2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834919 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer inler ile birlikte olursa bence oynanır. ama oğuzhanla olacağını sanmıyorum
düşünsene töre ozan oğuzhan q7 4 4 2'nin orta 4'lüsü bu olsa 50 gol yeriz bi sezonda :D

Çevrimdışı can1903

@Çağrı

Konoplyanka Dzsuzdsak Quaresma..

Düşüş nası ama :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

10 yılda 772. Milyon euro bonservisten para kazanan bir takim en azindan 40a 50ye transfer yapar ve sampiyonlar ligini alip bu mutlulugu taraftarina yasatmak ister ama bu portoda hic boyle bir huy yok. Sanki futbol kulubu degilde fabrikasi tarzinda.ticarethane tarzinda yonetimi. Rol model almaktan bahsedoiyorum porto olalim demiyorum o yuzden sanki her sene cl ye gidiyoz deyip durmayin.

bizim 100. yıldan beri sadece bir lig şampiyonluğumuz var. hadi 100. yılı da sayalım 2.

porto bu zaman zarfı içinde 2 uefa kupası 1 şampiyonlar ligi 1 de süper kupa kazanmış. hemen hemen her sene de şampiyonlar liginde. bu arada 9 kere de şampiyon olmuş liginde.

rol model olarak man utd, bayern, barcayı alman imkansız. bu takımlar geçmişleri yüzünden bu seviyedeler. senin de sıfırdan oraya çıkamayacağın belli. rol model olarak bayerni, man utdyi reali alan takımlar psg man city vs.

porto bizim ligdeki her takım için en iyi rol model. imkansızı isteyerek portoyu rol model isteyenleri küçük düşünüyormuş gibi görmek de enteresan
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gago'yu 3-4 arasina alamaz miyiz acaba tam Gokhan ve Quaresma'nin kanat oynadigi takimda oynayacak adam, geriden oyunu cok guzel aciyor.

Çevrimdışı Çağatay

@Eurosport_TR: Red Bull Leipzig forması giyen @atincnukan93 'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı http://t.co/5i2DXgocTC

Allah Allah  :alala: :alala:
bu çocuğun beşiktaşla işi bitmemiş miydi
bişeyini filan mı unuttu burda
hala niye sakatlanır ki bi insan
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

kendimden alıntı :D
Bu yüksek Bonservis = başarı muhabettinde son bir kez daha yazıyorum.

iki senedir rakiplerinin nasıl senin üstünde kaldığına bakalım. (En kötü ihtimal ) 2014-2015 sadece içerde feneri yensen puanlar 71-72 öndesin galatasaray 77 ile şampiyon oldu 5 puan var arada ,senin stadın Yok...bazı maçlardaki Biliçi saymıyorum.

2013-2014 sadece galatasarayı içerde yensen 65-62 öndesin.Fener 74 ile şampiyon arada sadece 9 puan var..hani şu herkesin methetdiği ersunlu fener..Biliç faktörünü içerde verdiğin saçma maçları saymıyorum.

daha gerilere de gider 3 büyük takımın şartlarını karşılaştırız.

Çevrimdışı Çağatay

11.08.2015 - 15:13 | Kaynak: dha

Ozan Tufan
7 mİlyon + oyuncu
Ozan Tufan Beşiktaş'a yakın

3 büyükler arasındaki Ozan Tufan yarışı büyük ölçüde bitti. Beşiktaş, 7 milyon Euro artı bir futbolcu karşılığında imza attırmaya çok yaklaştı.

Kartal, Bursaspor’un 20 yaşındaki ön liberosu Ozan Tufan’ın transferinde mutlu sona yakın... Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in uzun süredir ısrarla kadrosunda görmek istediği Ozan için kesenin ağzını açtı. Siyah beyazlıların 7 milyon Euro ve 1 futbolcu karşılığında genç futbolcuyu renklerine bağlamaya çok yaklaştığı öğrenildi.

:lol: :lol:

yukarda tarih var ama bi haberi hazırlarken hiç mi araştırmazsınız be birader  :D

Çevrimdışı hic2222

Allah Allah  :alala: :alala:
bu çocuğun beşiktaşla işi bitmemiş miydi
bişeyini filan mı unuttu burda
hala niye sakatlanır ki bi insan
Takımının çeşitli başarılarından payımız var ya üstad,
Yoksa ne diye sakatlansin ki :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Ersoy

Kono'nun maçına bakalım bu akşam inşallah kötü oynar da almadığımıza değmiş deriz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ozan transferinde yeni gelisme. 7 milyon euro + cenk tosun'un ceketine R. Hodukbasi tamam demis.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı hic2222

Ozan transferinde yeni gelisme. 7 milyon euro + cenk tosun'un ceketine R. Hodukbasi tamam demis.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam çıkmış besiktasa satmayacaz diyor.
Resmen renklilere uşak olmuş,
Ona da bu yakışırdı.
Ozan kötü demiyorum ama buna değmez bence
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Hunter1987

Konoplyanka , Dzsudzsak , Quaresma

düştüğümüz duruma bak.
Tartışma konusu çıkarmaktan hariç ne ise yarar bu yorum ? Çok merak ettim...

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı GÖRKEM

ne alaka parayı veren ben olduğum sürece değerini ben koymuş oluyorum senin için hak etmiyor olması benim için hak etmiyor anlamına gelmez
kimsede bir sene sonra iki katına satamayacağımın bir garantisini veremez Beşiktaşla Bursa birmi ben onu alıp avrupa arenasına çıkartacağım
ve orda o oyuncunun yanında Beşiktaş adının yazılması bile değerini katlar. Bursada dikkat çekiyorsa Beşiktaşta haliyle çekecektir
bence herşeyi abartmak gerekiyor düşmanınla arenaya çıkıyorsan onun kullandığı silahlara denk silah kullanacaksın yada mümkünse daha güçlü silah
kullanacaksın gövde gösterisi böyle yapılır sahada kazanarak değil o zaman o mantıkla seni yada renklileri yenen her takım büyüktür. :D

iste asil yapilmasi gerekenleri yapamiyoruz dememin sebebi bu.

sen diyorsun ki alip fazlasina satariz. bende diyorum ki su an o parayi öyle bir yatirima kullanacagima Kadroyu güclendiririm. basari ihtimalini yükseltirim. yatirimi her zaman yapariz. yatirima karsi degilim. su anki durumda cok gereksiz diyorum yalniz.

gövde gösterisi ne kadar gerekli tartisilir. bana göre böyle seylere hem vakit hem güc harcamak yerine önüne bakip kendi isine odaklanmak daha mantikli. Avrupa usulü yani. ha fiyat yükselterek rakiplerinin diger hamlelerini engellemek tabi ki önemli. hakemleri baski altina almak da önemli. ancak siniri asmamak gerekiyor. faydasindan cok zararini görürüz.

Çevrimdışı Kadir G.

8-9 milyon+ @Çağrı 'nın komisyonuna Fer'i alabilir miyiz acaba? :)

Çevrimdışı Çağatay

Takımının çeşitli başarılarından payımız var ya üstad,
Yoksa ne diye sakatlansin ki :)

Hayir yani bizle adı geçen sakatlaniyor alsak sakatlaniyor satsak sakatlaniyor
Bunu göze alarak gelmeleri ve gitmeleri gerek. :)

Çevrimdışı TALAT

8-9 milyon+ @Çağrı 'nın komisyonuna Fer'i alabilir miyiz acaba? :)

çağrının komisyonu düşündrüyor herkesi yoksa transfer kolay :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 oyuncunun transfer işinde problemler çıktı diye sabahtan beri fanatiklik yapıp burda millete fanatiklik yapiyor demek ayri bi olay.

Fanatigiz evet bu forumda BEŞİKTAŞ forumu zaten.objektif olmak gibi bi durum söz konusu degil.

Çevrimdışı Çağatay

çağrının komisyonu düşündrüyor herkesi yoksa transfer kolay :D

Dusunsene adam geliyomus
Havaalanında en ön sirada çağrı :D
Hatta yonetim bilse adami almak için çağrı yı gönderirler :D
O da komisyonu işte mis

Çevrimdışı Gastro

Emre Bol : Beşiktaş Ozan transferinde favoriydi ozanı alma ihtimali en yüksek olan takım dı ancak şenol güneşin açıklamaları beşiktaşı en son sıraya düşürdü.

Bunlarda senin benim gibi medyadan duydukları ile atıp tutuyorlar. Öyle olmasını istiyorlar ve utanmadan tarafsız bir spor adamı gibi tüm takımlar hakkında konuşuyorlar. Git fener hakkında konuş beşiktaşın adını ağzına alma. Ozan ya beşiktaşa gelecek ya da bursa da kalacak. Aksi olsaydı bugün toplantıda bu iş biterdi. Renklilere verirlerdi. Onlarda çaresiz. O kadar lafı yedikten sonra altından kalkamıyorlar. Ama netice de doğru yola gelecekler....

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Çağrı

Konoplyanka Dzsuzdsak Quaresma..

Düşüş nası ama :)
Ortada ki isimde bence zirve yapmisiz.

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler ozan parasına oyuncu mu arıyoruz?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler sol stoper için Eder Alvarez Balanta nasıl olur? @atalay abi inceleme pls.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beyler sol stoper için Eder Alvarez Balanta nasıl olur? @atalay abi inceleme pls.

king olur :D

Çevrimdışı worns

Balanta süper olur da pahalı olur. Bizde ikinci stoper için o kadar para olacağını sanmam. Daha doğrusu stoper de almayacak gibi görünüyoruz malesef.