2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846564 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

İki senedir biliç destekli hep birlikte gs yi ittire kaktıra şampiyonlar ligine yolluyoruz, 50-60 milyon euro kazandılar.

Şimdi kalkıp bir şekilde, iç çekişmeler sebebiyle, ozanı ellerimizle adamlara ittiriyoruz.

Tolgay arslanda gelmesin, gitsin₁ trabzona ölsün gebersin diyenler vardı, Geldi 2 maç oynadı, aslanım tolgay kaplanım tolgay, tolgaya birşey olmasın benim ayağım kopsunlara evrildi bu yorumlar.

Tolgay ile bunun alakası nedir? Hamburg'un başkanı arkamızdan iş yapıyorlar mı dedi? Tolgay ben Beşiktaş ile anlaştım ama Tabzon çok verdi diye oraya mı gitti?

Hakikatten bu olayın şuan ki olay ile nasıl bir bağı var da bunu yazma gereği duydun?

Hamburg daha düşük ve Tolgay'a da daha düşük tklif vermemize rağmen oyuncu ve klüp bizi tercih etti.

Cidden anlamıyorum bu yazdığını
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Armağan çok yanlış bakıyorsun olaya ya. Bu kadar acab yanlış düşünmüyor muyum diye düşünmeyen adam ben görmedim :D

Yahu millet neden Ozan önemli diyor ya da neden Tolgay'a dedi? Burasını düşünüyor musun hiç?

Oyuncudan ötürü mü dedi bunları? Kulüplerinden başkanlarından ötürü dedi. Bu oyuncuları istedik isteyeceğiz de.

Ama biz büyük kulübüz bütçemiz var bunlar bizim için vazgeçilmez değil. Bunu söylediğin an bu kulübü aşağılık kompleksine sokarsın.

Güzel kardeşim, Büyük kulupsen, Seve Seve Bursanın en iyi topçusunu alırsın.. Bayern-Dortmund

Büyük kulubüm diyorsan Seve seve Rakibinin yıldızını alırsın Figo-Ronaldo Real-Barca

Büyük kulubüm, size mi kaldım diyemezsin, bu komik ya bumu büyüklük allah aşkına, trip attım ben yokum. Yapmayın etmeyin.

başkanlar üstü, teknik direktörler üstü, oyuncular üstü birşeyden bahsediyoruz. Kuluplerden bahsediyoruz.

Ben herkese hak veriyorum, Ben kupalarla gururlanmak istiyorum, başarılarla gururlanmak istiyorum. Şenol Güneşin yada Fikret ormanın bursaspora çaktığı lafla avunmak değil. Tek derdim bu.

Beni bursanın en iyi oyuncusunu ellerinden çatır çatır almak mutlu eder, Yaşasın güneş lafı çaktı gediğine oh nasılda koydu lafı demek değil.

Çevrimdışı ahmetx

Olayı takımlar üzerinden düşünmeyin Topuz olayında Jandarma komutanı , belediye başkanı ,Ülkü ocakları başkanı da devreye girdi yani  Kayserispor bize şöyle Bursaspor bize böyle değil olay bağlantılarla ilgili mesele .Bölükbaşına yukarılardan bir yerlerden Ozanı Beşiktaşa satma denmiş bu çok belli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Kulüp içinden Ozan bugün bize imza atacak diye duyumlar geliyor.

Birazdan twitter'a düşer iyice karışır ortalık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Ozan zaten bize imzayı attı , problem kulübü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

30 yaşındayım, bu yaşıma kadar guadalara ligindeki transferlere kadar tüm transferlere vakıfım, Bu tip açıklamaları 300 kere falan duymuşumdur. Kimse de kan davasına çevirmedi, çevirilecek birşey de yok çünkü. Adı üstünde, transfer dönemi.. Transfer dönemi kanlı bıçaklı olursun, 1 eylül, kanka gibi takılırsın.
Kendi kendimize abartmakta üstümüze yok, adam büyük hakaret etmiş gibi davranmak da komik bana göre.

ee kendinle çelişiyorsun Şenol hocanın dediğini de abartmayalım o zaman sanki çok büyük laf etmiş, alt tarafı biraz cevap verdi ne olacak bundan? Transfer döneminde kanlı bıçaklı olursun sonra kanka gibi takılırsın...Niye abartıyorsun?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yangın var :) dünkü tavırlardan çok belliydi

Ozan'a söylesinler tek taraflı fesih etsin gelsin bize :D sevenleri ayırmayın ulan diye bağırasım var. Yalnız eğer olur da Ozan bize gelirse recep ergen'i ile sosyal medyada nasıl dalga geçileceği belli değil, hayal bile edemiyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu iş Ozan'ın sözleşmesini tek taraflı fesh etmesiyle son bulur. Çocuğu alt yapıya gönderirse recep Ahmet Bulut'un yapacağı ilk iş bu olur. Rahatım bu konuda er ya da geç bizim oyuncumuz olacak .

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bursa borç içinde yüzüyor.Adamlar avrupaya gidemedi.Herif en fazla 2 gün sonra dönüp bize satacak.Gs takas+para veriyor.Biz keş para satmayıp ne yapacak.

Para gerekiyor.Seneye de katılamasın başkan olarak kalamaz.

Çevrimdışı Deniz

Valla ben yorum yapmıyorum artık  :)

Birçok kişi konuşup olayı tartışmak ,karşıdakini anlamak ya da en azından anlamaya çalışmak yerine dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazmak derdinde.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Güzel kardeşim, Büyük kulupsen, Seve Seve Bursanın en iyi topçusunu alırsın.. Bayern-Dortmund

Büyük kulubüm diyorsan Seve seve Rakibinin yıldızını alırsın Figo-Ronaldo Real-Barca

Büyük kulubüm, size mi kaldım diyemezsin, bu komik ya bumu büyüklük allah aşkına, trip attım ben yokum. Yapmayın etmeyin.

başkanlar üstü, teknik direktörler üstü, oyuncular üstü birşeyden bahsediyoruz. Kuluplerden bahsediyoruz.

Ben herkese hak veriyorum, Ben kupalarla gururlanmak istiyorum, başarılarla gururlanmak istiyorum. Şenol Güneşin yada Fikret ormanın bursaspora çaktığı lafla avunmak değil. Tek derdim bu.

Beni bursanın en iyi oyuncusunu ellerinden çatır çatır almak mutlu eder, Yaşasın güneş lafı çaktı gediğine oh nasılda koydu lafı demek değil.

Yahu :)

Kimse Güneş laf çaktığı için büyük kulüp olduk demiyor. Büyük kulüp refleksidir bu diyor.

Yoksa ona  laf çak bu göm bu değil tabi ki büyük takım olmak. Ama verdiğin demeçten ötürü de oyuncuyu alamamak da seni ne küçük ne aptal yapar.

O Bayern o oyuncuların heosini serbest kalma bedeilini ödeyerek alıyor biliyorsun değil mi? Keyfinden vermiyor takımlar bu oyuncuları.

Kaldı ki bu da büyüklük değil. Büyüklük birisinin seni büyük görmesiyle olmaz ki. Sen kendini büyük görüyorsan büyüksündür.

Yoksa sen 10 yıl şampiyon ol üst üste seni yine küçük gösterecekler. O zaman ne olacak? Rakamlara bakın mı diyeceksin?

Bunca düşmanlığa lobiye paraya rağmen 13 tane kupa koymuşsun sen müzeye. Bu züğürt avuntusu değil gerçekler.

Fener Gs senin yaşadığın neyi yaşamış 50 yıldır? Buna rağmen son 15 yılı çıkardığında her şey eşit. Kurdukları lige korkusundan seni almayan takımlar bunlar taraihlerinde.

Yapmayın bu kadar bir transfer yüzünden sorguladığımız şeylere bakın. Popülist olmayın her şey sayılarla kupalarla ölçülmez. Büyüklük bunlarla gelmez.

City 25 defa da kazansa ligi en büyük Liverpool ve Manu'dur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

ee kendinle çelişiyorsun Şenol hocanın dediğini de abartmayalım o zaman sanki çok büyük laf etmiş, alt tarafı biraz cevap verdi ne olacak bundan? Transfer döneminde kanlı bıçaklı olursun sonra kanka gibi takılırsın...Niye abartıyorsun?

Transferi şenol hoca yapmıyor, fikret orman yapıyor bu 1
Transferde Karşı tarafı ertuğrul sağlam temsil etmiyor, recep bölükbaşı temsil ediyor bu 2
Şenol güneş ile Recep bölükbaşı arasındaki sorunlar, 9 haziranda başlayan sorunlar değil, buda 3

Çevrimdışı kartal43

Yabancı sınırı kalkmışken yabancı hoca ile anlaşıp eksiğimiz olan isimleride şimdiye kadar olduğu gibi dışarıdan alıp devam edecektik. Çok romantik davrandık Şenol hoca ile ilgili bence. Kendisi iyi hoca katılıyorum ama bu tarz polemikler sezon boyunca olacak. Çünkü hoca sisteme aykırı bu da rahatsız etti zaten bunca yıl herkesi. Tuzak sorularla hocanın damarına basmayı iyi bilir bu medya.
O yüzden hata yaptık bence.son 20 yılda 3 şampiyonluk yaşamış bir camiayız. Risk almak gerekiyordu kaybedecek birşeyimiz yoktu

Çevrimdışı Tolga

Bıraksınlar bu işleri.

Yok Ozan'ı ayartmışız da yok Şenol Hoca sert konuşmuş da geçin bunları.

Taraftarlarından korktukları için sürekli bahane üretiyorlar.

Velev ki biz Ozan'ı ayarttık aynısını Fb ya da Gs yapsaydı da aynı tepkiyi gösterecekler miydi.

Tek dertleri biziz yani ama en sonunda kimseyle anlaşamayacaklar gelip bizle masaya oturacaklar bence.

Tabi ben olsam transfer görüşmelerini bugün itibariyle durdururdum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Ya allah allah. Armağan hacım cidden yazdıklarınla çelişiyorsun.

Zaten adamı alıyoruz biz şuan. Recep istese de istemese de. Sıkıntı o değil zaten. Adam inadına vermiyor.

Bu iş çözülür UEFA'da Bursa ile kavgalık oluruz. Ya da kendi isteğiyle satar adamı.

Ne yani büyüklük olacak diye 7 ike 8 'mi verelim ? Büyüklük bu mudur?

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TURKahvesi

Armağan Bozkurt güzel kardeşim bir abin olarak beni dinlersen sevinirim
git bir hava al kendini burada yıpratma
eğer bunu yapmazsan inan psikolojin dağılır
haklı-haksız dile getirdiğin düşüncelerinin yerini gerginliğe sebebiyet vermekte
bir kaç saat forumdan uzaklaşmanı tavsiye ediyorum
umarım beni dinlersin.

Bu Transfere şenol hoca hiç bir şekilde muhattap olmayacaktı, laz damarı tuttu, sinirlerine hakim olamadı ve ozanı kaybettik. Özet bu( Çıkarımım bu)

Gerisi lafı güzaf. Fener alacak diyor, alsın, helal olsun adamlara derim. En dış kuluvardan kopup gelen atlar gibi olmuşlar derim. Sessiz derinden bitirmişler. 1 ayda 1 adamı alamıyorsan, zaten dün olmayacağını söylemiştim, tuz biber ekti şenol hoca da akşam. Az olan şansımızı yok etti.

Benim için önce Beşiktaş, sonra kişilerin çıkarları gelir. Recepmiş şenolmuş fikretmiş umrumda bile değil.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozanbusaattensonrafeneregider.net

Çevrimdışı talha

Bu Transfere şenol hoca hiç bir şekilde muhattap olmayacaktı, laz damarı tuttu, sinirlerine hakim olamadı ve ozanı kaybettik. Özet bu( Çıkarımım bu)

Gerisi lafı güzaf. Fener alacak diyor, alsın, helal olsun adamlara derim. En dış kuluvardan kopup gelen atlar gibi olmuşlar derim. Sessiz derinden bitirmişler. 1 ayda 1 adamı alamıyorsan, zaten dün olmayacağını söylemiştim, tuz biber ekti şenol hoca da akşam. Az olan şansımızı yok etti.

Benim için önce Beşiktaş, sonra kişilerin çıkarları gelir. Recepmiş şenolmuş fikretmiş umrumda bile değil.

O zaman ne diye Ozan'a 7 vereceğiz diye bu kadar diretiyorsun anlamıyorum ki.

Ya harbiden Ozan'ın farklı bir yeri var gözünde onu anladım ben.

Çünkü cidden adamı baya baya abartıyorsun sen.

İnan ki istediği kadar yetenkli olsun piyasa da onun gibi gençler var.

ve senin 7 milyon verecek bütçen varsa o genci bulursun sıkıntı olmaz.

Ozan'ın en büyük avantajı Şenol hocaydı. Öyle başka birşey deil yani.

Çevrimdışı Çağrı

Ha vermedi ve alt yapıya mı gönderdi. Olacağı şu.

Fesheder sözleşmesini geçici lisansla oynamaya başlar bizde Bursa da Uefa'ya gider iş bittiğinde yıllığına 100.000 Tl ödediği oyuncusuna alabileceği tazminat en fazla 2 milyon euro olur.

Buyursun yol açık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Transferi şenol hoca yapmıyor, fikret orman yapıyor bu 1
Transferde Karşı tarafı ertuğrul sağlam temsil etmiyor, recep bölükbaşı temsil ediyor bu 2
Şenol güneş ile Recep bölükbaşı arasındaki sorunlar, 9 haziranda başlayan sorunlar değil, buda 3

Recepin dediğini alttan alalım transfer döneminde normaldir, şenol hocanın dediği ise alttan almayalım enteresan....
Birkaç ay önce bu taraftar şampiyonluk kaçınca uzun süreler şampiyon olamamanın üzüntüsünü yazıyor diye aşağılık kompleksi var diyordun hatırlayanlar vardır.
Bence aşağılık kompleksi tam olarak budur sana bir suçlama geliyor hala susalım efendim elini sıkalım bir şey demeyelim onun demesi normaldir bizimki değildir...