllarda sol açık olarak yerim garantiydi.

Tam da o yıllarda Beşiktaş'ımızın Metin Ali Feyyaz'ı vardı. Onları izledikçe o dönemde maç yapma, futbol oynama isteğim tavan yapmıştı, yerimde duramıyordum.

Daha sonra babamın teşvikleri ile Ereğli Demir Çelik Fabrikası'nın futbol takımı olan Erdemirspor'un alt yapısına girdim. Özellikle babam futbolcu olmamı çok istiyordu. En büyük hayaliydi. 2 sene kadar orada top oynadım ama o kadardı. Çünkü gerçekten istediğim şeyin müzik ve şarkı söylemek olduğunu anlamıştım.

Babam bu işe ilk başlarda çok hoş bakmasa da sonradan beni anladı ve hep destek oldu.
Meslek değişti elbette ama içimdeki futbol aşkı hiçbir zaman değişmedi. Hala top oynarım, maçlara giderim, ligleri takip ederim. Kondisyonum iyidir, at gibi koştururum, solağımdır. Türkiye'de çok fazla sol bek bulunmuyor ve bu anlamda Beşiktaş'ımızın sol bek mevkiisine talibim. İlgililere duyurulur :)

At gibi koşan sol bek bulduk alsak mi ne :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Beto gelmeyecek. İspanya'da kalacağını açıkladı.

Bana da Valdes-Doria(kiralık)-Mikel(Opsiyonlu kiralık) yapacaklar gibi geliyor.

Keşke Doria için de opsiyon koyabilsek.

Dün sabah beto instagramdan ispanyada kalacağını açıkladı yazdık öğleden sonra ne olduysa birileri beto bitmiş diye doluştu. Yani insanları anlamak güç biri bir şey yazıyor anında doğruymuş gibi yayılıyor yargılanmıyor bile. 31 ağustos gelince bu iğrenç transfer yalanları biter de bu sefer de takımla ilgili iğrenç haberlere yoğunlaşırlar. Yok gökhan töre bunu yaptı quaresma şunu yaptı fikret orman bunu dedi stat şöyle oldu diye ömrümüzü yiyecekler. Kurtulamıyoruz ki keşke 31 Ağustos'ta bitse bu çile ama başka bir modele dönüşüyor ondan sonra. Bir de puan kayıpları gelirse hiç çekilmez bunlar.

Çevrimdışı Jukebox

Doria iyi ama lawal ve valdesi alicaz diye korkuyorum.hele valdes.allahim ins. Olmaz.

Murat Boz
...İsyan edersin çünkü sana göre senin yarı yeteneğinde olmayan abiler çıkıp sahada oynarlar. "Ulan bende olsaydım şimdi o sahada...", Bi'çıksam, oynasam görecekler..." duygularının havada uçuştuğu anlardır onlar. Zaman geçip yaş büyüdükçe daha çok şans almaya başlarsın ki bende de öyle oldu. Mahalle takımında sonraki yıllarda sol açık olarak yerim garantiydi.

Tam da o yıllarda Beşiktaş'ımızın Metin Ali Feyyaz'ı vardı. Onları izledikçe o dönemde maç yapma, futbol oynama isteğim tavan yapmıştı, yerimde duramıyordum.

Daha sonra babamın teşvikleri ile Ereğli Demir Çelik Fabrikası'nın futbol takımı olan Erdemirspor'un alt yapısına girdim. Özellikle babam futbolcu olmamı çok istiyordu. En büyük hayaliydi. 2 sene kadar orada top oynadım ama o kadardı. Çünkü gerçekten istediğim şeyin müzik ve şarkı söylemek olduğunu anlamıştım.

Babam bu işe ilk başlarda çok hoş bakmasa da sonradan beni anladı ve hep destek oldu.
Meslek değişti elbette ama içimdeki futbol aşkı hiçbir zaman değişmedi. Hala top oynarım, maçlara giderim, ligleri takip ederim. Kondisyonum iyidir, at gibi koştururum, solağımdır. Türkiye'de çok fazla sol bek bulunmuyor ve bu anlamda Beşiktaş'ımızın sol bek mevkiisine talibim. İlgililere duyurulur :)

At gibi koşan sol bek bulduk alsak mi ne :D

Motta out Muratto in  :ok:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Fatih_

Her istediğin futbolcuyu alıcaksın diye birşey yok fakat bir oyuncudada bu kadar zaman kaybedilmesi sıkıcı olan.
Haftalarca aylarca sürmesi demek senin şartlarına uymuyo zorluyosun demek bi yerde, uymuyosa uyanına bak o zaman
kaç ay oldu sezon biteli Leiva dan daha uygununa aynı kalibreye ve üstüne sahip kaç oyuncunun transferini izledik durduk,
en yakın örnek Tranzon - Mbia saymaya kalksak rahat 8-10 futblcu sayarız.
Şimdi kalmış 4-5 gün kalkıp takımı bırakmıyo Ozanı istedik nasip değilmiş, sezon bitmeden yapılması gereken plan program
4-5 gün kala panik transferiyle biterse bizede geçmiş olsun.

Çevrimdışı LuceGel

Başkanın konuşmalarını izleyemedim nerden geliyor bu Gomezler Tosiçler dedimi?  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Koa_lAA

her transferin gerçekleşmemesi normal tabi... çünkü talip olduğun oyuncular kalibresi yüksek topcular.. konop eğer alınsaydı türkiyede efsane olurdu.. rvp, ozan vs. bu bile transfer çalışmasının başarılı olduğunu gösterir benim için... yanlış anlaşılmasın ben f. orman cı falan deilim... umrumdada olmaz... başka konularda da eleştiririm ama transfer konusunda hele hele bu seneki transferlerden sonra eleştirme hakkım olduğunu düşünmüyorum.. tek ve belkide en büyük hatası bu sene dzsudzsak yerine q7 nin alınması.. ilk tercih daha mantıklıydı bence..

Çevrimdışı mellfred

Transferlerden en ufak Bi beklentim yok. Şampiyonlukta zor tek temennim stadımızı bitirelim seneye şenol hocanın istediği kadroyu popilist olmadan para saçmadan oluşturalım

EssiLor

• Ziyaretçi

Hala ses seda yok
4-5 gün kaldı transfer bitiyor hala tık yok.