Armağan çok yanlış bakıyorsun olaya ya. Bu kadar acab yanlış düşünmüyor muyum diye düşünmeyen adam ben görmedim 
Yahu millet neden Ozan önemli diyor ya da neden Tolgay'a dedi? Burasını düşünüyor musun hiç?
Oyuncudan ötürü mü dedi bunları? Kulüplerinden başkanlarından ötürü dedi. Bu oyuncuları istedik isteyeceğiz de.
Ama biz büyük kulübüz bütçemiz var bunlar bizim için vazgeçilmez değil. Bunu söylediğin an bu kulübü aşağılık kompleksine sokarsın.
Güzel kardeşim, Büyük kulupsen, Seve Seve Bursanın en iyi topçusunu alırsın.. Bayern-Dortmund
Büyük kulubüm diyorsan Seve seve Rakibinin yıldızını alırsın Figo-Ronaldo Real-Barca
Büyük kulubüm, size mi kaldım diyemezsin, bu komik ya bumu büyüklük allah aşkına, trip attım ben yokum. Yapmayın etmeyin.
başkanlar üstü, teknik direktörler üstü, oyuncular üstü birşeyden bahsediyoruz. Kuluplerden bahsediyoruz.
Ben herkese hak veriyorum, Ben kupalarla gururlanmak istiyorum, başarılarla gururlanmak istiyorum. Şenol Güneşin yada Fikret ormanın bursaspora çaktığı lafla avunmak değil. Tek derdim bu.
Beni bursanın en iyi oyuncusunu ellerinden çatır çatır almak mutlu eder, Yaşasın güneş lafı çaktı gediğine oh nasılda koydu lafı demek değil.