2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12810400 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

İyi de sıkıntı o değil.

Hacı olayın farkına varmamız gereken şu var.

Burada kimse Quaresma'yı istemedi. Nedeni apaçık belliydi. Bizim için Dzsdzsudak olmuş olmamış sıkıntı değil. Ama tercih olayının yanlışlığından dem vuruyoruz.

Ve belki alenen belki de kolpa şekilde oyuncuyu satmıyorlar diye duyurulan haberlere. Yoksa tabi ki rakip alabiir neden almasın. Ama bence rakip olarak GS neyse de Bursa sıkıntılı isim.

Şimdi bu adam gelirse ve Bursa'da başarılı olursa ve Quresma bizde başarısız olursa olabilcekleri tahmin edebiliyorsundur.

Yoksa Balazs gelmiş Ozan gelmiş önemli değil. Adam her zaman alınır.

ya queresma başarılı olr da diğeri olamazsa. böyle varsayımlar üzerine eleştiri yapmak ne kadar doğru. kaldı ki daha lig başlamamş
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Paolo Maldini

Ben dudakı istiyordum.Ama Quaresmayı tercih ettik.Bu dönemde bir kanat daha almayız herhalde.Devre arası bedava gelse iyi olurdu.Ama büyük ihtimal hertha ya da bursaya gidecek yapacak bir şey yok

Quaresma inşallah iyi performans gösterir.3-4 ay sonra neden almadık diye hayıflanmayız

Çevrimdışı talha

Benim derdim Macar Bursa'ya gitmiş yok Herta'yı istiyormuş değil.

Bursa ile D.Moskova ne kadara anlaştılar bunu merak ediyorum.

Quaresma'nın bonservis bedelinin ne kadar üzerinde olduğunu göreceğiz.

Quaresma'dan ucuz olmaz. Her zaman yazdığım fiyatı buraya da yazayım 3M euro. Bu seviyede olacaktır. Ve adamı satacaklar. Manyak mı bu adamlar bilerek zarar etsinler bir adamdan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lig başlayana kadar hiç yazmayalım o zaman aldığımız oyuncualarla ilgili birşey. Herkes kendi fikrini yazamayacaksa ne gerek var bu başlığa ?

yorum yapmak ayrı sallamak ayrı şey , burda herkes begenmediğine sallıyor..

Çevrimdışı talha

ya queresma başarılı olr da diğeri olamazsa. böyle varsayımlar üzerine eleştiri yapmak ne kadar doğru. kaldı ki daha lig başlamamş

İnşallah öyle olur hacım. Temenimiz bu değil mi.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bertug

Yok bu cümleyle ben pek ikna olmadım.

Demba 6, Gökhan Töre 4.50, Jose Sosa 3.4, rhodolfo, 3.30, Kerim Frei 3.15, Tolga Zengin 2,75, Pedro Franco 2.40, Serdar Kurtuluş 1.75, Andreas Beck 1.75 , Ömer Şişmanoğlu 1.65, Sezer Öztürk 1.50, ricardo quaresma 1.20, Gökhan Süzen 1.10, Ramon Motta 1.10, Alexander Milosevic 1, Olcay 800 bin €, Oğuzhan 500 bin €, Tolgay 450 bin €, Günay 200 bin €, Jermaine Jones 200 bin €, Atiba bonservissiz, Enaramo bonservissiz, Tosun bonservissiz, Tosıc bonservissiz, Allan McGregor bonservissiz, Julien Escude bonservissiz Mario Gomez Kiralık. 

Tekrardan :) Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Yönetimin transferde başarı yüzdesi ?

Sıfırdır. Kulüpler oyuncuları başarı getirmesi için alır. 13 kupada sıfır çekiyorsan messiyi 2 milyon euroya getirsen ne yazar sana kupa kazandırmıyorsa. Şu tabloda Transferdeki başarı yüzdesini değil de Beşiktaş Başkanı Sayın Fikret Orman'ın ebedi dostu Ertan Göksu'nun ne kadar para kaldırdığını tartışmak lazım :)

Çevrimdışı Anıl

yorum yapmak ayrı sallamak ayrı şey , burda herkes begenmediğine sallıyor..
Ne alaka abi ben quaresmanın yanlış transfer olduğunu söylüyorum bu sallamak mı oluyor ? İsterse 10 gol 10 asist yapsın quaresma yanlış transfer. 10 gol 10 asist yaparsa sevinmeyecek miyim tabiki sevinirim, çok mutlu olurum ama hem aradığımız oyuncu değildi hem de yapılış amacı çok yanlıştı.

Çevrimdışı Gorgaze

Samimi bir ortam şeklinde başlayan platformlar, kalabalıklaştıkça, hit sayısı arttıkça, Garipleşiyor. Ve oraya kaçış sebebi olmaktan çıkıyorlar.

İnsanlar neden burayı tercih ediyor, neden burada, yahut neden burada değil.
Diğer platformlardan şikayetçi oldukları için burayı seçiyorlar yada orada kendi kafalarını yaşayabildikleri için burayı tercih etmiyorlar.

Açıkcası son 1 aydır yaşananlardan rahatsızım. Sizleri çok seviyorum, kombinem sizlerle aynı tribünde, birlikte maçlarda omuz omuza vereceğiz ama söz konusu forum işleri olunca, işin rengi değişiyor. Meşhur bir söz vardır, Artık sende herkes gibisin diye. O şekil bir duruma geliyoruz.

Onu eleştirme buna laf etme, sadece ve sadece rakibi aşağıla, senin alamadığın oyuncu rakibine gidiyorsa o oyuncuyu kötüle ile 1 arpa boyu yol gidilmez, gidilmedi, gidilmeyecek de.

Eleştiriler insanları daha iyiye teşvik için yapılır. Ben galatasarayı eleştirmem, Daha iyi olmasını istemem.

Sabahtan beri, yok gidin₁, çekin gidin, sen gs limisin, fb yi fb liler bile bu kadar övmüyor tarzı onlarca mesaj görüyorum. Anlatmaya çalıştığım herşey suistimal edilerek başka konulara çekiliyor ve bundan rahatsızlık duyuyorum.

Baştada dediğim gibi, İnsanların buraya kaçış sebebi unutulduğu her gün, o unutulmak istenen yerlere benzeyecek bu platformda.

An itibari ile, eskisi kadar sık yazmayacağımı söylemek istiyorum. Bu hoşuna gidenler olabilir, üzülenler olabilir, herkese saygım sonsuz. Yine bahsettiğim gibi burayı ve buradaki bir çok arkadaşımı seviyorum, maçlarda da inşallah birlikte omuz omuza olacağız.

Saygılar.

'gitsin₁' kumda oynasın, kapak yaptılar vs. açıklamaları bu camiaya yakışmıyor Armağan haklısın.Eleştiri diyorsun fakat bu cümleleler bir eleştiriden ziyade hakaret değil mi? Tanışıklığımız olmasa da Forumda sık sık yaz ben seni okumaktan kendi adıma keyif alıyorum. Zaten olmadı twitterdan da takip ediyorum seni ama yinede forumda seviliyorsun gitmen olmaz benim düşüncem  :) 
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Ne olmuş buraya ya :boom:

Çevrimdışı TALAT

İnşallah öyle olur hacım. Temenimiz bu değil mi.  :evillol:

temenni tabi ki bu da demek istediğim biz transferimizi yapmışız adamımızı alıp orayı kapatmışız. ama belli ki sadece quaresma alındığı için ve macarı bursa aldığı için bu kadar yaygara koparılıyor.

yoksa aynı durum ndoye için de geçerli. biz seçim yapmışız gomezi almışız. şimdi ben ndoye daha başarılı olursa bu yönetim başarısızlığıdır diye eleştirmeye başlasam ne kadar gerçekçi olurum.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

orta sahada büyük eksik var lig başlıyor insanlar panik oluyor bu paniğin foruma yansıması normaldir. Forumda bir bozulma ve değişme yok. Hit sayısıyla da alakalı değil insanların beklentileri ve tedirginlikleriyle ilgili.

Çevrimiçi Necmi

Valla bu mesajimin böyle algilanacağini bilsem yazmazdim. Ben hayatimda asla Beşiktaşimi küçük düşurmedim, yeri geldi akrabalarimla bile arami bozdum,  yeri geldi tek başima renklilere tarih ve büyüklük dersi verdim vs vs.

Tehditkar konusanlar,  kaydi silinecektir diyen arkadaşlar saygisizlik ediyor. Burasi totaliter forum değil herkezin fikirleri var.

Sahsen bir daha buradan uzaklastirma tehditi yersem kendim ayrilirim.

Saygısızlık falan değil burda Beşiktaşa kapak takanı barındırmayız burda Beşiktaşa hakaret edeni barındırmayız bu forumu Beşiktaşa hakaret edilsin diye açmadık
buranın açıldığı günden beri temel kuralı Beşiktaşa Beşiktaş değerlerine Beşiktaş yönetimine taraftar ve taraftar gruplarına karşı küfür hakaret alaycı ve aşağılayıcı kelime kullanılamaz kullananlarında direk kaydı silinir. Bu güne kadar sert uygulamadık ama bundan sonra uygulanacak ve bu kafada olanların bu forumda işi yok bu kafada olanların yazacağı bir çok forum var ama burası değil Burası eleştiriyide saygı çerçevesinde yapabilecek insanların yeri burda Beşiktaşın değerleri korunur bizi başkalarıyla karıştırmayın
burası tam anlamıyla totaliter bir forum burda sadece Beşiktaş diktası hakim burda Beşiktaş aleyhine bir kelime asla barınmaz herkes fikrini saygı çerçevesinde söylesin kimsenin küfür hakaret etme özgürlüğü olamaz Beşiktaşa saygısızlık edene benim saygım yoktur. Bu söylediklerimi üzerine alanında zaten bu forumda işi olamaz Gerçek Beşiktaşlılarda benim söylediklerimden ne farklı düşünür nede farklı davranır. @COB kimseyi tehdit ettiğimiz falan yok buranın kuralları var burda yazmak isteyen her kardeşimiz buranın kurallarına uyacak bu güne kadar bir kişi çıksında düzgün yazdığı bir eleştirinin silindiğini söylesin bizim derdimiz üslup  @COB

ysariusta

• Ziyaretçi

Savunma mekanizmamız çok iyi çalışıyor yalnız
Bir oyuncuda olay aleyhimize gelişiyorsa hemen atıyoruz moku üstüne
Hiç öyle bir niyetim yok. Ducak iyi oyuncu. Ayrıca her rakibim güçlü olsun. En iyi günlerinde yenelim hepsini. Bursa alıyorsa da hayirli olsun. Benim için Beşiktaş tek bir kişiyle ifade edilemez. Transfer yapılmasa bile takimimdan umutsuz olmam. O formayı giyen hakkini verir. Vermeyen giyemez.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Samimi bir ortam şeklinde başlayan platformlar, kalabalıklaştıkça, hit sayısı arttıkça, Garipleşiyor. Ve oraya kaçış sebebi olmaktan çıkıyorlar.

İnsanlar neden burayı tercih ediyor, neden burada, yahut neden burada değil.
Diğer platformlardan şikayetçi oldukları için burayı seçiyorlar yada orada kendi kafalarını yaşayabildikleri için burayı tercih etmiyorlar.

Açıkcası son 1 aydır yaşananlardan rahatsızım. Sizleri çok seviyorum, kombinem sizlerle aynı tribünde, birlikte maçlarda omuz omuza vereceğiz ama söz konusu forum işleri olunca, işin rengi değişiyor. Meşhur bir söz vardır, Artık sende herkes gibisin diye. O şekil bir duruma geliyoruz.

Onu eleştirme buna laf etme, sadece ve sadece rakibi aşağıla, senin alamadığın oyuncu rakibine gidiyorsa o oyuncuyu kötüle ile 1 arpa boyu yol gidilmez, gidilmedi, gidilmeyecek de.

Eleştiriler insanları daha iyiye teşvik için yapılır. Ben galatasarayı eleştirmem, Daha iyi olmasını istemem.

Sabahtan beri, yok gidin₁, çekin gidin, sen gs limisin, fb yi fb liler bile bu kadar övmüyor tarzı onlarca mesaj görüyorum. Anlatmaya çalıştığım herşey suistimal edilerek başka konulara çekiliyor ve bundan rahatsızlık duyuyorum.

Baştada dediğim gibi, İnsanların buraya kaçış sebebi unutulduğu her gün, o unutulmak istenen yerlere benzeyecek bu platformda.

An itibari ile, eskisi kadar sık yazmayacağımı söylemek istiyorum. Bu hoşuna gidenler olabilir, üzülenler olabilir, herkese saygım sonsuz. Yine bahsettiğim gibi burayı ve buradaki bir çok arkadaşımı seviyorum, maçlarda da inşallah birlikte omuz omuza olacağız.

Saygılar.

Eskisi kadar sık yazmayacağım sözü hariç katılıyorum  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Bugün medya 2 haber çıkarttı hemen ortalık karıştı.

Ya bir sakin olun 2 habere bu kadar dağılınır mı Allah aşkına?

Ne ozanı bizim alamadığımız kesin,ne fenerin aldığı kesin,ne de dzsudzsak ın bursaya gittiği kesin.

2 tane haber çıkarttılar burda herkes birbirine giydirir oldu.Merak ediyorum bizimki kadar çabuk gaza gelen camia var mıdır?

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne alaka abi ben quaresmanın yanlış transfer olduğunu söylüyorum bu sallamak mı oluyor ? İsterse 10 gol 10 asist yapsın quaresma yanlış transfer. 10 gol 10 asist yaparsa sevinmeyecek miyim tabiki sevinirim, çok mutlu olurum ama hem aradığımız oyuncu değildi hem de yapılış amacı çok yanlıştı.

sana  demedimki Anılım ben niye üstüne alındın.

Çevrimiçi COB

Kumda oynasın diyenle karıştırmış olabilirim. Ozan transferinde de kapak değil i*nelik yapıyorlar. Diego=Sosa, RvP=Gomez kalite olarak kimsenin altında transfer yapmadık daha ucuza 3te1 4te 1 fiyatına aynı kalitede adamları aldık hatta onların transferinde fiyatları da yükseltmiş olduk. RvPyi de elimizden almadılar fener aylarca uğraştı o transfer için. Kapak dediğin Hasan Tahsinin dediği gibi Gsnin 8-9 milyona alamayız bütçemiz yetmez mümkün değil dediği Gomezi hiç GS ile karşı karşıya gelmeden çirkefleşmeden bedavaya almamızdır.

Sorun kalitede değil. Sorun bizim ilgilendigimiz futbolculara fb salça olunca bizim alamiyor olmamiz. Yoksa kimse vazgecilmez değil.  Mehmet Topuz a forma giydirdik fb ye gitti. Rvp bize gelecekken fb ye gitti. Diegoyla haftalardir ugrasmamiza ragmen fb araya girip aldi, ozan transferi eger bittiyse gene araya girip aldilar. Turkiyede de algi yönetimi var ve benim derdim bu, o yuzden fb gs nin ve bizim salça oldugumuz futbolcularin bize gelmesini saglamaliyiz.

Gomez transferi duble kapaktir.  Milvojevici alip daha büyük kapak yapmak ta bizim elimizde.

Çevrimdışı aa1903

Bugün medya 2 haber çıkarttı hemen ortalık karıştı.

Ya bir sakin olun 2 habere bu kadar dağılınır mı Allah aşkına?

Ne ozanı bizim alamadığımız kesin,ne fenerin aldığı kesin,ne de dzsudzsak ın bursaya gittiği kesin.

2 tane haber çıkarttılar burda herkes birbirine giydirir oldu.Merak ediyorum bizimki kadar çabuk gaza gelen camia var mıdır?

gs son yılların en çok şampiyon olan takımı. bu seneyi iki kupayla kapatmış. adamlar mario gomez ve rvp transferlerini görünce neredeyse yönetimi istifa ettirecek kadar tepki gösterdiler. bence bizimki kadar sabırlı bir camia yoktur. potansiyel-hedef-başarı düzeyinde.

Çevrimdışı Zafer55

Duşak cacık olmayacak bir topçuymuş ki ne ingiltere ne almanya ne fransa ne italya ne ispanya liginden kimse beğenip almamış türkiye ligine gelmiş onda da fb gs ts ye değilde bursaya gelmiş diyecem eğer bursaya gelirse helede q7 den(1,2 den) daha ucuz bonservisle gelirse...

Çevrimdışı Scout

Dzudzsakın Yanında Taşıdığı Çantaya Dikkat Ettiniz mi ?  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

ne var ki ?

Çevrimdışı MumbLe

Vay arkadaş ne Ozan'mış ya, başka oyuncu mu kalmadı koca dünya'da. Ciğeri beş para etmez karaktersizlerin ağız kokusunu çekiyoruz.

Ayrıca inşallah Dzsudzsak'ı almak varken,  Quaresma'yı almamışlardır. Olur da Dzsudzsak makul bir fiyata başka bir takıma giderse hele de tercih edildiği kişi Quaresma iken çok üzülürüm.

Çevrimdışı Easthanbool

Aynısından bende kullanıyorum neyi var  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

Garmash ilginç Kırmızı kart yemişdi.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum