2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860353 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Bende ondan korkuyorum. Quaresma gol atarsa ne oldu hani Quaresma hiçbir şey yapamazdı diyecekler tetikte bekliyor.

Atsın. Umarım 20 tane atar biz de seviniriz. Biz Beşiktaşlıyız kim yarar sağlarsa yanında oluruz.

Ama aynı şekilde bencillkik disiplinsizlik yapmaya kalktığında, onu savunmaya kalkan olursa ben de onun Beşiktaş'ın yanında olmadığını anlayacağım.

Edit : Ama diğer oyuncumuz da şunu yaptı bunu yaptı diyen olursa da sadece gülüp geçeceğim. (Umarım)
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 15:48:25 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Atsın. Umarım 20 tane atar biz de seviniriz. Biz Beşiktaşlıyız kim yarar sağlarsa yanında oluruz.

Ama aynı şekilde bencillkik disiplinsizlik yapmaya kalktığında, onu savunmaya kalkan olursa ben de onun Beşiktaş'ın yanında olmadığını anlayacağım.
Abi bende atsın istiyorum da öyle şeyler göreceğiz ki ilerleyen zamanda Quaresma gol veya asist yapınca ilahlaştırılacak. Kötü oynayınca eleştirmeye kalkınca herkes eleştirenin üstüne saldırmaya başlayacak. Yani nereden baksan zarar. Bizim için hiç bir şekilde bir artısının olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Abdullah

q7yi kotulemek icin yakinda malzemecilerin ustune isedi diyeceksiniz. gitti araplara, 6 ayda 3 milyon gibi deli para kazandi, sonra en iyi yillarini geçirdigi kulübe kaptan olarak geri döndü. Sampiyonlar ligi'nde efsane performans gösterdi fakat lig'te sampiyon olamayinca porto daha iyi takim kurmak istedi ve ona yolun açik olsun denildi. Q7 ise kendisini çok seven taraftarlara dönmekte karar kildi.

Quaresma'nin açisindan hersey harika gidiyor, BJK indirim yap dedi, yapmadi, araplardan daha çok para aldi. Bu kadar basit.

Elestirecekseniz yönetimin transferini elestirin, ama abartmayin. Sonuçta bütün futbolseverlerin tanidigi, büyük bir isim. Sorunu hep devamsizlik ve disiplinsizlikti, yönetim bir risk aldi, belki 30unu geçince disiplinsizlikten kurtulmustur dediler. Bu bir risktir, sezonun ortalarina dogru bakalim dogru karar mi. Ama daha lig baslamadan kendi oyuncumuzu saçma saçma elestirmek olmuyor. Quaresma da, Olcay da, Necip de bizim oyuncularimizdir. Onlara destek olma zamani simdi, gitmeyecekleri zaten belli. Amaçsizca negatiflik gereksiz bir seydir, rasyonel bir açiklamasi yok .
İşte bu bakış açısı tam anlamıyla polyannacılık oluyor. Yapmayın bunu bize fayda sağlamıyor bu zarar veriyor. Amacım q17yi kötülemek olsa çok daha farklı argümanlarla yaparım bunu orada dzsudzsak bursaya gidiyor diye vizyonsuz iyiki bize gelmemiş düşüncesineydi eleştirim. Burada q17 kötülemiyoruz biz o dönem macarın maliyeti yüksek kulübü bırakmıyor gibi yalanlarla uyutulduk ve aynı maliyete sonucu yine hüsran olunacak bir karar alındı. Bu risk almak falan değildir çünkü sonuçta olacak olan belli;HÜSRAN. Neyse ne desem fikrinizden vazgeçmeyeceksiniz zaten boşa dil dökmek yersiz. Umarım sene sonu yanılırız da bizi şampiyon yapacak katkıyı macardan daha fazlasını verir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Quaresma gol atar goller attırırsa, İşte quaresma bu adamı beğenmiyordunuz diyenler yüklenecek.

Quaresma bunları yapamazsa, Quaresmayı istemeyenler, alın size Quaresma lafları yükselecek.

Her türlü gerilim artacak, sağlıklı olmayacak. Zaten bu yüzden gelmemeli dedik. Her şekilde tartışılacak adamın faydası kısa vadede belki olur ama uzun vadede asla olmaz.

Çevrimdışı kyiv

Quaresma 1 maçla 3 maçla değerlendirilemez. Bugüne kadar Beşiktaş'tan hep alan Quaresma'nın artık Beşiktaş'a borcunu ödeme zamanı gelmiştir . Ben Quaresmayı 34 maçlık perfrmansı ile değerlendireceğim. Onun çapında yıldız diye lanse edilen biri 10 gol 10 asist altında kalırsa bence başarısızdır. Zaten 10 gol 10 asisti Olcay da yapıyor ve biz Olcay'ı bile yetersiz görüyoruz. İşte bu akşamki gibi maçlar onun için çok önemli.İstatistikleri yükseltme açısından Quaresmaya fırsat bu gibi maçlarda bile eveleyip gevelerse işimiz iş.

Çevrimdışı Abdullah

Bende ondan korkuyorum. Quaresma gol atarsa ne oldu hani Quaresma hiçbir şey yapamazdı diyecekler tetikte bekliyor.
Samet burada onun vereceği katkıdan ziyade o dönem risk düzeyi daha olan tercihi pahalı diye gözardı edip popülist bir yaklaşımla q17yi eleştiriyor tartışıyoruz. Açıkçası akşam goller,asistler yapsa bile fikrim değişmeyecek çünkü eleştirimiz bunun ne vereceği değil diğeri için uydurulan bahanelerin yalanların bugün ortaya çıkması.  :akuma:

Çevrimdışı Giray Burak

Quaresma gol atar goller attırırsa, İşte quaresma bu adamı beğenmiyordunuz diyenler yüklenecek.

Quaresma bunları yapamazsa, Quaresmayı istemeyenler, alın size Quaresma lafları yükselecek.

Her türlü gerilim artacak, sağlıklı olmayacak. Zaten bu yüzden gelmemeli dedik. Her şekilde tartışılacak adamın faydası kısa vadede belki olur ama uzun vadede asla olmaz.
Q17 istemiyordum ,ama yeterki faydalı olsun ,ben yanılmış olayım .

Çevrimdışı Ensar

ya niye böyle kesin konuşuyorsunuz arkadaş, gaybi allahtan başkası bilemez , nerden biliyorsunuz q7 kötü dzsudzsak çok iyi olacak , fikrinizi söylersiniz tamam ama böyle kesin ifadeler kulllanmak çok yanlış , kesin hüsran olacak felan nedir ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Şu formda yazıların yarısı son 1ayda Queresma Dsudzsak tatışmasıyla geçti takımlar sahaya çıkmadı maçlar oynanmadı bu nedir arkadaş,maçlar oynansın görelim tartışalım sonra  :s20:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yani şimdi balazs a yetersiz₁ vizyonsuz diyorlar, altına şu fotoyu koysam kavga çıkacak..

Bunu yapmayalım işte ya.

Ya ikiside doğrusunu yapıyor, yada ikiside hakikaten vizyonsuz.

Bizim olmayana bok atmaya lüzum yok. Bursa da istanbul kadar güzel bir şehir, Kusura bakmasın arkadaşlarım ama bir konya bi malatya urfa falan da değil yani.

Çevrimdışı Çağatay

Bakın ezbere aynı şeyleri yazmanın zaten mantığı yok.

Quaresma formda olduğu zaman Dünya'da tutabilecek bir savunmacının olmadığı bir kanat oyuncusu. Çok yetenekli. Müthiş bir silah.

Ama oyun disiplini ve oyunun içinde bana yarar sağlamıyorsa hiçbir anlamı yok. İstediği kadar adam geçsin trivela yapsın beni ilgilendirmez.

Bana en basit yoldan o topu kalenin içine sokacak adam lazım. İster 7 kişiyi çalımlayıp yapsın ister 30 metreden vursun soksun farketmez.

Ama birini seçiyorsan ve onu yapamıyorsa tartışma orada başlıyor.

Occam's razor diye bilimsel bir gerçek vardır bilir misin Çağrı
Anlamı şudur: bir sorunu çözmek icin iki farkli yol varsa kısa ve basit olan yol en dogru yoldur.
Bizimde sol açık sorunumuzu çözmek icin onumuzde iki yol vardı ve biz gidip uzun ve karmaşık yolu sectik o kadar.
Bakalim Occam'ın usturası adindaki bu bilimsel gerçek, gercekten dogru mu yoksa bizi yanıltacak mı quaresma nin perfirmasi cevap olacak bize...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Rode demeyin çünkü inanırım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/632894362381369344

Kaynağı Fanatik mi Bild mi önemli olan o  :D

Revivo : Türk gazeteleri İsrail gazeteleri gibi. Üzerinde yazanlardan sadece tarih kısmı doğru  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Dszudzsak iyi bir Oyuncu ve bize faydasi olurdu ancak fazla abartmaya da gerek yok.

Bir de söyle bakalim olaya: Avrupa'da hic bir Kulüp Dzsudszak'a 3 Milyon € Maas vermek istemedi.

Bu demek olmuyor ki Q7 Transferi dogruydu. Q7'dan daha faydali olacak ONLARCA Oyuncu alabilirdik.

Dzsudzsak olmasi sart degildi.

Çevrimdışı SaHMeRDaN

Futbolda anı yaşamak yerine gelecekle ilgili tahminler ve hayallerle ilgilenerek futboluda futbol sevdamızıda öldürüyoruz.
Tv ler iddaa oyunları yorumcular fm ciler hep futbolu gelecekte yaşıyorlar.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

quaresma gol attığında onu sevenlerin konuşacağını biz demiştik diyeceğini söyleyenler , dzsudzsak gol attığında aynı seyi  yapmayacak mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TURKahvesi

Bir sarı olmadı bari bu sarı gelsin takıma  :biggrinking:
Beck var unuttun sanırım
hemen anında zeytin siyahina boyattıralım saçlarını  :lol:
bizde sarışınlar barınmaz barınmamalı derhal müdahele edilmeli.

Çevrimdışı Hasan Akten

quaresma gol attığında onu sevenlerin konuşacağını biz demiştik diyeceğini söyleyenler , dzsudzsak gol attığında aynı seyi  yapmayacak mi :D
Yapacak. O yüzden her durumda gerilim olacak zaten.

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Hani moskova çok bonservis istiyordu. :(
1milyon 600'e bitmiş transfer.

Çevrimdışı Türkay

Beck var unuttun sanırım
hemen anında zeytin siyahina boyattıralım saçlarını  :lol:
bizde sarışınlar barınmaz barındırmazlar.

Beck vardı doğru unutmuşum :D

Çevrimdışı legendmaster

bu takım kupa kazanmalı q7 sadece maç kazandıracaksa hiç gerek yok q7'siz de geçen sene çok maç kazandık takım oyununa hizmet etsin yeter

Çevrimdışı Türkay

Orta saha Alman olsun  :bandit: