2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834828 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

bunları yapanlar malesef kendilerine beşiktaşlı diyorlar. bugün mesela denk geldim oktay aynı şeyi söylüyordu. o kadar emin ki. açıklandığı gibi değil rakamlar bor. 1,5 milyar açıklamıyorlar. sanırsın denetlemeyi kendi yapmış hesap uzmanı.

sonra da diyor ki çok güvendiğim birinden duydum. güler misin ağlar mısın. aslında böylelerine acımayacaksın vereceksin mahkemeye
Oktay'ın dediği kişi twitter'daki kaynakla aynı yani Sedat Piroğlu'ndan öğrenmiş o da :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Borcun 2 milyar olma ihtimali filan yok geçiniz.

4 senede 1.5 milyar para harcamamız gerek bunun için sezonluk harcamamız 150 milyon civarında kaldı futbol takımı için.

Bir kere  2 milyar borçlanmak için 1 milyara yakın banka kredisi kullanmamız gerekirdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Oktay'ın dediği kişi twitter'daki kaynakla aynı yani Sedat Piroğlu'ndan öğrenmiş o da :D

:kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu sosa da kabak tadı vermeye başladı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

ben farkli acidan bakiyorum olaya: size iyi bir kazik attik. o kadar Para etmezdi. diye düsünebilirler de.

ayrica Bursa veya Renklilerle saha disi dialoglari abartmamak gerekiyor bence.

Gerekeni Saha icinde halledersek zaten susmaktan baska cagreleri kalmaz.

Imaji en iyi sekilde böyle yaratirsin. gövde gösterisi böyle olur.

onun icin de kimseyle yarismaya gerek yok. kendi isimizi en iyi sekilde yaparsak karsiligini zaten aliriz.

böyle ufak tefek oyunlar yüzünden asil önemli olan seyleri gözden kaciriyoruz.
ne alaka parayı veren ben olduğum sürece değerini ben koymuş oluyorum senin için hak etmiyor olması benim için hak etmiyor anlamına gelmez
kimsede bir sene sonra iki katına satamayacağımın bir garantisini veremez Beşiktaşla Bursa birmi ben onu alıp avrupa arenasına çıkartacağım
ve orda o oyuncunun yanında Beşiktaş adının yazılması bile değerini katlar. Bursada dikkat çekiyorsa Beşiktaşta haliyle çekecektir
bence herşeyi abartmak gerekiyor düşmanınla arenaya çıkıyorsan onun kullandığı silahlara denk silah kullanacaksın yada mümkünse daha güçlü silah
kullanacaksın gövde gösterisi böyle yapılır sahada kazanarak değil o zaman o mantıkla seni yada renklileri yenen her takım büyüktür. :D

Çevrimdışı talha

GS Başkanı bu sefer de Suat Kılıç'ı ziyaret etmiş.  :lol: :lol:

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

Bu sosa da kabak tadı vermeye başladı.
oynadığı futbol zaten kabak tadında.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Savaş

2 milyar tl borç mu olur allah aşkına? Kolpa kere kolpa bu.

Ben bunda değilim bunu hangi maksatla sosyal medyaya yüklüyorlar? Amaç ne? Önce içimizi temizlemeliyiz ki dışarıyla başedebilelim.

Yazık, çok yazık. Bunu kim yaptıysa hemen bulunmalı, kulüple ilişkisi derhal kesilmeli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, gerçekse dedim. Gerçekse vahim. Gerçek değilse de vahim gerçi. Bu nasıl bir şeydir bunu kim hangi gerekçe ile hazırlar. Bissuru şey konuşulabilir. Garabet içerisindeyiz ya valla şaştım kaldım.

sen karar ver bu takımın 3 senede birbuçuk milyar borclanma ihtimali varmı
bu 5 tane stad yapmak demektir. biz bir tanesini para yokluğundan kör topal yapmaya çalışıyoruz
giderlerin belli istesende bu paralar yok ortada nasıl borçlanacaksın bunun için tamamını kağıt üzerinde senetle borçlanmak mümkün değil illaki banka kredisi vs çekmek gerekiyor buda en az 1 milyarını bankalara borçlanmak demektir zaten istesende şu şartlarda bankalar sana o miktarda kredi vermez yani hiç bir şekilde mantığa oturmayan ancak ergenleri kandıracak bir bilgi ama katılıyorum işin esas vahimi böyle bir bilginin Beşiktaşlılar tarafından ortaya atılması ondan sonrada ortaya çıkıp ben Beşiktaşlıyım diye dolanmaları

Çevrimdışı genki1914

Sosa yine yarida birakmis bu sezon verim alabiliriz inş  mental anlamda da sıkıntı var belli o yuzden net 2 orta saha lazım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Çağatay

belki gerçekten bir sakatlığı vardır ama sosa bu sene bize çok çektirecek gibime geliyor.

Iste bu yuzden 2 tane saglam orta saha cok gerekli
Gerektiginde 4 4 2 ye donebilmek icin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

tam aynı şeyi düşünüyordum :D

Çevrimdışı srkn

Sosa'nın oyununa kabak tadı demek? Geçen sene tam olarak hangi noktada kabak tadı verdi de bu seneden şikayet etmeye başlıyorsunuz? Sakatsa sakattır, belinde ağrı hissetmiştir, sanki adam haftada üç kez sakatlanıyormuş gibi konuşmanın manası yok...
"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın." SÜLEYMAN SEBA

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

Akşam TRT 1'de Konoplyanka'nın maçı var izlemek isteyenlere saat 21:45'de
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Doğukan E.

Ozan gelirse 4-4-2 oynama şansımız oluyormu? Sosanin yokluğunda Oguzhan-Ozan ikilisiyle? Yoksa kevgire mi döneriz?

Çevrimdışı Kadir G.

Gerektiğinde değil normalde de 4-4-2 oynamalıyız, bence. Olcay da oynamayacaksa Gomez iyice yalnız kalacak ceza sahasında. En azından oraya Cenk'i de atmak lazım.

EssiLor

• Ziyaretçi

Emre Bol : Beşiktaş Ozan transferinde favoriydi ozanı alma ihtimali en yüksek olan takım dı ancak şenol güneşin açıklamaları beşiktaşı en son sıraya düşürdü.

Çevrimdışı kralkartal

niye rol model olarak portoyu almayalım ki. hem para kazan hem kupa kazan. ne var bundan güzel. sanki her sene uefayı falan kaznıyoruz da. daha şampiyonlar ligine bile düzenli gidemiyoryz
10 yılda 772. Milyon euro bonservisten para kazanan bir takim en azindan 40a 50ye transfer yapar ve sampiyonlar ligini alip bu mutlulugu taraftarina yasatmak ister ama bu portoda hic boyle bir huy yok. Sanki futbol kulubu degilde fabrikasi tarzinda.ticarethane tarzinda yonetimi. Rol model almaktan bahsedoiyorum porto olalim demiyorum o yuzden sanki her sene cl ye gidiyoz deyip durmayin.

Çevrimdışı Kadir G.

Ozan gelirse 4-4-2 oynama şansımız oluyormu? Sosanin yokluğunda Oguzhan-Ozan ikilisiyle? Yoksa kevgire mi döneriz?

Oğuzhan olmaz Ozan olur.

Çevrimdışı TALAT

eğer inler ile birlikte olursa bence oynanır. ama oğuzhanla olacağını sanmıyorum

Çevrimdışı kralkartal

tamam işte manchester united'ı rol model alsan ne faydası var?

sen dünya çapında oyuncu yetiştirdin diyelim, türkiye'de tutabilecek misin? ya da james rodriguez'i türkiye'ye getirebilecek misin?

bu kulüpler bulundukları ülkenin katkılarıyla yıllarca doğru işler yaparak bugünlere gelmişler ve bulundukları noktaya, onlar bu seviyedeyken, başka takımların erişebilmesi çok zor.

beşiktaş en fazla porto kadar başarılı olabilir. örnek alınacak model porto modelidir.

porto türkiye'de olsa her yıl şampiyon olur bu tacir kafasıyla :)
Sen portoyu dortmundu ornek alip 10 senede 1 lig sampiyonu olursun. Galatasaray fenerbahce gider real madridi ornek alir 2 senede 1 sampiyon olsunlar. Mevzu bu..

Çevrimdışı can1903

Akşam TRT 1'de Konoplyanka'nın maçı var izlemek isteyenlere saat 21:45'de
Konoplyanka , Dzsudzsak , Quaresma

düştüğümüz duruma bak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

@Eurosport_TR: Red Bull Leipzig forması giyen @atincnukan93 'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı http://t.co/5i2DXgocTC