2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878496 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Kardeşim Sirigu olmaz hiç boşuna güzel hayallerini süsleme onunla :)

5 günümüz var canımız burnumuzda imkan ihtimali yok o transferin.
Yaw hocam twitterda sürekli Psgnin Nice 'ye kiralamaya çalıştığını ama Sirigu'nun Nice yi beğenmediği konuşuluyor.Demekki adamlar kiralıyorlar niye almayalım niye küçük düşünüyoruz anlşamıyorumki elinde fırsat var 3 e adamı kiralama fırsatı en önemlisi Sirigu bizi şampiyon yapar atanımız var tutanımız eksik.

Çevrimdışı legendmaster

Arkadaşlar neyin tartışması yok ts geçer yok bursa geçer biz 1. olmadığımız sürece istersek 15. olalım hiç birşey farketmiyor bizim şampiyon olmamamız lazım ve bunun içinde sağlam 4 oyuncu lazım
niye şampiyon olmamamız lazım kardeşim  :D

Çevrimdışı Batuhan1903

Bugunki haberden sonra bilinç altıma işlemiş heralde  :lol:

Çevrimdışı okansosa

olmamız yerine olmamamız yazmış sanırım :D

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Batuhan1903

ortasahaya danys garmash gelecek  :bandit:
Mikel olmazsa bu adam olsun daha iyisini bulamayız rode hariç tabi :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Yaw hocam twitterda sürekli Psgnin Nice 'ye kiralamaya çalıştığını ama Sirigu'nun Nice yi beğenmediği konuşuluyor.Demekki adamlar kiralıyorlar niye almayalım niye küçük düşünüyoruz anlşamıyorumki elinde fırsat var 3 e adamı kiralama fırsatı en önemlisi Sirigu bizi şampiyon yapar atanımız var tutanımız eksik.

Valencia 10 milyon euro önerdi Temmuz'da vermediler. Adamın gitme isteği Blanc'ın oynatmaması ve kalecinin Euro 2016'da oynamak için oynayabileceği yere gitmek istemesi.

Tüm bunları toplayınca alınır mı? Alınır. Kiralık mı? Tamamen Psg'nin iyi niyetine kalırsın. Özetle %1. Olursa nasıl olur? Mükemmel. Ama çok zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

bu saatten sonra iyi futbolcu beklemiyorum sizde beklentinizi ona göre ayarlayın derim opare vari bişeyler gelir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fatihbjk

Çevrimdışı Batuhan1903

Valencia 10 milyon euro önerdi Temmuz'da vermediler. Adamın gitme isteği Blanc'ın oynatmaması ve kalecinin Euro 2016'da oynamak için oynayabileceği yere gitmek istemesi.

Tüm bunları toplayınca alınır mı? Alınır. Kiralık mı? Tamamen Psg'nin iyi niyetine kalırsın. Özetle %1. Olursa nasıl olur? Mükemmel. Ama çok zor.
Abi adamlar kiralıyor zaten bizim yönetim 3 milyon euroyu çok buluyormuş nasıl zamanında 400 bin euro için ospinayı almadık şimdide 2 ye valdes alıp bu adam kaçarsa felaket olur.Hele bide bu adamın bedavaya kiralandığını görürsek...

Çevrimdışı Tugay

Son dakika transferleri tutmazsa çok fena dağılacağız.Yönetimi fakir edebiyatı kurtaramayacak.Bu sene iyi para kazandık ama hala eksik mevkiler var.

Çevrimdışı Çağrı

Abi adamlar kiralıyor zaten bizim yönetim 3 milyon euroyu çok buluyormuş nasıl zamanında 400 bin euro için ospinayı almadık şimdide 2 ye valdes alıp bu adam kaçarsa felaket olur.Hele bide bu adamın bedavaya kiralandığını görürsek...

İyi ama adamın maaşı da 3 değil ki. 2.5 milyon euroya oynuyor Psg'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

en sonunda dzemailiyi kiralarsa bu yönetim hiç şaşırmam

Çevrimdışı Batuhan1903

İyi ama adamın maaşı da 3 değil ki. 2.5 milyon euroya oynuyor Psg'de.
Adam 3 milyon euro istiyor olabilir. kiralarken adamın maaşından fazlasını oyuncuya verebilirsin. böyle bir kısıtlama yok.İstersen adama yıllık 10 verip kiralayabilirsinde.

Çevrimdışı Çağrı

Adam 3 milyon euro istiyor olabilir. kiralarken adamın maaşından fazlasını oyuncuya verebilirsin. böyle bir kısıtlama yok.İstersen adama yıllık 10 verip kiralayabilirsinde.

Tabi ki verebilirsin de böyle bir durum olmaz demeye getirdim.

Adam oynamak istiyorsa maaşını garantileyeceği yer arar. Nice'e filan kiralayamazlar mesela alacağı maksimum 600 bin olur o tarz takımlarda Psg karşılamak zorunda kalır.

O yüzden biraz kirlilik var gibi bilgi konusunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Ha birde %15 vergi var bizde adam ordan kemiksiz 2.5 alıyordur 3 milyon eurodan %15 vergiyi çıkarttığımızda 2.5 oluyor zaten.

Çevrimdışı Çağrı

Ha birde %15 vergi var bizde adam ordan kemiksiz 2.5 alıyordur 3 milyon eurodan %15 vergiyi çıkarttığımızda 2.5 oluyor zaten.

Yok orada aldığı maaş 5 milyon euro vergiyi düşünce 2.5 dediğin gibi.

Ancak bizdeki %15 vergiyi oyuncu değil kulüpler ödüyor zaten Avrupa'nın aksine. Yani teklif edilen kemiksiz hali zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Tabi ki verebilirsin de böyle bir durum olmaz demeye getirdim.

Adam oynamak istiyorsa maaşını garantileyeceği yer arar. Nice'e filan kiralayamazlar mesela alacağı maksimum 600 bin olur o tarz takımlarda Psg karşılamak zorunda kalır.

O yüzden biraz kirlilik var gibi bilgi konusunda.
Psg zaten adamın maaşından kurtulmak için kiralıyorlar ffp yüzüdne adamın maaşını nice ödeyemez senin dedğin gibi ama biz öderiz işte.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Sirigu falan hikaye

kaleci alacagımızı zannetmiyorum

Çevrimdışı Batuhan1903

Yok orada aldığı maaş 5 milyon euro vergiyi düşünce 2.5 dediğin gibi.

Ancak bizdeki %15 vergiyi oyuncu değil kulüpler ödüyor zaten Avrupa'nın aksine. Yani teklif edilen kemiksiz hali zaten.
Adam 500 bin de Türkiye ye gelmek için istiyordur sonuçta katar gibi görülüyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

Psg zaten adamın maaşından kurtulmak için kiralıyorlar ffp yüzüdne adamın maaşını nice ödeyemez senin dedğin gibi ama biz öderiz işte.

İşte bu da mantıksız çünkü 5 milyon euro maaştan kurtulmaya çalışan takım transfere 91 milyon euro harcadı maaş kotasına 38 milyon euro yük bindirdi.

5 milyon euro bunların yanında nedir ne değildir sen düşün kardeşim. Ben çok isterim yıllarsa sonra güveniriz kaleye ama dediğim gibi hayli zor umarım doğrudur haber.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

İşte bu da mantıksız çünkü 5 milyon euro maaştan kurtulmaya çalışan takım transfere 91 milyon euro harcadı maaş kotasına 38 milyon euro yük bindirdi.

5 milyon euro bunların yanında nedir ne değildir sen düşün kardeşim. Ben çok isterim yıllarsa sonra güveniriz kaleye ama dediğim gibi hayli zor umarım doğrudur haber.
Ffp detayları çok karışık psg bunun yanında mottayı falanda göndermek istiyor zaten.Adamlar kiralıyorlar bu sebepten yada su sebepten farketmez benim için önemli olan 3 e alabiliyorsak Sirigu yu valdesin betonun yüzüne bile bakmam. hatta oyuncuya 5 milyon euro bile veririm değer. çünkü bu sene çok önemli, bu sene şampiyon olduğumuzda fenerde kaos çıkar onca transferden sonra. gsde iflas eder bi taşla tüm renklileri avlarız.

Çevrimdışı legendmaster

trabzon lavezziyi istiyormuş

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene Mayıs ayında göstersek uyumlu hale getirilemez miydi @Necmi abi?

Bilmiyorum altyapısı için ne kadar para gidiyor gerçi.
bayağı para gidiyor ama önemli olan bu değil o parayı banka harcıyor ve böyle bir
yatırım yapmak istemez haklı yere bizim vermemiz gibi bir durum olmaz neden yapalım öyle birşey
bunu başımıza bela edenin bedelini ödemesi lazım birde gebze stadının uefa standartlarına ne kadar uyduğunu bilmiyorum
kaldıki istanbulda bize stad bulamayanlar böyle bir şeye yanaşırmı sence nihayetinde bütün stadlar devletin ama nedense iş bize gelince bu böyle olmuyor
artık bir şeyi Beşiktaş taraftarının kabul etmesi lazım stad bitene kadar Olimpiyat bizim evimiz
bunu kabul edip takımıda buna ısındırmak gerekiyor biz buna katlanırsak takımda katlanır
artık Beşiktaş taraftarının bebeler gibi her şeye mızmızlanmasının bir anlamı yok zorluklarla
savaşmayı öğrenmek gerekiyor taraftar bu kadar bir zorlukla mücadele etmeyi kaldıramıyorsa
bu takımdanda kimse bir şey beklemesin o zaman biz liverpoolü tohtnamı bu stadda yendik
biz mazeret ürettikce oyuncularada mazeret veriyoruz çim düzeldi şurda toplasan olimpiyatta
oynayacağımız 15 maç kaldı bunun taş çatlasa 5 i gerçekten zor şartlarda olacak bunada katlanalım
bir zahmet @Çağrı bunca zaman katlandık şurda sonuna geldik bu süredede yuvamız olimpiyat
buna sıkıca sarılalım bazı şeyleri çok abartıyoruz Beşiktaş için ölürüm diyorsan git iki saat soğukta dur
bütün iş sağlam giyinmeyle ilgili bir şey olmuyor ben orda bütün maçlara gittim bir kerede lanet olsun
demedim

Çevrimdışı talha

ortasahaya danys garmash gelecek  :bandit:

uzun zamandır görünmüyon buralarda. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Kardeşim unuttuğunuz bir şey var
istersen on milyon ver oyuncu sana gelmek istermi
siz sanıyorsunuzki bir oyuncunun fiyatı bu ver al işte manavdan kavunmu alıyorsun onu bırak manav satmak istemesin o kavunu bile alamazsın
bu dediğiniz gibi olmuyor ya kulüp sana kiralamak istemez yada oyuncu gelmek istemez
sen burda üst düzey oyunculardan bahsediyorsun
neden sana koşa koşa gelsin bu adam gitmek istedikten sonra EPL de Laligada onu almayacak takım yok
oda olmadı vatanında her takım alır ve bunların hepside o parayı çerez gibi verir.
sanki bu kadar basitmiş gibi konuşmayın bari