2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860526 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Arkadaşlar Real Madrid'in 7 numarası ile ilgileniyormuşuz... Kaynak sağlam yerden.. Hayırlısı olur inşallah...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Riza hoca kalsaydi eyvallah oyleydi ama simdi muamma kadrolari iyi simdi baktim servetlede sozlesme uzatmamislar mitrovic-efe halil stoper hatti

Mesut bakkalda işi götütür bi şekilde :)

velhasılkelam Gomez 11 de başlar :) .

Tam bir Beşiktaş transfer klasiği yaşanıyor. Getir getir son bir hamle yapıp 1-2 tık yukarı çıkmak varken yok ben almayayım kalsın de. Konuşulan isimlere bakın lawal. Lawal nedir allah aşkına, taraftar fer, garmash, guarin, rode konuşuyor çıkan isim lawal. Yine mi bir çuval inciri berbat edeceksiniz son hamle ile çok merak ediyorum. Halbuki gerçekten güveniyordum transfer konusunda fakat bu sefer sanırım gümleyeceğiz.

Çevrimdışı Renton

Mesut bakkalda işi götütür bi şekilde :)

velhasılkelam Gomez 11 de başlar :) .
Baslamasin :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar Real Madrid'in 7 numarası ile ilgileniyormuşuz... Kaynak sağlam yerden.. Hayırlısı olur inşallah...

Fotomaç Fatii
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gastro

kimse şenol güneşe giydirmesin.
bursa 1 hafta önce fenerle 5 milyon a ozan tufan için anlaşmış. beşiktaşın teklifi 7 milyona çıkınca ve medya bunu duyurunca fenerle el sıkışan topiş başkanları gelecek tepkilerden çekinerek başlamış beşiktaşa giydirmeye , önce ertuğrul sonrasında başkanları.. 

bursa ozanı fenere peşkeş çekmeye çalışırken beşiktaşın araya girmesi kızdırmış bursalı fener yalamalarını. şenol güneş bursaya yakın kaynaklardan öğrendikten sonra bu gelişmeyi vermiş ayarı. bursa başkanının komisyon almadığı meçhul.. adamın el altından para alıp almadığını Allah bilir. hal böyle olunca transferin yattığını bizden önce öğrenen şenol hoca yönetimin sessiz kalması sonucu kendisi vermiş ayarı. hepsi bu.

Ozan işinde madem böyle bir oyun oynanıyordu o zaman açık artırmaya girip fiyatı 10 milyonlara falan çekip Fenere maliyetini artırsalardı keşke. İhale bizde kalırsa  bir mazeret uydurup cayardık. Hep bize mi karektersizlik yapılacak. Birazda biz yapalım. Her ilgilendiğimiz futbolcuya atlıyor Azize....

Keşke açık artırmaya girip Fenere maliyetini 10 milyona falan çıkarsaydık.  Artırma Bizde kalırsa cayardık. Nasıl olsa karaktersizlik  olağan  olmuş.

burda suç kimsenin değil öncelikle bunu iyi bilmek lazım. bursa başkanı herne şart olursa olur  kirli transfer pazarlıklarında kendi yolunu çizmiş.
bizim yönetimin suçu futbolculara fındık fıstık yollayacağına bursanın yetkililerine arpayı yollamak olacaktı. ne yazıkki bu işi bilmiyorlar. aziz işin kompedanı , bu dümenlerin nasıl döndüğünü biliyor. galatasaray da aynı şekilde.

şimdi gelelim diğer meseleye bizim yönetimin 2 büyük hatası oldu. 1. ersana 4.750 milyon teklif geldi ersan 4 yıllık sözleşmede diretince transfer yattı. yönetim ya kadro dışı bırakacaktı ya tehdit edecekti bir yolunu bulup bu adamı def edecekti ve kulübe sıcak para girişini sağlayacaktı çünkü demba ve atınçtan gelen para futbolcu taksitlerine ve çatının masraflarına akıtıldı , 18 milyon kaynağa rağmen kasa boş ve teminat veremiyoruz. teminat veremediğimiz için aquilani transferi bitirilemedi.

2. büyük hata q7 transferi oldu gerçek mevkisi sağ açık olan adamı sol açık diye aklayıp paklayıp bonservis ödeyerek aldık. solda oynarsa orta yapacak diye beklerken abuk sabuk rabonalar izleriz. top tutan ve basit oynamayı öğrenemeyen törenin yanına birde q7 eklenince gomez sene sonu italyaya döner. futbol artık böyle oynanmıyor maalesef. olcay en az 25 maç oynar demedi demeyin.

şenol hoca iyidir hoştur da oynatmak istediği futbolun ortasahası atiba veli necip oğuzhanla oluşmaz. ona sert ve dominant karakterli 2 yönlü ortasahalar gerekiyor. herneyse işin teknik analizine girmek istemem ama geçen sene bursanın kadrosunda  şener - volkan - ozantufan - serdaraziz - fernandao - belluşi gibi adamlar vardı ve hepside bizde direk 11 oynayabilecek adamlardı. geçen seneki bursa kadrosu sizi yanıltmasın beşiktaşın kadrosundan iyiydi

herneyse düşündükçe dertleniyorum kimse bizden büyük işler beklmesin... yine kanser olacağımız bir sezonun kokusunu alıyorum
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 12:44:35 Gastro ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

8 dahaa cok işimizi görür onu alsınlar :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her cümlesine katılıyorum. O röportajı canlı izledim kendisini tutması gerekiyordu tutamadı konuştukça konuştu. O konumda birisinin bunu yapmaması gerekiyor diye yazdım daha önce Bursa Başkanının muhattabı değil Şenol Güneş olmamalı da. Olaylara bazen o kadar duygusal bakıyoruz ki anlayamıyorum yok ağzının payını vermiş yok iyi duruş sergilemiş yok iyi olmuş 7 milyon para mı verilirdi. Bunların hepsi züğürt avuntusu kusura bakmayın ama. Şenol Güneş bu tür fevri çıkışları çok yapıyor kimseye faydası yok bu çıkışların çıksın adam gibi oynatsın takımı bu yeter bize. Çıkış istiyorlarsa gitsinler Mustafa Denizli'ye baksınlar. Biraz politik olmak bu kadar zor mu?

Forumda çok yazan biri değilim yazmayayım diyorum ama bazı kişilerin yorumlarına dayanamıyorum.
Bu arkadaşlara sormak istiyorum ner den biliyorsunuz Şenol güneşin o çıkışı olmasaydı ozanın fenere gitmeyip kesin bize geleceğini hadi bunu bana kanıtla.Belkide şuan Beşiktaş'ın onurunu kurtaran Şenol Hoca çünkü sizin gibi ezilmedi bir futbolcu gelmezse öldük bittik demedi onun için kendisini çok takdir ettim.Buradakilere bakıyorum-da inanın 500 kişi bir savaş gitsek karşıda da 1000 kişi olsa yenildik diye savaşmadan kaçar çünkü artık onur artık sadece lafta kaldı.

Şimdi ben buradaki arkadaşlara sormak istiyorum Bursa başkanı zaten Beşiktaş'a ozanı vermek istese feneri karıştırmadan çok önce anlaşma sağlanırdı o toplantıya kalmazdı iş demek ki adam devamlı bize diretmiş, devamlı zorluk çıkarmış siz futbolcu görüşmelerinde neler konuşuldu ner den biliyorsunuz.Adam her program çıkıp bizim üstümüzden prim yapmaya çalıştı herkezin bir sabrı var Allah'tan Şenol hoca haddini bildirdi.Sorum şu Şenol hoca o açıklamaları yapmasa,pazartesi her kez ozan Beşiktaş'ta derken Fenere gitse daha mı iyiydi o zaman ne olacak yönetime mi sallayacaktınız bir futbolcu için.

Ve Arkadaş  ben bu forumdaki umutsuzluk havasını bir türlü anlamıyorum ne yapalım acaba  maçlar oynanmadan gidip kupayı feneremi verelim ? Geçen sene gençler maçından sonra her kez demedi mi bu takımın orta sahası oğuzhan  ve sosa olsun diye.Ama yok biri hemen bir futbolcu için kötü laf ettimi hemen kötü oluyor o futbolcu affedersiniz ama bizim taraftar kadar kendi futbolcusuna sövüp başkasının futbolcusunu göklere çıkaran görmedim.
Söylediklerinin hepsi varsayım. Ozan'la imza aşamasına geldiğimiz herkes bas bas bağırıyordu o çıkıştan sonra olay tamamen tersine döndü bu kadar basit. Bunu görmek veya anlamak için kulüplerin içinde yer almaya gerek yok. Mourinho ile Wenger devamlı kapışıyorlar ama bu Wenger Chelsea başkanı kapışmasına dönerse olay farklı noktaya gelir. Ozan transferindeki başarısızlıkta kimin payı varsa onu eleştiririm. Lig başlıyor 3 tane orta saha oyuncun sakat ve alabileceğin en değerli oyuncuyu bir numaralı rakibine kaptırıyorsun bu olayın nesini savunacağım?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Opare Augsburg Prensipte anlaşmış  :)
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 12:42:56 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Baba out opare in

Baba Rahmanı cok iyi paraya sattılar..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş duruşu diye diye takımı yeteneksizler tarlasına çevirdik. 4-5 tane bu takımın kapısından içeri giremeyecek adama güvenip kadro kuruyoruz sene sonunda başarısızlık gelince hakemler, federasyon, sahamız yok, aziz diye söylenip duruyoruz. Sen önce takımındaki direk ilk 11 oynayan Tolga, İsmail, Ersan,Necip, Mustafa Pektemek, Motta gibi adamları gönder doğru düzgün bir kadro kur ondan sonra çık bu olaylardan bahset.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

Baba Rahmanı cok iyi paraya sattılar..
Bek oyuncusu icin cok saglam para ama opareyi izlememisler galiba :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş duruşu diye diye takımı yeteneksizler tarlasına çevirdik. 4-5 tane bu takımın kapısından içeri giremeyecek adama güvenip kadro kuruyoruz sene sonunda başarısızlık gelince hakemler, federasyon, sahamız yok, aziz diye söylenip duruyoruz. Sen önce takımındaki direk ilk 11 oynayan Tolga, İsmail, Ersan,Necip, Mustafa Pektemek, Motta gibi adamları gönder doğru düzgün bir kadro kur ondan sonra çık bu olaylardan bahset.

:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Olur Görkem. Sosa'yı ortasahada kullanıp 1 tane ortasaha alınır.

Seneye Töre'yi satınca şimdiden yerini doldurmuş olacağız.

güzel bir düsünce yalniz Sosa, Dzsudzsak, + Transfer gibi bir Orta Saha kurgusu defansif anlamda cok yetersiz olur.

:claps: :claps: :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa geçen sezon 7 maç kaçırmış.  Veli şu an halen sakat sakatlanmadan öncede 6 maç kaçırmış. Tolgay'ın durumu malum ve biz durum böyleyken 32 yaşındaki bir adamla saatli bomba Necip'e güvenip sezona başlıyoruz. Sezon bitince takım kadrosu haricindeki bizle ilgili olmayan herşeyde suç arayacağız ama dönüp kendimize bir kere bile bakmayacağız. Şimdiden bu sezon için geçmiş olsun. Seneye bu zamanlar yine aynı şeyleri konuşamamak dileğiyle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Sosa geçen sezon 7 maç kaçırmış.  Veli şu an halen sakat sakatlanmadan öncede 6 maç kaçırmış. Tolgay'ın durumu malum ve biz durum böyleyken 32 yaşındaki bir adamla saatli bomba Necip'e güvenip sezona başlıyoruz. Sezon bitince takım kadrosu haricindeki bizle ilgili olmayan herşeyde suç arayacağız ama dönüp kendimize bir kere bile bakmayacağız. Şimdiden bu sezon için geçmiş olsun. Seneye bu zamanlar yine aynı şeyleri konuşamamak dileğiyle.

:claps:

Çevrimdışı Besiktasincocugu

:claps:  :claps: yuzde yuz katiliyorum
Besiktask!

Çevrimdışı Çağatay

Bu dediklerini yapan adamlar Türkiye'ye gelmez hocam birşeyi eksik olmalı en az ki getirebilesin.
Sundan 2 hafta önce ozan-inler ikilisi konusuluyordu
Mesela bu ikiliyle pekala yapilabilir
Illa 30m lik adamlarla yapilmiyor o sistemler
Bizim alabilecegim kalibredeki adamlarla da yaparsin ama o ikilinin yanlarinda oynayacak adamlardan biri quaresma olmaz tabi orasi ayri :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı pascal26

Benim derdim Macar Bursa'ya gitmiş yok Herta'yı istiyormuş değil.

Bursa ile D.Moskova ne kadara anlaştılar bunu merak ediyorum.

Quaresma'nın bonservis bedelinin ne kadar üzerinde olduğunu göreceğiz.
Hayır göremeyeceğiz. Çünkü futbolcu araba gibi bişey değil. Fiyatı da pekçok şeye göre değişir.
Hepsini geçtim en azından bize verilen fiyatla Bursa'ya verilen aynı olmaz. Veya Haziran fiyatıyla Ağustos fiyatı da aynı olmayabilir. Mesela, Ozan Tufan'ı 3 büyükler istemese sadece TS istese daha ucuza alır. Muhtemelen 4-5 civarı. Ha tabi Bursa bu fiyata oyuncusunu elden çıkarmayıp 1 sene daha oynatmak da isteyebilr. Veya TS Haziranda oyuncuyu istediğinde 7 m isteyip satmaz ama Ağustos'ta takip ettiği başka bi futbolcuyu alma fırsatı doğduğunda FFP ye takılmadan işi bitirmek için Ozan'ı 4 e TS ye teklif edip yeni fırsatı realize etmek isteyebilir.  Şartlar ve fiyat değişken.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 3 dk.3 dakika önce

Dzsudzsak: "Bursaspor'u ziyaret etmek için Dinamo Moskova'dan izin aldım. Sözleşmem 6 ay sonra bitiyor. Başka bir kulüple görüşebilirim"
    5 retweet 5 favori

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 2 dk.2 dakika önce

Dzsudzsak: "Yakında tekrar Dinamo Moskova'ya geri döneceğim. Sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz"
3 favori
Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 13 sn.13 saniye önce

Dzsudzsak: "Transfer için Bursaspor dışında önümde başka ilginç seçenekler de var. Ancak şu an net bir isim veremem. Bu doğru olmaz"

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 3 dk.3 dakika önce

Dzsudzsak: "Bursaspor'u ziyaret etmek için Dinamo Moskova'dan izin aldım. Sözleşmem 6 ay sonra bitiyor. Başka bir kulüple görüşebilirim"
    5 retweet 5 favori

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 2 dk.2 dakika önce

Dzsudzsak: "Yakında tekrar Dinamo Moskova'ya geri döneceğim. Sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz"
3 favori
Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR 13 sn.13 saniye önce

Dzsudzsak: "Transfer için Bursaspor dışında önümde başka ilginç seçenekler de var. Ancak şu an net bir isim veremem. Bu doğru olmaz"
Konusulan Paralar Dogruysa hic düşünmeden atlamak lazin dzuya
Gokhan.      Dzu.     Q7
         Gomez
Efsane Olur :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Hadi yine iyisiniz . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum