2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862136 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 3 dk.3 dakika önce

Dzsudzsak: "Bursaspor'u ziyaret etmek için Dinamo Moskova'dan izin aldım. Sözleşmem 6 ay sonra bitiyor. Başka bir kulüple görüşebilirim"
    5 retweet 5 favori

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 2 dk.2 dakika önce

Dzsudzsak: "Yakında tekrar Dinamo Moskova'ya geri döneceğim. Sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz"
3 favori
Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 13 sn.13 saniye önce

Dzsudzsak: "Transfer için Bursaspor dışında önümde başka ilginç seçenekler de var. Ancak şu an net bir isim veremem. Bu doğru olmaz"

Biz ilginç secenek miyiz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Dzsudzsak
69 Maçta 39 Gol
Alın Macarı Şutlayın Sosayı
Dzsudzsak Q7 ve Töre Gomeze Lebleli gibi gol attırır.
Macar gelirse şutlanacak kişi q7 yanlız :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biz ilginç secenek miyiz :D

Galiba zannedersem ama  aslıl ilginç bursa olmalıydı.

hatta bu oyuncunun bursa seviyesine inmemesi gerekiyor daha 28 yasında kendi kariyerini bitrir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ümer

Bugün nuri şahin ismi geçmiş bence aynı m.topuzdan sonra gelen nihat kahveci gibi olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir arkadaş yazmıştı dzsudzsak gelse sosayı orta sahaya alsak onu 10 numara oynatsak diye olabilir mi acaba merak ettim.

Çevrimdışı Anıl

Konusulan Paralar Dogruysa hic düşünmeden atlamak lazin dzuya
Gokhan.      Dzu.     Q7
         Gomez
Efsane Olur :super: :super:
:kop: :kop: :kop:

Töre-Sosa-Dzsudzsak
        Gomez

Efsane budur kandırmayın kendinizi Töre-Dzsudzsak-q7 diye :D

Çevrimdışı Türkay

Macar bizden değil Hertha Berlinden falan bahsediyordur keşke biz olsak.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aa1903

devre arası iyi teklif gelirse olcay veya kerim'i satıp dzsudzsak'ın alınması mantıklı olur.

Çevrimdışı Tolga

Bir arkadaş yazmıştı dzsudzsak gelse sosayı orta sahaya alsak onu 10 numara oynatsak diye olabilir mi acaba merak ettim.
Birkaç defa yazmıştım bence çok iyi olur :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

İnler bu hafta Shalkeye imza atacak gibi görünüyor , Garmash en iyi çözüm bana göre.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İnler bu hafta Shalkeye imza atacak gibi görünüyor , Garmash en iyi çözüm bana göre.
Öyle bir futbolcudan haberi bile yoktur bizim transfer komitesinin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Ozan tufani cok buyuttunuz beyler gozunuzde, tamam 20 yasinda ve yetenekli olabilir ama medya tarafindan milli takima alindi diye cok sisirilmis bir oyuncu. Bence ikinci topuz vakasi olur fenerde. Lawal ozandan daha guclu ve etkili bir oyuncu, ustelik maliyeti cok daha dusuk. Alabilirsek cok iyi transfer olur.
Besiktask!

Çevrimdışı ahmetx

Öyle bir futbolcudan haberi bile yoktur bizim transfer komitesinin.
D.Kievin ceo su Beşiktaşla anlaşmaya yakınız diye medyaya yansıdı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ozan tufani cok buyuttunuz beyler gozunuzde, tamam 20 yasinda ve yetenekli olabilir ama medya tarafindan milli takima alindi diye cok sisirilmis bir oyuncu. Bence ikinci topuz vakasi olur fenerde. Lawal ozandan daha guclu ve etkili bir oyuncu, ustelik maliyeti cok daha dusuk. Alabilirsek cok iyi transfer olur.
Ben medyayı değil ,gözlerimle izlediğim Ozanı çok beğeniyorum.

Çevrimdışı Renton

D.Kievin ceo su Beşiktaşla anlaşmaya yakınız diye medyaya yansıdı.
Kiev 2 gun once yalanladi haberi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Lawal takıma değil kendine oynuyor.Aynı quaresma gibi
Birisi demişti lawal da gelirse artık plajda oynarız diye.Çok doğru!

Çevrimiçi Samet Ç

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 3 dk.3 dakika önce

Dzsudzsak: "Bursaspor'u ziyaret etmek için Dinamo Moskova'dan izin aldım. Sözleşmem 6 ay sonra bitiyor. Başka bir kulüple görüşebilirim"
    5 retweet 5 favori

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 2 dk.2 dakika önce

Dzsudzsak: "Yakında tekrar Dinamo Moskova'ya geri döneceğim. Sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz"
3 favori
Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 13 sn.13 saniye önce

Dzsudzsak: "Transfer için Bursaspor dışında önümde başka ilginç seçenekler de var. Ancak şu an net bir isim veremem. Bu doğru olmaz"
Allah'ım  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yonetim querasma haberlerini servis etmeden once querasma diye bir baski varmiydi? Vardi ise kim nerden bir baski yapiyordu. Taraftarin gundeminde aklinda bile yoktu. Tamam eyvallah alindi insallahta verimli olur. Ama bu transfer  etkili bir sol bek almamizi engellemis ise soyleyecek soz yok. Yok alinmayacakti ise bizim olcayimiz kerimimiz bize yeterdi.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Ben medyayı değil ,gözlerimle izlediğim Ozanı çok beğeniyorum.
Begenebilirsin kardesim, bencede yetenekli oyuncu ama 7 milyon euro gibi rakamlar cok abartili bu oyuncu icin. Burada medyanin ve milli takimin etkisi cok buyuk. Kulubun mali durumu ortada zaten. Ozana 7 milyon vermektense lawala 2 milyon ver cok daha faydali olur takima. Tabiki herkesin gorusu farkli  :)
Besiktask!

Çevrimdışı Anıl

Yonetim querasma haberlerini servis etmeden once querasma diye bir baski varmiydi? Vardi ise kim nerden bir baski yapiyordu. Taraftarin gundeminde aklinda bile yoktu. Tamam eyvallah alindi insallahta verimli olur. Ama bu transfer  etkili bir sol bek almamizi engellemis ise soyleyecek soz yok. Yok alinmayacakti ise bizim olcayimiz kerimimiz bize yeterdi.

Bizim Dzsudzsak'ı Ocak ayında alıp Quaresmayı da son 20-30 dk hamle oyuncusu yapmamız gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Ts Djibolodji için Nantes'a Yatabare takası teklif etmiş. Bizim bu transferi bitirmemiz lazım.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ben daha fazla vakit kaybedilmeden İnler 'in gelmesi taraftarıyım.
Evet piyasada daha genç ve etkili olabilecek alternatifler olabilir ama yönetimin bunlarla ne kadar ilgili olduğu meçhul

Tolgay mart olur gelecek sezon olur ama bir şekilde dönecek.Tolgay - inler gerçekten iyi bir ikili olur

Ligimiz bir premier lig değil sonuçta.Nasıl bir tempoda oynandığı belli
Bence inlerden 3 yıl verim alırız

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bizim Dzsudzsak'ı Ocak ayında alıp Quaresmayı da son 20-30 dk hamle oyuncusu yapmamız gerekiyor.
bu seviyede futbolcu son  20-30 dk hamle oyuncusu olmayi kabullenemez. Hele bu q17 ise hic kabullenmez. Neyse bu yilda boyle bitsin bakalim.. hayirlisi Allahtan..

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!