2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895232 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Serhat Akkaya

5 tane eksik bölgeye transfer yapıldı iyi yada kötü... benim görüşüm bi eksikde kaleci ama şenol güneş gerek yok dedi kapandı konu. bizim taraftar neyin peşinde acaba. fenerle transfer yarışına girmemizi beklemek çok yanlış. bence transfer yapıp dahada borçlanmanın alemi yok. hiç bişi yapmasan eslem i alır koyarsın çok rahat oynar o bölgede. ne kastınız sanki ligde barca yla real le falan çekişiyozda şampiyonluk gitti mahvolduk falan filan... bi tek kaleci lazım bence...

önlibero rotasyonu atiba- eslem olmalı... elalemin adamına kamyon yükü para verceemize çıksın eslem oynasın..
Tabi canım zaten her sene şampiyon oluyoruz. Eslem'le de idare ederiz bu sene. Zaten bizim orta sahamız GS ve FB'nin orta sahasından üç gömlek üstün.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Aykan19o3

Maç bileti, kombine, ürün satışlarından yapılan gelir türk lirası. Stad yapım masrafları, futbolculara ödenen giderler euro. Düşünün 1500 tl geliri olan işiniz var kiranız, faturalarınız euro zorlanmaz mıydınız?
Euro'nun durumu da ortadayken başkana yüklenmek ayıp olur. Şu stadı sağ salim bir bitirsek kulüp düzlüğe çıkacak, önümüzü daha net göreceğiz.  :ok:

Çevrimdışı can1903

Büyük futbol dehaları konuşsun dursun.

Sizin dediğiniz gibi şampiyon olmamız imkansızsa.

Olursakta sevinmeyin  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Başkanın özelliği bu insanları kendine inandırabiliyor abi.Benim de gönlüm inanıyor da beynim inanmıyor.
Veli bir ay sonra dönecek lafından sonra vücudumda bulunan tek bir hücre bile inanmıyor başkana.

Çevrimdışı scape_bjk

bence oldukça karamsarız ama bunklar hep fenerin ve trabzonun yüzünden oluyor adamlar çok fazla ve kaliteli isimler aldı ama atladığınız bişey var futbolda uyum diye bişey de var bence biz onlara göre bu konuda daha avantajlıyız

Çevrimdışı Ersoy

Veli bir ay sonra dönecek lafından sonra vücudumda bulunan tek bir hücre bile inanmıyor başkana.

O konuya bende inanmıyorum zaten. :tabe:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı f_madida

bence oldukça karamsarız ama bunklar hep fenerin ve trabzonun yüzünden oluyor adamlar çok fazla ve kaliteli isimler aldı ama atladığınız bişey var futbolda uyum diye bişey de var bence biz onlara göre bu konuda daha avantajlıyız

fenerin yaptiklari onemli degil onlar kendi egolarini tatmin etmek icin yapiyor transferi, hatta fenerin transferlerini asiri pahali, bir o kadar gereksiz ve mantiksiz buluyorum ama trabzon ve bursa'nin aldigi bazi oyuncular bizim isimize yarayacak, maliyeti uygun isimlerdi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ErsinA.

Ozan için 7milyon Eur gözden çıkarabilen bir kulüp neden ekonomik nedenlerden dolayı başka transfer yapmasın?

Demekki elinde bütçen var

Çevrimdışı Koa_lAA

Tabi canım zaten her sene şampiyon oluyoruz. Eslem'le de idare ederiz bu sene. Zaten bizim orta sahamız GS ve FB'nin orta sahasından üç gömlek üstün.

evet gs den üstün. fenerede varsın yenilsinler 2 maçtada hiç gocunmam. bukadar borç varken sırf taraftar istiyor diye de transfer yapılmasına karşıyım.
şampiyon olamama sebebimiz kadrodaki oyuncular yada oynana futbol değil bu ülkede.. öyle olsaydı geçen sene olmuştuk zaten.. ama bu ülkede acaip olaylar dönmekte.. neden hedef biziz hep orası ayrı bi tartışma. sanırım yd başarılı olmasını istemiyo bu kulübün..

Neden yazdın ki bunları bi ton laf yicen şimdi  :evillol:

hocam herkes sinirli ya şimdi.. bi kurban çıkıp kendini feda edip zılgıtı yemeli yoksa bu sinir geçmicek kimsede :D malum bende yeniyim. yeniler daima ezilir. işe girincede böyle ailedede böyle askerdede besiktasarena forumdada :D

Hayatta her şey matematiktir. Özellikle futbolda 2+2 her zaman 4 eder. Sen bu orta saha ile şampiyonluğu rüyanda göremezsin. ts nin orta sahasından bile geri kalmış durumdasın. Bıraktım renklileri vs. Biraz gerçekçi bakın olaylara. Eslem vs bu takımda oynayamaz. Bu takıma başından beri kaliteli bir orta saha oyuncusu gerekiyordu geçen sene de gerekiyordu şimdi sayısal olarak ta daha fazla gerekiyor. Defansında ersan ile oynuyorsun saatli bomba adam. Sol bekinde tosiç yoksa allaha emanet. Kalede kalecin var ile yok arasında. Eeeee sonra, biz bu sene şampiyon oluruz. Masallar masallar.

Çevrimdışı Çağrı

5 tane eksik bölgeye transfer yapıldı iyi yada kötü... benim görüşüm bi eksikde kaleci ama şenol güneş gerek yok dedi kapandı konu. bizim taraftar neyin peşinde acaba. fenerle transfer yarışına girmemizi beklemek çok yanlış. bence transfer yapıp dahada borçlanmanın alemi yok. hiç bişi yapmasan eslem i alır koyarsın çok rahat oynar o bölgede. ne kastınız sanki ligde barca yla real le falan çekişiyozda şampiyonluk gitti mahvolduk falan filan... bi tek kaleci lazım bence...

önlibero rotasyonu atiba- eslem olmalı... elalemin adamına kamyon yükü para verceemize çıksın eslem oynasın..

Bu dediğiniz olur. Biz de 3. oluruz. Eğer yeterliyse bence de gerek yok transfere :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ben bunu yeni gördüm. Bu adam tekrar bu kulübe dönmeli. Bir şekilde dönmeli. https://twitter.com/turkishgoals/status/630662516734078976

Çevrimdışı ahmet türker

Başkan'ın konuşmalarını neden bir tek ben dört dörtlük buldum acaba
burada herkes bilir, ben de başkanı çok severim ama, artık 6/8 lik müzik nakaratına döndü ,bence biraz mikrofonlardan uzak durmalı değerli @Hasan Tahsin kardeşim .

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Başkan'ın konuşmalarını neden bir tek ben dört dörtlük buldum acaba
Yok abi bencede makul konuşuyor sadece arkadaşlar biraz kırgın ondan eleştiriyorlar saygı duyuyorum, fakat şunuda görmek lazım transfer işleri öyle bakkala gidip 2 ekmek almak gibi olmuyor işin içinde neler vardır bize aksattırılmıyordur, onada bir şey demiyorum. kaleci konusuna gelince tolga geldiğinde buralar bayram yeriydi, sirigu mu ne :) uyup uymayacagında garantisi yok kimyası tutması lazım.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkanın özelliği bu insanları kendine inandırabiliyor abi.Benim de gönlüm inanıyor da beynim inanmıyor.

Neden sorgulama yapmadan olumlu ya da olumsuz eleştiriler yapıyoruz. Ben kendi adıma kafamda sorgulamadan ne inanırım ne de inanmam. Başkan'ın bu röportaja çıkış nedeni şu adını vermeyen yönetici idi. Ama elbette başka sorular da gelecekti.
Stat forumunu düzenli takip eden hiç kimse bu sezon kapandı diyemez ve dememelidir de . Bir başka kaza bela olmazsa en kötümser tahmin 19.03.2015 tir.
Takımdaki eksiklikleri en iyi Şenol Hoca bilir ve yönetime aktarır. Leiva olayını biliyoruz hepimiz , kiralama olacağından stopere ve kaleciye yönelecektik peşi sıra. Kiralık ev tutacağın zaman evi kötülersin ki fiyatı düşsün hadi olmadı başka evlere bakarım havası verirsin.
Gökhan Töre silahla yaralandı ertesi hafta maça çıktı. melo sezonu kapattı dediler 2 ay civarında döndü. Bırakalım sağlık heyeti karar versin. Diyelim ki 3 aydan önce dönmez . Eğer Başkan Veli dediyse bunu da yabancı transferlere yapılan bir duyuru olarak algılarım ben. Yani gerek yok aslında bakın Veli dönüyor algısı. Hee 1 eylüle kadar orta saha alınmazsa o zaman ne derseniz deyin ama şimdi hakarete varan yorumları okumak açıkçası iç karartıcı.
Başkan mobese görse konuşacakmış diyenlere de Beşiktaş üzerine oynanan medya oyunlarını hatırlatırım. En çok yalan haber sana yapılıyorsa en çok ta sen konuşursun.
Bir an için empati yapın Başkan'ın yerine koyun kendinizi.
Sonuç olarak 1 eylüle kadar ( En geç ) sabır diyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kaanzor

Başkan "Milli maç arası giriyor yani demek ki veli 1 buçuk ay sonra felan dönecek diye ümit ediyoruz" dedi. Yani konuşmada liglerin devam ettiği 1 buçuk aydan bahsediyor başkan.

Ameliyat olalı 2 hafta oldu 2 hafta milli maç arası oldu 1 ay 1 buçuk ayda Başkan dedi 2 buçuk ay bunda yalan yok ki doğru.

Ha ne zamana hazır olur onu bilemem Başkanda zaten hazır olur demiyor döner diyor.  :evillol: :evillol:

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Ozan için 7milyon Eur gözden çıkarabilen bir kulüp neden ekonomik nedenlerden dolayı başka transfer yapmasın?

Demekki elinde bütçen var
ne kadar var o kadar harcayalım mantığı bence yanlış bir şeyin ederi vardır (Bu değer herkese göre değişir) bence konu para olup olmamasından ziyade öngörülen eder.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Koa_lAA

ben söylüyorum tek önlibero taraftarıyım ben bu ligde.. onada atiba yeterli.. yedeğine koyarım eslem i gerekirse 1-2 anadolu maçında s.kurtuluşu yeter bu takıma.. he diyosanızki bizim ofans orta sahalar fb gs den geri ona bakış açısı der geçerim... tam altyapıdan oyuncu çıkaracak takım bu takım bence.. tek eksik işte kale.. ah kale vah kale :)

Çevrimdışı forzatunga

yav artık bazılarının zekasından şüphe etmeye başladım her transfer dönemi aynı muhabbetler.
demba ba da kronik sakattı hatırlatırım.

Çevrimdışı pascal26

@Necmi abi neyi kanıtlamaya çalışayım ben , durum ortada 2.5 aydır orta saha alınmamış , yarıştığın rakiplerin orta sahalarına bak , ben neyi kanıtlamaya çalışayım feveran ediyorum artık. Sen neden bu kadar savunmacısın , başarısızlığın - Kulübü kötü duruma sürüklemenin neyini savunuyorsun abi ? Memnun musun mevcut ortamdan ?

Arkadaşım sende git bi yarıştığın rakiplerin kombine sayılarına bak o zaman.
Akşamdan beri ne konuşuldu diye bakıyım dedim gördüğün rüyayı bile gelip buraya yazmışsın, bu nedir ya!

Çevrimdışı F1903

Veli ile ilgili aciklamasi ile belki de kendince taktik yapiyordur. Yarin obur gun iyi bir ortasaha transferi gerceklesirse, Veli 1 ay icinde donecek diyerek elimizi kuvvetlendirdim diyebilir. Demba Ba'ya da muzmin sakat demisti malum.

Ama bana gore bu tarz aciklamalarla kendince taktik yaparken Beşiktaş Baskanlik makaminin imajina zarar veriyor, keske yapmasa.

Çevrimdışı can1903

Fikret Orman strateji yapıyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fatih e.

Başkan "Milli maç arası giriyor yani demek ki veli 1 buçuk ay sonra felan dönecek diye ümit ediyoruz" dedi. Yani konuşmada liglerin devam ettiği 1 buçuk aydan bahsediyor başkan.

Ameliyat olalı 2 hafta oldu 2 hafta milli maç arası oldu 1 ay 1 buçuk ayda Başkan dedi 2 buçuk ay bunda yalan yok ki doğru.

Ha ne zamana hazır olur onu bilemem Başkanda zaten hazır olur demiyor döner diyor.  :evillol: :evillol:

sadece gündüzleri de hesaplayınca hesap doğru çıkıyor  :boxin:  :ebebe: :steamed:

edit: yine hesap tutmadı
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 14:09:44 fatih e. ]

Çevrimdışı Easthanbool

Türk futbolcularla da euro üzerinden sözleşmeler imzalandı başkan o zaman niye durun demedi? Şimdi euro artıyor diye niye veryansın ediyor ki
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "