Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lawala dünyaları veriyoz valla ömerle sezer neyine yetmiyo almayın abi neciple oynarım ben lawal ne yaa
ts da kalite olarak ilerledi ve bursaya da geçilebiliriz bu takımlar haftadan haftaya maç yapacak bjk 3 günde 1 atiba ile necipin götürme şansı bence yok
Trabzon ve Bursa'nın Beşiktaş'ı geçme şansı yok. Bursa'nın rekabet etme şansı bile yok o kadar da çekinmeyin forma her türlü 3. oluyor disiplin olunca.Bu takım şu haliyle de ilk 2'ye oynar Gs ile.
ya hocam biz geri kalan 3ünü aldıkta lawal mı sorun ben bu 4lü gelsin pektemek tolga neciple 10 yıllık sözleşme imzalamaya bile razıyım
Yahu 4 transfer yapsak ilk 11'de anca dengeleniyoruz.İyi yapamazsak bunları rotasyonda öyle bir fark var ki 3-5 sakatlık verse iki tarafta biz Bursaspor'a döneriz onlar bizim kadroya dönerler.Maalesef derin kadroda fark bu kadar büyük.Yarın Töre - Rhodolfo - Atiba - Sosa 4-5 hafta sakatlansa bizi inanılmaz bir kaos bekler.Ama orada Kjaer - Souza - Diego - Nani sakatlansa yine baya sağlam 11 çıkıyor. Bunu yazınca kızdılar ama hakikaten 3 kulvarda işimiz rakibe oranla çok zor şuan.
hadi bursayı bir kenara koyalım bjk böyle başlarsa ben ts'a kesinlikle geçileceğimizi düşünüyorum
Şota'ya güveniyorum bize değil
valla onu bunu bilmemde biz olimpiyatta oynarsak bu sezon full daha çok puan kaybederiz
Şaka bir yana bir anda Doria - Beto - Fer olsa şuralarda umutlu dolaşan Beşiktaşlı insanlar oluşur.Artık Opare gibi bir sonla biterse sezondan ümidimi çok üzülerek keserim. Çünkü kesmezsem kendime zarar.Necip Atiba rotasyonu ile Fener ile yarışamazsın anda Gs ile 2.lik için yarışırsın.Transferin bitimine 5 gün kalmış. Bence bunlar yiyecekleri tepkinin farkında değiller bu iş böyle uyduruk şekilde biterse.
Bi git uyu gece gece canimi sıkma
Arkadaşlar neyin tartışması yok ts geçer yok bursa geçer biz 1. olmadığımız sürece istersek 15. olalım hiç birşey farketmiyor bizim şampiyon olmamamız lazım ve bunun içinde sağlam 4 oyuncu lazım
Gebze'yi düzeltmek ile uğraşmadıkları için mecburuz.
Dorio ve Beto tamamda Fer için ihtimal vermiyorum @Çağrı birde sakat oyuncu alınmaz zaten yedeği yok elde patlarsa sadece patlayan oyuncu olmazDorio için fransaya gidiyorlarmış kaleci içinde Beto diyorlar ama orta saha ismi yok şu anda
Düzeltmeyle alakası yok Passolige uyumlu olmayan bir stad gösteremiyoruzGebze uyumlumu
benimde canımı sıkıyo ondan uyuyamıyom
Abi şu 3 milyon euroya kiralasak ya su Sirigu'yu napıcaz betoyu benim gözümde pektemekle burak yılmaz kadar fark vardır beto ve sirigu arasında.