2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833287 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı can1903

Ahmet Nur Çebi olaya el atmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

gidelim doria yı alalım hazır marsilya da ortalık karışıkken :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Vahiy mi geldi?

Hangi ilk 11.. Kim yok.. :evillol:

Sevilla da Konop yok  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

2 milyar borç yapmışız. Hayret ediyorum gerçekten, bize kim 2 milyar kredi tanır acaba. Beşiktaş klübünün borcu 970 milyondur arkadaşlar ve tamamı çevrilebilir durumdadır. Günü geçmiş borcu yoktur. Gelirleri 140 milyondan 220 milyona çıkmış olup, stad yatırımı bittiğinde gelirler 350 milyon tl na çıkacak. Bu borç hususuna şu şekilde basitçe bir hesap yapılabilir. 2012 Şubat ayındaki tl borcu o dönemin USD kuruna bölmek ve son borcu bugünkü USD kuruna bölmek bir fikir verebilir. Ha bu arada stada harcanan 242 milyon tl yi de 970 milyondan düşmek Lazım. Çünkü loca vs. Gibi stad gelirleri stad Yatırımı bittikten sonra klübün kasasına kalacak. Esasen hesap bu kadar basit, detaya çok gerek yok. Ozan'ı almazsak 22 milyon daha cepte kalır. :D

Çevrimdışı brkntcnr

Balanta süper olur da pahalı olur. Bizde ikinci stoper için o kadar para olacağını sanmam. Daha doğrusu stoper de almayacak gibi görünüyoruz malesef.
Taksitleriz. Rhodolfo daki gibi. 5-6 m falan bonservisi olsa her sene 2 m den %10 da bonus koy sonraki satıştan. Yani bonservisini indirebildigimiz kadar indirip onu da takside bölersek hallederiz diye düşünüyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gago su an Boca Juniors'da, 3-4 milyona alabiliriz.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=oDuNZ60bBBE[/video]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sosa pek gönüllü değil bu 3-4 aydır böyle.

2 milyon euroya satılabilir arjantine.

Yerine Bayernden 20 yaşındaki Pierre Emile Höjbjerg kiralanabilir. 2 milyonun üstüne 1 daha koyarsın, 2 seneliğine kiralarsın. Her işini görür. 8 oynar, 10 oynar. oynar yani bu çocuk.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı can1903

Fenerbahçe Ozan Tufan transferini 7 milyon euro karşılığında bitirdi. (Vatan)

:halay: :halay: Yunus Emre bunu duyunca  :halay: :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetthedum

18-6,5 = 11,5 m avro harcayabilme hakkımız var. Bir anda da çıkması gerekmiyor, taksitlerle önumüzdeki rahatlanmış yıllara da sarkıtılabilir.

Şimdi bu hakkı kullanıp kadroyu sayısal olarak tamamlamazsak çok üzüleceğim. Çok büyük bir fırsatımız var. Kadromuz 2 sene içinde  hakikaten 10 numara olabilir bu seneki hamleyle, ve seneye artık kaliteyi artırmaya başlarız, sosa gider mosa gelir, tolga gider molga gelir, motta kider kotta gelir, pektemek gider mektemek gelir. Üst seviye bir kadromuz olur.

Baskan fedakarlık yapar mı. 2 duble içirsek gaza gelir mi?

Sayısal tamamlamak için 1 orta saha,1 sol stoper yeterli.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Valla sosa nın yerine bende birini istiyorum fakat bu sezon değil. Hatta bu sezon şenol hoca onu bi karşısına alsın bu takımın en kilit adamı sensin desin kaptanlık vs de verilmesi gerektiğini düşünüyorum hatta atibayla ikisine. Bu sene hücumun en önemli adamı sosa ve ona çok ihtiyacımız var. O yüzden bu sene kalmalı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Ozan Fener'e gitmis diyolla.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fenerbahçe Ozan Tufan transferini 7 milyon euro karşılığında bitirdi. (Vatan)

:halay: :halay: Yunus Emre bunu duyunca  :halay: :halay:
bir genç potansiyel daha çürüdü desene  :bandit:

Çevrimdışı Easthanbool

Yazık olacak eğer gidiyor ise ne diyelim Topuz olayına döner  bence
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

5 gündür takip edemiyorum arkadaşlar ozan tufan Gökhan inler ne durumda
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Birkez daha bursa fener kalitesini KANITLADI, dün bi takımdaşım yukardan biri ozanın bjk ya gitmemesi gerek demişti oyun oynandı ve fenere verdiler çocuğu ayrıca ergen iyi oyuncu amma görecez ne olcak
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Ozan Fener'e gitmis diyolla.
yine toplanmış bursa yönetimi ne konuşuyorlarsa bu kadar  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Stoper almayacaksak en pahalısından tek orta saha+kiralık kaleci alıp önümüze bakalım. Yok 3.5-4 e djilobodjiyi alacaklarsa diğer iki mevki de o aralıkta fiyatlardan seçilir.

Çevrimdışı okansosa

Valbuena 5 e lyona gitmiş
O gemi bir gün gelecek