2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877880 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Lawalim free gelmesime bile sicak bakmiyorum.

Gokhan tore ve quaresma gibi bencil oyuncu profilleri varken bir de yanlarina lawal i eklemek(fernandesin daha cok calima gireni ve daha yeteneksizi) bize zarar verir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

lawala dünyaları veriyoz valla ömerle sezer neyine yetmiyo almayın abi neciple oynarım ben lawal ne yaa
ya hocam biz geri kalan 3ünü aldıkta lawal mı sorun  :evillol: ben bu 4lü gelsin pektemek tolga neciple 10 yıllık sözleşme imzalamaya bile razıyım :evillol:

Çevrimdışı Deniz

ts da kalite olarak ilerledi ve bursaya da geçilebiliriz bu takımlar haftadan haftaya maç yapacak bjk 3 günde 1 atiba ile necipin götürme şansı bence yok
Bence de yok.
Hele ki necip ayda 1 maca ciksa bilr goturemez,oldukca yetersiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

ts da kalite olarak ilerledi ve bursaya da geçilebiliriz bu takımlar haftadan haftaya maç yapacak bjk 3 günde 1 atiba ile necipin götürme şansı bence yok

Trabzon ve Bursa'nın Beşiktaş'ı geçme şansı yok. Bursa'nın rekabet etme şansı bile yok o kadar da çekinmeyin forma her türlü 3. oluyor disiplin olunca.

Bu takım şu haliyle de ilk 2'ye oynar Gs ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı legendmaster

Trabzon ve Bursa'nın Beşiktaş'ı geçme şansı yok. Bursa'nın rekabet etme şansı bile yok o kadar da çekinmeyin forma her türlü 3. oluyor disiplin olunca.

Bu takım şu haliyle de ilk 2'ye oynar Gs ile.
hadi bursayı bir kenara koyalım bjk böyle başlarsa ben ts'a kesinlikle geçileceğimizi düşünüyorum

Çevrimdışı TØLGA

ya hocam biz geri kalan 3ünü aldıkta lawal mı sorun  :evillol: ben bu 4lü gelsin pektemek tolga neciple 10 yıllık sözleşme imzalamaya bile razıyım :evillol:
sirigu tek başına gelsin najiple uzatırım diğerleriyle gene uzatmam  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Yahu 4 transfer yapsak ilk 11'de anca dengeleniyoruz.

İyi yapamazsak bunları rotasyonda öyle bir fark var ki 3-5 sakatlık verse iki tarafta biz Bursaspor'a döneriz onlar bizim kadroya dönerler.

Maalesef derin kadroda fark bu kadar büyük.

Yarın Töre - Rhodolfo - Atiba - Sosa 4-5 hafta sakatlansa bizi inanılmaz bir kaos bekler.

Ama orada Kjaer - Souza - Diego - Nani sakatlansa yine baya sağlam 11 çıkıyor. Bunu yazınca kızdılar ama hakikaten 3 kulvarda işimiz rakibe oranla çok zor şuan.
Cok uzaga gitmeye gerek yok,daha 3 gun once sosa sakat ve antrenmansiz diye oyuna necip girdi macin hali ortada.

2-3 kisinin sakatlanmasini gectim 1 sakatlik bile bizim kadroyu sarsmak icin yeterli..

Çevrimdışı Çağrı

hadi bursayı bir kenara koyalım bjk böyle başlarsa ben ts'a kesinlikle geçileceğimizi düşünüyorum

Şota'ya güveniyorum bize değil  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

valla onu bunu bilmemde biz olimpiyatta oynarsak bu sezon full daha çok puan kaybederiz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Batuhan1903

Arkadaşlar neyin tartışması yok ts geçer yok bursa geçer biz 1. olmadığımız sürece istersek 15. olalım hiç birşey farketmiyor bizim şampiyon olmamamız lazım ve bunun içinde sağlam 4 oyuncu lazım

Çevrimdışı Deniz

valla onu bunu bilmemde biz olimpiyatta oynarsak bu sezon full daha çok puan kaybederiz
Bi git uyu gece gece canimi sıkma

Çevrimdışı Çağrı

Gebze'yi düzeltmek ile uğraşmadıkları için mecburuz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Şaka bir yana bir anda Doria - Beto - Fer olsa şuralarda umutlu dolaşan Beşiktaşlı insanlar oluşur.

Artık Opare gibi bir sonla biterse sezondan ümidimi çok üzülerek keserim. Çünkü kesmezsem kendime zarar.

Necip Atiba rotasyonu ile Fener ile yarışamazsın anda Gs ile 2.lik için yarışırsın.

Transferin bitimine 5 gün kalmış. Bence bunlar yiyecekleri tepkinin farkında değiller bu iş böyle uyduruk şekilde biterse.
Dorio ve Beto tamamda Fer için ihtimal vermiyorum @Çağrı birde sakat oyuncu alınmaz zaten yedeği yok elde patlarsa sadece patlayan oyuncu olmaz
Dorio için fransaya gidiyorlarmış kaleci içinde Beto diyorlar ama orta saha ismi yok şu anda

Çevrimdışı TØLGA

Bi git uyu gece gece canimi sıkma
:D benimde canımı sıkıyo ondan uyuyamıyom
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı legendmaster

ts iyi kadro kurdu daha oyuncu alacaklar bence bjk'tan daha iyi transfer sezonu geçirdiler stadları var avrupada yoklar bu 3 noktada bjk'tan avantajlılar şota sıfırlarsa bu avantajlarını helal olsun derim ona

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar neyin tartışması yok ts geçer yok bursa geçer biz 1. olmadığımız sürece istersek 15. olalım hiç birşey farketmiyor bizim şampiyon olmamamız lazım ve bunun içinde sağlam 4 oyuncu lazım
oraya sağlam 4 oyuncudan evvel stadyum lazım yazalım please  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Gebze'yi düzeltmek ile uğraşmadıkları için mecburuz.
Düzeltmeyle alakası yok Passolige uyumlu olmayan bir stad gösteremiyoruz
Gebze uyumlumu

Çevrimdışı Tugay

Bugün Monaco maçını izledim zaten takımı lig 1'e yükseldiğinden beri takip ediyorum,bizim futbol olarakta çok eksiğimiz var.Adamlar resmen sahada akıyor.Biz modern futbolun yanında mehter takımı gibi kalıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

Dorio ve Beto tamamda Fer için ihtimal vermiyorum @Çağrı birde sakat oyuncu alınmaz zaten yedeği yok elde patlarsa sadece patlayan oyuncu olmaz
Dorio için fransaya gidiyorlarmış kaleci içinde Beto diyorlar ama orta saha ismi yok şu anda

En önemli bölgeye isim yok @Necmi abi :D

Doria Beto da üst düzey değil ama bizim lige uygun adamlar. Ortasaha normalde 2 tane lazımdı.

Diyelim ki çok iyi bir adam aldık son anda 1 hafta sonra sakatlanma ihtimalinde herhalde kimsede moral kalmaz. Buralara kalmamalıydı bu iş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Abi şu 3 milyon euroya kiralasak ya su Sirigu'yu napıcaz betoyu benim gözümde pektemekle burak yılmaz kadar fark vardır beto ve sirigu arasında.

Çevrimdışı Çağrı

Düzeltmeyle alakası yok Passolige uyumlu olmayan bir stad gösteremiyoruz
Gebze uyumlumu

Geçen sene Mayıs ayında göstersek uyumlu hale getirilemez miydi @Necmi abi?

Bilmiyorum altyapısı için ne kadar para gidiyor gerçi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

:D benimde canımı sıkıyo ondan uyuyamıyom
We have Necip relax man!

Çevrimdışı Çağrı

Abi şu 3 milyon euroya kiralasak ya su Sirigu'yu napıcaz betoyu benim gözümde pektemekle burak yılmaz kadar fark vardır beto ve sirigu arasında.

Kardeşim Sirigu olmaz hiç boşuna güzel hayallerini süsleme onunla :)

5 günümüz var canımız burnumuzda imkan ihtimali yok o transferin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

ortasahaya danys garmash gelecek  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK