mesajı buraya yazmam adına uyarıldım, mesajım boşuna gitmesin buraya da atıyorum:
KONU DIŞI ama yazmak sorundayım tepki gösterirsiniz sizde umarım. Haberi olmayan var mı ya da bu konu hakında siz ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama töre nin dün tt arenada olmasından kıllandım açıkçası. ilk gördüğümde sustum ama şimdi de abuk subuk resimlerini gördüm instagramda. başka birisi töre nin tt arena da fotografını paylaşmış tribünleri izlerken, altına da GALATASARAY, POLDİ tribünler harikaydı.... gibi yazılar yazmış..neymiş poldi yle kankalarmış?? yahu madem bu kadar kankalar neden sadece gökhan gidiyo poldiyi izlemeye? bir kere geldi mi poldi? üstelik geçen seneden beri oluyor bu. ezeli rakibin stada elini kolunu sallayarak bu kadar rahat gidilir mi? hiç mi uyarmıyor kimse, taraftar tepkisinden çekinilmiyo mu? poldi tişörtü giymiş, poldi şapkası takmış bir de resimde!! oldu olucak gs forması giyseymiş??? rezalet ya valla ne hale geldik...acilen uyarılmalı töre!!!!!!!!!!!
Hiçbir gs li futbolcuyu fb ya da bizim tribünde veya hiçbir fb liyi gs veya bizim tribünde gördünüz mü? Onların başka takımlarda arkadaşları yok mu? Ama yemez. Hadi birbirlerine gidemezler, bizim tribüne de gelmezler.
Çünkü sen bu formayı giyiyorsan tarafsın kardeşim, benim tarafımdasın ve diğerlerinin rakibisin. Git de tekme tokat kavga et demiyoruz ama o stadlara gidip sırıta sırıta maç izleyemezsin.
Biz bu Beşiktaş'lı duruşunu iyice yanlış anladık. Geçen sene FB maçından önce bi çocuk Necip'in elini tutmaktan korkup; "ben şimdi BJK'li mi olucam deyince bizim Necip de "senin BJK'li olmana gerek yok ben FB li olurum" demişti.
Zihniyete bak.
Sen benim elimi tutsan da yine FB lisin, ben senin elini tutsam da BJK'liyim diyeceksin bu kadar basit. Çocuğun senin FB li olmanla ilgili bi derdi yok. O sadece FB liliğine zarar gelmesinden korkmuş. Ama işte bilinç altı devreye girmiş ve Necip kardeşimiz konuşmuş.
Bu zihniyet her derbi maçında dayak yer, sesini çıkaramaz ve yenilip yenilip döner. Bu kadar NET.