Gerçekten inanılacak gibi değil
Şenol Güneşin yaptığı patavatsızlığın faturası da yönetime kesilmeye çalışınıyor.
Neymiş başka kimseyle görüşülmemiş
Yahu Ozan Ozan diye tutturan kim ?Sırf Ozan olacak diye Cambiasso ve Aquilani kaçtı elden.
Yani Beşiktaş nasıl sabote edilebilir diye sorulsaydı şu yapılan en iyi yolu olurdu.
Şenol Güneş adam mış Beşiktaşın hakkını korumuş. Yahu ne Beşiktaşı adam kendine yöneltilen suçlama için konuştu rakip takımın başkanına adam değilsin dedi ve transfer yattı.
Şu adamlık mevzusunu da geçin en son adam adam denilen Tolgaya neler söylendi Brugge maçından sonra hepiniz biliyorsunuz.Adam filan olmasın gerekirse Madam olsun da Beşiktaşa zarar vermesin kimse yeter
Her cümlesine katılıyorum. O röportajı canlı izledim kendisini tutması gerekiyordu tutamadı konuştukça konuştu. O konumda birisinin bunu yapmaması gerekiyor diye yazdım daha önce Bursa Başkanının muhattabı değil Şenol Güneş olmamalı da. Olaylara bazen o kadar duygusal bakıyoruz ki anlayamıyorum yok ağzının payını vermiş yok iyi duruş sergilemiş yok iyi olmuş 7 milyon para mı verilirdi. Bunların hepsi züğürt avuntusu kusura bakmayın ama. Şenol Güneş bu tür fevri çıkışları çok yapıyor kimseye faydası yok bu çıkışların çıksın adam gibi oynatsın takımı bu yeter bize. Çıkış istiyorlarsa gitsinler Mustafa Denizli'ye baksınlar. Biraz politik olmak bu kadar zor mu?
Forumda çok yazan biri değilim yazmayayım diyorum ama bazı kişilerin yorumlarına dayanamıyorum.
Bu arkadaşlara sormak istiyorum ner den biliyorsunuz Şenol güneşin o çıkışı olmasaydı ozanın fenere gitmeyip kesin bize geleceğini hadi bunu bana kanıtla.Belkide şuan Beşiktaş'ın onurunu kurtaran Şenol Hoca çünkü sizin gibi ezilmedi bir futbolcu gelmezse öldük bittik demedi onun için kendisini çok takdir ettim.Buradakilere bakıyorum-da inanın 500 kişi bir savaş gitsek karşıda da 1000 kişi olsa yenildik diye savaşmadan kaçar çünkü artık onur artık sadece lafta kaldı.
Şimdi ben buradaki arkadaşlara sormak istiyorum Bursa başkanı zaten Beşiktaş'a ozanı vermek istese feneri karıştırmadan çok önce anlaşma sağlanırdı o toplantıya kalmazdı iş demek ki adam devamlı bize diretmiş, devamlı zorluk çıkarmış siz futbolcu görüşmelerinde neler konuşuldu ner den biliyorsunuz.Adam her program çıkıp bizim üstümüzden prim yapmaya çalıştı herkezin bir sabrı var Allah'tan Şenol hoca haddini bildirdi.Sorum şu Şenol hoca o açıklamaları yapmasa,pazartesi her kez ozan Beşiktaş'ta derken Fenere gitse daha mı iyiydi o zaman ne olacak yönetime mi sallayacaktınız bir futbolcu için.
Ve Arkadaş ben bu forumdaki umutsuzluk havasını bir türlü anlamıyorum ne yapalım acaba maçlar oynanmadan gidip kupayı feneremi verelim ? Geçen sene gençler maçından sonra her kez demedi mi bu takımın orta sahası oğuzhan ve sosa olsun diye.Ama yok biri hemen bir futbolcu için kötü laf ettimi hemen kötü oluyor o futbolcu affedersiniz ama bizim taraftar kadar kendi futbolcusuna sövüp başkasının futbolcusunu göklere çıkaran görmedim.