2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861849 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

evet arkadaşlar tosic sol bek pozisyonunda oynadıgında etkisi içerde gomez faktörüde var herkes bedava gençlerden geldiği için  değişik değişik konusuyor amacok umutluyum Tosic ten.

http://www.transfermarkt.com.tr/dusko-tosic/leistungsdaten/spieler/17184/plus/?saison=2012

Çevrimdışı Anıl

Tut ki futbolcusun. Danimarka ligine transfer olacaksın ve fikrin yok takımlarla ilgili.

Sana bir teklif geldi Brondby'den sağlam yıllık verdiler tamam dedin sonra adamlar seni alamadı ya da seni değil de onların eski futbolcusu olan beni tercih etti.

Sonra aynı ligden Aab teklifte bulundu. Para yine iyi kabul ettin teklifi. Sonra Brondby taraftarı seni vizyonsuzlukla suçladı iyi ki gelmemişsin bize dedi.

Sen de bunun üzerine bir baktın son 10 yılda iki takım da birer kez şampiyon olmuş. Evet Bronby'nin şampiyonluğu tarihte çok ama sen zaten para ve güzel bir şehirde top oynamak için gidiyorsun.

Adamları siz kimsiniz de beni vizyonsuzlukla suçluyorsunuz demez misin?
Şurada bir ağladım ama baştan sonra mükemmel yazı :claps: :claps:

Çevrimdışı Hasan Akten

Hadi yönetiminki koltuk sevdası onu isteyen taraftarınkine ne diyecez  :money:

Taraftar ister ona kızamam. 20 milyon taraftarımız var elbet bir kısmı isteyecek. Sorumluluk başkan ve yönetimindedir çünkü karar merci olan onlar.

Çevrimdışı ilhan mansız

Daha şimdiden Quaresma üzerinden yürütülen Tartışmalar bu transferin ne kadar hatalı OLDUĞUNU apaçık ortaya koyuyor. Futbolu Bırakma noktasına gelmiş kimsenin istemediği bir Adam'ı aldık. Hiç gereği yoktu bu transferin

Çevrimdışı Çağrı

evet arkadaşlar tosic sol bek pozisyonunda oynadıgında etkisi içerde gomez faktörüde var herkes bedava gençlerden geldiği için  değişik değişik konusuyor amacok umutluyum Tosic ten.

http://www.transfermarkt.com.tr/dusko-tosic/leistungsdaten/spieler/17184/plus/?saison=2012

Kötü oyuncu değil. Motta'dan iyisini de verir. Ama budur diyebileceğimiz oyuncu olmayacak bence.

Seneye Motta yerine sol bek alacağız Tosic yedek olacak muhtemelen yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Tut ki futbolcusun. Danimarka ligine transfer olacaksın ve fikrin yok takımlarla ilgili.

Sana bir teklif geldi Brondby'den sağlam yıllık verdiler tamam dedin sonra adamlar seni alamadı ya da seni değil de onların eski futbolcusu olan beni tercih etti.

Sonra aynı ligden Aab teklifte bulundu. Para yine iyi kabul ettin teklifi. Sonra Brondby taraftarı seni vizyonsuzlukla suçladı iyi ki gelmemişsin bize dedi.

Sen de bunun üzerine bir baktın son 10 yılda iki takım da birer kez şampiyon olmuş. Evet Bronby'nin şampiyonluğu tarihte çok ama sen zaten para ve güzel bir şehirde top oynamak için gidiyorsun.

Ya abi geç hepsini tut ki macar bursaya gidecek kadar vizyonsuz bizim aldığımız adam talipsiz kalıp araplara gidip sonra oradan da kovulmadı mı? Neyin zihniyetinden bahsediyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

İyi bir orta saha alsak da şu kötü havayı biraz dağıtsak
Ya da quaresma akşam 1gol 1 asist falan yapsa :evillol:

Aksam maç var diye bir tek ben mi heyecanlıyım :) Normal midir :D

Çevrimdışı Tolga

Tamam Quaresma alındı taraftar için.

Macar da alınsaydı ya 1.6 m euro böyle bir oyuncu için her türlü verilirdi.

Yeri gelir kanatta oynatırdık yeri gelir forvet arkası oynatırdık.

Sosa'nın yokluğunda bize çok büyük katkısı olurdu o bölgede.

Artık geçmiş olsun yazık oldu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ya abi geç hepsini tut ki macar bursaya gidecek kadar vizyonsuz bizim aldığımız adam talipsiz kalıp araplara gidip sonra oradan da kovulmadı mı? Neyin zihniyetinden bahsediyoruz  :bandit:

Bu sene çok önemliydi. Akıllarda en ufak soru işareti bırakmayacak şekilde taraftarı kenetleyecek oyunculara yönelmeliydiler.

10 hafta sonra Başakşehir'de Quaresma bencilce bir hareket yaparsa ya da kırmızı görürse taraftar birbirine girecek bu gerginlikle.

Bir kısım yuhalayacak bir kısım inadına alkışlayacak hop kavga. Bunları nasıl göremediler benim aklım almıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Yok istatistikte önemli değil asistin asistini yap o da iyidir ama bazen gereksiz hareketler yapıyor o kötü.Taraftar da "Ovv ne hareketti be" diyor.Pozisyon kaçmış gitmiş kimin umrunda.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Yok istatistikte önemli değil asistin asistini yap o da iyidir ama bazen gereksiz hareketler yapıyor o kötü.Taraftar da "Ovv ne hareketti be" diyor.Pozisyon kaçmış gitmiş kimin umrunda.

Dediğin şey çok önemlidir ve Töre'nin en bilinmeyen ama istatistiğinin en yüksek olduğu alanlardan biridir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

güzel örnek ancak benim ligim zaten başlı başına vizyonsuz bu adam avrupada oynayacağım diye ayrılmıyor mu takımından ? ne işi var bursa da daha dün garibim sivok u gördüm starbucksa gelmiş gidecek yer bulamamış bursa da :D 1.5m bonservis verip hiç bi takım almayıp bursa alıyorsa ya menejeri işini bilmiyor derim yada oyuncu vizyonsuzdur benim gözümde

Çevrimdışı Anıl

Yok abi Quaresma-Dzsudzsak kıyasının performansla alakası yok benim açımdan. Çünkü hem aynı maliyete 4 yaş daha genç oyuncu almış olacaktık hem de bizim sol tarafta ihtiyacımız olan şey Olcay daha iyi olan bir kanat forvetti. Malesef bu güzel yapılanmaya yazık ettik Quaresma transferiyle. Doğru hamle olmadı

Çevrimdışı Hasan Akten

Daha şimdiden Quaresma üzerinden yürütülen Tartışmalar bu transferin ne kadar hatalı OLDUĞUNU apaçık ortaya koyuyor. Futbolu Bırakma noktasına gelmiş kimsenin istemediği bir Adam'ı aldık. Hiç gereği yoktu bu transferin

Daha lig bugün başlıyor. Quaresma'nın devamlı top ezdiği ve puan kaybettiğimiz maçlardan sonra iyice büyüyecek bu tartışmalar. O zaman başkan ve ANÇ'nin zamanında Quaresma için söyledikleri sözler taşınacak medyaya. Koltuk için yaptıkları bu transfer kendi sonlarını getirecek.

Çevrimdışı TALAT

Dediğin şey çok önemlidir ve Töre'nin en bilinmeyen ama istatistiğinin en yüksek olduğu alanlardan biridir.

bizim geçen sene oyun kurucumuz töreydi net bir şekilde
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Abdullah

Bu sene çok önemliydi. Akıllarda en ufak soru işareti bırakmayacak şekilde taraftarı kenetleyecek oyunculara yönelmeliydiler.

10 hafta sonra Başakşehir'de Quaresma bencilce bir hareket yaparsa ya da kırmızı görürse taraftar birbirine girecek bu gerginlikle.

Bir kısım yuhalayacak bir kısım inadına alkışlayacak hop kavga. Bunları nasıl göremediler benim aklım almıyor.
Kara sevda olursa koltuk sevdası umrunda olmaz taraftar kavgası  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

güzel örnek ancak benim ligim zaten başlı başına vizyonsuz bu adam avrupada oynayacağım diye ayrılmıyor mu takımından ? ne işi var bursa da daha dün garibim sivok u gördüm starbucksa gelmiş gidecek yer bulamamış bursa da :D 1.5m bonservis verip hiç bi takım almayıp bursa alıyorsa ya menejeri işini bilmiyor derim yada oyuncu vizyonsuzdur benim gözümde

Dostum öncelikle Bursa güzel şehirdir profilinde yazmasına rağmen neden böyle dedin bilmiyorum :)

Sen aynı parayı verip alsan o 1.5'a sen de mi vizyonsuz olacaktın? Adama istediği maaşı veren çıkmıyor bu yüzden teklif yok. Avrupa'da 1.7 alması için 3.5 ödemeleri gerek o paranın altına Dani Alves oynuyor.

Bunlar yanlış o zaman senin dediğinle çıkarsak Beşiktaş'a gelmek de vizyonsuzluk böyle bakılmaz bu duruma bunlar maalesef avuntu oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gastro

Cenk Türkiyenin en iyi yerli forvetidir. Ne dışarısı ya

Az önce BJK TV de geçen seneki deplasmandaki Mersin maçını  izliyordum. Gol nasıl kaçırılır en güzel örnekleri gayet güzel bir şekilde sunmakta idi.

Çevrimdışı Türkay

Şu fotoğrafa baktıktan 5 saniye sonra otomatikman gol sevinci yaşıyorsunuz.  :D

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

En yakın örnekler Liverpool maçı ve Hollanda maçı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Az önce BJK TV de geçen seneki deplasmandaki Mersin maçını  izliyordum. Gol nasıl kaçırılır en güzel örnekleri gayet güzel bir şekilde sunmakta idi.
O maçın saha zeminini atlıyorsun ama orada futbolcuların ayakta durabilmesi bile çok büyük başarıydı.

Ayrıca attığı golü söylemiyorum bile.

Çevrimdışı can1903

Allah için kapatın Dzsudzsak konusunu yoksa moderasyon alıcam sövücem dzsudzsaka :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Bu işi çözecek tek bir durum var.

Quaresma takıma adapte olur ki umarım olur, 15 tane atar 15 tane attırır ki umarım yapar biz de şampiyon oluruz.

Aksi taktirde tepeden tırnağa bir tane adam bırakmaz bu adam kulüpte. Başkanı, yönetimi götürür.

Voleybol takımı düşünce hata bende diyince alkışlayan kısım Quaresma'da da hata bende diyince alkışlamaya kalkarsa bir kavga da orada çıkar.

Tanrı hepimize sabır versin bu sene umarım en iyisi olur yoksa kavgaların en büyüğü bu sene çıkacak kulübün her alanında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Allah için kapatın Dzsudzsak konusunu yoksa moderasyon alıcam sövücem dzsudzsaka :D
:olmaz