2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882683 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Haber1903 Çarşamba gelecek diyordu.

Herkes salı derken  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Sizde sıkılmadınız mı bu tranfer haberlerini takip etmekten?

Valla ben çok sıkıldım gelsin artık 31 ağustos. :D
Sen bir de bana sor bir an evvel 31 Ağustos gelsin istiyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Sizde sıkılmadınız mı bu tranfer haberlerini takip etmekten?

Valla ben çok sıkıldım gelsin artık 31 ağustos. :D

Aynen yav.Geçen sene az takip ediyordum bu sene her anım transfer. :busted_cop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Ben de bunu diyorum @Necmi abi duyum ve duyumcular. Artık fenalık geldi.

Beto'yu yaz tamam Berisha bile yaz şuan tamam gidip de Sirigu için çalışma var demek alenen dalga geçmektir. Adam 2 yıl içinde belki şampiyonlar ligi kupası kaldıracağı takımdan Beşiktaş'a hem de bedelsiz.

Ondan sonra millet sövüyor yönetime bir şeyi beceremediniz diye olmadık şeyleri yazıp algı yarat sonra hücum yatacak yeri yok çoğunun. Önce taraftar müsade etmeyecek buna.
ama diğer taraftanda beklentiyi yükselteceksinki tırı vırı oyunculara bakmasınlar @Çağrı

Çevrimdışı anilsevim

İş bitmiş abiler :) görüşme şimdi bitmiş herşey ok deniyor.
hayırlı olsun inş
17:30 a kadar kap bekliyom ))

http://m.karakartal.com/leivadan-mujdeli-haber-SXHBQ71591SXQ
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

sabah lucasta sorun var diye haber yapan siteler şimdi tamam diyor :D basının alayı kolpa vallahi :D düzmece bir haber üzerinden dün akşamdan beri neler yazıldı :)

Çevrimdışı keremd

İnşallah bizim işe benzemez

SON DAKİKA: Galatasaray'da Jason Denayer transferinde problem çıktı. Transfer olmuyor. Belçikalı stoper İngiltere'ye geri dönüyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada acayip keyiflendim bunu görünce  :lol: (konu dışı olacak ama herkesin görmesi için şimdilik buraya yazıyorum gerekli görülürse kaldırılsın.) resmi siteden alıntıdır. :lol:

Galatasarayın, 206 milyon dolar konsolide kredi aldığı görülüyor. Bu kredi alınırken pek alışık olunmadığı tarzda çifte teminat verilmiştir. İlerideki alacaklarımız temlik edilmiş, bu temliğin yanında da gayrimenkul ipoteği verilmiştir. Bankacılara nasıl böyle yaparsınız diye sorduğumuz zaman, spor kulüplerine böyle yaparız diye bir cevap vermişlerdir. Bu temliklere baktığımızda, bunların kısa ve uzun vadeli olduğunu görüyoruz. Şöyle bir örnek vereyim; Nike ile yapılan sponsorluk sözleşmesinin gelirleri 2021-2022 sezonuna kadar, Federasyondan gelecek gelirler 2017-2018 sezonuna kadar, Türk Telekom Arenanın gelirleri 2019-2020 sezonuna kadar temlik edilmiştir. 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle vermiş olduğumuz teminat ve temliklerin toplamı yaklaşık 1.25 milyar Türk Lirasıdır. Yani yaklaşık olarak 600 milyon dolar teminat ve temlik vermiş durumdayız. Bunun teminat / kredi oranı ise 2.52dir. Bütün bu sayıları size kulübün mali durumunun resmini rahat görüp anlayabilmeniz ve bunun üzerinde fikir yürütebilmeniz için verdim. Bu söylediklerim zaten bağımsız denetçi raporlarında da mevcut.

Çevrimdışı LuceGel

dip not  zaten çok sağlam bilgi olsa şimdi haber sitesinde okuyor olurdunuz :bandit:
Dip notmu yoksa??  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/sporonlinecom/status/636151255098859520
Bunlara inanmayın kafalarına göre haber paylaşımı yapıyorlar. Mirror'da böyle bir haber yok

https://twitter.com/sporonlinecom/status/636151255098859520
Bu haberin kaynağıda lan doyle denen adam. Yani dün akşam iki haberi birleştiren arkadaş. Haber bugün 13.16 da mirro ra eklenmiş. Pek inanmadım dün akşamki kaynak olunca.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Twitterde ingilizler yazmaya basladi lucas bir yere gitmiyor, rodgers gorusmus gitmesini istemiyor diye. Birazdan bizim "duyumcular" da baslar hocasi birakmiyor diye.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

Acilen KAP gelmeli  :)

Çevrimdışı talha

Bizim niye her transferimiz yılan hikayesine dönmek zorunda?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

o is tamam sıkıntı yok ,faks zu kap :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Easthanbool

Kesinlikle bir an evvel gelmeli yoksa telef olmaya başlayacağız zaten Alanya yanıyor üstüne bir de transfer nöbetindeyiz :evillol:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı keremd

Biliç westham lı yöneticileri istanbula göndermiş burak için teklif 8.5 milyona çıkmış.  Pektemekle necip neyine yetmiyor.  Bu gece burak transferi açıklanır. Şu anda istanbulda sıkı pazarlık halindelermiş

Çevrimdışı brkntcnr

@Çağrı abi bekleniyoor....

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/636151509374377984
Beyler bu adam hala ısrarlar sirigu diyor bu adam boş adam değil eğerki bu yazılan dogruysa ve senol hoca veya yonetim buna 3 ü fazla bulurlarda almazlarsa takıma ihanet etmiş sayarım hatta daha ağır konuşurum ama forum kuralları...