2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12883942 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın arena kartalları!

İçimde güzel bir his var öğlene kadar kap gelecek  :icool:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Benim aklıma şöyle birşey takıldı. Uefa anlaşmasına göre bizim şuan 14m € hakkımız var. Fakat transfer dönemi bitince o hakkımızde boşa gitmiş yeni transfer döneminde geçerli olmayacak. Neden simdi o 14 m € luk hakkımızı kullanmayıp boşa gitmesine izin veriyoruz? Gelecek sene 14m kota yapmamız için Töre yi satmamız gerekecek. Şu an için ise böyle bir kota var zaten. 14 m ye çok rahat doria yı fer i alırız diye düşünüyorum hem de bonservisiyle. Zaten şu ikisi gelse kimse vay efendim kaleye neden Valdes geldi demez. Tabi süre kalmadığı için bu işler çok zor. Aziz yıldırım gibi çıkıp para saçmak lazım. 4 günde 3 transfer. Allahım sen bize sabır ver.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın arena kartalları!

İçimde güzel bir his var öğlene kadar kap gelecek  :icool:
Çok beklersin :) Gerçi Cenk Gönen KAp'ı gelebilir doğru
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 08:22:29 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

% 90 ihtimalle Lawal gelecek bugün Lawal için önemli görüşmeler varmış bjk ve eskişehir arasında
3 milyon euro ya Lawalin Beşiktaşa alınabileceği söyleniliyor
Twitter da Lawal daha yüksek ihtimal diyorlar
Lawale kaldık yine iyimi .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

% 90 ihtimalle Lawal gelecek bugün Lawal için önemli görüşmeler varmış bjk ve eskişehir arasında
3 milyon euro ya Lawalin Beşiktaşa alınabileceği söyleniliyor
Twitter da Lawal daha yüksek ihtimal diyorlar
Lawale kaldık yine iyimi .
En azından transfer yapılacak iyi yönünden bak  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ebabil

bu millet ne çektiyse ingiliz dönekliğinden çekti. paramızla savaş gemisi yaptırıp bitince bize teslim etmeyen adamlardan herşey beklenir

Çevrimdışı Kemal

lawal lawal diye 30 ağustosta kıvranacaksınız durun daha bunlar iyi gunler :)

Çevrimdışı Ozan E.

Gs Pektemek'i de istese keske ne guzel olurdu

Çevrimdışı BavyeraKartali

Lucas transferi tamamen yatti mi ya  :alala:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu millet ne çektiyse ingiliz dönekliğinden çekti. paramızla savaş gemisi yaptırıp bitince bize teslim etmeyen adamlardan herşey beklenir
Bunun ingilizlerle bir alakası yok, yöneticilerin basiretsizliği tamamen. Gökhan İnler olmadı, Ozan Tufan olmadı, Lucas büyük ihtimalle olmayacak, geldiğimiz nokta yine Lawal olacak, sonra bu taraftar niye böyle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Bana live nın lucası bıze vermesi için 1 tane gecerli sebep soyleyin sadece 1 tane ?

EssiLor

• Ziyaretçi

lawal lawal diye 30 ağustosta kıvranacaksınız durun daha bunlar iyi gunler :)
Lawal gelecek zaten abi
Lucas transferinin olmaması durumunda ilk öncelik Lawal
Fırat günayer 7 saat önce yaptğı periscope de Lawal yüksek ihtimal dedi görüşmeler sürüyor felan dedi
Lawal bizim kısmetimiz galiba ben böyle düşünmeye başladım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana live nın lucası bıze vermesi için 1 tane gecerli sebep soyleyin sadece 1 tane ?
Fikret Orman'dan bıkıp verebilirler. Bir daha bizimle başka bir oyuncu için pazarlık yapmasın diye  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Lawal gelecek zaten abi
Lucas transferinin olmaması durumunda ilk öncelik Lawal
Fırat günayer 7 saat önce yaptğı periscope de Lawal yüksek ihtimal dedi görüşmeler sürüyor felan dedi
Lawal bizi kısmetimiz galiba ben böyle düşünmeye başladım.

ben başka bir şeyden bahsediyorum

şimdı bugun lawal alsan ne olur ? kimse hazmedemez ama 30 agustosa kadar orta saha almazsan ne olur - herkes orta sahasız lig bıtmez dıye kıpır kıpır kıpırdanır ve lawalı salarsın millet oh bari lawal geldi der .

kısaca bu algı yönetimidir ; yani ölümü gösterip sıtmaya razı edersin .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben başka bir şeyden bahsediyorum

şimdı bugun lawal alsan ne olur ? kimse hazmedemez ama 30 agustosa kadar orta saha almazsan ne olur - herkes orta sahasız lig bıtmez dıye kıpır kıpır kıpırdanır ve lawalı salarsın millet oh bari lawal geldi der .

kısaca bu algı yönetimidir ; yani ölümü gösterip sıtmaya razı edersin .
Yakında Lawal güzelleme haberleri basına düşer :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfunyasar

Çünkü talibi var.

Bana Cenk'i GS'ye ikinci lig topçusu fiyatına vermemiz için bir tane sebep söyle desem aynı şey. Cenk'i satmak istiyorsun ama alan yok. Tek teklif geliyor üstüne atlıyorsun.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Herkese günaydın. Dün akşam epey gergindi buralar çok sert yorumlarda yapıldı. Belki sertlik ve üslup tartışılırdı ama bazı konularda az bile söylendi. Takım organizasyonu yapmak bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Bu takımın eksik bölgeleri 1 senedir belli zaten ve üstelik neredeyse 2 aydır orta sahada sayısal olarak 2 oyuncun kaldığı belli. Kaliteyi söylemiyorum bile ama sayısal olarak 2 orta saha oyuncusu ile ‘nasıl 3 kulvarda oynayacağım’ diye sorgulanmamış ben bunu anladım. Para ile de transfer yapılamayacağını anlamış olduk. Bu saatten sonra kimleri alırlar bilmem ama bir taraftarın ümidi yeni başlayan bir sezonun ilk haftalarında bu kadar kırılabilir. Şahsen geçen seneyi mumla arayacağımızı düşünüyorum. Basit bir transfer planlaması bile yapamayan insanlar koca bir kulübün bütün organizasyon planlamasını asla yapamazlar. Umarım uçuk fiyatlara adam almak gibi bir hata yapmazlar. Allah hepimize bu sene çelik gibi sinir ve sabır versin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çünkü talibi var.

Bana Cenk'i GS'ye ikinci lig topçusu fiyatına vermemiz için bir tane sebep söyle desem aynı şey. Cenk'i satmak istiyorsun ama alan yok. Tek teklif geliyor üstüne atlıyorsun.
Harbiden en büyük rakibin senden yedek kalecini istiyor, yok pahasına adamı satmaya çalışıyorsun. Gs bugün gitse Göztepe'nin kalecisini istese 2 milyon euro fiyat çekerler biz gazoz parasına veriyoruz ve rakibimizin yedek kaleci pozisyonunu dolduruyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu 4 transfer yapsak ilk 11'de anca dengeleniyoruz.

İyi yapamazsak bunları rotasyonda öyle bir fark var ki 3-5 sakatlık verse iki tarafta biz Bursaspor'a döneriz onlar bizim kadroya dönerler.

Maalesef derin kadroda fark bu kadar büyük.

Yarın Töre - Rhodolfo - Atiba - Sosa 4-5 hafta sakatlansa bizi inanılmaz bir kaos bekler.

Ama orada Kjaer - Souza - Diego - Nani sakatlansa yine baya sağlam 11 çıkıyor. Bunu yazınca kızdılar ama hakikaten 3 kulvarda işimiz rakibe oranla çok zor şuan.
kjaer demişken o fiyatı etmez diye düşünüyorum ağır ve ayağı kötü havadan fena değil ama 7 8 milyon euro etmez bence ayrıca souzada 8 milyon euro etmez tabi bence :D

Çevrimdışı Kemal

Çünkü talibi var.

Talibi var diyorsun , adamı kiralayacaz Liverpool bundan bir şey kazanmayacak , bdelsiz kiralayacaz. Adamın maaşından mı çekinecek Liverpool , bırak Allah aşkına.

Tabii söyleyeyim , yaptıkları inanılmaz hatalar yüzünden taraftar Günay dışında hiç bir kaleciyi istemiyor ve kaleci transferi istiyor, ihtiyaçta var ama Tolga - Cenk - Günay 3 kalecin var 900k da Cenkin maaşı var. Ne yapacaksın istenmeyen kaleciyi vereceksin kaleci almak için .

Gs ne yapacak dersen Cenki , Musleranın arkasına 2. kaleci yapacak ilk 18 e alacak . Cenkin beklentisi de bu zaten .

Ben haala bekliyorum Live için geçerli bir sebep sunacak kişiyi.

Çevrimdışı kaanzor

Bugün lucas valdes ve cenk kapı bekliyorum.

Günaydın
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı brkntcnr

Yahu 4 transfer yapsak ilk 11'de anca dengeleniyoruz.

İyi yapamazsak bunları rotasyonda öyle bir fark var ki 3-5 sakatlık verse iki tarafta biz Bursaspor'a döneriz onlar bizim kadroya dönerler.

Maalesef derin kadroda fark bu kadar büyük.

Yarın Töre - Rhodolfo - Atiba - Sosa 4-5 hafta sakatlansa bizi inanılmaz bir kaos bekler.

Ama orada Kjaer - Souza - Diego - Nani sakatlansa yine baya sağlam 11 çıkıyor. Bunu yazınca kızdılar ama hakikaten 3 kulvarda işimiz rakibe oranla çok zor şuan.
Abi iyi diyorsun güzel diyorsun da adamlar 40-45 milyon parayı çıkarıp anında verdiler. Bizim öyle bir imkanımız da yok, olsa bile çıkarıp saçmayız öyle souza ya 8 milyon falan. Şuan 4 güne bu 3 transferi yetiştirirken iyi oyuncular almamız için anında çıkarıp 12-13 milyon euro yu vermemiz lazım. Kaleyi hadi Valdes le falan kurtarırız. Ama fer ve Doria yı bu parayı hemen çıkarıp vermen lazım alabilmek için.

Çevrimdışı legendmaster

Abi iyi diyorsun güzel diyorsun da adamlar 40-45 milyon parayı çıkarıp anında verdiler. Bizim öyle bir imkanımız da yok, olsa bile çıkarıp saçmayız öyle souza ya 8 milyon falan. Şuan 4 güne bu 3 transferi yetiştirirken iyi oyuncular almamız için anında çıkarıp 12-13 milyon euro yu vermemiz lazım. Kaleyi hadi Valdes le falan kurtarırız. Ama fer ve Doria yı bu parayı hemen çıkarıp vermen lazım alabilmek için.
ben paradan çok futbol aklı gelişmiş yönetim tercih ederim bunlarda o da yok 3-5 menajerin sözünden dışarı çıkamaz haldeler

Çevrimdışı Kemal

burda konuşulan tavsiye edilen isimler kime ne kadara ne kadar zamanda transfer oldu araştırmasını yapınca maalesef başarısızlık sonucu çıkıyor ortaya.

Çevrimiçi Koa_lAA

günaydın herkese... nedir acep haberler geceden buyana... varmı gelen giden gelen gelen gelen.. fezaya mesaj vermek için gelen kısmını fazla yazdım bakem işe yarıcakmı.. kaleci şart bu arada :)