2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846247 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O zaman ne diye Ozan'a 7 vereceğiz diye bu kadar diretiyorsun anlamıyorum ki.

Ya harbiden Ozan'ın farklı bir yeri var gözünde onu anladım ben.

Çünkü cidden adamı baya baya abartıyorsun sen.

İnan ki istediği kadar yetenkli olsun piyasa da onun gibi gençler var.

ve senin 7 milyon verecek bütçen varsa o genci bulursun sıkıntı olmaz.

Ozan'ın en büyük avantajı Şenol hocaydı. Öyle başka birşey deil yani.

Sizin abarttığınız töreninde nerelere geldiğini göreceğiz, ozanında. Sorun yok, ömür vefa ederse hep birlikte göreceğiz..

Rode falan Pierre emile de bize koşarak gelmek istiyor gibi konuşuyor bazı arkadaşlar. Alıp alabileceğimiz gamash gibi oyuncu olur bu saatten sonra. Bana Neusdtadter-Rode orta sahası yapacağım desinler, ozanı 2 dakika sonra unuturum. Ama süre doluyor oyuncu alamayacağız diye panik yapıp oparegillerden biri geleceğine de kendi adıma eminim ve bunun korkusunu yaşıyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

Hülle yapsak nasıl olur  :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Ha vermedi ve alt yapıya mı gönderdi. Olacağı şu.

Fesheder sözleşmesini geçici lisansla oynamaya başlar bizde Bursa da Uefa'ya gider iş bittiğinde yıllığına 100.000 Tl ödediği oyuncusuna alabileceği tazminat en fazla 2 milyon euro olur.

Buyursun yol açık.

Çağrıcım, Ozanı bugün fenere versinler, samandıraya kap bildiriminden önce koşar, gs ye versinler floryaya hakeza. Bize verseler zaten belki ümraniyededir şuan. Öyledir bu işler malesef. Oyuncularda o dirayet yok, kolay kolayda olmaz.

Çevrimdışı Hasan Akten

Fesheder sözleşmesini geçici lisansla oynamaya başlar bizde Bursa da Uefa'ya gider iş bittiğinde yıllığına 100.000 Tl ödediği oyuncusuna alabileceği tazminat en fazla 2 milyon euro olur.

Buyursun yol açık.

Bak bunu sevdim :sevinc

Acaba Şenol hoca tüm bunları planlayıp mı yaptı o konuşmayı? :icool: Yaman teori bak bu :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Buyursun yol açık.
şimdi yapsa bunu olmaz mı ?

Çevrimdışı Hasan Akten

Bizim için efsane Bursa için vatan haini olur :D

Çevrimdışı talha

Sizin abarttığınız töreninde nerelere geldiğini göreceğiz, ozanında. Sorun yok, ömür vefa ederse hep birlikte göreceğiz..

Rode falan Pierre emile de bize koşarak gelmek istiyor gibi konuşuyor bazı arkadaşlar. Alıp alabileceğimiz gamash gibi oyuncu olur bu saatten sonra. Bana Neusdtadter-Rode orta sahası yapacağım desinler, ozanı 2 dakika sonra unuturum. Ama süre doluyor oyuncu alamayacağız diye panik yapıp oparegillerden biri geleceğine de kendi adıma eminim ve bunun korkusunu yaşıyorum.

Valla bu konularda pek yanılmam. Futboldan çok anlamasam da bir futbolcunun az buz ne vereceğini bilirim.

Şener-Volkan-Tarık-Veysel-Olcan-Emenike-Tabata falan hiç yanlımadım şimdiye kadar.

Gökhan'ı kimsenn abarttığı yok. Olması gerken çizgide gidiyor. Sen bir ara da Gökhan'ı satalım Volkan'ı alalım diyordun. Şener'i de üstün görüyordun. Gelirse Opare gibi gelsin.

Bir adam alacağız diye tüm lafları yiyeceğiz. Ve bunun sonu biz büyük takım oluyoruzz.

Cidden şuan söylediklerinin bir anlamı yok nedense. İnan ki mantıklı buamıyorum bu kadar sitemi.

Alsın Fener alsın. Fener bu zamana böyle aldıkları hangi çocuktan verim aldı hangisinden. Bir isim yaz. Bir tane yaz. Dediğin doğru çıksın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kralkartal

Bu kadar muhabbetten snra ozan ne kadar yararli olur orasida muamma..

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi haklı sebebi yok.

Ama alt yapıya gönderirse Uefa'ya zam istedim vermedi takım ortalamasının çok altında oynuyorum.

Resmi 7 milyon geldi vermediler dediği zaman bir hak iddaa edebilir.

Zaten oyuncuyu sezon içinde oynatman gereken minimum dakika oranı var oynatmazsan kendi serbest kalıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Önce şu sen dilini bırakmak gerekiyor. Sizin abarttığınız sizin gibiler sizin şuyunuz sizin buyunuz... hepimiz Beşiktaşlıyız farklı farklı düşüncelerimiz var kendin gibi düşünmeyen biri bir şey yazınca siz diye başlıyorsun ama saygı sizi değil düşmanlık gibi. Bir tek sen mi haklısın yani yazdığın her şey yüzde yüz arkasında durduğun sıfır yanlışsız şeyler mi bu kadar katı yazmanın manası nedir? Bir şey yazıyorsun 1 cevap gelince sizin gibiler diye başlıyorsun sanki kimsenin görmediğini görüyorsun sizin hepiniz ben tek der gibi...Bir insan nasıl kendinin yüzde yüz haklı olduğunu farklı bakanların ise asla gerçekleri görmediğini düşünür anlamıyorum.

Valla bu konularda pek yanılmam. Futboldan çok anlamasam da bir futbolcunun az buz ne vereceğini bilirim.

Şener-Volkan-Tarık-Veysel-Olcan-Emenike-Tabata falan hiç yanlımadım şimdiye kadar.

Gökhan'ı kimsenn abarttığı yok. Olması gerken çizgide gidiyor. Sen bir ara da Gökhan'ı satalım Volkan'ı alalım diyordun. Şener'i de üstün görüyordun. Gelirse Opare gibi gelsin.

Bir adam alacağız diye tüm lafları yiyeceğiz. Ve bunun sonu biz büyük takım oluyoruzz.

Cidden şuan söylediklerinin bir anlamı yok nedense. İnan ki mantıklı buamıyorum bu kadar sitemi.

Alsın Fener alsın. Fener bu zamana böyle aldıkları hangi çocuktan verim aldı hangisinden. Bir isim yaz. Bir tane yaz. Dediğin doğru çıksın.

ee hala diyorum. Şenol hoca ile tekrar dirilmiş bir volkanı, Quaresmaya tercih ederdim. ne var şimdi bunda? Volkan tukaka mı yani.

Çevrimdışı talha

ee hala diyorum. Şenol hoca ile tekrar dirilmiş bir volkanı, Quaresmaya tercih ederdim. ne var şimdi bunda? Volkan tukaka mı yani.

Bak işte. Neden yani? Neden bu kadar abartıyorsun bu oyuncuları. Kusura bakma ama ben Volkan'ı Olcay'a bile tercih etmem. Sen ise GÖkhan'ı satıp VOlkan'ı getiriyordun bir ay önce.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Önce şu sen dilini bırakmak gerekiyor. Sizin abarttığınız sizin gibiler sizin şuyunuz sizin buyunuz... hepimiz Beşiktaşlıyız farklı farklı düşüncelerimiz var kendin gibi düşünmeyen biri bir şey yazınca siz diye başlıyorsun ama saygı sizi değil düşmanlık gibi. Bir tek sen mi haklısın yani yazdığın her şey yüzde yüz arkasında durduğun sıfır yanlışsız şeyler mi bu kadar katı yazmanın manası nedir? Bir şey yazıyorsun 1 cevap gelince sizin gibiler diye başlıyorsun sanki kimsenin görmediğini görüyorsun sizin hepiniz ben tek der gibi...Bir insan nasıl kendinin yüzde yüz haklı olduğunu farklı bakanların ise asla gerçekleri görmediğini düşünür anlamıyorum.

Töreyi abarttığını düşündüğüm insanlar için ne diyeyim, Quaresmacı gibi bir tabir kullanıp Töreciler mi diyeyim. Sizin abarttığınız töreden daha naif bir tabir bulsana bunun için.

Çevrimdışı Scout

Bu Transfere şenol hoca hiç bir şekilde muhattap olmayacaktı, laz damarı tuttu, sinirlerine hakim olamadı ve ozanı kaybettik. Özet bu( Çıkarımım bu)

Gerisi lafı güzaf. Fener alacak diyor, alsın, helal olsun adamlara derim. En dış kuluvardan kopup gelen atlar gibi olmuşlar derim. Sessiz derinden bitirmişler. 1 ayda 1 adamı alamıyorsan, zaten dün olmayacağını söylemiştim, tuz biber ekti şenol hoca da akşam. Az olan şansımızı yok etti.

Benim için önce Beşiktaş, sonra kişilerin çıkarları gelir. Recepmiş şenolmuş fikretmiş umrumda bile değil.
Fener Nereye Alıyor , Ozan İstemediği Sürece Fener Alamaz
Pika Pika

Bak işte. Neden yani? Neden bu kadar abartıyorsun bu oyuncuları. Kusura bakma ama ben Volkan'ı Olcay'a bile tercih etmem. Sen ise GÖkhan'ı satıp VOlkan'ı getiriyordun bir ay önce.

Tabiki öyle yapacağım. 15 milyona töre satılıp yerine 3 milyona volkan alınırsa bu, efsane ötesi başaralı hamle olurdu. Nesi abes bu isteğin. Töreyi kadro dışı bırakın, ozanı mı getirin dedik, töre-ozan takaslayalım mı dedim.

Çevrimdışı Karabay

Adam ortalığı şenlendirdi ama hakkını verelim.
Transfer sezonu dediğin böyle olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı TALAT

Şimdi haklı sebebi yok.

Ama alt yapıya gönderirse Uefa'ya zam istedim vermedi takım ortalamasının çok altında oynuyorum.

Resmi 7 milyon geldi vermediler dediği zaman bir hak iddaa edebilir.

Zaten oyuncuyu sezon içinde oynatman gereken minimum dakika oranı var oynatmazsan kendi serbest kalıyor.

şöyle de bir şey var. uefa avrupa insan hakları ile de entegre. bir sürü kararı bu çerçevede de veriyor. bunlardan biri de bir kişiyi zorla istemeden takımda tutamazsınınz ve gitmek istediği yere göndermemezlik yapamazsınız.

hatırladığım kadarıyla bundan yararlananlar vardı. ozana bu kadar bonservis teklif edildikten sonra inatla göndermek istemezlerse geçici lisans işe yarar. ama benim hatırladığım uefa cezayı maaşa göre değil de ortalama değerine göre kesiyor diye biliyoruım ama bundan emin değilim.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kutay

dün akşamdan beri çok sıktı ozan mevzusu artık olumlu-olumsuz sonuçlansa da  bizde önümüze baksak
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Scout

Tüm Medya Ozanı Fenere Yollamaya Çalışıyor Olmaz Böyle Şey
Pika Pika

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Töreyi abarttığını düşündüğüm insanlar için ne diyeyim, Quaresmacı gibi bir tabir kullanıp Töreciler mi diyeyim. Sizin abarttığınız töreden daha naif bir tabir bulsana bunun için.

Beşiktaş'ta geçen sezonun en iyi 2 oyuncusunu say desem kimleri sayarsın?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şöyle de bir şey var. uefa avrupa insan hakları ile de entegre. bir sürü kararı bu çerçevede de veriyor. bunlardan biri de bir kişiyi zorla istemeden takımda tutamazsınınz ve gitmek istediği yere göndermemezlik yapamazsınız.

hatırladığım kadarıyla bundan yararlananlar vardı. ozana bu kadar bonservis teklif edildikten sonra inatla göndermek istemezlerse geçici lisans işe yarar. ama benim hatırladığım uefa cezayı maaşa göre değil de ortalama değerine göre kesiyor diye biliyoruım ama bundan emin değilim.
tamam işte transfrmarkete göre 7.5 m euro sıkıntı yok  :kop:

Boşver güzel kardeşim, ozan istemezse nereye alıyor fener.  :lol: :lol:

Dediğim gibi bursa ile kim anlaşırsa ozan oraya gider. Abartmaya gerek yok.

Çevrimdışı TALAT

ozan bize fırsat transferiyken onlara fırsat oldu. normaldir :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş'ta geçen sezonun en iyi 2 oyuncusunu say desem kimleri sayarsın?
töre demba ba :)