2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12821727 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neustadter için fiyat sormak lazım.

Sözleşmesinin son yılı...

keske imkan olsa Januzovici kadroya katsak ama  market degerinden fazlası eder bence bu sene bir çok maçını izleme fırsatı buldum.

Çevrimdışı Gorgaze

Ön libero çok iyi olmadıkça 7 lira etmez arkadaşlar şahsi fikrim.
Sonuçta bir ön libero ve ozan geçen sene çıkış yapmış sonrasının ne olacağı belli değil.
7 lira büyük para. Bu para için risk taşıyan bir oyuncu devamı olacak mı belli değil! daha öncede dediğim gibi 2 yıl aynı şekilde oynasa eyv.
Eslem 17 yaşında oynasın yine kafaya oynarsın eslemide Beşiktaşı da öldürmenin bir anlamı yok.
Gökhan inler ozan farklı tip olsa ne olacak. Diyorum ya yönetimde Hüseyin cimşiri almayacak en nihayetinde İnler gelsin yeterli.Futbol orta sahadan başlayan bir oyun diyen kim demiş bilmiyorum ama modern futbolda Franz Beckenbauer ön libero olayında çığır açmıştır. Türkiyenin Beckenbauer yaptınız ozan tufanı Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.Türkiyede yoksa alacaksın dışardan 7 lira diyoruz. Az değil o para ön liberoda sıkıntı yaşamazsın.
kısacası her Allahın günü konuşulan ozan tufanın abartıldığını düşünüyorum.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Giray Burak

Bi özet geçebilecek varmı .
ozan , dzsudzak ile ilgili birşeyler olmuş sanırım.

Çevrimdışı atalay

keske imkan olsa Januzovici kadroya katsak ama  market degerinden fazlası eder bence bu sene bir çok maçını izleme fırsatı buldum.

Junuzovic sözleşmesini yeni uzattı. Biraz ofansif orta saha zaten. Çok iyi olurdu tabii.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Junuzovic sözleşmesini yeni uzattı. Biraz ofansif orta saha zaten. Çok iyi olurdu tabii.

zaten benim kafamdaki ortasahada sosayı biraz daha geri alıp daha iyi performans almak var o yüzden Januzovic iyi olur ayrıca duran toplardaki etkinliği baya arttırır.

EssiLor

• Ziyaretçi

Dzsudzsak bursayla anlaşamazsa hemen kapmamız lazım bu adam kaçmaz
Eğer Dzsudzsak ı kaparsak Sosayı şutlarız
Quaresma,Töre,Dzsudzsak üçlüsü on numara olur Forvette de Gomez
Olay Bitmiştir  :)

Çevrimdışı talha

Neustadter için fiyat sormak lazım.

Sözleşmesinin son yılı...

Kendi gelmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

ts 7.5 mu teklif etmis ozan icin... hurma valla bizim forumu okuyup gaza geliyor, yakinda dszudzak icin de teklfi verir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

ts 7.5 mu teklif etmis ozan icin... hurma valla bizim forumu okuyup gaza geliyor, yakinda dszudzak icin de teklfi verir.

Yavaş etsinler o kadar paraları yok.

Çevrimdışı atalay

Kendi gelmez.

Gelir.  :eyes

Goretzka iyileşti, Geis'i aldılar, Höger'de var. Halen İnler kovalıyorlar.

1,5 verdiğin zaman gelir.

Çevrimiçi murat

Ön libero çok iyi olmadıkça 7 lira etmez arkadaşlar şahsi fikrim.
Sonuçta bir ön libero ve ozan geçen sene çıkış yapmış sonrasının ne olacağı belli değil.
7 lira büyük para. Bu para için risk taşıyan bir oyuncu devamı olacak mı belli değil! daha öncede dediğim gibi 2 yıl aynı şekilde oynasa eyv.
Eslem 17 yaşında oynasın yine kafaya oynarsın eslemide Beşiktaşı da öldürmenin bir anlamı yok.
Gökhan inler ozan farklı tip olsa ne olacak. Diyorum ya yönetimde Hüseyin cimşiri almayacak en nihayetinde İnler gelsin yeterli.Futbol orta sahadan başlayan bir oyun diyen kim demiş bilmiyorum ama modern futbolda Franz Beckenbauer ön libero olayında çığır açmıştır. Türkiyenin Beckenbauer yaptınız ozan tufanı Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.Türkiyede yoksa alacaksın dışardan 7 lira diyoruz. Az değil o para ön liberoda sıkıntı yaşamazsın.
kısacası her Allahın günü konuşulan ozan tufanın abartıldığını düşünüyorum.
7 lira olsa hemen alalım.euro.bencede çok para olmamasına sevindim açıkçası.belki 15 olur diye bir oyuncuya 7 verilmesi çok saçma.brumaya verilen para gibi.

Çevrimdışı Türkay

Denys Garmash'e ne diyorsun abi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Bunu soracaktim şimdi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gorgaze

7 lira olsa hemen alalım.euro.bencede çok para olmamasına sevindim açıkçası.belki 15 olur diye bir oyuncuya 7 verilmesi çok saçma.brumaya verilen para gibi.

lira dediğim euro tabiki :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı talha

Sanmam Almanya'da kalır isterse.

Çevrimdışı Gorgaze

Katılıyorum fm de bile getiremezsin bunları :)

Çevrimdışı talha

Dzeko Gomez formülü ile Roma'da.  :claps:

Çevrimdışı atalay

Orta sahanın her alanında oynayabilen potansiyel aralığı yüksek bir oyuncu. Orijini 8 numara. Güçlü, pas kullanma becerisi yeterli bir oyuncu.

Fakat mental sıkıntıları var. Zihinde kolay canlandırmak adına; Necip vari işler yapar diyebilirim.

Beklenen çıkışı yapamadı. Yanına kesici özellikleri iyi bir oyuncu lazım. Ayrıca o pozisyon şuanda risk alınabilecek durumda değil. Yoksa denemeye fazlasıyla değer bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 19:20:22 atalay ]

Çevrimdışı talha

Almanlar'ı o yaşlarda getirmek imkansız nerdeyse. Beck'e bakmayın adam özünde Rus ondan geliyor.  :kop:

Çevrimdışı talha

Orta sahanın her alanında oynayabilen potansiyelli aralığı yüksek bir oyuncu. Orijini 8 numara. Güçlü, pas kullanma becerisi yeterli bir oyuncu.

Fakat mental sıkıntıları var. Zihinde kolay canlandırmak adına; Necip vari işler yapar diyebilirim.

Beklenen çıkışı yapamadı. Yanına kesici özellikleri iyi bir oyuncu lazım. Ayrıca o pozisyon şuanda risk alınabilecek durumda değil. Yoksa denemeye fazlasıyla değer bir oyuncu.

Valla sonunda Lawal gelecek bence değer o riske.  :lol:

Çevrimiçi murat

fm de oyuncu almak daha zor.gerçek hayat farklıdır.almanyada münih dordmund shalke wolfsburg gibi takımlar hariç çok büyük paralar dönmüyor.türkiye piyasası ile almanyayı kıyaslarsak 5/2 diyebiliriz.

Çevrimdışı atalay

Dikkat edersen şu gün itibari ile yazdığım bir oyuncu.

Kesin fiyat biçe bildiğim yada fikir verebildiğim bir oyuncu değil.

Zor ama deneyeceksin...

Çevrimdışı Easthanbool

Matías Kranevitter nasıl olur gelecek vaat ediyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Dikkat edersen şu gün itibari ile yazdığım bir oyuncu.

Kesin fiyat biçe bildiğim yada fikir verebildiğim bir oyuncu değil.

Zor ama deneyeceksin...

Deneyeceksin Atalay 2 ay olsa dene ama 3 hafta kaldı. Deneyecek zaman kalmadı ki. Biz bize gelecek adamı 1 aya zor getirdik.

Çevrimdışı alimm

KAP öncesi kargaşası hakim şu an forumda..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...