Sizin abarttığınız töreninde nerelere geldiğini göreceğiz, ozanında. Sorun yok, ömür vefa ederse hep birlikte göreceğiz..
Rode falan Pierre emile de bize koşarak gelmek istiyor gibi konuşuyor bazı arkadaşlar. Alıp alabileceğimiz gamash gibi oyuncu olur bu saatten sonra. Bana Neusdtadter-Rode orta sahası yapacağım desinler, ozanı 2 dakika sonra unuturum. Ama süre doluyor oyuncu alamayacağız diye panik yapıp oparegillerden biri geleceğine de kendi adıma eminim ve bunun korkusunu yaşıyorum.
Valla bu konularda pek yanılmam. Futboldan çok anlamasam da bir futbolcunun az buz ne vereceğini bilirim.
Şener-Volkan-Tarık-Veysel-Olcan-Emenike-Tabata falan hiç yanlımadım şimdiye kadar.
Gökhan'ı kimsenn abarttığı yok. Olması gerken çizgide gidiyor. Sen bir ara da Gökhan'ı satalım Volkan'ı alalım diyordun. Şener'i de üstün görüyordun. Gelirse Opare gibi gelsin.
Bir adam alacağız diye tüm lafları yiyeceğiz. Ve bunun sonu biz büyük takım oluyoruzz.
Cidden şuan söylediklerinin bir anlamı yok nedense. İnan ki mantıklı buamıyorum bu kadar sitemi.
Alsın Fener alsın. Fener bu zamana böyle aldıkları hangi çocuktan verim aldı hangisinden. Bir isim yaz. Bir tane yaz. Dediğin doğru çıksın.