2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835210 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Ozan gelmezse ben dedim diyecekler Ozan gelirsede mutlu olacak ya ona yanarım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Görüyorum ki çok buyuk yanlış anlaşılma var. Konuyu kendi adıma uzatmak için değil kapatmak için yazıyorum. Sabahtan beri söylediğim gibi ozan olmuş volkan olmuş halil olmuş veli olmuş önemli değil isimler. Olayın giriş gelişme ve sonuç kısmının ne kadar absürd olduğunu ifade etmeye çalıştım. Ozan için yanıp bittiğimi duşunen arkadaşlar, cidden hiç anlamamışlar beni. Kimse için ölüp bitmem, kimseyide ölümüne savunup eleştirmem.

Saçma bir son oldu. Derdim bu.

Hakkımızda hayırlısı artık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Bu doğru mudur?

https://twitter.com/biber_ozan/status/631114360308391936
Aspor da dün Oktay da aynı kişiden bu bilgiyi aldığını söylemişti.

Ne kadar doğrudur bilemem.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

2 milyar Tl borç ne ya. O ne öyle. Gerçekse vahim kere vahim. Kulubu satsan kurtaramazsın.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Bursa nin elinden fener iki oyuncusunu aldı bu recebin sesi çıkamadı. Hamzaoglu ertugruldan ozanı istedi bu recebin yine sesi çıkmadı.

Şenol hocaya oyuncuların aklını karıştırıyor dedi ve şenol hoca gerekli cevabı verdi. Ama bizim arkadaşlar vay efendim ozanı kaybettik beşiktaş kaybetti yandık bittik konuşmasın şenol günes.

Arkadaş herşeyden önce şenol hoca bu ülkede adam gibi adamlardan biridir. İkincisi teklifimizi yaparız olursa olur olmazsa olmaz kimse bulunmaz hint kumaşı değil kimse besiktas tan büyük değil.

Bu kadar ezik olmaya gerek yok dik durmak önemli.

Çevrimiçi Necmi

Görüyorum ki çok buyuk yanlış anlaşılma var. Konuyu kendi adıma uzatmak için değil kapatmak için yazıyorum. Sabahtan beri söylediğim gibi ozan olmuş volkan olmuş halil olmuş veli olmuş önemli değil isimler. Olayın giriş gelişme ve sonuç kısmının ne kadar absürd olduğunu ifade etmeye çalıştım. Ozan için yanıp bittiğimi duşunen arkadaşlar, cidden hiç anlamamışlar beni. Kimse için ölüp bitmem, kimseyide ölümüne savunup eleştirmem.

Saçma bir son oldu. Derdim bu.

Hakkımızda hayırlısı artık

:nerd:

Çevrimdışı Easthanbool

Doğrudur veya yanlıştır ama durum vahim neticede ıslak imzalı.Eğer doğruysa araştırılması yanlış ise de klübün gereğini yapması lazım
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı kralkartal

ya arkadaş dalga mı geçiyorsun sen? manchester united olabilmen için önce liverpool gibi rakibin olmalı. 100 sene de geçse ne beşiktaş ne porto real madrid, manchester united seviyesine ulaşamaz. komik komik yorumlar yapmayın. her şeyi doğru yapsan bile içinde bulunduğun ülkeden dolayı o kadar büyüyemezsin.

sen çin'de forma mı satıyorsun, japon taraftarların mı var da manchester oluyorsun?

beğenmediğin porto avrupa'nın en iyi 15-20 kulübünden biridir. oyuncu satışı yapmadan manchester ile real madrid ile falan mücadele etme olanağı yok bu takımın. beşiktaş'ın da yok.
Rol model almaktan bahsediyorduk sen yanlis anladin konuyu.

Çevrimdışı aa1903

Bu doğru mudur?

https://twitter.com/biber_ozan/status/631114360308391936

şirketlerin birbirlerine olan borçlarını da içine katıp saçma sapan miktar çıkartıyorlar. hayır harcadığımız para belli. borç niye bu kadar artsın?

Çevrimiçi murat

Bence kolpa
net borç değildir bu.daha açıkça ifade etmek gerekirse geleceğe doğru borç miktarı budur diye tahmin ediyorum ama geleceğe yönelik alacaklar yok sanırım bunun içinde.gelirler yok giderler var.algı operasyonu.

Çevrimdışı kralkartal

Ben anlamadım  :alala:
Hic zorlamayalim o zaman necmi abi. Veya baska turlu anlatayim. Porto degilde bayern munih rol model alinmali. Porto ile bayern arasindaki farklar sana gore ne ise kabulum. Yine anlamadim dersen uzatmayalim kapatalim konuyu..

Çevrimdışı TALAT

Bence kolpa

grup içi borçları düşmek lazım. onlar bir taraftan eksi gözükürken diğer taraftan artı gösterir. bana yanıltıcı gibi geldi bu tablolar. kaldı ki bu değerlendirmeleri sadece denetleme krulu yapmıyor bağımsız yeminli mali müşavirlik de yapıyor. oynama yapılacağını pek sanmıyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

2 milyar Tl borç ne ya. O ne öyle. Gerçekse vahim kere vahim. Kulubu satsan kurtaramazsın.

sence mantıklımı bu 500 den 3 senede 2 ye çıkartmanın pek mümkünü yok
kaldıki daha yeni açıklandı 900 küsur diye madem böyle yeri twiteerde belge sunmak değil
bu açıklama yapıldığında çıkar söylersin divan başkanı olarak borç öyle değil böyle diye
onu dün mali kurulda diyemediysen bu gün buna inanmamızı kimse beklemeyecek
kongre yaşanmış bunları ortaya dökmemişler o zaman neden dökmedin neden kongrede gizledin
derim yada bunu neden twiteerde açıklıyorsun twiteerdeki bir belgeye nasıl inanıyorsunuzki
şimdi ben aynı belgenin on değişik versiyonunu çıkartırım hatta Beşiktaş alacaklı bile gösteririm

Çevrimdışı TALAT

Hic zorlamayalim o zaman necmi abi. Veya baska turlu anlatayim. Porto degilde bayern munih rol model alinmali. Porto ile bayern arasindaki farklar sana gore ne ise kabulum. Yine anlamadim dersen uzatmayalim kapatalim konuyu..

niye rol model olarak portoyu almayalım ki. hem para kazan hem kupa kazan. ne var bundan güzel. sanki her sene uefayı falan kaznıyoruz da. daha şampiyonlar ligine bile düzenli gidemiyoryz

Çevrimdışı aa1903

Rol model almaktan bahsediyorduk sen yanlis anladin konuyu.

tamam işte manchester united'ı rol model alsan ne faydası var?

sen dünya çapında oyuncu yetiştirdin diyelim, türkiye'de tutabilecek misin? ya da james rodriguez'i türkiye'ye getirebilecek misin?

bu kulüpler bulundukları ülkenin katkılarıyla yıllarca doğru işler yaparak bugünlere gelmişler ve bulundukları noktaya, onlar bu seviyedeyken, başka takımların erişebilmesi çok zor.

beşiktaş en fazla porto kadar başarılı olabilir. örnek alınacak model porto modelidir.

porto türkiye'de olsa her yıl şampiyon olur bu tacir kafasıyla :)

Çevrimdışı TALAT

sence mantıklımı bu 500 den 3 senede 2 ye çıkartmanın pek mümkünü yok
kaldıki daha yeni açıklandı 900 küsur diye madem böyle yeri twiteerde belge sunmak değil
bu açıklama yapıldığında çıkar söylersin divan başkanı olarak borç öyle değil böyle diye
onu dün mali kurulda diyemediysen bu gün buna inanmamızı kimse beklemeyecek
kongre yaşanmış bunları ortaya dökmemişler o zaman neden dökmedin neden kongrede gizledin
derim yada bunu neden twiteerde açıklıyorsun twiteerdeki bir belgeye nasıl inanıyorsunuzki
şimdi ben aynı belgenin on değişik versiyonunu çıkartırım hatta Beşiktaş alacaklı bile gösteririm

abi yapsana öyle alacaklı. gs den fenerden şöyle 100 er m euro alalım :D

Necmi abi, gerçekse dedim. Gerçekse vahim. Gerçek değilse de vahim gerçi. Bu nasıl bir şeydir bunu kim hangi gerekçe ile hazırlar. Bissuru şey konuşulabilir. Garabet içerisindeyiz ya valla şaştım kaldım.

Çevrimdışı talha

Arkadaş elin takımının gırtlağına kadar borcu olur klüpten bir kişinin bile sesi çıkmaz. KAP'a kolpa yazı gönderirler klüpten bir kişi bile bu işin aslı bu değildir demez.

Bizimkilerde biri çıkar yok borç 1.5 milyar diğeri çıkar yok borç 2 milyar. Biri çıkar Galatasaray'dan beter halimiz var der. Diğeri çıkar keşke stadı kendimiz yapmasaydık der.

Ya yeter be yeter!.

Varsa işin aslı kendi içinizde halledin bunu ortalığa medyaya salarak ne amaçlıyorsun be herif! Milletin diline düşürmekten takımın itibarini iki paralık etmekten ne amacın var senin !? Çık hesabını içeriden hallet lan! Siz nasıl Beşiktaşlısınız habire yangın yerymiş gibi davranıyorsunuz be!
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Şu iki sayfada borç yazanlar tam bir mal kimse kusura bakmasın da. Ulan bilanço denilen olay bu mu yani, kulübe muhalefet olacağız diye muhasebenin bile anadını ağlattılar.

Kuru gürültü başka bir şey değil.

bunları yapanlar malesef kendilerine beşiktaşlı diyorlar. bugün mesela denk geldim oktay aynı şeyi söylüyordu. o kadar emin ki. açıklandığı gibi değil rakamlar bor. 1,5 milyar açıklamıyorlar. sanırsın denetlemeyi kendi yapmış hesap uzmanı.

sonra da diyor ki çok güvendiğim birinden duydum. güler misin ağlar mısın. aslında böylelerine acımayacaksın vereceksin mahkemeye

Çevrimdışı dlcs

Bu bir spekülasyon ise aç davayı içerde yatsınlar 1 yıl akılları başlarına gelir.

Çevrimdışı can1903

Sosa antrenmanı ağrı hissettiği için yarıda bırakmış

Çevrimdışı TALAT

Sosa antrenmanı ağrı hissettiği için yarıda bırakmış

belki gerçekten bir sakatlığı vardır ama sosa bu sene bize çok çektirecek gibime geliyor.

Çevrimdışı talha

belki gerçekten bir sakatlığı vardır ama sosa bu sene bize çok çektirecek gibime geliyor.

Valla bu üç oldu. Sanırım en kısa zamanda gönderip yerini doldurmamız gerekecek. Bizimkiler yapsın bunu yokse böyle gitmez.  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.