Başkanın özelliği bu insanları kendine inandırabiliyor abi.Benim de gönlüm inanıyor da beynim inanmıyor.
Neden sorgulama yapmadan olumlu ya da olumsuz eleştiriler yapıyoruz. Ben kendi adıma kafamda sorgulamadan ne inanırım ne de inanmam. Başkan'ın bu röportaja çıkış nedeni şu adını vermeyen yönetici idi. Ama elbette başka sorular da gelecekti.
Stat forumunu düzenli takip eden hiç kimse bu sezon kapandı diyemez ve dememelidir de . Bir başka kaza bela olmazsa en kötümser tahmin 19.03.2015 tir.
Takımdaki eksiklikleri en iyi Şenol Hoca bilir ve yönetime aktarır. Leiva olayını biliyoruz hepimiz , kiralama olacağından stopere ve kaleciye yönelecektik peşi sıra. Kiralık ev tutacağın zaman evi kötülersin ki fiyatı düşsün hadi olmadı başka evlere bakarım havası verirsin.
Gökhan Töre silahla yaralandı ertesi hafta maça çıktı. melo sezonu kapattı dediler 2 ay civarında döndü. Bırakalım sağlık heyeti karar versin. Diyelim ki 3 aydan önce dönmez . Eğer Başkan Veli dediyse bunu da yabancı transferlere yapılan bir duyuru olarak algılarım ben. Yani gerek yok aslında bakın Veli dönüyor algısı. Hee 1 eylüle kadar orta saha alınmazsa o zaman ne derseniz deyin ama şimdi hakarete varan yorumları okumak açıkçası iç karartıcı.
Başkan mobese görse konuşacakmış diyenlere de Beşiktaş üzerine oynanan medya oyunlarını hatırlatırım. En çok yalan haber sana yapılıyorsa en çok ta sen konuşursun.
Bir an için empati yapın Başkan'ın yerine koyun kendinizi.
Sonuç olarak 1 eylüle kadar ( En geç ) sabır diyorum