2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878496 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fatihbjk

Bu doria icin gectigimiz yillarda cok ovgu vardi. Simdiki durumunu bilemiycem ama gelecegin en onemli stoperlerinden biri gozuyle bakiliyordu. Tabi brezilyali sisirme operasyonuda olabilir menajerleri tarafindan.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

miloseviç isveç a milli takımına davet edilmiş bizim maçlarda göremiyoruz oynarsa milli maçlarından takip ederiz ne durumda olduğunu :D

Çevrimdışı Ensar

Gs FEDA dönemine girdi. Sadece ismini koymadılar. Burak'ı zorla yollayacaklar nerdeyse.
4 yılda 3 şampiyonluk ve gelinen noktaya bak. Manchini sağolsun  :D
rezil bir durumdalar , beter olsunlar insallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Bu Lucas Leiva transferi hep garipliklerle dolu adamı aldıysak dün akşam niye oynadı.Adam ilk 11 çıktıysa bu adamı niye verirler  :D .Tamam herşeye rağmen dün geceden hayırlı olsunlar kap nerde  :steamed:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

ilk msjımı atayım bu kaa misafirlik yeter :D

tolga ve cenk i satmak en büyük transfer olacaktır agalar.. kaleye pancu yu bile alabiliriz...
Hoşgeldin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Koa_lAA

hoş geldin kardeşim
zenmate mi kullanıyorsun foruma giriş için merak ettim @Koa_lAA
hoşbulduk patron..
:))şuan işyerinde olduğumdan pc korumalı az biraz.. her siteye giriş izni vermemekte..allahtan burası açık en azından buraya girebilmekteyim... yoksa ben anlamam pek ;)

Çevrimdışı keremd

ersanın futbol yeteneğini bir bahçe aletine benzettiğim içinmi moderatöre yönlendiriliyorum acaba ?

gece 3 te olimpiyattan izmite dönen benim suçum var ama ersan efendinin suçu yok sanırım.

üzerinde beşiktaşımın formasıda olsa  2 kelam etmeye hakkım var.

o formayı terletiyorsa karşılığında rüyamızda göremeyeceğimiz paraları kazanıyor.   kulübün durumu yok bedava oynayım demiyor.

bence ben  daha kutsalım

Çevrimiçi Necmi

Gs FEDA dönemine girdi. Sadece ismini koymadılar. Burak'ı zorla yollayacaklar nerdeyse.
yok burakı yolladılar diye duydum aynı zamanda muslerayıda vermişler diye haber dolaşıyor
bu sene gs devreden çıkıyor galiba

Çevrimiçi Necmi

hoşbulduk patron..
:))şuan işyerinde olduğumdan pc korumalı az biraz.. her siteye giriş izni vermemekte..allahtan burası açık en azından buraya girebilmekteyim... yoksa ben anlamam pek ;)
şu an IP in başka IP lerle karışıyor :alala:
birileriyle ortak IP kullanıyorsun

Çevrimdışı brkntcnr

yok burakı yolladılar diye duydum aynı zamanda muslerayıda vermişler diye haber dolaşıyor
Abi zaten bizim en büyük rakibimiz kendimiz. Son 2 senede derbileri hepsini kaybedip saçmasapan anadolu takımlarına puan vermesek bile şampiyonduk :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aksitt

Bu arada acayip keyiflendim bunu görünce  (konu dışı olacak ama herkesin görmesi için şimdilik buraya yazıyorum gerekli görülürse kaldırılsın.) resmi siteden alıntıdır.

Galatasarayın, 206 milyon dolar konsolide kredi aldığı görülüyor. Bu kredi alınırken pek alışık olunmadığı tarzda çifte teminat verilmiştir. İlerideki alacaklarımız temlik edilmiş, bu temliğin yanında da gayrimenkul ipoteği verilmiştir. Bankacılara nasıl böyle yaparsınız diye sorduğumuz zaman, spor kulüplerine böyle yaparız diye bir cevap vermişlerdir. Bu temliklere baktığımızda, bunların kısa ve uzun vadeli olduğunu görüyoruz. Şöyle bir örnek vereyim; Nike ile yapılan sponsorluk sözleşmesinin gelirleri 2021-2022 sezonuna kadar, Federasyondan gelecek gelirler 2017-2018 sezonuna kadar, Türk Telekom Arenanın gelirleri 2019-2020 sezonuna kadar temlik edilmiştir. 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle vermiş olduğumuz teminat ve temliklerin toplamı yaklaşık 1.25 milyar Türk Lirasıdır. Yani yaklaşık olarak 600 milyon dolar teminat ve temlik vermiş durumdayız. Bunun teminat / kredi oranı ise 2.52dir. Bütün bu sayıları size kulübün mali durumunun resmini rahat görüp anlayabilmeniz ve bunun üzerinde fikir yürütebilmeniz için verdim. Bu söylediklerim zaten bağımsız denetçi raporlarında da mevcut.
Rakibimizdir. umarim kotu olurlar ayri mesele. Ancak Yazdiklarin gercekse durum cok aci.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

şu an IP in başka IP lerle karışıyor :alala:
birileriyle ortak IP kullanıyorsun

aynı şirkette çalışıyorlardır belki :)

Çevrimdışı OrhanAker

Rakibimizdir. umarim kotu olurlar ayri mesele. Ancak Yazdiklarin gercekse durum cok aci.

aralık 2014 Divan toplantısında açıklanan tablo Beter olsunlar umrumda olmaz..

Çevrimdışı Çağatay

Bu doria icin gectigimiz yillarda cok ovgu vardi. Simdiki durumunu bilemiycem ama gelecegin en onemli stoperlerinden biri gozuyle bakiliyordu. Tabi brezilyali sisirme operasyonuda olabilir menajerleri tarafindan.

Adam daha 20 yaşında geçen sene geldi marsilya'ya
ama devre arasında tekrar eski klübüne kiralandı
adaptasyon sorunu yaşıyor olabilir belki.
Çok büyük bir yetenek olarak görüyorum onu
Marsilya'da fm2014 te görüp almıştır sanırım onu :D
alamayız ama kiralayabiliriz belki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aksitt

yaw sen inanrımıydın sene başında q7nin gelceğine mario gomezin bedava alınacağına hatta gsnin ibrayı almaya çalışacağına  :evillol: her şey olabilir artık taraftarın öğrenilmiş çaresizlikten kurtulması lazım .Siriguya yuklenelim almaya çalışalım olmazsa canımız saols :halay:un ama ya olursa...  :ishock:
Gs'nin ibra haberleri tamamen balondu. Yukarida bi arkadas mali durumlarini cok guzel yazmis. Maksatmedyada gs buyuk topcuar pesinde kosuyor goruntusu vermek

Çevrimdışı Kemal

Ozan Tufandan sonra Lawal biraz mide ağrıtsada giderdi de, Lucas Leiva dan sonra bünye almaz, böyle bir topa yönetim asla girmemeli , bak elin oğlu sağlık ocağında chelseali marko marini elinde fişle sırada bekletiyor sağlık kontrolü için :D

Çevrimdışı aksitt

Unal Aysal'in da cok buyuk katkisi var bu iste

Çevrimdışı idil

brendon rodgers işi kafamı bozuyor. zor geliyor bana leiva
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı pascal26

Abi zaten bizim en büyük rakibimiz kendimiz. Son 2 senede derbileri hepsini kaybedip saçmasapan anadolu takımlarına puan vermesek bile şampiyonduk :)

Biz bu sene de deplasmanda en çok puan toplayan takım oluruz. Esas sorun iç saha ve derbiler.
Derbi için kalite ve tecrübe eksiğini kapatıyoruz biraz. İçsaha Anadolu maçlarını da Başakşehire alırsak 75 puanı buluruz.

Çevrimdışı aksitt

Bu Lucas Leiva transferi hep garipliklerle dolu adamı aldıysak dün akşam niye oynadı.Adam ilk 11 çıktıysa bu adamı niye verirler  :D .Tamam herşeye rağmen dün geceden hayırlı olsunlar kap nerde  :steamed:
Muhtemelen mac basi menajer ucreti veya lfc'ye verilecek odeme tarihleri gibi ufak puruzler kalmistir. Biz burada heyecan yapiyotruz ama uzun vadede bunlar finansal acidan onemli seyler

Çevrimdışı brkntcnr

Gs feda dönemine girdi ama bizim yönetimin yaptığı gibi bu sene borç ödeyeceğiz birşey beklemeyin diyecek cesaretleri yok, üstüne masa başından Zlatan haberleri yaptırıyorlar. Galatasaray taraftarı kadar iyi gün taraftarı yok. 4 senede 3 şampiyonluk her sene Şampiyonlar Ligi fakat yine de kadroya, yıldızlara endeksli taraftarlık yapıyorlar. Gerçekten acınası.

Çevrimdışı f_madida

gecen sene sneijderi satmadilar teklif varken, bu Ocak'ta Interle veya ManU'yla anlasir, sezon sonu bedavaya gider. Muslera'nin dun yedigi ikinci gol bir garip, sanki bilerek gec atlamis gibi, beni gonderin artik diyor. Burak'ta da bir olaylar var ama kokusu yakinda cikar ortaya.

gsnin mali durumu hakkaten kotu, uefa uzatma vermezse daha da kotu olacak seneye, yaptiklari sponsorluk anlasmalari da berbat.

Neyse, biz onumuze bakalim, duzgun isleri yaptigimiz surece onumuz acik. Bu sene ts de guclu geliyor, eskisi gibi erken havlu atmazlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı aksitt

Adam daha 20 yaşında geçen sene geldi marsilya'ya
ama devre arasında tekrar eski klübüne kiralandı
adaptasyon sorunu yaşıyor olabilir belki.
Çok büyük bir yetenek olarak görüyorum onu
Marsilya'da fm2014 te görüp almıştır sanırım onu :D
alamayız ama kiralayabiliriz belki
Ben pek tanimiyorum lakin brezilyali demisti bir arkadas sanirim. 19 yasinda bre'den fransaya gidince afallamistir. Ya da avr.ya gidince. Kultur olarak arada ucurum var. Imkan varsa sansimizi zorlamaliyiz

Çevrimdışı brkntcnr

Biz bu sene de deplasmanda en çok puan toplayan takım oluruz. Esas sorun iç saha ve derbiler.
Derbi için kalite ve tecrübe eksiğini kapatıyoruz biraz. İçsaha Anadolu maçlarını da Başakşehire alırsak 75 puanı buluruz.
4 derbiden 0 çek. Anadolu da ts den ve bursadan üçer puan al kalan 26 maçın hepsini yen 84 puanla şampiyonsun. Bak şu şartlarda bile şampiyonsun. Yani derbiler şart değil. Saçmasapan puanlar kaybetmeyelim yeterli. He ama tabiki sürpriz puan kayıpları olacağı için içerideki derbileri de almak gerekli.

Çevrimdışı aksitt

Katiliyorum. Hatta asil sorun ic sahada kapanan takimlar karsisinda saldirirken gerideki agir defans hatti. Bekler cok onemli o yuzden