2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860874 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Konu dışı hatırlatma :

18:00 Manchester City - Chelsea
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Bu işi çözecek tek bir durum var.

Quaresma takıma adapte olur ki umarım olur, 15 tane atar 15 tane attırır ki umarım yapar biz de şampiyon oluruz.

Aksi taktirde tepeden tırnağa bir tane adam bırakmaz bu adam kulüpte. Başkanı, yönetimi götürür.

Voleybol takımı düşünce hata bende diyince alkışlayan kısım Quaresma'da da hata bende diyince alkışlamaya kalkarsa bir kavga da orada çıkar.

Tanrı hepimize sabır versin bu sene umarım en iyisi olur yoksa kavgaların en büyüğü bu sene çıkacak kulübün her alanında.
Bence bir durum daha var.Daha doğrusu bir kişi:Şenol hoca
Kendisini çekinmeden kulübeye tıkar.Olcay ya da kerimi oynatır

Çevrimdışı Tolga

Konu dışı hatırlatma :

:photo:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bence bir durum daha var.Daha doğrusu bir kişi:Şenol hoca
Kendisini çekinmeden kulübeye tıkar.Olcay ya da kerimi oynatır

Orası ayrı konu.

Yarın öbürgün Sezer transferinde olduğu gibi Özen istedi aldık diyemez kimse.

Quaresma'yı hoca istedi demeye kalkarlarsa bakın nasıl bir basın açıklaması gelir hocadan. Bunu kimsenin üzerine atamazlar başarısız olursa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@can1903 kaşınıyorsun bir moderasyon için daha :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

@can1903 kaşınıyorsun bir moderasyon için daha :)
E uyarın abi Dzsudzsakı mı konuşcaz koca gün.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

E uyarın abi Dzsudzsakı mı konuşcaz koca gün.

Hakaret olmadığı sürece transfer konusunda isteyen istediği oyuncuyu konuşur kimi neden uyaralım.

Bir konu aç sürükle o zaman kimseye müdahale etmeyin onu mu konuşacağız bunu mu konuşacağız diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

Dostum öncelikle Bursa güzel şehirdir profilinde yazmasına rağmen neden böyle dedin bilmiyorum :)

Sen aynı parayı verip alsan o 1.5'a sen de mi vizyonsuz olacaktın? Adama istediği maaşı veren çıkmıyor bu yüzden teklif yok. Avrupa'da 1.7 alması için 3.5 ödemeleri gerek o paranın altına Dani Alves oynuyor.

Bunlar yanlış o zaman senin dediğinle çıkarsak Beşiktaş'a gelmek de vizyonsuzluk böyle bakılmaz bu duruma bunlar maalesef avuntu oluyor.

bursa elbette güzel ist da dibinde ancak istanbul var bursa var bu bursanın kötülüğünden değil istanbulun fazla imkanlığından söylüyorum

premierligin sonuncu takımı bile 10m bonservis verebiliyor bu adamın bakkal hesabı 3 yıllık maliyeti 3mdan yıllıktan 9 +1.5 bonservis kemiksiz maliyeti 10.5

championship in idaalı takımı bile verebilir hadi vermedi şuan moskovada bursaya göre çok mu az alıyor devam etsin orada

28 yaşında böyle bir adamın hiç bir sebeple şamp luğa oynamayan avrupada oynamayan takıma gitmesine anlam veremem

katara giden oyunculardan farksızdır gözümde bu kadar da para satın almasın her şeyi yahu

yada diğer seçenek devreye giriyor dünyadan haberi olmayan bir menejeri var ve oyuncusunu pazarlayamıyor büyük kulüplere

Çevrimdışı can1903

Dzsudzsak yanlış bilmiyorsam Bursaya transfer oldu. Neyini konuşacağız?

Oldu bitti artık Q17 geldi neredeyse 1 ay olacak.

Neyse son 6 saat 45 dakika  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Balazs mı q7 mi diye tartışmak yersiz, neden balazs yerine q7 tercih edildi, hani kulubu bırakmıyordu sonra da astronomik paralar istiyordu? Onu tartışmak gerekli.

Oda yönetimi eleştirmeye gireceği için aman diyorum iyisini eleştirmeyelim sormayalım.

Çevrimdışı Onur Can

Ya abi geç hepsini tut ki macar bursaya gidecek kadar vizyonsuz bizim aldığımız adam talipsiz kalıp araplara gidip sonra oradan da kovulmadı mı? Neyin zihniyetinden bahsediyoruz  :bandit:

q7yi kotulemek icin yakinda malzemecilerin ustune isedi diyeceksiniz. gitti araplara, 6 ayda 3 milyon gibi deli para kazandi, sonra en iyi yillarini geçirdigi kulübe kaptan olarak geri döndü. Sampiyonlar ligi'nde efsane performans gösterdi fakat lig'te sampiyon olamayinca porto daha iyi takim kurmak istedi ve ona yolun açik olsun denildi. Q7 ise kendisini çok seven taraftarlara dönmekte karar kildi.

Quaresma'nin açisindan hersey harika gidiyor, BJK indirim yap dedi, yapmadi, araplardan daha çok para aldi. Bu kadar basit.

Elestirecekseniz yönetimin transferini elestirin, ama abartmayin. Sonuçta bütün futbolseverlerin tanidigi, büyük bir isim. Sorunu hep devamsizlik ve disiplinsizlikti, yönetim bir risk aldi, belki 30unu geçince disiplinsizlikten kurtulmustur dediler. Bu bir risktir, sezonun ortalarina dogru bakalim dogru karar mi. Ama daha lig baslamadan kendi oyuncumuzu saçma saçma elestirmek olmuyor. Quaresma da, Olcay da, Necip de bizim oyuncularimizdir. Onlara destek olma zamani simdi, gitmeyecekleri zaten belli. Amaçsizca negatiflik gereksiz bir seydir, rasyonel bir açiklamasi yok .

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Hazır sol açık konuşuluyorken bir şey sormak istiyorum.
Cenk net şekilde forvet oyuncusu bu ortada.Ancak sol açık oynayabildiğini de biliyoruz.
4-2-3-1 in solu için düşünülemez mi acaba?
İlk bakışta bana olacak gibi gelmiyor ama şenol hoca burakta bunun tersini yaptı ve çok başarılı oldu
Fikri olan paylaşırsa sevinirim

Çevrimdışı Doğuhan

Balazs mı q7 mi diye tartışmak yersiz, neden balazs yerine q7 tercih edildi, hani kulubu bırakmıyordu sonra da astronomik paralar istiyordu? Onu tartışmak gerekli.

Oda yönetimi eleştirmeye gireceği için aman diyorum iyisini eleştirmeyelim sormayalım.

katılıyorum, olan olmuş artık bana kalsa ikisinide alırım quaresma hamle oyuncum olur, yerse...

top yönetimde

birikmiş beyaz yalanları tartışacağımız platform bu başlık mı bilemem ama

Çevrimdışı TURKahvesi

Konu dışı hatırlatma :

eyvallah güzel insan bilgi için sağol
inan hiç haberim yoktu sayende bu güzel kıran kırana sert geçmesi beklenen maçı seyredeceğim.

Çevrimdışı Fatih_

Dortmunt un maci var eurospor2 de Ilkay dokturuyor boyle pas yapicak topcu lazim bize

Çevrimdışı Gastro

@Gastro yaşını ekleyebilir misin profiline.
48 yaşındayım.
 Hayatım 2. Sınıf topcuların (özellikle son 20 yılda forvetlerin) maç kurtarmasını, Beşiktaş'ı şampiyon yapmasını beklemekle  geçti. Ondan sonra yok şöyle iyi oynadık, böyle iyi oynadık ama atamadık. Adamın iyi oynamasına gerek yok. Yakaladımı atıyor. Kalite var.
Sen 90 dakika çırpın dur. Ordan orta, burdan orta sonuç yok.
Kimse kusura bakmasın 2-3 güzel gol attı diye kimse kaliteli golcü olmuyor. Forvetsen bir şekilde zaten gol atıyorsun.
Madem Cenk çok iyi neden ikinci forvet Pektemek oynatıldı da  Cenk oynatılmadı. Neden bu forumda sürekli 2. Yabancı forvet istiyoruz.
Gireceksin derbide. Tek pozisyon yakalıyacaksın. Maçı çevireceksin. Kazandıracaksın. Olmazı olur yapacaksın. O zaman Beşiktaş'ın forveti olursun.  Yoksa çok daha derbi kazanamadık diye ağlarız.
Biz gençken Feneri bırak yenmeyi kaç farkla kazanacağız diye tartışırdık.
Her maçın önemi var. Her maç 3 puan. Sakat olmadıkça en kaliteli kadronla sahaya çıkacaksın.
Gomez gibi bir adamın varlığı en önce sana moral üstünlüğü sağlar. Rakibede daha defansif  ve daha tedirgin, korkak oynamasını neden olur.
Gomez varken Cenk oynatılmaz.  Ha yanına Cenk'i koyarsın ikinci forvet..  Ona Eyvallah.....

Çevrimdışı Doğuhan

karşı görüşler olacak ki forum mantığı olsun karşı fikirlerde bize bir şeyler katsın

burada mutlak bir doğruyu aramıyoruz herkes fikrini söylüyor sakin olalım :)

Çevrimdışı Ensar

Aksam maç var diye bir tek ben mi heyecanlıyım :) Normal midir :D
ben de varım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Akten

Muhtemel 11'e baktım da sol kanatta beni verem eden quaresma orta sahanın ortasında topla daha çok buluşacağı ve ataklara yön vereceği(!) için katil eder herhalde. Atiba tek ön libero önünde Oğuzhan-Olcay çıkmak daha mantıklı bence.

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

q7yi kotulemek icin yakinda malzemecilerin ustune isedi diyeceksiniz. gitti araplara, 6 ayda 3 milyon gibi deli para kazandi, sonra en iyi yillarini geçirdigi kulübe kaptan olarak geri döndü. Sampiyonlar ligi'nde efsane performans gösterdi fakat lig'te sampiyon olamayinca porto daha iyi takim kurmak istedi ve ona yolun açik olsun denildi. Q7 ise kendisini çok seven taraftarlara dönmekte karar kildi.

Quaresma'nin açisindan hersey harika gidiyor, BJK indirim yap dedi, yapmadi, araplardan daha çok para aldi. Bu kadar basit.

Elestirecekseniz yönetimin transferini elestirin, ama abartmayin. Sonuçta bütün futbolseverlerin tanidigi, büyük bir isim. Sorunu hep devamsizlik ve disiplinsizlikti, yönetim bir risk aldi, belki 30unu geçince disiplinsizlikten kurtulmustur dediler. Bu bir risktir, sezonun ortalarina dogru bakalim dogru karar mi. Ama daha lig baslamadan kendi oyuncumuzu saçma saçma elestirmek olmuyor. Quaresma da, Olcay da, Necip de bizim oyuncularimizdir. Onlara destek olma zamani simdi, gitmeyecekleri zaten belli. Amaçsizca negatiflik gereksiz bir seydir, rasyonel bir açiklamasi yok .

Hangi efsane performans yahu? Adam Bayern macinda biri cok basit bireysel bir defans hatasindan digeri penalti olmak uzere 2 gol atti diye Sampiyonlar Liginde (tek macta degil ligde) efsane performans mi gostermis oluyor? Iyice abartmaya basladiniz, Quaresma icin tabi isler iyi olur, cunku ne yapsa yere goge sigdiramayacak bir grup taraftari var burada ve onlarin sayesinde klup tekrar 1.7 milyon maas ve 1.2 milyon bonservisi cope atti hem de UEFA denetiminde oldugu su zor donemde.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

Bakın ezbere aynı şeyleri yazmanın zaten mantığı yok.

Quaresma formda olduğu zaman Dünya'da tutabilecek bir savunmacının olmadığı bir kanat oyuncusu. Çok yetenekli. Müthiş bir silah.

Ama oyun disiplini ve oyunun içinde bana yarar sağlamıyorsa hiçbir anlamı yok. İstediği kadar adam geçsin trivela yapsın beni ilgilendirmez.

Bana en basit yoldan o topu kalenin içine sokacak adam lazım. İster 7 kişiyi çalımlayıp yapsın ister 30 metreden vursun soksun farketmez.

Ama birini seçiyorsan ve onu yapamıyorsa tartışma orada başlıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Evet beklenen sonuç ,q17 transferinin taraftar gazı almak için ve popilist bir transfer olduğu ortaya çıktı .
Kimse bana artık ,yönetimin vizyonu misyonu gibi laflar etmesin.
Sonunu bildiğimiz filmi yeniden izlicez ,2-3 maç trıvırı ile gol atacak bizim taraftar ovvv movvv edecek ,sonra hiç olmadık yerlerde takımı sabote edecek .
Q17 transferi ile ilgili sinirim geçmişti .balazs ın ücretini bonservisini duyunca tavan yaptı .
Şenol Güneş ede yüklenecek taraftar q17 yi yedeğe çekince .o da bu transferin balı kaymağı olur artık.
Hakkımızda hayırlısı diyelim bari.

Çevrimdışı GÖRKEM

Siz burayi Quaresma 1-2 Gol atarsa görün.

Neredeyse atmamasini dileyecek duruma getirirler Adami.

Çevrimdışı Çağrı

Ben Bursa'nın transferi bitirmesini de istiyorum.

Eğer bitmezse aklımızda hep soru işareti kalacaktı acaba çok mu para istediler, adam çok mu yıllık istedi vs gibi durumlar.

Bu rakamlara bu iş biterse takke düşer kel görünür kimse kimseye ne açıklama yapabilir ne yutturabilir durumu.

İstemedik almadık gittik Quaresma'yı tercih ettik derler. Tercihleri de şampiyonluk gelirse onlara bir 3 yıl daha yönetim ve başkanlık getirir.

Ha aksi olursa o zaman olacaklar 3 aşağı 5 yukarı belli bunlar henüz sadece fragman. Bize bu dakikadan sonra çıkıp takımı desteklemek düşer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Siz burayi Quaresma 1-2 Gol atarsa görün.

Neredeyse atmamasini dileyecek duruma getirirler Adami.
Bende ondan korkuyorum. Quaresma gol atarsa ne oldu hani Quaresma hiçbir şey yapamazdı diyecekler tetikte bekliyor.