2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882498 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

uzun zamandır görünmüyon buralarda. :lol:
canımı sıkıyolar ondan  :biggrinking:
bu saatlerde daha aklı selim insanlar oluyor  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Kardeşim unuttuğunuz bir şey var
istersen on milyon ver oyuncu sana gelmek istermi
siz sanıyorsunuzki bir oyuncunun fiyatı bu ver al işte manavdan kavunmu alıyorsun onu bırak manav satmak istemesin o kavunu bile alamazsın
bu dediğiniz gibi olmuyor ya kulüp sana kiralamak istemez yada oyuncu gelmek istemez
sen burda üst düzey oyunculardan bahsediyorsun
neden sana koşa koşa gelsin bu adam gitmek istedikten sonra EPL de Laligada onu almayacak takım yok
oda olmadı vatanında her takım alır ve bunların hepside o parayı çerez gibi verir.
sanki bu kadar basitmiş gibi konuşmayın bari

En kötü MU büyük ihtimalle De Gea yolcu. Van Gaal Sirigu'nun satılık olduğunu duyar duyma 10M pound ile kapıyı çalar.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Kardeşim unuttuğunuz bir şey var
istersen on milyon ver oyuncu sana gelmek istermi
siz sanıyorsunuzki bir oyuncunun fiyatı bu ver al işte manavdan kavunmu alıyorsun onu bırak manav satmak istemesin o kavunu bile alamazsın
bu dediğiniz gibi olmuyor ya kulüp sana kiralamak istemez yada oyuncu gelmek istemez
sen burda üst düzey oyunculardan bahsediyorsun
neden sana koşa koşa gelsin bu adam gitmek istedikten sonra EPL de Laligada onu almayacak takım yok
oda olmadı vatanında her takım alır ve bunların hepside o parayı çerez gibi verir.
sanki bu kadar basitmiş gibi konuşmayın bari
https://twitter.com/alifuatduatepe/status/636222217634881537
Ben bu adama inanıyorum necmi abi ayrıca benim gözümde yönetim, 3 milyonu fazla bulup gidip valdesi alıp gelebilir o yuzden kamuoyu olusturmalıyız.

Çevrimdışı talha

Ben bu adama inanıyorum necmi abi ayrıca benim gözümde yönetim, 3 milyonu fazla bulup gidip valdesi alıp gelebilir o yuzden kamuoyu olusturmalıyız.

Bu adam daha bugün patladı.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu adam daha bugün patladı.
Hocam bugun kim patlamadı ki, adam nerden bilsin brendan rodgersin böyle yapıcağını onun dışında bi yanlışını görmedim.

Çevrimdışı talha

Hocam bugun kim patlamadı ki, adam nerden bilsin brendan rodgersin böyle yapıcağını onun dışında bi yanlışını görmedim.

Twitter da duyumculuk yapan hiç kimseye inanmam.

Çevrimiçi Necmi

En önemli bölgeye isim yok @Necmi abi :D

Doria Beto da üst düzey değil ama bizim lige uygun adamlar. Ortasaha normalde 2 tane lazımdı.

Diyelim ki çok iyi bir adam aldık son anda 1 hafta sonra sakatlanma ihtimalinde herhalde kimsede moral kalmaz. Buralara kalmamalıydı bu iş.
Böyle mantıkla haraket edilmezki Gomezi aldık iki maç sonra sakatlanmayacağının garantisi yokki
iki tane alırsın ikisininde bir hafta sonra sakatlanma ihtimali olur. Evet geciktik ama artık bunun için yas tutmanın mantığı yok
burası ağlama duvarına döndü doğmamış bebeğe don biçiliyor bekleyin 01 09 2015 i ağlayacak olan ondan sonra ağlasın
sanki burda saydırdığında bir şeyler değişecek tam tersi tutarlı adam gibi eleştiri yapıldığında bu dikkate alınır burası için demiyorum
tüm internet ortamında birileri sürekli sana küfür hakaret etse sen onların dediklerini ciddiye alıp okurmusun bu çoğunluk olunca dönüp internete bile bakmazsın
ama tersi yapıcı eleştiriler seni daha iyisini yapmaya teşvik eder kimse ergen muhabbetini ciddiye almaz
neymiş Quaresma örneğinde olduğu gibi taraftar istemiş kim istiyordu adı bile yoktu yönetim almayı düşünüyoruz diyene kadar
onun alınmasınında taraftar istemesiyle yakından uzaktan ilgisi yok yoksa taraftarın aklına bile gelmemişti
zaten kimse kanat beklemediği için forvet ortasaha stoper sağ bek üstünde duruyordu bence bekleyelim transfer döneminin sonlanmasını
ve bu sürede talepleride aklı başında yorumlarla yapalım buranında twiteerden bir farkı kalmamaya başladı
ve bu hiç hoş bir durum olmuyor @Çağrı

Çevrimdışı talha

Böyle mantıkla haraket edilmezki Gomezi aldık iki maç sonra sakatlanmayacağının garantisi yokki
iki tane alırsın ikisininde bir hafta sonra sakatlanma ihtimali olur. Evet geciktik ama artık bunun için yas tutmanın mantığı yok
burası ağlama duvarına döndü doğmamış bebeğe don biçiliyor bekleyin 01 09 2015 i ağlayacak olan ondan sonra ağlasın
sanki burda saydırdığında bir şeyler değişecek tam tersi tutarlı adam gibi eleştiri yapıldığında bu dikkate alınır burası için demiyorum
tüm internet ortamında birileri sürekli sana küfür hakaret etse sen onların dediklerini ciddiye alıp okurmusun bu çoğunluk olunca dönüp internete bile bakmazsın
ama tersi yapıcı eleştiriler seni daha iyisini yapmaya teşvik eder kimse ergen muhabbetini ciddiye almaz
neymiş Quaresma örneğinde olduğu gibi taraftar istemiş kim istiyordu adı bile yoktu yönetim almayı düşünüyoruz diyene kadar
onun alınmasınında taraftar istemesiyle yakından uzaktan ilgisi yok yoksa taraftarın aklına bile gelmemişti
zaten kimse kanat beklemediği için forvet ortasaha stoper sağ bek üstünde duruyordu bence bekleyelim transfer döneminin sonlanmasını
ve bu sürede talepleride aklı başında yorumlarla yapalım buranında twiteerden bir farkı kalmamaya başladı
ve bu hiç hoş bir durum olmuyor @Çağrı

İlla son gün patlasın diyorsun yani abi.  :kop:

Yanlız hatırlayalım Antep maçına 4 gün var 4 eksik var. Birinin bir tarafına birşey olmasın diye dua ediyoruz.

Çevrimiçi Necmi

iyide o 3 Milyonu sen ödemiyorsun yönetim ödüyor
75 bin kişilik stadda 5000 kişi giden taraftarın 3 milyon ver al deme hakkı yok
bu kulübün geliri taraftardır bunu unutmayalım vermeden almak olmuyor işte
Yönetimin cebinde varmı verecek 3 milyon

Çevrimiçi Necmi

İlla son gün patlasın diyorsun yani abi.  :kop:

Yanlız hatırlayalım Antep maçına 4 gün var 4 eksik var. Birinin bir tarafına birşey olmasın diye dua ediyoruz.
anladığın bumu burda hakaret ederek o transferi belirlemezsin belirleyeceğin tek şey
senin insanlık katagorisindeki seviyen olur. Bir insanın dinlenebilmesi için önce insan gibi davranması
gerekiyor. Düşün bir işe gireceksin başvuru yapıyorsun seni araştıracaklar arama motoruna ismini girseler
karşılarına buralarda facede twiteerde yazdığın yazılar çıkacak sence bu şekilde konuşan birini işe alırlarmı
artık iletişim çağında yaşıyoruz burda yazılan bir kelime 30 yıl sonra karşına çıkar. unutmayalım saygıyı gösterdiğin
kadar hak edersin sen birilerine saygısız üslupta konuşursan emin ol kimse sana saygı göstermez senin değerin
karşındakine biçtiğin kadardır.

Çevrimdışı Batuhan1903

iyide o 3 Milyonu sen ödemiyorsun yönetim ödüyor
75 bin kişilik stadda 5000 kişi giden taraftarın 3 milyon ver al deme hakkı yok
bu kulübün geliri taraftardır bunu unutmayalım vermeden almak olmuyor işte
Yönetimin cebinde varmı verecek 3 milyon
Bir tane galibiyet 1 milyon tl 2 ye valdesi alıcağıma 3 e Siriguyu alırım arada 1 milyon euro fark var bu ne eder 3 milyon tl yani sirigu 3 maç kazandırsa maliyetini çıkartıyor değilmi üstüne üstelik şampiyon olup şampiyonlar ligine katılma parası 25 milyon euro Bu dediklerin çok yanlış abi burda biri hesaplamıştı 200 bin forma satsan pektemeğin maaşı ediyor sen yönetim olarak 3 milyon euro bir futbolcuya veremiyorsan bırakıp gideceksin o zaman insanlar niye yönetime girer çoğu kendi reklamı için kendi reklamını yapıyorsan parayıda vericeksin nasıl olsa sonra faiziyle geri alıyorsun kimin parası kalmışki kulupte

Sonuç olarak yonetim 5 bin kişi maça gidiyor tripleri atamaz lisede değiller Sirigu için 5 de 6 da verilebilir yatırcağın paranın karşılıgını alırsın ekonomide bu onemlidir.

Çevrimdışı anilsevim

Yav gitsinler real madrid teki Lucas Silvayı kiralasınlar
Adamlar tırım tırım kiralıcak yer arıyolar. Benitez olumlu rapor vermiş ama oradaki bolluktan sıra gelmiyo cocuga. Var bi iki kiralamaya niyetlenen de (marsilya) girin devreye bitirin ya.
Gerçi saçma oldu dimi ne zaman devreye girip iş bitirdiler :)
Neyse, ama cocuk 22 yasında zehir gibi ortasaha. Devre arası 13 bayılmışlar cruzueroya.
Hem adı da Lucas :)
Biz zaten bu lucas ı didiydik de siz başka anlamışsınız falan da yaparsınız bak hem
LucasLeiva dan da faydalı olur. Çunku Leiva 4 hafta sonra sakatlancaktı falan )))
Bitir bakayım şu işi sayın başkan :)
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Necmi

Bir tane galibiyet 1 milyon tl 2 ye valdesi alıcağıma 3 e Siriguyu alırım arada 1 milyon euro fark var bu ne eder 3 milyon tl yani sirigu 3 maç kazandırsa maliyetini çıkartıyor değilmi üstüne üstelik şampiyon olup şampiyonlar ligine katılma parası 25 milyon euro Bu dediklerin çok yanlış abi burda biri hesaplamıştı 200 bin forma satsan pektemeğin maaşı ediyor sen yönetim olarak 3 milyon euro bir futbolcuya veremiyorsan bırakıp gideceksin o zaman insanlar niye yönetime girer çoğu kendi reklamı için kendi reklamını yapıyorsan parayıda vericeksin nasıl olsa sonra faiziyle geri alıyorsun kimin parası kalmışki kulupte

Sonuç olarak yonetim 5 bin kişi maça gidiyor tripleri atamaz lisede değiller Sirigu için 5 de 6 da verilebilir yatırcağın paranın karşılıgını alırsın ekonomide bu onemlidir.
birincisi o devir bitti yönetici para veremiyor.
birde onun ayarındaki muslere geçen sene senin kalecinin yediğinden fazla gol yedi
bu senede iki maçın kaybedilmesindede baş rol oynadı yani şampiyon olmak için iyi kaleci alırsın teorisi
tutmaz futbol takım oyunudur tek oyuncu kim olursa olsun hiç bir şey etmez dengeli bir kadro kurman gerekir
çok iyi bir kalecin olur rezil stoperlerin beklerin olur 20 tane pazisyon gelir 19 unu kurtarır 20. sini yer gene kaybedersin
kötü bir kalecin olur ama defansın çok iyi olur pozisyon vermez kazanırsın teniz değilki tek bir oyuncunun performansına baksın
o nedenle senin söylediklerin bana masal geliyor dediğin gibi olsa on tane alt yapıdan oyuncu koyarız ve bütün parayla
dünyanın en iyi kalecisini alırız şampiyon oluruz. madem iyi kaleci şampiyon yapar

Çevrimdışı Batuhan1903

birincisi o devir bitti yönetici para veremiyor.
birde onun ayarındaki muslere geçen sene senin kalecinin yediğinden fazla gol yedi
bu senede iki maçın kaybedilmesindede baş rol oynadı yani şampiyon olmak için iyi kaleci alırsın teorisi
tutmaz futbol takım oyunudur tek oyuncu kim olursa olsun hiç bir şey etmez dengeli bir kadro kurman gerekir
çok iyi bir kalecin olur rezil stoperlerin beklerin olur 20 tane pazisyon gelir 19 unu kurtarır 20. sini yer gene kaybedersin
kötü bir kalecin olur ama defansın çok iyi olur pozisyon vermez kazanırsın teniz değilki tek bir oyuncunun performansına baksın
o nedenle senin söylediklerin bana masal geliyor dediğin gibi olsa on tane alt yapıdan oyuncu koyarız ve bütün parayla
dünyanın en iyi kalecisini alırız şampiyon oluruz. madem iyi kaleci şampiyon yapar
Abi Musleranın bu kadar gol yemesinin sebebi Gs nin her maç berbat oynamasıdır. Belliki sen hiç Gs maçı izlememişsin.Ben Gsnin 25 maçını izlemişimdir adamlar her maç berbat oynayıp 70 den sonra gol atmıştır Geçen seneki şampiyonluğun saha içi olarak soyluyorum saha dışı başka etmenleride vardı %100 muslera sayesindedir ne sneijder ne burak muslera tek basına 6-7 maçı kurtarmıstır.Bizde geçen sene Muslera olsaydı finaldeydik uefa da, ligde şampiyon da olurduk.Fenerdeki volkan bile bizim kalecilere bin basar bizdekiler biri krnerden gol yer diğeri sakatlanıp durur. gerçitaraflı tarafsız herkes musleranın şampiyonluğu getirdiğini düşünürken bu konuyu tartışmak bile gereksiz bizim son şampiyonluklarımızda birinde cordoba kaledeydi diğerinde rüştü neden hakan arıkan, runje yada cenk varken şampiyon olamadık?

Çevrimdışı talha

anladığın bumu burda hakaret ederek o transferi belirlemezsin belirleyeceğin tek şey
senin insanlık katagorisindeki seviyen olur. Bir insanın dinlenebilmesi için önce insan gibi davranması
gerekiyor. Düşün bir işe gireceksin başvuru yapıyorsun seni araştıracaklar arama motoruna ismini girseler
karşılarına buralarda facede twiteerde yazdığın yazılar çıkacak sence bu şekilde konuşan birini işe alırlarmı
artık iletişim çağında yaşıyoruz burda yazılan bir kelime 30 yıl sonra karşına çıkar. unutmayalım saygıyı gösterdiğin
kadar hak edersin sen birilerine saygısız üslupta konuşursan emin ol kimse sana saygı göstermez senin değerin
karşındakine biçtiğin kadardır.

Ne diyim abi 6 haftadır bir tane orta saha alamayan adamlara 6 gün içinde 4 tane adam alacaklarını umut ediyorsun. Ki o da sen biliyorsun Trabzon maçını yensek olmayacaktı.

Tamam burada kimse hakaret etmesin dediğin doğru ama yöneticilerin nasıl iş yaptığını da herkes biliyor. Yİne aynı duruma düştük. Opare tarzı 4 adam gelir gibi gelior bana hayırlısı.

Şimdi bana Beck Rhodo ve Gomez demeyin. Hepsinin hikayesi belli. Ki Rhodo içinde bildiğin 1 ay uğraştılar.

Bizimkilerin iş bitiricilii 0'in dibinde.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 04:51:20 talha ]

Çevrimdışı Batuhan1903

3 milyon euroya Siriguyu almayıp valdesi yada betoyu alırlarsa yazıklar olsun yönetime.

Çevrimiçi Necmi

Abi Musleranın bu kadar gol yemesinin sebebi Gs nin her maç berbat oynamasıdır. Belliki sen hiç Gs maçı izlememişsin.Ben Gsnin 25 maçını izlemişimdir adamlar her maç berbat oynayıp 70 den sonra gol atmıştır Geçen seneki şampiyonluğun saha içi olarak soyluyorum saha dışı başka etmenleride vardı %100 muslera sayesindedir ne sneijder ne burak muslera tek basına 6-7 maçı kurtarmıstır.Bizde geçen sene Muslera olsaydı finaldeydik uefa da, ligde şampiyon da olurduk.Fenerdeki volkan bile bizim kalecilere bin basar bizdekiler biri krnerden gol yer diğeri sakatlanıp durur. gerçitaraflı tarafsız herkes musleranın şampiyonluğu getirdiğini düşünürken bu konuyu tartışmak bile gereksiz bizim son şampiyonluklarımızda birinde cordoba kaledeydi diğerinde rüştü neden hakan arıkan, runje yada cenk varken şampiyon olamadık?
Bu hafta hiçte berbat oynamadılar birde sen diyorsun ben demiyorum demekki takım kötü oynarsa muslera bile kurtaramaz
bir şeyide unutma kaleci maç kazandırmaz bu dünya üzerinde maç kazandıran bir kaleci olmadı
34 maçta sıfır gol yiyen bir kaleciyi koyarsın kaleye hiç gol yemeden küme düşersin :D

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu hafta hiçte berbat oynamadılar birde sen diyorsun ben demiyorum demekki takım kötü oynarsa muslera bile kurtaramaz
bir şeyide unutma kaleci maç kazandırmaz bu dünya üzerinde maç kazandıran bir kaleci olmadı
34 maçta sıfır gol yiyen bir kaleciyi koyarsın kaleye hiç gol yemeden küme düşersin :D
maç kurtaran kaleci 2-3 kritik pozisyon kurtarıp 1-0 alınan maçtaki kalecidir...

Çevrimiçi Necmi

Ne diyim abi 6 haftadır bir tane orta saha alamayan adamlara 6 gün içinde 4 tane adam alacaklarını umut ediyorsun. Ki o da sen biliyorsun Trabzon maçını yensek olmayacaktı.

Tamam burada kimse hakaret etmesin dediğin doğru ama yöneticilerin nasıl iş yaptığını da herkes biliyor. Yİne aynı duruma düştük. Opare tarzı 4 adam gelir gibi gelior bana hayırlısı.

Şimdi bana Beck Rhodo ve Gomez demeyin. Hepsinin hikayesi belli. Ki Rhodo içinde bildiğin 1 ay uğraştılar.

Bizimkilerin iş bitiricilii 0'in dibinde.
Ben hiç bir şeyi umut etmiyorum kardeşim ben hayal kurarak yaşamayı yıllar önce bıraktım
ne hayal kurarım nede masallara inanırım yani şunu aldık bunu aldık şampiyonluk garanti demek hikayedir
çok iyi bir takım kurarsan şampiyonluk mücadelesine sadece ortak olursun ama hiç bir şeyin garantisi olmaz
birde yönetimdeki insan taraftar gibi düşünemez sende yönetime girsen sende düşünemezsin işin içine
sorumluluk girdiğinde her şeyin rengi değişir. öncelikler değişir Benim burda kızdığım daha para kazanmanın ne olduğunu bilmeyen
insanların milyon dolarları bir çırpıda vermesi ve bizimde onların saçmalamalarını sayfalar dolusu okumak zorunda kalmamız
baksanıza forumda 30 yaşını geçmiş kimse kalmadı yani işin özeti kimse ergen konuşması dinlemek istemiyor
biz bu forumu kurarken bu tip şeylere asla izin vermemek üzerine temel koyduk sözüm sana değil ama forumu üyeliğe kapatacağız
ve ondan sonrada ciddi temizlik yapacağız ondan sonrada bu forumda en ufak bir alycı kelim hakaret vari üslup kalmayacak
burda ancak eleştirmesini bilenler ve Beşiktaş taraftarına yakışır üslup içinde yazacak olanlar barınacak yani atıldım tekrar üye
olurum devri bitiyor artık bu forumda yazan üslubuna dikkat edecek

Çevrimdışı Kemal

Lucas gelmedi lawal geldi rüyamda yemin ederim bu saatte yataktan fırladım , ne hale soktular bizi be , Allah bildiği gibi yapsın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sabah sabah formu okudum hayata küstüm Şu işbilmez adamlarla Allah sonumuzu hayır etsin...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

EssiLor

• Ziyaretçi

Yeni rota Lawal
Lucas Leiva'yı renklerine bağlamaya hazırlanırken büyük bir şok yaşayan Beşiktaş yönetimi, alternatif isimlere yönelecek.

Siyah-beyazlıların rotasındaki ilk isim Eskişehirspor forması giyen Raheem Lawal... Eskişehirspor'un bonservis bedelini daha önce 5 milyon Euro olarak belirlediği 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için Beşiktaş'ın kasasından çıkarmayı planladığı rakam ise 3 milyon Euro... Tarafların bugün görüşmesi bekleniyor.

EssiLor

• Ziyaretçi

Fırat Günayer ‏@firatgunayer
8) Tüm bu pürüz ve sıkıntılara rağmen, Avrupa'da oyuncuya zorla iş yaptırılmaz..
Dolayısıyla bu işin çözüleceğini düşünüyorum..

9) Görüşmeler devam ediyor..İşe kesin bitti gözüyle bakıldığı için yarın Leiva için ayrılmış "Manchester-Istanbul" uçak bileti de var.

Ancak dediğim gibi sıkıntı var..Bu gece Kap gelmez..
Görüşmelerin öğleni hatta akşamı bulabileceğini söyleyebilirim.

Çevrimdışı tayfunyasar

İse geldim 5 dk transferleri okuyup ise başlayacaktım. 30 dk oldu yerimden kipirdayamiyorum. Gslilerin Beşiktaş imla dalga geçmesine dayanamıyorum artık. 13 Aralık gelmesin bu sene olmasın o maç.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 08:06:42 tayfunyasar ]
Seni düşündüm dün akşam yine!

EssiLor

• Ziyaretçi

Lucas için fırat günayer görüşmeler bu akşama kadar devam edecek felan diyor
Fenerbahçe nin fegouli iyi kesin olarak alacağını söylüyor fırat günayer
Fırat Günayer : Lucas işi tamamen bitmedi görüşmeler devam ediyor fakat rodgers bırakmak istemiyor bugün akşam belli olacak.
Fırat Günayer : Yönetim Lucas transferi için kesin olacak gözüyle bakıyor.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 08:11:03 EssiLor ]