2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894533 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Hakimiyet Gazetesi muhabiri Beşiktaş Ozan için 7 milyon Euro verdi diyor. O da takas yok dedi.

Çevrimdışı Sarp

En çok şampiyon olan takım biz değiliz.

En zengin de biz değiliz.

Ama en çok bize düşmanlar.

Bir ülkede en çok kime düşman oluyorlarsa en büyük takım odur. Böyle biline.

Güzeldi...  :claps:

Çevrimdışı Çağrı

Hakimiyet Gazetesi muhabiri Beşiktaş Ozan için 7 milyon Euro verdi diyor. O da takas yok dedi.

Fikret Orman bu parayı verdiyse bir sonraki sene için şimdiden 15 milyona anlaşmıştır bir takımla  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kralkartal

Yemin ediyorum sıkıldım almasinlar ozani inlerde geliosa gelsin yoksada gidip 5-6 milyona bulsunlar birini ne olcaksa olsunn gına getirdilerrr

Çevrimdışı Kadir G.

En çok şampiyon olan takım biz değiliz.

En zengin de biz değiliz.

Ama en çok bize düşmanlar.

Bir ülkede en çok kime düşman oluyorlarsa en büyük takım odur. Böyle biline.

Aldım bunu. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman bu parayı verdiyse bir sonraki sene için şimdiden 15 milyona anlaşmıştır bir takımla  :D
Taksitle ödenecekmiş ama bana fazla geldi bu paraya Fer alınır onu da geçtim Gentner ve Djilobodji alınır.

Çevrimdışı Kadir G.

7 milyon veriyorsak 60 ay vade yaptırmışızdır.

Çevrimdışı Deniz

7 milyonsa bizimkiler masadan kalksin.onlar da mutsuz ozanlarini alsin oynatabiliyorsa oynatsin.

7 milyona avrupadan neler alirsin ya hic gerek yok bembeyaz oglanin kasasini doldurmaya.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

7 Ozan a 6 diğer transferler etti 13 5 milyon kaldı 3.5 Diji kaliteli kaleci yalan oldu  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Aldım bunu. :)
Güzeldi...  :claps:

Hükümet indirmeye çalışıyor.

Stat resmen tehdit unsuru.

Kredi verilmesin diye bankalara baskı uygulanıyor.

Başkanın annesine söven sövene tapelerde.

Stat vermiyorlar. Bizim vergimizle yapılanı bile vermiyorlar.

Fikstür isteğimizi geri çeviriyorlar.

Özetle vermemek bir yana devamlı almaya çalışıyorlar.

Hakemleri, tff si, yayıncı kuruluşu ortada.

Basın ortada.

Bu şu demek. Siz 13 defa şampiyon oldunuz ama biz 50 yıldır devamlı bunları yapmasaydık siz bu lige ambargo koyardınız.

Kusura bakmayın biz sizin kenetlenmenizden deli gibi korkuyoruz. Çünkü diğer iki İstanbul takımı gösteriş üzerine kurulu. Sizinki ise tutku.

O yüzden en büyük biziz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kralkartal

Ersanin cine gitmemesi bu transfer sezonundaki en kötü olayimiz olmus belliki. 5e satsaydik douglasi gertrip koymustuk rodolfonun yanina smdi

Çevrimdışı Kadir G.

Harbiden 7 milyona fer ayarında biri alınır bende istemem o paraya gelecekse.

Çevrimiçi Samet Ç

7 verirsek stoper ve kaleci işi de yalan oldu ikinci orta saha zaten yalan.

Çevrimdışı Çağrı

Taksitle ödenecekmiş ama bana fazla geldi bu paraya Fer alınır onu da geçtim Gentner ve Djilobodji alınır.

En çok Ozan'ın sabırlı olması lazım.

Zamanında Tolga'ya 7 milyon istediler 3 e kapattık nerdeyse.

Şenol Güneş veriyordur telkini alttan o da devamlı satın beni diyordur Bölükbaşı ondan sinirlenmiş :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Basın ortada.

Bu şu demek. Siz 13 defa şampiyon oldunuz ama biz 50 yıldır devamlı bunları yapmasaydık siz bu lige ambargo koyardınız.

Kusura bakmayın biz sizin kenetlenmenizden deli gibi korkuyoruz. Çünkü diğer iki İstanbul takımı gösteriş üzerine kurulu. Sizinki ise tutku.

O yüzden en büyük biziz.

Çağrı sabah yürek mi yedin paşam!
Stada kadar koşasım geldi :)

Çevrimdışı Deniz

7 milyona ozani alacağıma ospinayi alirim 6-7 sene kaleci gibi kaleci ile oynarım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı sabah yürek mi yedin paşam!
Stada kadar koşasım geldi :)

Bölükbaşı'nın surat ifadesi dellendirdi sabah sabah :D

Arada farkındalık yaşamak lazım :D

MAF Döneminde nasıl kudurmuşlardır tahmin edemiyorum anlat biraz @Necmi abi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

En çok Ozan'ın sabırlı olması lazım.

Zamanında Tolga'ya 7 milyon istediler 3 e kapattık nerdeyse.

Şenol Güneş veriyordur telkini alttan o da devamlı satın beni diyordur Bölükbaşı ondan sinirlenmiş :D
Kupa maçında sahada ki vücut dili buydu
Fizik ve kondüsyon olarak sahada ki en hazır futbolcuydu yasin ile beraber
İstediğinde topla beraber çok iyi deparlar attı ama hiç bir şekilde geri koşmadı

Çevrimdışı Renton

7 milyona lazım degil oynatsinlar paşa paşa mutsuz adamı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Haberin doğru olduğuna hala pek inamasam da eğer F.Terim, Ozan'ı arayıp aklını çelmeye çalıştıysa derhal görevden alınmalı.

Yav sen hangi sıfatla futbolcu transferine karışabiliyorsun.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf

7 milyon euro da çok para,her ne kadar büyük potansiyeli olsa da Ozan için bu para çok büyük risk. İdeal teklif 5+Necip/Pektemek bence. Geriye kalan 2m euro ile de bir futbolcu kiralayıp transferi kapatırsın ayrıca eldeki fazlalıkların birinden kurtulursun. 5m euronun üstüne hiçbir şekilde çıkılmamalı.

Çevrimdışı aa1903

Basın ortada.

O yüzden en büyük biziz.

aynen konu bu. bunu değiştirmek için bir şeyler yapmak lazım. yönetimin daha cesur olması lazım. inan bunları çıkıp anlatsalar o krediler falan anında çıkar. ama işte kişisel menfaatler mi desem, korkular mı desem bunları yapmalarına engel oluyor.

Çevrimdışı FARUK

Haberin doğru olduğuna hala pek inamasam da eğer F.Terim, Ozan'ı arayıp aklını çelmeye çalıştıysa derhal görevden alınmalı.

Kim alacak ki görevden :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bölükbaşı milli takımda aklını karıştırıyorlar dedi bence doğrudur Fatih Terim'e yakışır bu tür hareketler .

Çevrimdışı Sarp

Ben Gs/Bursa maçını izledim. Bana da Ozan Gs için kendini kasmadı gibi geldi.
Sanki o iş karşı taraf için sonlanmış gibi gibiydi...