2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12823349 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

beyler ben de isyanlardayım, quaresma'nın alınmasına karşı çıkanlardanım ama dzsudzsak konusunda erken yorumlar yapıyorsunuz. adamın yolu bursa'ya düştüyse vardır bir sıkıntısı. olur da bursa'da iyi oynarsa o zaman yardırırız. :evillol:

eksik kalan bölgeleri konuşmak daha faydalı olur görüşündeyim.

Bunu da surekli soyledim, yine soyleyeyim yeri gelmisken. Dzsudzsak'in Bursa da iyi oynamasi bizde de iyi oynayacagi anlamina gelmez. FB'de bir sey yapamayan Fernandao Bursa'da kraldi, Trabzon'da tutunamayan Volkan Bursa'da parliyor, Bursa'da sisirilen Ozan da buyuk bir takima giderse nasil patlayacagini izleyecegiz. Bursa hasbelkader bir asirda bir kere sampiyon olabilmis bir kucuk takim. Kimse Bursa'yi buyuk takim gorerek oynamiyor, yenmeye oynuyorlar. Bizim gibi takimlara ise beraberlik iyidir diye cikip defans yapiyorlar. Gecen seneki Tore Bursa'da oynasa rahat 10+ gol ve asistle oynardi. Artik su farki bilin. Burasi Bursa degil, Bursa da ligi ancak 6. bitirebilmis bir takim.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ozan artık fb nin ya bırakın boşverin
Garmash çok iyi bi adam umarım alınır
162 maçta 15 gol 22 asist yapmış.

Çevrimdışı OrhanAker

Şunu da anlamıyorum. 

"20 yaşında bir oyuncuya bu paralar verilmez."

Zaten 20 yaşında olduğu için bu paralar veriliyor.  :kop:

Başka hiç alternatif yokmu peki.Ben buna karşıyım işte kör olmuş gibiyiz.

Çevrimdışı Hasan Akten

Yine kızanlar olacak ama mevcut durumda fener ile orta sahadaki rekabetimiz:

Topal-Meireles-Souza-Ozan-Alper

Atiba-Necip

(bkz: kim kardashian vs bülent ersoy)

Çevrimdışı Ersoy

Garmash nereden çıktı ? Aslı astarı var mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

bu kadar yazımdan bunu çıkardıysan başka da bir şey diyemiyorum

ya demek istediğim bir insan adam akıllı alternatif üretmek istede rode'nin kapısını çalmaz. Çünkü bilir ki bu adam gelmez.

Besic ve Garmash güzel isimler. Arjantin'den alternatif olarak düşünülen iki isim var onlar da güzel isimler. Ama bakalım alabilcek miyiz. Ben en sonunda 8 ay Necip-Veli Atiba-Veli ya da İnler-Atiba İnler-Necip ikilisi görmek istemiyorum.Necip'İn olduğu hiç bir kombinasyonu görmek istemiyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Başka hiç alternatif yokmu peki.Ben buna karşıyım işte kör olmuş gibiyiz.

Benim alternatifim çok; yönetimin tasavvuru ne bilemem.

Yok ise zaten geçmiş olsun.

Çevrimdışı f_madida

Atiba-Necip

Bence fener icin yanlis transferdi aslinda ama aldilarsa aldilar...gsye gitmemesi iyi oldu sadece. Yalniz dzudzsak'i kacirmak cok agir oldu onu soylemek lazim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı aa1903

oynamak istiyordu demek ki adamlar da parasini verdiler geldi, ben cok ters bir tarafini goremiyorum.

yabancılar türkiye'ye gelmek istemiyor. hele istanbul dışındaki şehirleri şehirden bile saymıyorlar. dzsudzsak'ı ismi dışında bilmiyordum. en fazla 3-4 maçını denk geldiğim için izlemişimdir. ama quaresma haberleri başlayınca, quaresma'nın ne olduğunu bildiğim için quaresma geleceğine bu gelsin demiştim. ilk bakışta çok iyi bir transfer gibi gözüküyor ama bursa'ya giden adam hakkında kafamda soru işareti belirir.

o yüzden diyorum, lig başladıktan sonra bir daha bakalım diye. quaresma dzsudzsak'tan iyidir demiyorum. takımla ilgili tartışılması gereken daha vahim konular olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Atiba-Necip

Yonetim Mario Gomez ve Rhodolfo'daki gibi ters yatirinca yine oyle diyecek misin?

Transfer-Veli-Tolgay-Atiba-Oguzhan > FB orta sahasi.

Çevrimdışı atalay

Manuel Vargas, Betis'e gitmiş.

Önermiştim. Denemeye değerdi.

Çevrimdışı TALAT

ya demek istediğim bir insan adam akıllı alternatif üretmek istede rode'nin kapısını çalmaz. Çünkü bilir ki bu adam gelmez.

Besic ve Garmash güzel isimler. Arjantin'den alternatif olarak düşünülen iki isim var onlar da güzel isimler. Ama bakalım alabilcek miyiz. Ben en sonunda 8 ay Necip-Veli Atiba-Veli ya da İnler-Atiba İnler-Necip ikilisi görmek istemiyorum.Necip'İn olduğu hiç bir kombinasyonu görmek istemiyorum.

güzel kardeşim belli ki dediklerimi anlamamakta ısrar ediyorsun. tekrar tekrar anlatmak istemiyorum sana o yüzden burda kalsın benim de sinirlerim hoplamasın  :ok:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Gorgaze

"20 yaşında bir oyuncuya bu paralar verilmez."

Zaten 20 yaşında olduğu için bu paralar veriliyor.  :kop:

aynen :) ama 20 yaşında geçen sene patlamış evveli yok ya da bu sene aynı performansı verebileceğinin garantisi yok?
sonuçta türkiye ligi bursaspor takım topcusu 7 milyon euro çok fazla
Bursa tarihi satış rekoru Elvır Balıcte fenere okuttuktan sonrada adam reale gitti zaten.
ozan 2 yıl aynı şekilde oynasaydı 7 milyon euro ederdi.ama şuan ?
büyük risk sonuçta bir ön libero.
yoksa neymara 50 verdiler aynı yaşta :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimiçi Rasim

Bence sen çık şu Ezik sendromundan
Burası renkli forumu değil öveceksen git onların forumunda öv
kimse senin feneri övmeni okumaya mecbur değil
hangi gerçeklerden bahsediyorsun kendi gerçeklerindenmi
bu biraz fazlaca ego kokmuyormu sen üstün gördün diye bizdemi görmek zorundayız
:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Hasan Akten

Bence fener icin yanlis transferdi aslinda ama aldilarsa aldilar...gsye gitmemesi iyi oldu sadece. Yalniz dzudzsak'i kacirmak cok agir oldu onu soylemek lazim.

Ozan'ın üstüne Dzsudzsak olayı resmen komedi.

Çevrimdışı f_madida

yabancılar türkiye'ye gelmek istemiyor. hele istanbul dışındaki şehirleri şehirden bile saymıyorlar. dzsudzsak'ı ismi dışında bilmiyordum. en fazla 3-4 maçını denk geldiğim için izlemişimdir. ama quaresma haberleri başlayınca, quaresma'nın ne olduğunu bildiğim için quaresma geleceğine bu gelsin demiştim. ilk bakışta çok iyi bir transfer gibi gözüküyor ama bursa'ya giden adam hakkında kafamda soru işareti belirir.

o yüzden diyorum, lig başladıktan sonra bir daha bakalım diye. quaresma dzsudzsak'tan iyidir demiyorum. takımla ilgili tartışılması gereken daha vahim konular olduğunu düşünüyorum.

Olcay iyi oynarsa tek tesellimiz o olur bu saatten sonra...dzsudzsak da takir takir top oynar, bence beklemeye gerek yok...konop icin dnipro diye burun kiviranlar da vardi, adam iyiyse iyidir orada oynuyor diye iyi veya kotu olmaz...Sergen Yalcin da siirt jetpa'da oynadi ona bakarsak
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Gastro

Bu şekilde bir transfer politikası ile Ozan'ı fenere veren Bursa lig de de her iki maçta fenere yatar. Biz neyin liğini oynayacağız ki ?

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu şekilde bir transfer politikası ile Ozan'ı fenere veren Bursa lig de de her iki maçta fenere yatar. Biz neyin liğini oynayacağız ki ?

Kaç senedir neyin ligini oynuyorsak onu oynayacağız yine. Değişen bir şey yok yani.

Çevrimdışı talha

Ozan'ın üstüne Dzsudzsak olayı resmen komedi.

Algı maalesef. Şuana kadar yaptığın her iyi şeyi bir hamle sıfırlar. O hamle de bu hamledir.

Ozan işi yatmasının sıkıntısı yok yatsın yatacaktı zaten o adam bize satmayacaktı. Bizim 7'yi çıkmamızı bekledi sadece.

Ama Dzsudzsak olayı harbiden beşiktaşlılar için ümitsizliğe kapılmasını sağlayacaktır. Burda ki herkes istediğini yazabilir ama bu gerçeği değiştirmez.

Çünkü herkes Quaresma'nın Dzsudzsak olayının imkansız olmasından dolayı alındığını düşünüyordu ama iler öyle değilmiş apaçık gördük. O değil ben haklı çıktım bu adam kopar gider dedim. Ama hevesim kursağımda kaldı sevinemyiroum havamı atamıyorum.

Çevrimdışı Çağatay

yalnız şu anlamda bursa yı başarılı bulurum
volkan (yada bakambu artık kimse) giderken hemen yerine macarı getiriyorlar
tepki süreleri ve doğru oyuncu bulma anlamında başarılı buldum başka bir şey değil

bizim ba yı satıp gomezi getirme süresine
yada tolgay sakatlandıktan sonra orta saha transferi sürelerine bakınca
fersah fersah gerideyiz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Algı maalesef. Şuana kadar yaptığın her iyi şeyi bir hamle sıfırlar. O hamle de bu hamledir.

Ozan işi yatmasının sıkıntısı yok yatsın yatacaktı zaten o adam bize satmayacaktı. Bizim 7'yi çıkmamızı bekledi sadece.

Ama Dzsudzsak olayı harbiden beşiktaşlılar için ümitsizliğe kapılmasını sağlayacaktır. Burda ki herkes istediğini yazabilir ama bu gerçeği değiştirmez.

Çünkü herkes Quaresma'nın Dzsudzsak olayının imkansız olmasından dolayı alındığını düşünüyordu ama iler öyle değilmiş apaçık gördük. O değil ben haklı çıktım bu adam kopar gider dedim. Ama hevesim kursağımda kaldı sevinemyiroum havamı atamıyorum.

Neredeyse transfer döneminin başından beri profilimde adamın fotografı vardı :)

Çevrimdışı talha

güzel kardeşim belli ki dediklerimi anlamamakta ısrar ediyorsun. tekrar tekrar anlatmak istemiyorum sana o yüzden burda kalsın benim de sinirlerim hoplamasın  :ok:

ben seni anlıyorum niye anlamiyim.  :D

sadece demek istediğim alternatiflerin oluşturulması ve sonuca bağlanması hedef kadar uzun sürüyor. ve bazı isimler sadece öylesine konuşuluyor. sonu nrde bitecek tabi merak ediyorum ama inşallah lawal gelmez sonunda. çünkü o zaman çoook büyük hayal kırıklığı olur.

alternatif derken de şöyle diyeyim. Atletico Arda'yı sattı 2 gün sonra adam getirdi.

Mesela biz Ozan işi yattığı an bir isim gündeme düşmesi gerekirken rota tekrar Gökhan oluyor. Bahsettiğimiz olay bu aslında. Alternatif isimler elbette var ama alternatiflerin realite kapsamına girmesi çok üzün sürüyor. Belki de sonlanmıyor. Sonu acı bitecek gibi geliyor bu işin hayırlısı.

Çevrimdışı fatihbjk

Cucaki begenmeyenler icin soyle dusunmek lazim arda turkiyede nasil bir isimse veya nasil goruluyorsa cucakda kendi ulkesinde oyle goruluyor. Buyuk ihtimal menajeri o kadar mal bir adamki gidip bursaya getiriyo. Tam alman futboluna uygun adam aslinda. Benim uzuntum bursaya gidiyo felan diye degil bu arada. Bu fiyatlara avrupayada gitse gene uzulurdum kizardim. Turkiyede tozunu attiracak ortaligin, ama umarim seneye 10 a fekan fenere felan gitmezde oyununu gordukce kahrolmayiz.

Çevrimdışı aa1903

quaresma zaten seçim stratejisi nedeniyle yapılmış bir transfer. ben fikret orman'ı az çok çözdüğüm için bu tip hamlelerine artık kızmıyorum. dzsudzsak bedava da olsa quaresma gelecekti.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan'a da lux kuruyemiş yedirdik mi acaba? Aklıma takıldı bak şimdi. Fotoğrafta memintoları o yüzden çıkmıştı belki de.