Valla bu mesajimin böyle algilanacağini bilsem yazmazdim. Ben hayatimda asla Beşiktaşimi küçük düşurmedim, yeri geldi akrabalarimla bile arami bozdum, yeri geldi tek başima renklilere tarih ve büyüklük dersi verdim vs vs.
Tehditkar konusanlar, kaydi silinecektir diyen arkadaşlar saygisizlik ediyor. Burasi totaliter forum değil herkezin fikirleri var.
Sahsen bir daha buradan uzaklastirma tehditi yersem kendim ayrilirim.
Saygısızlık falan değil burda Beşiktaşa kapak takanı barındırmayız burda Beşiktaşa hakaret edeni barındırmayız bu forumu Beşiktaşa hakaret edilsin diye açmadık
buranın açıldığı günden beri temel kuralı Beşiktaşa Beşiktaş değerlerine Beşiktaş yönetimine taraftar ve taraftar gruplarına karşı küfür hakaret alaycı ve aşağılayıcı kelime kullanılamaz kullananlarında direk kaydı silinir. Bu güne kadar sert uygulamadık ama bundan sonra uygulanacak ve bu kafada olanların bu forumda işi yok bu kafada olanların yazacağı bir çok forum var ama burası değil Burası eleştiriyide saygı çerçevesinde yapabilecek insanların yeri burda Beşiktaşın değerleri korunur bizi başkalarıyla karıştırmayın
burası tam anlamıyla totaliter bir forum burda sadece Beşiktaş diktası hakim burda Beşiktaş aleyhine bir kelime asla barınmaz herkes fikrini saygı çerçevesinde söylesin kimsenin küfür hakaret etme özgürlüğü olamaz Beşiktaşa saygısızlık edene benim saygım yoktur. Bu söylediklerimi üzerine alanında zaten bu forumda işi olamaz Gerçek Beşiktaşlılarda benim söylediklerimden ne farklı düşünür nede farklı davranır.
@COB kimseyi tehdit ettiğimiz falan yok buranın kuralları var burda yazmak isteyen her kardeşimiz buranın kurallarına uyacak bu güne kadar bir kişi çıksında düzgün yazdığı bir eleştirinin silindiğini söylesin bizim derdimiz üslup
@COB