2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844564 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

dün akşamdan beri çok sıktı ozan mevzusu artık olumlu-olumsuz sonuçlansa da  bizde önümüze baksak

Daha dur yeni başlıyor :D

Çevrimdışı Atkar

Madem biz çift yönlü olan bir orta sahaya 7M vericektik neden bu kadar bekledik acaba? İlla tolgayın sakatlanmasımı lazımdı transferin başında 7-8M civarına gelecek vaad eden istiyorsak gelscek vaad eden(20 değilde 23-24 yaşında) belki ozandan daha iyisini bulamaz mıydık ? Ozanı bende istiyorum fakat 7M verdiğimiz halde bu olaylardan sonra satmazlarsa satmasınlar.Daha iyisi mutlaka bulunur bu fiyatlara
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 13:34:03 Atkar ]

Çevrimdışı TALAT

tamam işte transfrmarkete göre 7.5 m euro sıkıntı yok  :kop:

aynen ceza konusunda tam bilgim olmamakla birlikte vereceğimiz ceza max. teklif ettiğimiz para olur. ayrıca artık olan oldu, bursaya da bu yolla gereken cevap verilir.

laf atılarak bir cevaptan ziyade bu cevap yerin dibine sokar adamı kendilerini sorgulatır. biz galiba denildiği gibi büyük değiliz diye :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş'ta geçen sezonun en iyi 2 oyuncusunu say desem kimleri sayarsın?

İyi oyuncuları sayayım. Demba ba Atiba Töre Olcay Cenk Günay(Kendinden beklenmeyen derecede) oynadığı maçlarda tolgay

Ama bu demek değil ki 15 e satılıp yerine 3 e en az o kadar katkı verebilecek birini almaya engel olsun. Gördük işte futbolda neler var. Tolgay en önemli oyuncumuz olacak dedik, adam sezonu kapattı.

10 değer biçilen adam belki aynı seviyeye 3 sene sonra gelecek. O yüzden ederi bulunan herkes satılır düşüncesindeyim.

Çevrimdışı TALAT

artık bursaya verilecek en güzel ve şık cevap ozanı bir şekilde almak. ya önceki teklifimizle ya da geçici lisans gibi işlerle

Çevrimdışı can1903

Geçmiş olsun arkadaşlar  :icool: Ozan'la sözleşmemiz bile var ama oda döner artık kararından.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İki gündür gelişmelerden uzak kaldım ama anladığım kadarıyla Bursaspor başkanı oyuncuyu bizim verdiğimizden daha az bir paraya Fenerbahçe'ye satma peşinde. Kendi camiası içinde neden daha fazla veren takıma satmadın baskısı oluşmasın diye yolunu yapıyor, suni düşmanlık oluşturuyor şimdiden.

Ozan çok yetenekli çocuk ama şu Bursa'ya tek kuruş para kazandırmamak lazım. Artık sözleşmesini mi fesih eder, geçici lisansla mı alınır bilemem ama 7 milyon vs kesinlikle verilmemeli.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

artık bursaya verilecek en güzel ve şık cevap ozanı bir şekilde almak. ya önceki teklifimizle ya da geçici lisans gibi işlerle
he ya hem bursaya hemde renklilere kapak olur.

Çevrimdışı kralkartal

Su saatten sonra bursaspora besiktasin kasasindan cikacak 1 tl dahi ihanettir. Bizim camiamizin bu karaktersizlerle iyi bveya kotu hicbir hukuku olmamalidir. Ozanin tursusunu kursunlar..

Çevrimdışı sukremin

Gs 2 oyuncu + 3 250 fb 2 oyuncu + 5 milyon verirken sunu hic mi dusunmuo bu bursa baskani gelen para renklilerden gelen bonservissiz futbolculara gidecek ozani bedavaya alicaklar verin gelsin cocuk oynasin bizde iste

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babamdan kalan miras değil
Oğluma olan borcumsun

Çevrimdışı TALAT

bir de şöyle bir şey var. artık ozanı almak daha elzem benim gözümde. büyüklük lafla falan değil böyle olaylarla kanıtlanır. bursa başkanı bu kadar öterken alırsın ozanı hem bursaya hem gsye hemde fenere hop durun bakalım orda. burda beşiktaş var dersin.

Çevrimdışı Çağrı

Aktif olarak Galatasaray'ın teklifi Bursa kasasına sene sonu 750 bin euro Fenerinki 2 milyon euro sokuyor oyuncu giderleri düşülünce.

Beşiktaş'tan ise 7 milyon euro.

Yola gelecek sabırlı olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

bir de şöyle bir şey var. artık ozanı almak daha elzem benim gözümde. büyüklük lafla falan değil böyle olaylarla kanıtlanır. bursa başkanı bu kadar öterken alırsın ozanı hem bursaya hem gsye hemde fenere hop durun bakalım orda. burda beşiktaş var dersin.

Valla bana kalsa şimdiye kadar fesh etsin sözleşmesini gelsin ama olay nasıl sonuçlanır o önemli. Ha UEFA bize ceza olarak 7M tazminat ödetir orası ayrı.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aktif olarak Galatasaray'ın teklifi Bursa kasasına sene sonu 750 bin euro Fenerinki 2 milyon euro sokuyor oyuncu giderleri düşülünce.

Beşiktaş'tan ise 7 milyon euro.

Yola gelecek sabırlı olun.

Ozanı satınca yerine oyuncu alacaklar, ona para verecekler. Volkan yerine oyuncu alacaklar ona para verecekler. Bedavamı oynayacak buraya gelecek adamlar.

Çevrimdışı Çağrı

Ben böyle düşünmüyorum zaten böyle düşünülmesini istediği için her yere konuşuyor.

Hiç gaza gelmeye gerek yok teklif masada verirse verir vermezse kendi bilir. Büyüklük böyle şeylerle olmaz bunlar anlık ego ve zayıflıklar bence.

Aziz fazlasıyla yaptı bunu klasik Türk mantığıyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Ben böyle düşünmüyorum zaten böyle düşünülmesini istediği için her yere konuşuyor.

Hiç gaza gelmeye gerek yok teklif masada verirse verir vermezse kendi bilir. Büyüklük böyle şeylerle olmaz bunlar anlık ego ve zayıflıklar bence.

Aziz fazlasıyla yaptı bunu klasik Türk mantığıyla.

ona bakarsan anlık bir öfkeyle söylenmiş söz mü büyüklüğü gösterecek. bence direk böyle şeyler gösterir.

sözler düello şeklinde olur bir sen bir o. sonu gelmez. böyle bir şeyle üstüne söylenecek söz bırakmazsın. alırsın adamı elinden oynatırsın.

Çevrimdışı Kutay

Yeşil-beyazlı takımın patronu Recep Bölükbaşı, transfer döneminin gözde ismi Ozan Tufan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan'ın geleceği ile ilgili soruya cevap veren Bölükbaşı, "Ozan Tufan takımdan ayrılmak istiyor. Bunu kendisini, ailesi ve menajeri bize söyledi. Ozan için bir kaç takımdan teklif var. Ama Ozan'ı kesinlikle Beşiktaş'a satmayacağız. Bugün yönetim kurulumuz ile birlikte bir karar alacağız. Öğleden sonra yapılacak toplantının ardından Ozan'ın durumu netlik kazanacak. Kendisi bundan sonra çalışmalarını Vakıfköy'de de sürdürebilir veya başka bir takıma da satabiliriz. Ama bu takım kesinlikle Beşiktaş olmayacak" dedi.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı kralkartal

Ulan lig baslarken bi tane 20 yasinda velet icin senol gunestir fikret ormandir taraftardir herkes gerildi moraller bozuldu arkadas bu bursa ne kadar pislik bir camiadirr

Ahmet Bulut'a çok büyük iş düşüyor. Bu saatten sonra fesih dahil her ihtimali çok ciddi değerlendirmeleri lazım. Ozan ne ğs ne de f5 te bizde bulduğu şansı ve imkanları bulamaz.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Şu transfer de hala Şenol Güneşi suçlayanlar varya pes arkadaş.
Adam direk Beşiktaş'ın Hocasını suçluyor arkasından sallıyor.
Bakın Şenol Güneş Özelinde konuşmuyorum Beşiktaşın hocasına kimse sallayamaz.
Şenol hoca da gereken cevabı gayet güzel verdi. Ozan Tufan gelecek diye boynunu büküp susmasın zaten kimse.

Hiç bir oyuncu Beşiktaş'tan büyük değildir. Geçen sezon beğenmediğiniz veli-atiba ile son 5 haftaya geldik biz. Elimizde bir bütçe var ve bir orta saha alınacak.

Transfer sezonunun başından beri karalar bağlayanlar var gomez gelmeyecek aman rhodolfo olmayacak ersan pedro olacak vs vs karamsar karamsar konuşup durdular. Ama ne oldu bu takım kağıt üzerinde yine NOKTA transferler yaptı.

Orta sahaya da adım gibi eminim 7 milyon gibi bütçelerle en iyisini alacaklar. Felaket tellallığınız baydı artık.

Çevrimdışı TALAT

Ahmet Bulut'a çok büyük iş düşüyor. Bu saatten sonra fesih dahil her ihtimali çok ciddi değerlendirmeleri lazım. Ozan ne ğs ne de f5 te bizde bulduğu şansı ve imkanları bulamaz.

ahmet bulutun pek o taraflara gireceğini sanmıyorum. gerçi bizimkilerinde gireceğini sanmıyorum ama beklemek lazım artık.

Çevrimdışı Kutay

bence ozan işi yattı bize satmayacaklar gs'ye gider büyük ihtimalle  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

ahmet bulutun pek o taraflara gireceğini sanmıyorum. gerçi bizimkilerinde gireceğini sanmıyorum ama beklemek lazım artık.
Ben açıkçası ne ğs nin ne de fb nin ozan konusunda bizim kadar istekli olduklarını düşünmüyorum çünkü para yok adamlarda bitti. Büyük ihtimal ya bize gelecek ya da kadro dışı kalacak. 20 yaşında geleceği parlak gözüken bir oyuncunun menajeri de herhalde bir formül düşünecektir.

Çevrimdışı can1903

Ozan'ı alırsak bu saatten sonra çok büyük ders olur renklilere.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan da yarın öbür gün sözünden döner gsye gide.r