2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12816785 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

lafı farklı yerlere çekiyorsun yalnız. diyorum ki ozan ike konuşulurken rode ile de görüşülmüş ya da sorulmuş diyorum. bu da bizim bildiğim demek ki başka oyuncular da vardır diyorum.
hala alternatif olmaz rode diyorsan daha da cevap vermem :D

Ya işte o iş olmazdı ondan bahsediyorum.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

Cucak yerine quaresma mi aldik simdi biz? Yonetimi dogru duzgun elestirmemis iyi isker yaptigini soyleyen biri olarak bu karari alan kimse kendine dikkat etsin bence. Quaresma bi patlarsa elimizde istifasini cok zorlamadan vermeli.

Hani bu adamla imzalamisti yonetim? Buradaki duyumcular demek ki sallayabildikleri kadar salliyorlar.

Bu adamin kacmasi rezalet, quaresmanin donmesi ayri bir rezalet...bu sezonu da Olcayla geciririz artik.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hasan Akten

rhodolfo-ersan göbeğiyle maça çıktıktan sonra rhodolfo'yu 3'e almışsın, 5 almışsın ne fark eder? rhodolfo-ersan şeklinde bir planlama olur mu? böyle oynarsak rhodolfo'yu da kötü diye kovalarız. cisse, ernst gelmeden önce her maç küfür yiyordu. ernst geldikten sonra adamın oyun şekli değişti.

aynı durum stoperde yaşanacak.

Şenol hoca da durumun farkında hızlı stoper istiyorum diyor. Böyle bir oyuncu alınmazsa yazdıkların aynen olacaktır.

Çevrimdışı Easthanbool

Ahmet Bulut fb klüp binasındaymış herhalde unutsak iyi olacak
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

Ben sonuca bakıyorum, bu haftasonu lig başlıyor ve takımın 2 banko adamı sakat mı? sakat. Biz bir oyuncu transfer ettik mi? etmedik. Gelen oyuncu en erken hangi hafta takıma adapte olacak? Büyük ihtimalle geldikten 2-3 hafta sonra. Bu arada puan kaybı yaşamamız olası mı? Olası.

orta sahayı 2-3 hafta önce aldık hazır ettik. takımın kendini bulması yine 5.-6. haftaları bulacak. takım şu an orta sahamız olsaydı da istenilen gibi hazır olmayacaktı. bu arada puan kaybı da olası full puan almak da olası. hani olasılıklar üzerinden konuşuyoruz ya

daha önce de dediğim gibi geciktik demek farklı alamadılar alamazlar demek farklı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Cucak yerine quaresma mi aldik simdi biz? Yonetimi dogru duzgun elestirmemis iyi isker yaptigini soyleyen biri olarak bu karari alan kimse kendine dikkat etsin bence. Quaresma bi patlarsa elimizde istifasini cok zorlamadan vermeli.
q7 yerine cucak patlarsa ne olacak?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı TALAT

Ya işte o iş olmazdı ondan bahsediyorum.  :lol:

bu kadar yazımdan bunu çıkardıysan başka da bir şey diyemiyorum

Çevrimdışı aa1903

beyler ben de isyanlardayım, quaresma'nın alınmasına karşı çıkanlardanım ama dzsudzsak konusunda erken yorumlar yapıyorsunuz. adamın yolu bursa'ya düştüyse vardır bir sıkıntısı. olur da bursa'da iyi oynarsa o zaman yardırırız. :evillol:

eksik kalan bölgeleri konuşmak daha faydalı olur görüşündeyim.

Çevrimdışı atalay

"20 yaşında bir oyuncuya bu paralar verilmez."

Zaten 20 yaşında olduğu için bu paralar veriliyor.  :kop:
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 17:53:00 atalay ]

Çevrimdışı tayfun_bjk

Bu sezon transfere harcadığımız bütçeden fazlasını ozana vermek ne kadar isabetli olacak zaman gösterecekti. Bu süreçte mantıksız bazı durumlar var, örneğin Şenol hoca neden Ozan'ı arayıp seni takımımda görmek isterim diyemiyor Hamza efendi çıkıp medyaya demeç verebiliyor ama Şenol hoca arayamıyor, ararsa ayartmak oluyor ama Hamza bey gazetecilere demeç verince neden ayartmak olmuyor? Şenol hoca Başkana söyleyecek Başkan'da Bursa'nın başkanını arayacak O da ozana Şenol hoca seni istiyormuş diyecek bu mu yani normali? Ayrıca diyelim Şenol hoca aradı telefonla aradığına göre bu görüşme iki kişi arasında olmuştur bunun duyulmasını Ozan'ın gençliğine mi verelim?

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Bulut fb klüp binasındaymış herhalde unutsak iyi olacak
Ne kadar daha diretebilir ki Ozan.

Dün de dedim Bursa Fb'yle anlaşırsa geçmiş olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Dsudzak ı beğenen bursaya giden arkadaşlara sorabilirmiyim bu adam o kadar iyise avrupanın diğer liglerinden bir takıma gitmiyor ya istenmiyor bursaya kadar görüşecek duruma geliyorsa bu adam gerçekten iyi futbolcumudur? iyi futbolcu ama diğer liglere yüksek maliyetinden gidemiyor diye düşünüyorsanız bu paraları bursanın vereceğini nasıl düşünüyorsunuz?
soruma hala bir cevap alamadım?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı fatihbjk

3 m vs  bunlar onemlivrakamlar degil cucak tam bize uygun bir adamdi. Cok canim sıkildi yemin ediyorum. Cucak yerine q7 almak dusunuyorum dusunuyorum hic bir mantikli aciklama goremiyorum. Sirf ergenler sevinsin stada gelsin diye yapildiysa eger batsin sizin populist politikaniz.

Çevrimdışı aa1903

ednan bey demiş öyle. :kop: :kop:

Çevrimdışı f_madida

beyler ben de isyanlardayım, quaresma'nın alınmasına karşı çıkanlardanım ama dzsudzsak konusunda erken yorumlar yapıyorsunuz. adamın yolu bursa'ya düştüyse vardır bir sıkıntısı. olur da bursa'da iyi oynarsa o zaman yardırırız. :evillol:

eksik kalan bölgeleri konuşmak daha faydalı olur görüşündeyim.

tefeciye borcu mu varmis? ne derdi olacak ki, sakat olsa bursa da almaz.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gürcan Bilgiç Çıkmış A Sporda Canlı Konuşuyor hey ALLAHIM Ya

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ozan'i asla istemedim, Dsuzdzsak'in da ihtiyac oldugunu sanmiyorum takimda en son ihtiyac olan mevki kanat su anda. Kaldi ki abartildigi gibi bir adam olmadigi Bursa'ya transfer olmayi dusunmesiyle daha da belli olmustur. Gercekten ust duzey bir adam olsa ya bizim ayarimizda bir takima giderdi ya da Avrupa'da bir takima. Zaten Dsuzdzsak'i alalim diyenler hemen ardindan hep sene sonu Gokhan Tore'yi satariz diyorlardi ki direk yanlis dusunce. Neden daha iyi adami satiyoruz?

Ozan'a gelince gittigi takimin elinde patlayacagini dusunuyorum. Izledigim maclarda bir ekstrasini gormedim. Yari fiyatina Fernando Gago ya d Gokhan Inler gelirse cok daha faydali olur. Neyse ki yonetim profesyonelce yonetiyor da kimseye degerinden fazla vermiyoruz.

Çevrimdışı aa1903

tefeciye borcu mu varmis? ne derdi olacak ki, sakat olsa bursa da almaz.

oyuncu hakkında bir fikrim yok. krasic'in tefeciye borcu mu vardı?

Çevrimdışı f_madida

3 m vs  bunlar onemlivrakamlar degil cucak tam bize uygun bir adamdi. Cok canim sıkildi yemin ediyorum. Cucak yerine q7 almak dusunuyorum dusunuyorum hic bir mantikli aciklama goremiyorum. Sirf ergenler sevinsin stada gelsin diye yapildiysa eger batsin sizin populist politikaniz.

yahu sirf ergenler olsa neyse bu forumda bile kac tane yasli basli adam quaresma geliyor diye tek soz soylettirmediler...ondan sonra niye 3. oluyoruz, al iste bundan 3. oluyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Başladılar Dzsudzsak madem o kadar iyi oyuncu Bursa'da ne işi var muhabbetlerine. Bir an önce lig başlasın istiyorum. O zaman istediğiniz cevabı alırsınız. Kendinizi avutmaktan başka bir iş yapmıyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 17:58:41 Samet Ç ]

Çevrimdışı talha

Birazda oyuncu yapısıyla alakalı. Kolay kolay üst takımlarda yer bulamaz kendisine fiziği yeterince güçlü değil. Ama bizde oynayamaz anlamına gelmesin takır takır oynardı.

Ayrıca TR ve Rusya liginde kazanacağı parayı Avrupa'da kazanamazdı o yüzden hiçbir zaman Avrupa'yı tercih etmedi. Çünkü zamanında gitme şansı varken de Moskova'yı tercih etmişti. Bazılarının önceliği farklı olaiblir onu kötü yapmaz bunu.

Çevrimdışı TALAT

bir adamın potansiyeli ya da kalitesi böyle belirlenmez ki. herhangi büyük bir ligin takımlarından teklif almayan oyuncular kötü mü oluyor şimdi.

ayrıca bursa bu sene transferden iyi paralar kazandı. kazanmaya da devam ediyor. ozan için 7 bakambu için yine 7m konuşuluyor. bugüne kadar aldıkları paralara da bakınca hiç de öyle transfer yapamayacak bir takım gibi durmuyor.

Çevrimdışı f_madida

oyuncu hakkında bir fikrim yok. krasic'in tefeciye borcu mu vardı?

oynamak istiyordu demek ki adamlar da parasini verdiler geldi, ben cok ters bir tarafini goremiyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Zudzak bize gelirken iyi rakibe gidince kötü mü oldu ? Önceden gsliler aynı şeyleri söylüyordu."Bu adam bu kadar iyiyse niye Rusya'da ?" vs.Şimdi biz başladık.Fıstık gibi topçu.Kaçırdığımız için ağlasak yeridir.Yerine aldığımız da malum.Olympiakos maçında gösterdi kendini yine.Boşuna umutlandık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

O paralar verilir verilmez orası değişir de. Bu adamlar zaten bize satmayacaktı çocuğu süreçin başından sonuna kadar ağladılar.

Ertuğrul bize laf atıyordu çıksın adamsa Fener'e de laf atsın şimdi. Adamlık ta para ile heralde bu memlekette.