2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834356 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Twitter'da
Ben daha onceden gezmistim twitterini gezen besiktasa,galatasaraya kufurler falan shop inanmayin cocugada iftira atmayin
See you in another life,brother.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kartalBaz

Ozani 4 e aliyorduk da benimmi haberim yok? Ozana zaten edeceginin bir tik ustunu vermisiz. Vermezlersede vermesinler besiktas klubu bi ozanami kalmis. Ergen ergen tiplerle ne muhatap olacagiz ki. Paramizi basar baska birini aliriz. Sanki cok ucuza kapatmistikta olay bozuldu gibi konusanlarimiz var. bursa kasimpasa kayseri gibi takimlarla muhatap olmayacaksin arkadas. Allaha sukur seneye daha iyi butcemiz olacak bu senede sampiyonluga oynayacak kadromuz var nedir derdimiz anlamiyorum. Senol hoca az soylemis. Bi elestirimde yonetime kardesim demec versene sunlra senol hocayi niye karistiriyorsun. Karismassan senol hocada cuk diye oturtur adami.

EssiLor

• Ziyaretçi

Fatih Terimin Ozanın Gs ye gitmesini çok istediğini söylemişti A.Spor
Ozan işinde fatih terimin parmağı olduğunu düşünüyorum
Ozan Transferinde Fb ve Gs nin önünü açtık resmen.

Çevrimdışı GÖRKEM

Fake ise özür. kusura bakmasin.

Yalniz Transferin son derece yanlis oldugu gercegini degistirmez bu.

Çevrimiçi Necmi

Elimizde kaliteli alternatif olduğunu  düşünmüyorum gorusmeler anlasmalar pazarliklar derken geç kalmıştık  daha da gec kalacağız

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden düşünmüyorsun bas bas bağırıyorlar en az dört alternatif olduğunu zaten söylenende bir değil iki orta saha alacağımız
sosa yı Demba BA yı son anda almadıkmı onları öyle gidip bir anda alamazsın ama transfer olana kadar adını bile duymadık
herkes RVP peşinde koşuyoruz derken Gomez i aldık birbuçuk aydır pazarlık yapıyormuşuz yani hiç bir zaman seçeneklerimiz tek değil
aynı kalitede birden fazla oyuncuyla ilgileniyoruz Beşiktaş yönetiminde bir panik görüyormusun gayet sakin şekilde süreci götürüyorlar
eyvallahda yapmadıkları Şenol hocanın açıklamasından belli.

Çevrimdışı kartalBaz

Fatih Terimin Ozanın Gs ye gitmesini çok istediğini söylemişti A.Spor
Ozan işinde fatih terimin parmağı olduğunu düşünüyorum
Ozan Transferinde Fb ve Gs nin önünü açtık resmen.
Alsalar nolacak? Bizim icin daha iyi ellerinde ptlar. Gs duragan futbol oynuyor ozanla napcakki. Ozanin bjk de kendi gosterme sansi ve avrupaya gtme sansi vardi. Gs de kendini gosteremeZ. Fb de yilda 20 mac oynar orda da gosteremez. O kadar oyuncu dururken pereira hayatta oynatmaz onu goreceksiniz. Seneye 6-7 ye ellerinden cikarirlar.

Çevrimdışı kartalBaz

neden düşünmüyorsun bas bas bağırıyorlar en az dört alternatif olduğunu zaten söylenende bir değil iki orta saha alacağımız
sosa yı Demba BA yı son anda almadıkmı onları öyle gidip bir anda alamazsın ama transfer olana kadar adını bile duymadık
herkes RVP peşinde koşuyoruz derken Gomez i aldık birbuçuk aydır pazarlık yapıyormuşuz yani hiç bir zaman seçeneklerimiz tek değil
aynı kalitede birden fazla oyuncuyla ilgileniyoruz Beşiktaş yönetiminde bir panik görüyormusun gayet sakin şekilde süreci götürüyorlar
Necmi abi haklisin bende eminim ozan kadar iyi futbolculrla gorusuyorlar. Fikret ormanin amaci ozani alip etinden sutunden faydalanip satmakto. Bir tasla iki kus vurmal istiyordu o kadar. Simdi o paraya iki tane adam alir. Hayirlisi neyse o olur insallah.

Çevrimiçi Necmi

Fake ise özür. kusura bakmasin.

Yalniz Transferin son derece yanlis oldugu gercegini degistirmez bu.
Bu saatten sonra yanlış değil gideceği yere kadar gider
Oyuncu seni istiyor dik duruyor onu artık ortada bırakamazsın
bu transferin sonuna kadar arkasında duracaksın bundan sonra yapacağın
transferleride etkiler yüzüstü bırakırsan oyuncuyu.

Çevrimdışı Deniz

Ozan ile ilgili karar cikmamis :)

Bursa ne yapacagini bilmiyor.gs ve fb ye pazarlamaya calisiyorlar ikisinden de para çıkmıyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalBaz

Ozan ile ilgili karar cikmamis :)

Bursa ne yapacagini bilmiyor.gs ve fb ye pazarlamaya calisiyorlar ikisinden de para çıkmıyor :)
Fenerde para olsa dahi rotasyonda kullanacagi adam icin 7 veremez. Ozan bizim takimda direk 11 oyuncusu olup satilmasi planlainiyordu. Pereira ilk 11 sansi vermez azizde biliyordur bunu. O kadar para neden ytirsinki?

Çevrimiçi Necmi

Kayserinin amaci: ligi ilk onda bitireyim. 3 buyuklere adam satayim.
Portonun amaci: cl.de ceyrek final oynayayim. Avrupanin buyuklerine adam satayim.

Zihniyet olaraka kayserispora benziyor dedim. 10 yasinda cocuga anlatir gibi anlattim. Anladin mi?
Ben anlamadım  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Bölükbaşı bize satmayacağını söyleyerek kendi topuğuna sıktı resmen.

Yarın Gs de Melo kaldığı için transferden vazgeçince Fb tek kalacak.

Fb tek kaldıktan sonra neden yüksek teklif yapsın ki.

Önceden 5 m+Holmen+Stoch gibi bir teklif yapmışlardı çünkü biz 7 m euro önermiştik.

Madem biz de devreden çıktığımıza göre 2-3 m euro yanında 2 tane işi bitmiş oyuncu tekif ederler.

Satarlarsa da kendi kendilerine kazıklanmış olurlar.

Alt yapıya gönderirler falan da demesin kimse öyle birşey olmaz.

Yani kısacası Bursa bizi devre dışı bırakarak bu işten karlı çıkamaz öyle ortada kalırlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı genki1914

Senol hocanin dogaclama yaptigini dusunuyorum o konusmayi orasi degil mesele zatende Demba cok konusulmustu ama Sosa dogru pat diye olmustu ben kaliteli alternatif oldugunu dusunmuyorum dedim Garmash vs  tarzinda birileri elbet vardır onlar ne kadar keser muamma eger  harbiden kaliteli birileri varsa zaten ugrasilmasin su saatten ozanla bursanın sacma baskaniyla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu saatten sonra yanlış değil gideceği yere kadar gider
Oyuncu seni istiyor dik duruyor onu artık ortada bırakamazsın
bu transferin sonuna kadar arkasında duracaksın bundan sonra yapacağın
transferleride etkiler yüzüstü bırakırsan oyuncuyu.

tamam da Adam bedava gelmiyor ki. su anki durumda 7 Milyon € verilir mi hic 20 yasindaki bir Oyuncuya.

tek artisi ilerde fazlasina satma sansi olmasi ancak sadece ileriyi düsünürken önünü görememek de var. kaldi ki Ozan biraz fazla abartiliyor ilerde ne olacagi da belli degil. elimizde patlayabilir de yani.

O Parayla su anda 2 tane yildiz Oyuncunun bonservisini öderiz.

Çevrimdışı Deniz

Ozan ya kadro disi kalacak ya da bize satacaklar.
yarina kadar oyaliyorlar ki gs ve fb fiyat yukseltir mi diye.6 verirlerse ozanı alirlar (gs veremez de fb belki)

Reco o laflari nasıl yer onum hesabimi yapiyorlardir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Herkesten özür diliyorum, bu merdiven çocuklarını muhattap alıp, beceriksiz recep bölükbaşını ciddiye aldığım için. Bursa kim ki ya, ozan kim, haklısınız.

Merdivenden kaçsın onlar ancak..

Hayırlı akşamlar.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi haklisin bende eminim ozan kadar iyi futbolculrla gorusuyorlar. Fikret ormanin amaci ozani alip etinden sutunden faydalanip satmakto. Bir tasla iki kus vurmal istiyordu o kadar. Simdi o paraya iki tane adam alir. Hayirlisi neyse o olur insallah.

arka planda dönenleri bilemiyoruz bildiğim bir şey varsa menfaatimiz yoksa bu
noktada dururken 7M vermez başkan kimseylede sidik yarışına girmez vardır altında nedenleri
her şeyi bize anlatacak değiller. Bekleyip görelim eğlenceli oluyor :D
eminim o olmazsa aynı kalitede başka biri olacak hiç olmazsa tadını çıkaralım tiyatro gibi
kara mizah :bandit:

EssiLor

• Ziyaretçi

Dua edinde ozan akşamki antremana çıkmasın.

Çevrimdışı dlcs

Armağan'da da benim gibi kazanma hırsının burukluğu var. Şu piyasada ozan'ı alıp yanına bir de kiralık oyuncu koysaydık başarılı olma şansımız epey yükselecekti. Temiz bir şekilde şu işi halletmek varken her defasında işlerin yolunda gitmemesi sinir bozuyor. Üstüne bir de kzanmak gibi bir derdi olmayıp laf olsun torba dolsun diye vakit geçiren belli bir kısım taraftar olunca daha da can sıkıcı oluyor. Kimse üzerine alınmasın sözüm meclisten dışarı; bazılarının bu oyuncuyu bir defa dahi izlemediği o kadar belli ki neden istemediklerini yazarken hemen ele veriyorlar kendilerini.

Ben ozan'ın muhteşem olacağını iddia etmiyorum ama eski td'nün bu kadar ısrar ettiği transfer piyasasının gözdesi bi oyuncuyu şu aşamada kaybetmek canımı sıkar. Biz uzun zamandır kaliteli yerlilerin durağı olmuyoruz türkiye için konuşursak. Ozan transferi bu bakımdan da önemliydi.

Hepsini geçtim biz alırsak gs oraya oyuncu koyamayacak. Sırf şunun için bile transfer gerçekleşmeliydi.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 18:24:41 dlcs ]

Çevrimiçi Necmi

tamam da Adam bedava gelmiyor ki. su anki durumda 7 Milyon € verilir mi hic 20 yasindaki bir Oyuncuya.

tek artisi ilerde fazlasina satma sansi olmasi ancak sadece ileriyi düsünürken önünü görememek de var. kaldi ki Ozan biraz fazla abartiliyor ilerde ne olacagi da belli degil. elimizde patlayabilir de yani.

O Parayla su anda 2 tane yildiz Oyuncunun bonservisini öderiz.
Boşver herşey oyuncu almak değildir şimdi burda gövde gösterisi yapılıyor
rakiplerin kuyruğunu kıstırmış kartlar senin elinde bu saatten sonra çekilme olmaz
güçlenen bir Beşiktaş imajı yaratıyorsun FFP deyken rakiplerine oyuncu kaptırmıyorsan
yarın için karşındakine korku verirsin oyuncu kötü değil satmak için oyuncu alınmaz
en olumsuz durumda bile orta sahan iyi bir oyuncu kazanır yani yatırım yapılacak bir oyuncu
ama öbür türlü getirisi daha yüksek biz Cenk transferindede anadolu takımlarına bir tokat attık
biz bir şekilde alırız diyebilmek önemli bundan sonrası için direnç kırar Burda iki önemli konu var
hem Bursanın en iyi oyuncusunu alıyorsun havasını söndürüyorsun son zamanlarda bizimle kendilerini bir tutmaya
başlamışlardı en iyi tokat bu şekilde atılır. Hemde Bursa gibi sorunların olan bir takımdan renklilerle rekabette
galip çıkıyorsun tutki alamadın bu seferde onlara artık herşeyin çok pahalı olduğunu göstereceksin
ozan işinde alsakta alamasakta bu işin kazananı biz olacağız adamlar söylenen fiyatların yarısına işi bitirirlerdi.
biz büyük ihtimal ozanı alsakta zarar etmeden satarız satmasakta iyi oyuncu yatırıma değer.

Çevrimdışı talha

Herkesten özür diliyorum, bu merdiven çocuklarını muhattap alıp, beceriksiz recep bölükbaşını ciddiye aldığım için. Bursa kim ki ya, ozan kim, haklısınız.

Merdivenden kaçsın onlar ancak..

Hayırlı akşamlar.

Hacı senin inadın milletin Ozan'a laf ettiğini düşünmen. Kimse Ozan'a laf etmiyor. Çocuk yetenekli ve kesinlikle görmek isterim takımda.
Ama adamın yapamaya çalıştığı olaydan sonra insan soğuyor.
Kimse Ozan'a ve Recep'e muhtaç değil bunun farkına varması lazım.
Vay efendim bana laf söylediler oyuncuyu satmıyorum.
Hay hay oyuncuna kaldık sanki. Böyle adamlar ile alışverişi olabildiğince kısacaksın. Gerekirse su bile vermeyeceksin.
İki gün içinde üç oyuncusunu uçurakacaklar. Gelip bize takmış.
Adamlığı bize zannediyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Şu an her türlü kardayız. Ozan'ı alırsak eyvallah güzel iş olacak fakat almazsakta Ozan için 7 ye çıkabiliyorsak daha iyisi için 9-10 lara çıkabiliriz belki de bunu görmüş olduk.

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Beşiktaşın İnler Sevdası Sürüyor
Erdal Torunoğulları : Napoli İle Görüşüyoruz
Erdal Torunoğulları : Gomez Sözünün Eri Fiorentinayla Sorun Olmaz
A.Spor.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 18:32:55 EssiLor ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Boşver herşey oyuncu almak değildir şimdi burda gövde gösterisi yapılıyor
rakiplerin kuyruğunu kıstırmış kartlar senin elinde bu saatten sonra çekilme olmaz
güçlenen bir Beşiktaş imajı yaratıyorsun FFP deyken rakiplerine oyuncu kaptırmıyorsan
yarın için karşındakine korku verirsin oyuncu kötü değil satmak için oyuncu alınmaz
en olumsuz durumda bile orta sahan iyi bir oyuncu kazanır yani yatırım yapılacak bir oyuncu
ama öbür türlü getirisi daha yüksek biz Cenk transferindede anadolu takımlarına bir tokat attık
biz bir şekilde alırız diyebilmek önemli bundan sonrası için direnç kırar Burda iki önemli konu var
hem Bursanın en iyi oyuncusunu alıyorsun havasını söndürüyorsun son zamanlarda bizimle kendilerini bir tutmaya
başlamışlardı en iyi tokat bu şekilde atılır. Hemde Bursa gibi sorunların olan bir takımdan renklilerle rekabette
galip çıkıyorsun tutki alamadın bu seferde onlara artık herşeyin çok pahalı olduğunu göstereceksin
ozan işinde alsakta alamasakta bu işin kazananı biz olacağız adamlar söylenen fiyatların yarısına işi bitirirlerdi.
biz büyük ihtimal ozanı alsakta zarar etmeden satarız satmasakta iyi oyuncu yatırıma değer.

ben farkli acidan bakiyorum olaya: size iyi bir kazik attik. o kadar Para etmezdi. diye düsünebilirler de.

ayrica Bursa veya Renklilerle saha disi dialoglari abartmamak gerekiyor bence.

Gerekeni Saha icinde halledersek zaten susmaktan baska cagreleri kalmaz.

Imaji en iyi sekilde böyle yaratirsin. gövde gösterisi böyle olur.

onun icin de kimseyle yarismaya gerek yok. kendi isimizi en iyi sekilde yaparsak karsiligini zaten aliriz.

böyle ufak tefek oyunlar yüzünden asil önemli olan seyleri gözden kaciriyoruz.