2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860128 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Rode gelsin dertler bitsin be.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Anıl

Ben Bursa'nın transferi bitirmesini de istiyorum.

Eğer bitmezse aklımızda hep soru işareti kalacaktı acaba çok mu para istediler, adam çok mu yıllık istedi vs gibi durumlar.

Bu rakamlara bu iş biterse takke düşer kel görünür kimse kimseye ne açıklama yapabilir ne yutturabilir durumu.

İstemedik almadık gittik Quaresma'yı tercih ettik derler. Tercihleri de şampiyonluk gelirse onlara bir 3 yıl daha yönetim ve başkanlık getirir.

Ha aksi olursa o zaman olacaklar 3 aşağı 5 yukarı belli bunlar henüz sadece fragman. Bize bu dakikadan sonra çıkıp takımı desteklemek düşer.
@Çağrı abi eğer bu senede 3. olursak sen bu kongre yapısına rağmen yönetimin gideceğini düşünüyor musun gerçekten ?

Çevrimdışı Ensar

Yapacak. O yüzden her durumda gerilim olacak zaten.

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yapmayacaklarmis gibi tek taraflı konuşuluyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Abdullah

ya niye böyle kesin konuşuyorsunuz arkadaş, gaybi allahtan başkası bilemez , nerden biliyorsunuz q7 kötü dzsudzsak çok iyi olacak , fikrinizi söylersiniz tamam ama böyle kesin ifadeler kulllanmak çok yanlış , kesin hüsran olacak felan nedir ya
Bu kadar emin konuşmam şu yüzden bu adam defalarca kez denendi ve sonuç hep hüsran oldu. 32 yaşında artık ve bu kez de farklı bir şey olmayacak.  :)

Çevrimdışı Ayberk

q7yi kotulemek icin yakinda malzemecilerin ustune isedi diyeceksiniz. gitti araplara, 6 ayda 3 milyon gibi deli para kazandi, sonra en iyi yillarini geçirdigi kulübe kaptan olarak geri döndü. Sampiyonlar ligi'nde efsane performans gösterdi fakat lig'te sampiyon olamayinca porto daha iyi takim kurmak istedi ve ona yolun açik olsun denildi. Q7 ise kendisini çok seven taraftarlara dönmekte karar kildi.

Quaresma'nin açisindan hersey harika gidiyor, BJK indirim yap dedi, yapmadi, araplardan daha çok para aldi. Bu kadar basit.

Elestirecekseniz yönetimin transferini elestirin, ama abartmayin. Sonuçta bütün futbolseverlerin tanidigi, büyük bir isim. Sorunu hep devamsizlik ve disiplinsizlikti, yönetim bir risk aldi, belki 30unu geçince disiplinsizlikten kurtulmustur dediler. Bu bir risktir, sezonun ortalarina dogru bakalim dogru karar mi. Ama daha lig baslamadan kendi oyuncumuzu saçma saçma elestirmek olmuyor. Quaresma da, Olcay da, Necip de bizim oyuncularimizdir. Onlara destek olma zamani simdi, gitmeyecekleri zaten belli. Amaçsizca negatiflik gereksiz bir seydir, rasyonel bir açiklamasi yok .
Cefakar Beşiktaşlı kardeşim yoktun epeydir, özlettin kendini
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ensar

Bu kadar emin konuşmam şu yüzden bu adam defalarca kez denendi ve sonuç hep hüsran oldu. 32 yaşında artık ve bu kez de farklı bir şey olmayacak.  :)
hadi hayırlısı insallah haksız çıkacaksın Beşiktaşımız kazanacak :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Twitter da beşiktaş hesabını kim kimler yönetiyorsa, acilen işlerine son verilmeli. Saçma sapan amatörce paylaşımlar kaç zamandır. Kimse de sesini çıkartmıyor mu ya. Beşiktaş kulubünün sosyal medya hesapları bu kadar kötü kullanılamaz kardeşim.

Çevrimdışı LuceGel

Yapacak. O yüzden her durumda gerilim olacak zaten.

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum yönetiminden ricam gereksiz gerginliklere yol açacağından dolayı Queresma Dudszak tartışma kıyaslama eleştiri tarzı yorumları belirli bir süreye kadar yasaklamasıdır  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Abdullah

hadi hayırlısı insallah haksız çıkacaksın Beşiktaşımız kazanacak :D
Keşke öyle olsa emin ol çok istiyorum bunu.  :)

Çevrimdışı atalay

Sosyal medya hesaplarını kim yönetiyor? Bu nedir!

Bunlar nasıl iletişim; pazarlama; reklamcılık mezunu...

Çevrimdışı Abdullah

Twitter da beşiktaş hesabını kim kimler yönetiyorsa, acilen işlerine son verilmeli. Saçma sapan amatörce paylaşımlar kaç zamandır. Kimse de sesini çıkartmıyor mu ya. Beşiktaş kulubünün sosyal medya hesapları bu kadar kötü kullanılamaz kardeşim.
Rıdvan Akar ilgileniyor sanırım abi kısa vadede bi değişiklik olmaz sanırım. Saçma sapan paylaşım hangisi merak ettim.  :)

Rıdvan Akar ilgileniyor sanırım abi kısa vadede bi değişiklik olmaz sanırım. Saçma sapan paylaşım hangisi merak ettim.  :)

Hepsi, videolar özellikle.

Çevrimdışı Abdullah

Sosyal medya hesaplarını kim yönetiyor? Bu nedir!

Bunlar nasıl iletişim; pazarlama; reklamcılık mezunu...
Tepki sanırım son taraftar mesajlarının olduğu video ile ilgili.  :evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

Ben hep bunun hayalini kurarım sizlerde hak vereceksiniz
bir kerede savunmanın tandemine bir Alman panzeri yerleştirelim :D
hafizam yanıltmıyorsa adam gibi istikrarli hiç Alman defans oyuncusu almadık
@Çağrı @atalay seneye Alman panzeri gelsin istermisiniz defansın tandemine   :lol:

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi eğer bu senede 3. olursak sen bu kongre yapısına rağmen yönetimin gideceğini düşünüyor musun gerçekten ?

Bu sene  de başarısız olursak ben onurlu bir şekilde bırakmalarını umuyorum sadece @Anıl :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Hepsi, videolar özellikle.
Abi bizim hesaplarımız hiç iyi olmadı hatta en iyi halleri bence şu anki halleri ama çok daha iyi olmalı tabii orası ayrı.  :)

Çevrimdışı Türkay

Bence twitter eskisine göre şuan çok çok daha iyi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Abdullah

Bu sene  de başarısız olursak ben onurlu bir şekilde bırakmalarını umuyorum sadece @Anıl :)
Hayaller hayatlar der susarım.  :evillol:

Çevrimdışı Renton

3 gundur cucak-quaresma tartismasi var quaresma yerine baskasi alinsaydi kimse bu kadar konusmazdi bu macar oyuncuyu bizde gelsin istedik gelmedi quaresmayi gommenin alemi yok.Bursaya cekilen fiyatla besiktasa cekilen fiyat ayni olmayacak elbette

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ensar

Keşke öyle olsa emin ol çok istiyorum bunu.  :)
bende çok karşı çıktım gelmesine ama artık başarılı olması için destek olmak gerekiyor bence :)

Linkleyemiyorum ama tosicin milosevicin necibin falan konuşturulduğu videolara bakın. şu kartalyuvası haftasonu için.

1960 larda bu videolar bitmişti.

Rezalet tek kelime ile, Sırf beşiktaş var diye işin içinde eleştirmeyip uyarmıyorsanız hesapları bu kötülüktür inanın bana. link bulabilmek için tekrar indim o videolara kadar, utandım.

Çevrimdışı Abdullah

Linkleyemiyorum ama tosicin milosevicin necibin falan konuşturulduğu videolara bakın. şu kartalyuvası haftasonu için.

1960 larda bu videolar bitmişti.

Rezalet tek kelime ile, Sırf beşiktaş var diye işin içinde eleştirmeyip uyarmıyorsanız hesapları bu kötülüktür inanın bana. link bulabilmek için tekrar indim o videolara kadar, utandım.
Rezalet az kalır ya onlar için inanılmaz kötülerdi maalesef.  :bandit:

Çevrimdışı Easthanbool

Sosyal medya hesaplarıyla ajansın biri ilgileniyor.Klüp yönetmiyor ama içeriği klüp sunuyor tabi ki :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "