Ne diyim abi 6 haftadır bir tane orta saha alamayan adamlara 6 gün içinde 4 tane adam alacaklarını umut ediyorsun. Ki o da sen biliyorsun Trabzon maçını yensek olmayacaktı.
Tamam burada kimse hakaret etmesin dediğin doğru ama yöneticilerin nasıl iş yaptığını da herkes biliyor. Yİne aynı duruma düştük. Opare tarzı 4 adam gelir gibi gelior bana hayırlısı.
Şimdi bana Beck Rhodo ve Gomez demeyin. Hepsinin hikayesi belli. Ki Rhodo içinde bildiğin 1 ay uğraştılar.
Bizimkilerin iş bitiricilii 0'in dibinde.
Ben hiç bir şeyi umut etmiyorum kardeşim ben hayal kurarak yaşamayı yıllar önce bıraktım
ne hayal kurarım nede masallara inanırım yani şunu aldık bunu aldık şampiyonluk garanti demek hikayedir
çok iyi bir takım kurarsan şampiyonluk mücadelesine sadece ortak olursun ama hiç bir şeyin garantisi olmaz
birde yönetimdeki insan taraftar gibi düşünemez sende yönetime girsen sende düşünemezsin işin içine
sorumluluk girdiğinde her şeyin rengi değişir. öncelikler değişir Benim burda kızdığım daha para kazanmanın ne olduğunu bilmeyen
insanların milyon dolarları bir çırpıda vermesi ve bizimde onların saçmalamalarını sayfalar dolusu okumak zorunda kalmamız
baksanıza forumda 30 yaşını geçmiş kimse kalmadı yani işin özeti kimse ergen konuşması dinlemek istemiyor
biz bu forumu kurarken bu tip şeylere asla izin vermemek üzerine temel koyduk sözüm sana değil ama forumu üyeliğe kapatacağız
ve ondan sonrada ciddi temizlik yapacağız ondan sonrada bu forumda en ufak bir alycı kelim hakaret vari üslup kalmayacak
burda ancak eleştirmesini bilenler ve Beşiktaş taraftarına yakışır üslup içinde yazacak olanlar barınacak yani atıldım tekrar üye
olurum devri bitiyor artık bu forumda yazan üslubuna dikkat edecek