2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815171 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

2000'lerin efsane kadrosu  :)

mart 2003 göztepe maçı sanırım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Hani diyorlar ya Sergen'i de abartmayın diye

sadece bu maç yeter bence. Sergen bu ülkede yetişmiş en büyük yetenekti. İstese gidebileceği yerleri harita üzerinde kendi seçerdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

2000'lerin efsane kadrosu  :)

Efsane kadro budur . Oturanlardan ortadaki Şenol dahi çok önemli futbolcuydu. Ne mutlu ki bana bu takımı çok seyrettim  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Oyuncuları elde edemediğiniz zaman değersizleştirmeyin.

Dzsudzsak hiçbir zaman elit bir oyuncu olmadı fakat ihtiyacımız olan profilde bir oyuncuydu.

Nedense forumda 0-1 mantığı işliyor.

2 tane kanat oyuncusunun; 2 tane orta saha oyuncusun peşinden gidenleri görüyorum.

Yönetime benimde sunduğum eleştirinin aynısını bazı forum sakinleri içinde sunabiliriz; oyuncu havuzunuz dar.

Ben burada 100 tane oyuncu saymışımdır; gelmeyecek olan bir 100 tane daha sayarım.

Fakat minumum 15-20 maçını izlemediğim hiçbir oyuncu hakkında fikrimi beyan etmem; önermem.

Dzsudzsak iyi bir kanat oyuncusudur; talipleri oyuncunun değerini filan belli etmez.

Domestik anlamda iş yapar. Ozan Tufan'da bu ligin en iyi orta sahası olacak potansiyelde bir oyuncudur. 7 milyon eder; alan iyi transfer yapmış olur.

Kapalı kutu cazibesinden de kurtulun! Kapalı kutunun mutluluk, umut değil; korku, şüphe vermesi lazım.

3-5 dakikalık video kliplerinden de oyuncu beğenilmez, önerilmez.

edit: 12 Ağustos olmuş, takımın elzem pozisyonları boşta; nicelik açısından bile orta saha rotasyonu felaket. Konuşulan konulara bakın.

Forumun kamuoyu yaratma becerisi varsa transfer için harcasın zamanını.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 16:05:46 atalay ]

Çevrimdışı talha

Oyuncuları elde edemediğiniz zaman değersizleştirmeyin.

Dzsudzsak hiçbir zaman elit bir oyuncu olmadı fakat ihtiyacımız olan profilde bir oyuncuydu.

Nedense forumda 0-1 mantığı işliyor.

2 tane kanat oyuncusunun; 2 tane orta saha oyuncusun peşinden gidenleri görüyorum.

Yönetime benimde sunduğum eleştirinin aynısını bazı forum sakinleri içinde sunabiliriz; oyuncu havuzunuz dar.

Ben burada 100 tane oyuncu saymışımdır; gelmeyecek olan bir 100 tane sayarım.

Fakat minumum 15-20 maçını izlemediğim hiçbir oyuncu hakkında fikrimi beyan etmem; önermem.

Dzsudzsak iyi bir kanat oyuncusudur; talipleri oyuncunun değerini filan belli etmez.

Domestik anlamda iş yapar. Ozan Tufan'da bu ligin en iyi orta sahası olacak potansiyelde bir oyuncudur. 7 milyon eder; alan iyi transfer yapmış olur.

Kapalı kutu cazibesinden de kurtulun! Kapalı kutunun mutluluk, umut değil; korku, şüphe vermesi lazım.

3-5 dakikalık video kliplerinden de oyuncu beğenilmez, önerilmez.

Bursa belki yeni Battala'sını buldu bizimkiler halen daha zaten oraya gidecekse bize gelmesin kafasındalar.  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Diğer resmi edit ederim  :) İçinde Şifo ve Walsh yoktu  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Oyuncular bir bir elimizden kaçınca eskileri anıyorsunuz bakıyorum da  :evillol:

Çevrimdışı talha

Diğer resmi edit ederim  :) İçinde Şifo ve Walsh yoktu  :icool:

Biz buraları özet izledik o kadarını görmek isterdik ama hayat işte. :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Recep Bölükbaşı Çok İnatçı Bir Adam
Ozanı Bize Vermemek İçin Herşeyi Yapacaktır Elinden Geleni Ardına Koymayacaktır
Karakter Olarak Dengesiz,Egoist,Sürekli Laf Sokma Çabası İçinde Olan Bir Yapısı Var
Söylenecek Çok Şey Var Ama Banlanmak İstemem Terbiyem Müsade Etmez
Adam Beşiktaşa Gelmek İstiyor Bu Kalkmış Gurursuzca Hala Ozanı Takımda Tutma Derdine Düşmüş Yahu Adama Gurursuz Derler Sende hiç Gurur Yokmu Derler
Recep Bölükbaşının Politikası Yanlış Bir Politika İnadından Vazgeçeceğini Sanmıyorum Bu Saatten Sonra Bu Adam Tatlı Dille İkna Olmaz
Tek Çare Ozanın Sözleşmesini Fesh Ettirtmek.
Bakalım Umarım Fener Kapmaz Bu Çocuğu.

Çevrimdışı Anıl

Dnipro'lu Jaba Kankava'nın ismi geçiyor. Dnipro'luları menajerler bize çakmaya çalışıyor sanki. Douglas, Boyko şimdide Kankava.

Ben Garmash'ı tercih ederim. Kankava hem daha yaşlı hem de tek yönlü bir oyuncu. Veli benzeri hatta daha serti.
Boyko'yu çaksalar keşke ne sevinirim :D

Çevrimdışı worns

ya bana cevap ver ya da ortaya laf atma. onca satır gerekçe dizmişim neden öyle söylediğimle ilgili. polemiğe girilmemesi gerektiğini düşünüyorsan böyle saygısız şeyler söyleme.

mourinho musun, ferguson musun da buradaki fikirlerin dikkate alınıp alınmayacağına karar veriyorsun?

Kardeşim ben sana yanıt filan vermedim öyle olsa alıntı yapardım. Ortada ne konuşulduğuna bakıp kimin yazdığına bile bakmadan yorum atıyorum genellikle. Sergen filan demeye başlamışken sinir bozuyorsun durduk yerde. Benzer şeyleri söyleyen bir sürü adam var sen niye zıpladın?

Gerekçelerini de bulamadım dönüp ama ilgilenmeye değer olduğunu sanmıyorum. Sonucun abuk çünkü. Transfer başarısı dediğin şey evet subjektiftir. Kişinin değerlendirme kriteri onun yönetimi daha fazla ya da daha az başarılı bulmasını sağlayabilir.

Ama sıfır dediğin zaman ortaya spekülatif ve gerçekten birşeyler anlatmaya çalışmaktan çok provoke etmeye yönelik bir iddia çıkıyor. Transfer başarılı bir hamle olsa bile doğrudan kupa getirmez zaten. Bir sürü değişken girer işin içerisine başarı için. Bu Türkiye gibi piyasası daha az şeffaf olan ülkelerde daha da fazla ve garip olabilir.

Yönetimin transferlerinden en basiti Gökhan Töre'yi ele al. Kimin oyuncunun yerini doldurdu? Holosko. Yerini doldurdu mu? İstisnalar dışında herkes evet diyecektir. O bölgenin üretkenlik çıtasını arttırdı mı? Geleceğe yönelik potansiyeli var mı? Hemen her anlamda doğru maliyet/performans transferidir. Olcay, Oğuzhan, Demba Ba, Atiba, Sosa, Cenk Tosun hepsini analiz etsek pozitif sonuçlarla çıkarız. Bu senekiler de iyi görünüyorlar. Muhteşem oldukarını filan da iddia etmeyeceğim zaten.

Çok başarılı scout ekipleri olan, bizden çok daha iyi transferler gerçekleştiren takımlar her zaman kupalara ambargo koymaz. Bunlara hiç bir transfer başarıları yok dediğiniz zaman kusura bakmayın, gülerler.

Dikkate almaya değer değil derken kastım şu. Fikir ciddi bir incelemenin sonucunda tartışılabilirliği olan bir iddia koymuyor ortaya. Yerine Beyaz Tv esintileri taşıyan tatmin edici netlikte ama bilimsellikle alakası olmayan bir cümle çıkartıyor. Ben Mourinho falan değilim ama bunlar zaten içeriksiz polemik başlatmaya yönelik cümleler oldukları için kendi istediklerini onlara vermemek gerekiyor, sana bir şey söylemekten çok aklı selim taraftarlara ufak bir uyarı göndermeye çalışıyorum o kadar.

Neyse Sergen harbiden çok kötü penaltı kullanıyordu soluyla.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 16:11:09 worns ]

Çevrimdışı atalay

Adama Traore zu Aston Villa.

İyi transfer...
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 16:12:56 atalay ]

Çevrimdışı Anıl

Oyuncular bir bir elimizden kaçınca eskileri anıyorsunuz bakıyorum da  :evillol:
Profili değiştir abi sen de yavaştan :D

Çevrimdışı talha

Tuğrul Yenidoğan'ın arşivlerini kurcalıyordum. Aklıma geldikçe seviniyorum o zamanlar ne kadromuz vardı. Hatırlarım maçları.

Ahmet Dursun'u izliyorum mesela. Adam harbiden çok sağlam forvetmiş. Şimdi çok daha iyi anlıyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kendisi de öyle diyor. Penaltı atamazdım diye. Sergen kadar ilginçç bir kişilik futbol tarihine 10 yılda bir anca gelir heralde.  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

İyi transfer...

Kiralık mı bonservisi ile mi?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz buraları özet izledik o kadarını görmek isterdik ama hayat işte. :D
Kıskanmayın gençler. Biz gittikten sonra siz daha çok takım seyredeceksiniz  :)
Burada bir Fikret vardı ki seyretseniz şimdi oynayanlara futbolcu demezdiniz. Metin Ali Feyyaz derler ama Şifo Mehmet'i çıplak gözle izlemek doyumsuzdu. 3 sene üst üste şampiyon olduğumuzda üst düzey futbolcular arasında bedel konusunda eşitlik olmasına rağmen diğer futbolcuların diretmesiyle Mehmet'e 50 milyon daha fazla ücret verilmişti. Orta saha olmasına rağmen 130 gol her futbolcuya nasip olmaz elbette. Maalesef o kadromuz fatih terim gibi yoksunlar yüzünden fazla anılmaz ama her Beşiktaş'lının gönlünde özel bir yeri vardır.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyi transfer...

vayy beee tam o ligin topçusu zaten 2-3  seneye anasını ağlatır ortalıgın

EssiLor

• Ziyaretçi

Ozan işi artık sıkmaya başladı.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 16:17:46 EssiLor ]

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gorgaze

yahu 15 sene önce kim kaç tane forma alıyordu? gelirler neydi? o sezon kaçıncı olduk? verdiğin örneklerin günümüzle alakası yok.

yönetimin işi ne? tabii sponsor bulacak.

fb ve gs'nin sponsor bulamama sebebi kendi taraftarı dışında herkesin bunlardan nefret ediyor olması. yani sponsoru bulan da esasen beşiktaş taraftarıdır.

acısak ne fark eder diyorsun. e o zaman ben transfer başarısı sıfırdır dediğimde "bu acımasızlıktır" diye isyan etmemen gerekir.

ben transfer dönemini bir bütün olarak ele alıyorum ve sene sonunda olacakları kendimce öngörerek şu anki durumumuzu başarısız buluyorum. tosic'i bedavaya almışlar, quaresma'yı 1.2'ye almışlar vs. umrumda değil açıkçası.

15 sene önce kim kaç tane forma alıyordu? gelirler neydi? o sezon kaçıncı olduk?

ben 15 yıl evvelinden bahsetmiyorum.Transferden olayı Formaya sponsora, baglayan sensin
sponsoru kim buldu diyorum taraftar diyorsun yönetim güzel bir iş yapmıştır diyemiyorsun.
bir formayı 139 a satıyorsun şuan sana bir formadan kalan para 35 tl.
sanıyorsun kı formadan dunya para dönüyor. senelik 100 ile 250 bin arası değişiyor forma satışları işin içine bir de korsan forma olayı girdiğini düşünürsen 300 bin üzerine çıkması hayal neyse 15 yıl öncede forma neyse 3 aşşa 5 yukarı şimdide aynı yüzdelik dilime tekabül ediyor. arada dünyanın ucurumu yok kısacası onu anlatmaya çalışıyorum. 
.
Diğer iki kulubu kimse sevmiyor sponsor o yüzden bulamıyorlar diyorsun:) Adamların adidastan aldıkları paralar daha düne kadar bizden fazlaydı. arada büyük fark vardı yönetim arayı kapattı.
Yine daha düne kadar Yıldırım enkazından sonra. divan kurulu başkanı yalçın karadeniz 15 günlük başkanlığında takımı deplasmana götürecek paramız yok diyordu !!!
o günlerden bugünlere gelmişin yapılan transferi beğenmiyorsunsun.
2 yıldır cuzzi rakamlara
bu sene A kalite ve gecen sene B kalite 9 numara getiriyorsun. getirdiğin rakamın 2 katına birini satıyorsun.
veyseller,fazlılar dediğimiz zamanda eskiye dönüyosun yok sponsorluk yok forma die.
Tarihimiz boyunca 10 tane sağlam ,kariyerli 9 numara sayamassın?
az yönetimi iyi yaptığı şeylerde bari tukaka yapmayın.

Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı atalay

Kiralık mı bonservisi ile mi?

Bilmiyorum. Aston Villa ve Barca hesapları hafta içinde imzalayacak diyorlar.

Çevrimdışı Hasan Akten

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu Fotoğraf Dün Çekilmiş Quaresmanın Dünkü Hali
Basının işi gücü yok bizim oyuncularımızı alay konusu yapmaya çalışıyor yazık bu basına gerçekten acıyorum.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 16:22:42 EssiLor ]