2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855057 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçekten inanılacak gibi değil
Şenol Güneşin yaptığı patavatsızlığın faturası da yönetime kesilmeye çalışınıyor.
Neymiş başka kimseyle görüşülmemiş
Yahu Ozan Ozan diye tutturan kim ?Sırf Ozan olacak diye Cambiasso ve Aquilani kaçtı elden.
Yani Beşiktaş nasıl sabote edilebilir diye sorulsaydı şu yapılan en iyi yolu olurdu.
Şenol Güneş adam mış Beşiktaşın hakkını korumuş. Yahu ne Beşiktaşı adam kendine yöneltilen suçlama için konuştu rakip takımın başkanına adam değilsin dedi ve transfer yattı.
Şu adamlık mevzusunu da geçin en son adam adam denilen Tolgaya neler söylendi Brugge maçından sonra hepiniz biliyorsunuz.Adam filan olmasın gerekirse Madam olsun da Beşiktaşa zarar vermesin kimse yeter
Her cümlesine katılıyorum. O röportajı canlı izledim kendisini tutması gerekiyordu tutamadı konuştukça konuştu. O konumda birisinin bunu yapmaması gerekiyor diye yazdım daha önce Bursa Başkanının muhattabı değil Şenol Güneş olmamalı da. Olaylara bazen o kadar duygusal bakıyoruz ki anlayamıyorum yok ağzının payını vermiş yok iyi duruş sergilemiş yok iyi olmuş 7 milyon para mı verilirdi. Bunların hepsi züğürt avuntusu kusura bakmayın ama. Şenol Güneş bu tür fevri çıkışları çok yapıyor kimseye faydası yok bu çıkışların çıksın adam gibi oynatsın takımı bu yeter bize. Çıkış istiyorlarsa gitsinler Mustafa Denizli'ye baksınlar. Biraz politik olmak bu kadar zor mu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yavvuzz

İstatistiksel veri olarak doğru söylemiş bunda kızılacak bir durum yok. Öbür taraftan ise saniyede 3500 tane kelime türeten at yarışçısı ve beynini kullanmayan bir adamın söylediklerine çok takılmayın. Mehmet Ayan önce bu 25 yıl içerisinde hangi yılda ne dolaplar dönmüş onu da söylesin. Üstelik Mehmet Ayan ve türevleri özel istatistik tutuyorsa son 25 yılda sürekli şampiyon olan sarışın kardeşlerin niye ağlaya ağlaya sponsor bulabildiğini de söylesin. Onun ve türevlerinin daracık akılları ile yaptıkları yorumlara gülüp geçin derim. Mehmet Ayan zerre kaale alınacak bir insan değil.
Bütünüyle sana katılmakla birlikte ,tepki verilmesi taraftarıyım ama bir yandan da doğru diyorsun . Bir lafa bakarım laf mı diye , bir adama bakarım adam mı diye.

Bütünüyle sana katılmakla birlikte ,tepki verilmesi taraftarıyım ama bir yandan da doğru diyorsun . Bir lafa bakarım laf mı diye , bir adama bakarım adam mı diye.
Yine tepki verilmeli ben sana katılıyorum. Üyelik iptali yaparken özellikle belirtilmeli kimin ne zaman ne konuştuğu. Ben mesela şansal denen sinsi herif ve saz arkadaşları olduğu sürece asla lig tv alıp maçları izlemem. İsterse Beşiktaş 5 sene üst üste şampiyon olsun fark etmez. Temiz futbol istiyoruz diyenler bu ülke futbolunu en çok kirleten yaratıklar olmuştur her zaman.

Çevrimdışı Kemal

Gerçekten inanılacak gibi değil
Şenol Güneşin yaptığı patavatsızlığın faturası da yönetime kesilmeye çalışınıyor.
Neymiş başka kimseyle görüşülmemiş
Yahu Ozan Ozan diye tutturan kim ?Sırf Ozan olacak diye Cambiasso ve Aquilani kaçtı elden.
Yani Beşiktaş nasıl sabote edilebilir diye sorulsaydı şu yapılan en iyi yolu olurdu.
Şenol Güneş adam mış Beşiktaşın hakkını korumuş. Yahu ne Beşiktaşı adam kendine yöneltilen suçlama için konuştu rakip takımın başkanına adam değilsin dedi ve transfer yattı.
Şu adamlık mevzusunu da geçin en son adam adam denilen Tolgaya neler söylendi Brugge maçından sonra hepiniz biliyorsunuz.Adam filan olmasın gerekirse Madam olsun da Beşiktaşa zarar vermesin kimse yeter

linç loadingggg   %89

Çevrimdışı ahmett.67

Hadi yine iyiyiz sabaha Nuri Şahin haberi ile başladık. Takımda sakat azdı, bu iyi oldu. Son yıllarda Nuri Şahin adını duyan oldu mu yahu?  :akuma:

Çevrimdışı enemy1903

Yemin ediyorum bu ozan transferinin aynısını topuz transferinde de yaşadım.daha topuzu 1 kere izlememiş adamlar sırf fenere gitti diye etmediğini bırakmamıştı,sonuç ortada şimdi.
hele bi oturun soluklanın.
ozanın yeteneğine lafım yok ama fener gibi dağınık takımda oynayamaz.ozan sistem oyuncusu.

Çevrimdışı Kemal

Hadi yine iyiyiz sabaha Nuri Şahin haberi ile başladık. Takımda sakat azdı, bu iyi oldu. Son yıllarda Nuri Şahin adını duyan oldu mu yahu?  :akuma:

olmaz abi o iş, troll haber

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın beyler,

nooldu şimdi fer geliyo mu
rode'de son pürüzler giderildi mi
inleri'in uçağı nerde, türk hava sahasına girdi mi ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Yemin ediyorum bu ozan transferinin aynısını topuz transferinde de yaşadım.daha topuzu 1 kere izlememiş adamlar sırf fenere gitti diye etmediğini bırakmamıştı,sonuç ortada şimdi.
hele bi oturun soluklanın.
ozanın yeteneğine lafım yok ama fener gibi dağınık takımda oynayamaz.ozan sistem oyuncusu.

hiç bok  atmayalım alamadık diye , evinde lig tv sı olan herkes ozan izlemiştir , dikine oynayan hızlı çıkan iyi kumaşı olan topçu ozan . fb harcanır mı ne olur onu zaman gösterir ama hiç çamur atmayalım adamın oyununa.

Çevrimdışı ahmett.67

Tek iyi haber stat bitecekmiş. Başkan öyle söylemiş. İçim ferahladı. :)

Çevrimdışı Kemal

Günaydın beyler,

lawal yarım kapa bildirilir.

Çevrimdışı ahmett.67

hiç bok  atmayalım alamadık diye , evinde lig tv sı olan herkes ozan izlemiştir , dikine oynayan hızlı çıkan iyi kumaşı olan topçu ozan . fb harcanır mı ne olur onu zaman gösterir ama hiç çamur atmayalım adamın oyununa.
Bize gelseydi fit ve formda kalırdı. Fener'de kilo alır, oynayamaz inşallah. :tabe:

Çevrimdışı enemy1903

bok atmıyorum ki çocuk yetenekli ama fenerde oynayamaz diyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

Günaydın beyler,

ıssız ajun kaldı mu
imdi yürek yırtılur

Çevrimdışı aa1903

tolgay ilk sakatlandığında da yazmıştım, gökhan inler olmuyorsa montolivo'yu almaya uğraşsınlar bence.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Katılıyorum. Az biraz Ozan'ı izleyen 95 doğumlu bi çocuğa göre çok iyi olduğunu görür. Alamadık diye adamı kötülemenin anlamı yok net iyi transfer.
İşin ilginci ben Ertuğrul Sağlam'a şaşırıyorum. Bizim başımızda diatta'lar, higuain'ler olan vizyonu bursa'da De sutter, balazs dzsudzsak, sivok falan oldu  :D
Adam geliştiriyor kendini

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan gelmiş olsaydı muhtemelen 2. orta saha veya stoper transferini konuşuyor olurduk. Şimdi Ozan gitti İnler gitti deniliyor. Biz bir orta saha alana kadar transfer sezonu kapanacak.

Çevrimdışı ahmetx

Neyse olan oldu biten bitti ,giden gitti olsaydı iyi olurdu ama olmadı inşallah daha iyisi olur , dünyada oyuncu mu kalmadı . Şu olaydan sonra bizim yöneticiler inşallah ülkemden parlamış futbolcuya talip olunmaması gerektiğini anlamışlardır , çünkü bu işi ne para ne de lobi yönüyle beceremiyoruz. Biz ya parlamadan keşfedeceğiz ya da gurbetçi getireceğiz bunun başka yolu yok.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aa1903

Katılıyorum. Az biraz Ozan'ı izleyen 95 doğumlu bi çocuğa göre çok iyi olduğunu görür. Alamadık diye adamı kötülemenin anlamı yok net iyi transfer.
İşin ilginci ben Ertuğrul Sağlam'a şaşırıyorum. Bizim başımızda diatta'lar, higuain'ler olan vizyonu bursa'da De sutter, balazs dzsudzsak, sivok falan oldu  :D
Adam geliştiriyor kendini

yalnız de sutter'e pek iyi transfer gözüyle bakmayın. adamın kariyerinde zirve yaptığı maçlar bizim maçlar oldu. onun dışında son derece kazmadır. tabii bizim vasat türk liginde fena oynamaz.

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı ahmett.67

Ozan transferinden sonra bu yıl Fener Bursa'nın ana sponsoru oldu. Vatana millete hayırlı olsun. İnşallah Fener iki maçta da Bursa'ya dayar. Biz de ikisine de tabii ki. :)

Çevrimdışı Çağatay

lawal yarım kapa bildirilir.

varsa yarım kap lawal alabilir miyim  :kop:

en son seçeneğe gidiyoruz yani

Çevrimdışı atlantisyolcusu

yalnız de sutter'e pek iyi transfer gözüyle bakmayın. adamın kariyerinde zirve yaptığı maçlar bizim maçlar oldu. onun dışında son derece kazmadır. tabii bizim vasat türk liginde fena oynamaz.

Beşiktaş maçları haricinde Belçika liginde'de izleyip beğendiğim bi oyuncu. Türk liginde iş yapar.

Çevrimdışı ahmetx

Garmashı alıp gelsinler .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Başkanı ve fb nin sırf ya benim olursun yada kara toprağın mantığı yüzünden ozanın futbol hayatı dün itibari ile 4 sene boyunca bitmiştir

ozandan 3 gömlek üstün meziyetleri olan alper gibi ozanda yedek olacak yazık bare kafası çalışsada en az 15-20 maç oynama garantisi felan ekletse sözleşmeye

ayrıca burda Şenol hocaya çemkirenleri görüyorum ve biraz kafa yormaya davet ediyorum onları Şenol hoca konuşmuş konuşmamış yanlışmış değilmiş bu tartışılır ama büllük başı ben ozanı Şenol bana adam değil diye satmadım demiyo beşiktaş ve hocası bizden önce futbolcuyla görüşmüş etik değil diye satmadım diyo. ha keza önce bursayla görüşsek bile satmamak için bir bahane bulurdu bence çünkü bu olayın iç yüzü az çok şöyle:

8 Ağustos cumartesiye kadar ozan bizimdi hemde öyle 7 felanda değildi rakam

9 Ağustos pazar azize ilk teklifi götürdü 6 civarı teklif

9 ağustos pazartesi büllük teklifi görünce kıvırdı yok bizden önce futbolcu felan dedi

10 ağustos Fikret başkan hocanın ısrarı ile kendi döneminde Beşiktaşın bir futbolcuya vermiş olacağı en yüksek teklifle bursaya gitti

10 ağustos büllük başı bizden önce furbolcuyla görüşülmüş demedim ben gazeteler diyor dedi.

Pazartesi azize ve büllük anlaştı bizim rakamın çok az üstünde bir rakama ayrıca macarıda  büllüğün aklına sokan yine azizedir.

Tiyatro budur
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.