2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868956 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa orta saha oyuncusu kesinlikle olamaz sağ,sol forvet ya da 10 numara.
geçen sezon iyidi gayet abi kiminle oynadığına bağlı orta sahada oynayabilir.

Kheaven

• Ziyaretçi

haklısın burada o iş yapar ama ona göre sistem kurarsan yapar
bizim artık şu 10 numaralı sistemlerden kurtulup modern sistemlerin gereksinimlerini sağlamamız lazım
önlibero denmesine de karşıyım mesela
sadece savunma yapacak adam artık kullanılmıyor orta sahalarda
adamın savunma özellikleri fazladır ama gider golünü de atar asistini de yapar
yada hucum özellikleri fazla orta saha vardır ama deli gibi pres yapar gider top kapar savunmadan top çıkartır
böyle sistem kurmamız lazım

Bu dediklerini yapan adamlar Türkiye'ye gelmez hocam birşeyi eksik olmalı en az ki getirebilesin.

Çevrimdışı Çağatay

Abi şimdi Gs'nin 4 yemesinin tek sorumlusu Sneijder'miydi? Şimdi Gs'li damgası yedirteceksin bana :D

muslera mıydı. ? :D
adam o maclarda oynayamadı bile
sahada yoktu resmen bi tek bi frikik golü attı o kadar
bu sistemlerde onun gibi adamlar varsa dağılırlar demek istiyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak
69 Maçta 39 Gol
Alın Macarı Şutlayın Sosayı
Dzsudzsak Q7 ve Töre Gomeze Lebleli gibi gol attırır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

güzel kardeşim
artık futbolda 10 numara diye bi kavram kalmadı ki
modern futbol oynayan takımlara bakarsan
ne sergen gibi ne alex gibi bi adam oynattıklarını görürsün
adamın sadece forma numarası 10 dur

Diego Örnegi var işte etkisiz eleman misali.

Çevrimdışı Tolga

Aranguiz resmen Leverkusen'de. 13 milyon € + satıştan %20 pay.

Colo Colo yıllarından beri izlerim. Vidal'in yolundan gitti.

Kante ile beraber yılın transferlerinden...
Demek Leverkusen'e gitti :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Mersin maçında Şenol hoca nasıl bir kadroyla çıkacak acaba bir şeyler denermi yoksa atiba-necipmi yapar bilememde deneyecekse şöyle bir şeyler yaparmı
    gomez
olcay-töre-q7
  atiba-ozi

Defansda sıkıştığımız zaman olcay töre değişikliği pres açısından biraz toparlar.Törenin dirbbling özelliğinden yararlanabiliriz bence 5 topun 2 sinde direk kaleye gitse kafi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dzsudzsak
69 Maçta 39 Gol
Alın Macarı Şutlayın Sosayı
Dzsudzsak Q7 ve Töre Gomeze Lebleli gibi gol attırır.

hollanda ligi heralde bu ıstatistik sosa daha fazlasını yapar orada , Sosa nın futbol zekası Dzudzsak ta yoktur.

Ayrıca sosayı begenmemek biraz tuhaf geliyor .

Çevrimdışı Ceeyyhun

Burada bile insanlar haklarında bir eleştiri duyunca köpürebiliyor, herkes kendi meşrebince cevap veriyor.

Şenol Güneş de kendine atılan iftiraya milyonların gözü önünde cevap vererek bence doğru bir tavır sergilemiştir.

transfer adımlarını 'kız istemek' gibi görmemek lazım. sevdiğin kızı başkasına vermiyorlar sonuç olarak.

sana terbiysizlik yapan bir kulüp ya da başkan varsa masadan kalkmayı da bileceksin.

hayatta kimse vazgeçilmez değildir, futbolda da öyle.

Messi'li Barcelona herkes karşısında favoridir ama Messi'li Arjantin her takım karşısında favori değildir.

Çevrimiçi LORDBJK

Gerçekten inanılacak gibi değil
Şenol Güneşin yaptığı patavatsızlığın faturası da yönetime kesilmeye çalışınıyor.
Neymiş başka kimseyle görüşülmemiş
Yahu Ozan Ozan diye tutturan kim ?Sırf Ozan olacak diye Cambiasso ve Aquilani kaçtı elden.
Yani Beşiktaş nasıl sabote edilebilir diye sorulsaydı şu yapılan en iyi yolu olurdu.
Şenol Güneş adam mış Beşiktaşın hakkını korumuş. Yahu ne Beşiktaşı adam kendine yöneltilen suçlama için konuştu rakip takımın başkanına adam değilsin dedi ve transfer yattı.
Şu adamlık mevzusunu da geçin en son adam adam denilen Tolgaya neler söylendi Brugge maçından sonra hepiniz biliyorsunuz.Adam filan olmasın gerekirse Madam olsun da Beşiktaşa zarar vermesin kimse yeter
Her cümlesine katılıyorum. O röportajı canlı izledim kendisini tutması gerekiyordu tutamadı konuştukça konuştu. O konumda birisinin bunu yapmaması gerekiyor diye yazdım daha önce Bursa Başkanının muhattabı değil Şenol Güneş olmamalı da. Olaylara bazen o kadar duygusal bakıyoruz ki anlayamıyorum yok ağzının payını vermiş yok iyi duruş sergilemiş yok iyi olmuş 7 milyon para mı verilirdi. Bunların hepsi züğürt avuntusu kusura bakmayın ama. Şenol Güneş bu tür fevri çıkışları çok yapıyor kimseye faydası yok bu çıkışların çıksın adam gibi oynatsın takımı bu yeter bize. Çıkış istiyorlarsa gitsinler Mustafa Denizli'ye baksınlar. Biraz politik olmak bu kadar zor mu?

Forumda çok yazan biri değilim yazmayayım diyorum ama bazı kişilerin yorumlarına dayanamıyorum.
Bu arkadaşlara sormak istiyorum ner den biliyorsunuz Şenol güneşin o çıkışı olmasaydı ozanın fenere gitmeyip kesin bize geleceğini hadi bunu bana kanıtla.Belkide şuan Beşiktaş'ın onurunu kurtaran Şenol Hoca çünkü sizin gibi ezilmedi bir futbolcu gelmezse öldük bittik demedi onun için kendisini çok takdir ettim.Buradakilere bakıyorum-da inanın 500 kişi bir savaş gitsek karşıda da 1000 kişi olsa yenildik diye savaşmadan kaçar çünkü artık onur artık sadece lafta kaldı.

Şimdi ben buradaki arkadaşlara sormak istiyorum Bursa başkanı zaten Beşiktaş'a ozanı vermek istese feneri karıştırmadan çok önce anlaşma sağlanırdı o toplantıya kalmazdı iş demek ki adam devamlı bize diretmiş, devamlı zorluk çıkarmış siz futbolcu görüşmelerinde neler konuşuldu ner den biliyorsunuz.Adam her program çıkıp bizim üstümüzden prim yapmaya çalıştı herkezin bir sabrı var Allah'tan Şenol hoca haddini bildirdi.Sorum şu Şenol hoca o açıklamaları yapmasa,pazartesi her kez ozan Beşiktaş'ta derken Fenere gitse daha mı iyiydi o zaman ne olacak yönetime mi sallayacaktınız bir futbolcu için.

Ve Arkadaş  ben bu forumdaki umutsuzluk havasını bir türlü anlamıyorum ne yapalım acaba  maçlar oynanmadan gidip kupayı feneremi verelim ? Geçen sene gençler maçından sonra her kez demedi mi bu takımın orta sahası oğuzhan  ve sosa olsun diye.Ama yok biri hemen bir futbolcu için kötü laf ettimi hemen kötü oluyor o futbolcu affedersiniz ama bizim taraftar kadar kendi futbolcusuna sövüp başkasının futbolcusunu göklere çıkaran görmedim.

Çevrimdışı ahmetx

orta ikilimiz deplasmanlarda kesinlikle Atiba Oğuzhan olmamalı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Olympiacos maci 11 iyle baslar solda motta olur.Gomezde hazir degildi cenkle baslayabilir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olympiacos maci 11 iyle baslar solda motta olur.Gomezde hazir degildi cenkle baslayabilir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez oynar her türlü.

Çevrimdışı GÖRKEM

Dzsudzsak'ın bedeli düşük olursa hemen araya girip hemen almak lazım.

Bursa'ya çalımı filan geçin. Sosa'yı ortasaha yapıp 10 numaraya atarız Balasz'ı.

olur mu Cagri. bir ton kanat Oyuncusu varken Orta Sahada Adam kalmadi. Kadro'yu daha da dengesizlestirmeye gerek yok. oraya Tas gibi cift yönlü bir hatta 2 Orta Saha sart.

Çevrimdışı Renton

Gomez oynar her türlü.
Oly macinda kotuydu fiziksel olarak ayaklari top tutamadi hava topu alamadi bence cenk daha faydali olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oly macinda kotuydu fiziksel olarak ayaklari top tutamadi hava topu alamadi bence cenk daha faydali olur

İlk kez takımla maça çıktı normaldir. Açıkcası Gomez varsa oynar oynayarak alışacak oynatmazsak maça cıkmazsa nasıl hazır duruma gelecek bu adam :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hollanda ligi heralde bu ıstatistik sosa daha fazlasını yapar orada , Sosa nın futbol zekası Dzudzsak ta yoktur.

Ayrıca sosayı begenmemek biraz tuhaf geliyor .
bende anlamıyorum sosa nasıl beğenilmez bizim asıl sorun kaliteli adam az takımda sosa kalitesinde adamlar olsa hep king olur. Tolga,ismail,necip,ersan,motta,pektemek ve ömer şişmanoğlu gibi futbolcularla yollar ayrılmalı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ömer Şişmanoglu  - Raheem Lawal transferini Kafa kafaya yaparsak hiç bir kaybımız olmaz keza ben Lawalın  iyi oldugunu düşünüyorum Ozan  Tufan görevi elbette görmeyebilir ama  ona  göre daha güçlü ve daha atelik bi oyuncu Lawal.

Son Osmanlıspor macınıda seyrettim  TSYD kupası gayet iyiydi.

Çevrimdışı canU

Ya arkadaş ben necip i izlemek istemiyorum kaç senedir gitmedi şu adam yetti ya. Orta saha yok necip oynuyor mükemmel maçlar bizi bekliyor bu nasıl bir lige takım hazırlama ya. Hala yok yani 2 hafta ozan ozan dediler kaldı 2 hafta kimi alcaksın bu saatten sonra kim iyi adamını sana verir?

Kiralık gelir biri 4. Hafta 6. Hafta derbide 60a kadar necip takımı yer bitirir sonra girer işte. Ama 100 bin € kar ettik...

Çevrimdışı Renton

İlk kez takımla maça çıktı normaldir. Açıkcası Gomez varsa oynar oynayarak alışacak oynatmazsak maça cıkmazsa nasıl hazır duruma gelecek bu adam :)
Adam hazir degilse oynatip puan mi kaybedelim :D Yarim saat oynasa yeter ona zaten :D mersin transfer yapamadi ne durumdalar acaba defansin yaş ortalamasi 35 adamlarin

Kheaven

• Ziyaretçi

Gökhan İNLER elden gidiyor büyük ihtimal umarım Lawal'dan başka alternatifi vardır yönetimin.

Çevrimdışı Çağrı

olur mu Cagri. bir ton kanat Oyuncusu varken Orta Sahada Adam kalmadi. Kadro'yu daha da dengesizlestirmeye gerek yok. oraya Tas gibi cift yönlü bir hatta 2 Orta Saha sart.

Olur Görkem. Sosa'yı ortasahada kullanıp 1 tane ortasaha alınır.

Seneye Töre'yi satınca şimdiden yerini doldurmuş olacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adam hazir degilse oynatip puan mi kaybedelim :D Yarim saat oynasa yeter ona zaten :D mersin transfer yapamadi ne durumdalar acaba defansin yaş ortalamasi 35 adamlarin

Mersinin Transfer yapamamasının  Pozitif yönleride var yalnız. Sürekli aynı kişilerin beraber oynaması gibi cok önemli bi etken bence bu senede Mersin idman yurdu ligi iyi bi yerde bitirecektir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olur Görkem. Sosa'yı ortasahada kullanıp 1 tane ortasaha alınır.

Seneye Töre'yi satınca şimdiden yerini doldurmuş olacağız.
bursanın elinden almak şart işimize de yarar hem.

Çevrimdışı Renton

Mersinin Transfer yapamamasının  Pozitif yönleride var yalnız. Sürekli aynı kişilerin beraber oynaması gibi cok önemli bi etken bence bu senede Mersin idman yurdu ligi iyi bi yerde bitirecektir.
Riza hoca kalsaydi eyvallah oyleydi ama simdi muamma kadrolari iyi simdi baktim servetlede sozlesme uzatmamislar mitrovic-efe halil stoper hatti