2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846765 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neco

@Çağrı Aynı şeyi topuzda da yaptık, topuzla anlaştık, kayseriyi ikna ederiz diye. O sıra fener gitti önce kayseriyi bağladı, sonra mehmeti.

Ben ozanın aklını çeldik anlamında demiyorum ama ilk görüşme ozanla yapıldı, bu masum bir görüşme olabilir. Hani gelmek istermisin istemezmisin, ona göre konuşacağız bursaspor yönetimi ile falan.

Ama Bursa kulup başkanının, Beşiktaş teknik direktörü ile kişisel husumeti var diyorum, bu konu yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir.

Ya nerden biliyorsun receple Şenol hocanın kişisel husumeti olduğunu, olay BEŞİKTAŞ düşmanlığından başka bir şey değil. Şenol Hoca şu anda gs veya fb nin hocası olsaydı o recep denen adam aynı tavırları sergileyecek miydi yani?

Kheaven

• Ziyaretçi

Çevrimdışı talha

Bu arada ilk Ozan'a gittiğimiz külliyen yalan klübünüzün yanında olun.

Adamlara biz takas teklifini sunduk. Onlar sundu sonra biz bir daha sunduk. Sonra Ozan ile konuşuldu.

Olayın gidişatı zaten böyle olur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

Bu herifin kalkip da Fb ya da Gs ile ilgili olarak hayatta topcu satmam, vermem, istemem diyebilecegini dusunuyor musunuz?

Bu ve bunun gibi Anadolu klup baskanlari bu atari bir tek Beşiktaş'a yapabiliyorlar.

Ayni hakemlerin bircok kurali (Penalti sirasinda cizgiye basma, rakip takim antrenorunun uyarisiyla duymadigi kufurden oyuncu atma) sadece Beşiktaş maclarinda uygulayabildigi gibi.

Hatirlarsaniz, Suleyman Hurma denen herif de Kayseri'de iken her transfer sezonunda Beşiktaş'a laf cakip, oteki taraftan fener'i yalamaya devam ediyordu.

Daha once de dedigim gibi artik bu Anadolu kluplerinin fb ve gs'ye yalakalip yapip Beşiktaş'a karsi haddini asmasina birisinin cikip dur demesi lazimdi.

Şenol Güneş Hoca'min ellerinden operim.

Degil Ozan Tufan, Messi'yi bile transfer ediyor olsak klup baskani cikip da Beşiktaş ve hocasiyla ilgili ileri geri konusursa gerekilen cevap verilmeli. Hicbir futbolcu ve transfer Beşiktaş'tan buyuk degildir.

Simdi hakaretli yazmayacagim ama bu tavirdaki adamlardan yabanci statusu kurali sayesinde kurtulduk aslinda... Birakalim olmazsa olmasin, 7-8 Euro bonservis veriyorsak Ozan ayarinda hatta daha iyi oyuncular bulabiliriz.

[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 12:43:01 Deniz ]
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Neco

Bu herifin kalkip da Fb ya da Gs ile ilgili olarak hayatta topcu satmam, vermem, istemem diyebilecegini dusunuyor musunuz?

Bu ve bunun gibi Anadolu klup baskanlari bu atari bir tek Beşiktaş'a yapabiliyorlar.

Ayni hakemlerin bircok kurali (Penalti sirasinda cizgiye basma, rakip takim antrenorunun uyarisiyla duymadigi kufurden oyuncu atma) sadece Beşiktaş maclarinda uygulayabildigi gibi.

Hatirlarsaniz, Suleyman Hurma denen herif de Kayseri'de iken her transfer sezonunda Beşiktaş'a laf cakip, oteki taraftan fener'i yalamaya devam ediyordu.

Daha once de dedigim gibi artik bu Anadolu kluplerinin fb ve gs'ye yalakalip yapip Beşiktaş'a karsi haddini asmasina birisinin cikip dur demesi lazimdi.

Şenol Güneş Hoca'min ellerinden operim.

Degil Ozan Tufan, Messi'yi bile transfer ediyor olsak klup baskani cikip da Beşiktaş ve hocasiyla ilgili ileri geri konusursa gerekilen cevap verilmeli. Hicbir futbolcu ve transfer Beşiktaş'tan buyuk degildir.

mesajda hakaret içeren kısımlar editlenmiştir.

+1903

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ozan'ın aklını çeliyor röportajı sabah okunmuştu ve kimse umursamamıştı..
Çünkü cidden çok abartılacak bir durum yoktu ki..

Oyuncum ayartılıyor lafı , bir başkanın öylesine söylediği bir sözden öteye gitmeyecekti.

Ancak "Adam Değil" dersen burada bir sıkıntı olur.

Zaaten ondan sonrada bizim taraftarlar coştu. Armağının dediğine katılıyorum kim kazandı? Bence Galatasaray kazanacak bu işin sonunda durum onu gösteriyor..

Kimse mükemmel değildir, Bursasporun nasıl bir camia olduğunu az çok okuyoruz ama Şenol Güneşte mükkemmel bir insan değil. Bunuda idrak etmek gerekiyor

"Ozan kimm yeeaaa, gelmezse gelmesin" lerde başka problem. Çocuğun ne suçu var. Alenen Beşiktaşa gitmek istediği belli olan bir oyuncuya sahip çıkmak lazımken , gitsin başka takımda oynasın diyoruz.

Taraftar sahip çıkarsa bu iş olur ama bütün sosyal medyada "Sanki bana messi ..."gibi ifadeler yer alırsa önümüzdeki senelerde Gs ye hem sportif hem ekonomik anlamda önemli bir oyuncu kaptırmış oluruz.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 12:45:42 Volkan Başaran ]
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Ya Şenol hocaya dün ne dedi? Şimdi mi aklına geldi yalanlamak demedi mi?

Eee biz takas teklifi sunmuşuz sen Cenk + para isterken nerdeydi aklın?

O zaman neden çıkıp demedin önce bizle görüşmediler vermiyorum diye.

Anlayın işte hoşuna gitmedi gerçeklerin vurulması ve hiç beklemiyordu kontra yedi şimdi aklı sıra çektire çektire verecek oyuncuyu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya arkadaş, Önce menajer ahmet buluta soruldu, ozan beşiktaşta oynamak istiyormu istermi diye, ozanda evet deyince, kulup başkanları pazarlığa başladı. Bu iş böyledir. Biz 5+pektemek deriz o 5+Cenk der. Bu oyuncuyu vermek istemiyorum demek değil, Teklifi düzenleyin demektir.

Bizde 7 + oyuncuya kadar çıkmışız işte. Pazarlık budur zaten.

En büyük hata, Hiç bir transfere karışmayan, Karıştırılmayan, kendide karışmak istemeyen şenol güneşin olaya bir şekilde haklı yada haksız müdahil olmasıydı.

Recep bölükbaşını seven ne futbolcu var ne teknik kadro vardı, şenol güneş ile husumetleri olduğunu dün açıklamaları okuyan ilk okul çocukları bile anlamıştır, birşey göstermeye gerek yok.

Özetle, Şenol hoca hiç birşekilde ucundan kıyısından bu işe müdahil olmaması gerekirdi. Fikret orman bu işleri iyi bilen bir insandır ve o bitirecekti.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Bu arada ilk Ozan'a gittiğimiz külliyen yalan klübünüzün yanında olun.

Adamlara biz takas teklifini sunduk. Onlar sundu sonra biz bir daha sunduk. Sonra Ozan ile konuşuldu.

Olayın gidişatı zaten böyle olur.
Kusura bakmasın kimse ama ilk Ozan'a gitseler bile ben sonuna kadar kulübümün yanındayım. Sarışın kardeşler senelerdir türlü türlü hile hurda oyun çevirme dalavere işlerini yapsınlar sonra etik davranması gereken kulüp hep biz olalım. Yok öyle arkadaş. Eğer gidip önce Ozan'la da görüştülerse de vardır bir bildikleri. Oyun her zaman oyunun kuralına göre oynanır. Artık kaybeden ama gururlu durumlarından çıkmamız lazım, onlar pislik yapıyorsa sen daha büyüğünü yapacaksın ki anlasınlar bu işler nasıl oluyormuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mehmet Demirkol programda Ahmet Bulut oyuncusunu satmadığı kulüple fotoğraf çektirmez dedi. Yani Ozan Tufan bizde

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

Oyuncum ayartılıyor lafı , bir başkanın öylesine söylediği bir sözden öteye gitmeyecekti.

Ancak "Adam Değil" dersen burada bir sıkıntı vardı..

Zaaten ondan sonrada bizim taraftarlar coştu. Armağının dediğine katılıyorum kim kazandı? Bence Galatasaray kazanacak bu işin sonunda durum onu gösteriyor..

Kimse mükemmel değildir, Bursasporun nasıl bir camia olduğunu az çok okuyoruz ama Şenol Güneşte mükkemmel bir insan değil. Bunuda idrak etmek gerekiyor

"Ozan kimm yeeaaa, gelmezse gelmesin" lerde başka problem. Çocuğun ne suçu var. Alenen Beşiktaşa gitmek istediği belli olan bir oyuncuya sahip çıkmak lazımken , gitsin başka takımda oynasın diyoruz.

Taraftar sahip çıkarsa bu iş olur ama bütün sosyal medyada "Sanki bana messi ..."gibi ifadeler yer alırsa önümüzdeki senelerde Gs ye hem sportif hem ekonomik anlamda önemli bir oyuncu kaptırmış oluruz.

Ben o yuzden teklifi geri ceksinler demiyorum. Illa ki gsye vermek istiyorsa bursaspor tarafatari da bilsin 21-22 milyon TLlik geliri sirf kompleksli bir baskan yuzunden kaybedecegini. gsnin cop oyuncularini alacakmis, biraz zor kabul eder, o adamlar bedavaya mi oynayacak sanki, net negatif bir transfer teklifi yapmis gs akli sira teklif var diyor bolukbasi...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Ancak "Adam Değil" dersen burada bir sıkıntı vardı..

Yaaaa gidiyorsa gider. Yabancı sınırı kalktı artık.

Hocanızın arkasında durun. Başkanınızın arkasında durun.

Bu camianın arkasında durun. Bir tane hayta ileri geri konuşup duracak. O yetmeyecek TD'si işin işine girecek ve seni inanılmaz ithamlarda bulunacak biz de. Aman oyuncu alacağız ses çıkarmayalım mı diyeceksin?

Satsınlar 1'e satsınlar. Bizi ilgilendirmez.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada Bursaspor eğer A.Ş. ise ve borsaya kayıtlı ise Recep biraz zorlanır. Öyle en yüksek verene vermem diyemez
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Artık bazı şeyler değişmeli.

Hep etik davran hep adil ol yeter bu adam böyle yani.

Zaten mümkün oldukça içeriden almayacaksın oyuncuyu. Adam dün Beyaz tv'ye rica için sadece buraya çıktım beni sorgulamayın dedi sabahtan beri Yıldırım'daki mobeseye konuşmadığı kaldı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İki senedir biliç destekli hep birlikte gs yi ittire kaktıra şampiyonlar ligine yolluyoruz, 50-60 milyon euro kazandılar.

Şimdi kalkıp bir şekilde, iç çekişmeler sebebiyle, ozanı ellerimizle adamlara ittiriyoruz.

Tolgay arslanda gelmesin, gitsin₁ trabzona ölsün gebersin diyenler vardı, Geldi 2 maç oynadı, aslanım tolgay kaplanım tolgay, tolgaya birşey olmasın benim ayağım kopsunlara evrildi bu yorumlar.

Çevrimdışı talha

Ya arkadaş, Önce menajer ahmet buluta soruldu, ozan beşiktaşta oynamak istiyormu istermi diye, ozanda evet deyince, kulup başkanları pazarlığa başladı. Bu iş böyledir. Biz 5+pektemek deriz o 5+Cenk der. Bu oyuncuyu vermek istemiyorum demek değil, Teklifi düzenleyin demektir.

Bizde 7 + oyuncuya kadar çıkmışız işte. Pazarlık budur zaten.

En büyük hata, Hiç bir transfere karışmayan, Karıştırılmayan, kendide karışmak istemeyen şenol güneşin olaya bir şekilde haklı yada haksız müdahil olmasıydı.

Recep bölükbaşını seven ne futbolcu var ne teknik kadro vardı, şenol güneş ile husumetleri olduğunu dün açıklamaları okuyan ilk okul çocukları bile anlamıştır, birşey göstermeye gerek yok.

Özetle, Şenol hoca hiç birşekilde ucundan kıyısından bu işe müdahil olmaması gerekirdi. Fikret orman bu işleri iyi bilen bir insandır ve o bitirecekti.

Niye Şenol hoca insan değil mi? Adama oyuncularımızı ayartıyor diyecek ve susascak mıydı? Beşiktaş'ın resmi açıklaması yapması gereken yerde Şenol hoca cevabını verdi haytaya.

Ben bu konuda sonuna kadar Şenol hocanın arkasındayım. İstiyorsa bedavaya Fener'e versinler.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Recepin Beşiktaş önce oyuncumuzu ayarttı diyip bundan şikayet etmesi bu oyuncuyu Beşiktaş'a gönderebilirdik ama hata yaptıkları için göndermiyoruz demek değildir.

Asıl şikayet ettiği Beşiktaş oyuncuyla anlaştığı için GSye gönderemiyoruzdur.

Beşiktaş'ın oyuncuyla görüşmesinin Beşiktaş'a transfer kararına etkisi yok GS'ye veya FBye gitmesinin yolunu tıkıyor recep de buna sitem ediyor aslında.

Yani burada yöneticilerimiz oyuncuyla görüştüler hata yaptılar o yüzden alamıyoruz demesin kimse. İyi yaptık.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Tolgay arslanda gelmesin, gitsin₁ trabzona ölsün gebersin diyenler vardı, Geldi 2 maç oynadı, aslanım tolgay kaplanım tolgay, tolgaya birşey olmasın benim ayağım kopsunlara evrildi bu yorumlar.

:ok:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Doğuhan

bu kavgaların hepsi planlı iki amacı var

1- bursanın bir 10 bin apaçi tayfası var onların gazını almak için

2- beşiktaş tek başına ozana talip başka ciddi ilgilenen yok bunu değiştirmek istiyorlar gs la feneri bir şekilde devreye sokmak istiyorlar

gs ın uefa görüşmesini bile bekler bunlar olur da fiyat yükseltirler diye ama görünen o ki melo gitmiyecek rodriguez de ortada oynayabiliyor gs ın ozanı alması saçmalıktan öteye geçmez seve seve olmazsa da verecekler ozanı bize :D

Çevrimdışı Çağrı

İki senedir biliç destekli hep birlikte gs yi ittire kaktıra şampiyonlar ligine yolluyoruz, 50-60 milyon euro kazandılar.

Şimdi kalkıp bir şekilde, iç çekişmeler sebebiyle, ozanı ellerimizle adamlara ittiriyoruz.

Armağan çok yanlış bakıyorsun olaya ya. Bu kadar acab yanlış düşünmüyor muyum diye düşünmeyen adam ben görmedim :D

Yahu millet neden Ozan önemli diyor ya da neden Tolgay'a dedi? Burasını düşünüyor musun hiç?

Oyuncudan ötürü mü dedi bunları? Kulüplerinden başkanlarından ötürü dedi. Bu oyuncuları istedik isteyeceğiz de.

Ama biz büyük kulübüz bütçemiz var bunlar bizim için vazgeçilmez değil. Bunu söylediğin an bu kulübü aşağılık kompleksine sokarsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Niye Şenol hoca insan değil mi? Adama oyuncularımızı ayartıyor diyecek ve susascak mıydı? Beşiktaş'ın resmi açıklaması yapması gereken yerde Şenol hoca cevabını verdi haytaya.

Ben bu konuda sonuna kadar Şenol hocanın arkasındayım. İstiyorsa bedavaya Fener'e versinler.

30 yaşındayım, bu yaşıma kadar guadalara ligindeki transferlere kadar tüm transferlere vakıfım, Bu tip açıklamaları 300 kere falan duymuşumdur. Kimse de kan davasına çevirmedi, çevirilecek birşey de yok çünkü. Adı üstünde, transfer dönemi.. Transfer dönemi kanlı bıçaklı olursun, 1 eylül, kanka gibi takılırsın.
Kendi kendimize abartmakta üstümüze yok, adam büyük hakaret etmiş gibi davranmak da komik bana göre.

Çevrimdışı keremd

Bursaspor'da kendisine verilen sözlerin tutulmadığını dile getirerek olayların fitilini ateşleyen Ozan Tufan için Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı kararını verdi.

Bölükbaşı, Şenol Güneş'in davranışları ve Beşiktaş kulübünün yaklaşımından dolayı başarılı oyuncuyu Beşiktaş'a vermeme kararı aldı. Siyah-Beyazlılar, Ozan Tufan için Bursaspor'a takasta oyuncu olmadan sadece 6.5 milyon euro önermişti.

Bu gelişmeler üzerine Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan'ı Beşiktaş ile aynı teklifi yapan Fenerbahçe'ye satma kararı aldı.

Galatasaray hiç yok

Genç oyuncunun adı Sarı-Kırmızılılar ile anılsa da Galatasaray cephesinden ne Bursaspor'a ne de oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'a resmi bir teklif yapılmadı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı ile yaptığı sohbette Ozan Tufan'ın bonservisini sordu. Özbek, genç oyuncunun bonservisi için 8 milyon euro cevabını alınca teklif yapmadı.