Geçen sene Mayıs ayında göstersek uyumlu hale getirilemez miydi @Necmi abi?
Bilmiyorum altyapısı için ne kadar para gidiyor gerçi.
bayağı para gidiyor ama önemli olan bu değil o parayı banka harcıyor ve böyle bir
yatırım yapmak istemez haklı yere bizim vermemiz gibi bir durum olmaz neden yapalım öyle birşey
bunu başımıza bela edenin bedelini ödemesi lazım birde gebze stadının uefa standartlarına ne kadar uyduğunu bilmiyorum
kaldıki istanbulda bize stad bulamayanlar böyle bir şeye yanaşırmı sence nihayetinde bütün stadlar devletin ama nedense iş bize gelince bu böyle olmuyor
artık bir şeyi Beşiktaş taraftarının kabul etmesi lazım stad bitene kadar Olimpiyat bizim evimiz
bunu kabul edip takımıda buna ısındırmak gerekiyor biz buna katlanırsak takımda katlanır
artık Beşiktaş taraftarının bebeler gibi her şeye mızmızlanmasının bir anlamı yok zorluklarla
savaşmayı öğrenmek gerekiyor taraftar bu kadar bir zorlukla mücadele etmeyi kaldıramıyorsa
bu takımdanda kimse bir şey beklemesin o zaman biz liverpoolü tohtnamı bu stadda yendik
biz mazeret ürettikce oyuncularada mazeret veriyoruz çim düzeldi şurda toplasan olimpiyatta
oynayacağımız 15 maç kaldı bunun taş çatlasa 5 i gerçekten zor şartlarda olacak bunada katlanalım
bir zahmet
@Çağrı bunca zaman katlandık şurda sonuna geldik bu süredede yuvamız olimpiyat
buna sıkıca sarılalım bazı şeyleri çok abartıyoruz Beşiktaş için ölürüm diyorsan git iki saat soğukta dur
bütün iş sağlam giyinmeyle ilgili bir şey olmuyor ben orda bütün maçlara gittim bir kerede lanet olsun
demedim