2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878522 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

brendon rodgers işi kafamı bozuyor. zor geliyor bana leiva
%95 bitti o transfer

Çevrimdışı Serhat Akkaya

4 derbiden 0 çek. Anadolu da ts den ve bursadan üçer puan al kalan 26 maçın hepsini yen 84 puanla şampiyonsun. Bak şu şartlarda bile şampiyonsun. Yani derbiler şart değil. Saçmasapan puanlar kaybetmeyelim yeterli. He ama tabiki sürpriz puan kayıpları olacağı için içerideki derbileri de almak gerekli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke öyle basit hesaplarla şampiyon olunabilse. Adam anadoluda saçma takımlardan kaybettiği puanları seninle yaptığı 2 maçtan çıkartıyor. yani senden aldığı 6 puan adamın hanesine 6 puan olarak yazılmıyor toplamda 12 puan fark yaratıyor. Hala derbiler şart değil demek matematik bilmemek demek benim gözümde.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 16:39:35 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Katiliyorum. Hatta asil sorun ic sahada kapanan takimlar karsisinda saldirirken gerideki agir defans hatti. Bekler cok onemli o yuzden

aynen öyle sağ bek sorunu kalmadı iyi adam aldık solda gene gerideyiz caner daha iyi

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi bekleniyoor....

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Basında yokken Lucası yazdı Ali abi.

Gomezin KAP'a bildreceği gün kalkın KAP var dedi.

Adam boş yapmz beyler  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Benimde güvenim o zaten. Yazan kişi sağlam adam

Çevrimdışı fatihbjk

Bizim beck onceki takimlarinda sol beckdede uzun sureler oynamis. Aslinda motta felan solda oynayacagina serdari saga, becki sola koysa hoca iyi olmazmi diyorum. Serdar gecen sezon kotu degildi bence, cok cabuk gozden cikartildi ilk 11 de. Siz ne dusunuyosunuz arkadaslar?

Çevrimdışı kaanzor

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
BJK  & Leiva..Londra'da son görüşme yapılıyor..
Liverpool'un hocası "sakatlar var bırakmayalım" diyor..
Leiva "Beşiktaş'a gideceğim" diyor..
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı pascal26

Keşke öyle basit hesaplarla şampiyon olunabilse. Adam anadoluda saçma takımlardan kaybettiği puanları seninle yaptığı 2 maçtan çıkartıyor. yani senden aldığı 6 puan adamın hanesine 6 puan olarak yazılmıyor toplamda 12 puan fark yaratıyor. Hala derbiler şart değil demek matematik bilmemek demek benim gözümde.

Derbinin kuralı belli; yenemiyosan yenilmeyeceksin.

Çevrimdışı can1903

Lucas yarın gelir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

http://www.goal.com/fr/news/33/transferts/2015/08/25/14712602/coentrao-sirigu-motta-les-dossiers-chauds-du-mercato?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Beyler adamlar siriguyu göndericekler

Bir sonraki durağı Liverpool, Roma, İnter,Juventus,Dortmund,Madrid,Sevilla

ve bilimum takım olabilecek biri buraya gelmez boşuna umutlanmayın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı serdart

Bizim beck onceki takimlarinda sol beckdede uzun sureler oynamis. Aslinda motta felan solda oynayacagina serdari saga, becki sola koysa hoca iyi olmazmi diyorum. Serdar gecen sezon kotu degildi bence, cok cabuk gozden cikartildi ilk 11 de. Siz ne dusunuyosunuz arkadaslar?

keşke beck ya da serdar dan biri sol bek olsaydı. ikisi bence kanatlarda mevcut kadrodakilerin en iyisi. serdar, motta gibi saçmalıklar yapmıyor. en son olimpiyatta gs karşısında saçmalamıştı 2 sene önce ama o da geçti gitti.  sağ dan sola geçmeler çok sağlıklı olamıyor ters ayakta yakalanıyorlar pozisyonlarda. ben öyle bir şey yapacağını sanmam şenol hocanın.

tolgay-veli den biri iyileşse atibayı sola çek (sol ayaklı mıydı bilemedim ama). ortada lucas-tolgay(veli) olur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sirigu >muslera düşünün 10 milyona satarlar mı sizce bu adamı hayaller sirigu hayatlar tolga zengin :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Batuhan1903

Verirsen 10-15 gönderirler kardeşim :)
O kadar vercek durumumuz var 12 kullanma sınırımız var

Çevrimdışı Ersoy

Zaten bir tek kaynağı sağlam.İlgi var mıdır vardır.Ama 5M felan vermişizdir en fazla.O da çok zor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tayfunyasar

Leiva işi patlayacak belli. Neyse bu sene zorlarsak 2.lik de fena olmaz
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı brkntcnr

Bende zaten detaya inmedim üstünkörü hesapladım. Ki en sonunda saçmasapan puanlar kaybedeceğimizi bildiğimden derbilerin de kazanılması gerektiğini söyledim :)

Çevrimdışı Çağatay

Ben pek tanimiyorum lakin brezilyali demisti bir arkadas sanirim. 19 yasinda bre'den fransaya gidince afallamistir. Ya da avr.ya gidince. Kultur olarak arada ucurum var. Imkan varsa sansimizi zorlamaliyiz

sert adamdır hava topu bırakmaz hızı da iyidir
lakin yaşı çok genç ve avrupaya geldiği için
şu anda bir sorun yaşıyor olabilir bu da performansını etkileyebilir
ama ola ki gelse rhodolfo ile tandemde mükemmel olur
2 brezilyalı tandemi ile kalede kim durursa dursun sorun yaşamaz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Transfer suresinin sonuna 543960 saniye var biraz rahat olun arkadaslar :D

Çevrimdışı Çağrı

O kadar vercek durumumuz var 12 kullanma sınırımız var

Mesele durum değil verilip verilmeyeceği yoksa bunu verme durumumuz 2 aydır var, ama vermezler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı pascal26

Bu sene A.Y acaip para harcadı. Onlar için de çok önemli. Zaten medya demeçlerine başladı. Yakında bize doğru atışlar da başlar.

Bu sene 3 büyük kulüp başkanından 2 si kesin gider. 
Bakalım 101. yılda kaybettiğimiz savaşın rövanşını alabilecek miyiz? Camiası sağlam kalan, birarada kalan  kazanacak, çok net.

sert adamdır hava topu bırakmaz hızı da iyidir
lakin yaşı çok genç ve avrupaya geldiği için
şu anda bir sorun yaşıyor olabilir bu da performansını etkileyebilir
ama ola ki gelse rhodolfo ile tandemde mükemmel olur
2 brezilyalı tandemi ile kalede kim durursa dursun sorun yaşamaz
Internette Brezilyali yaziyor valla ordan baktim :) Benim dikkatimi ceken ozelligi hava toplari oldu , tabi boyunun avantaji da var bunda 1.89 :)

Önceki mesaji alintilayacaktim  :)
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2015, 17:10:45 Ömer ]

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "