2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895526 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben buradan şunu anlıyorum.

Takas ile olsa İnler ve Ozan alınacaktı.

Ancak takas kabul görmeyince para arttırıldı.

Tek ortasaha alacağız o da Ozan olacak Şenol Güneş Ozan'ı alın İnler kalsın dedi belli ki.

Kaleciye de kiralar alabilirse Djib'i alır kapatırız transferi.

Sen stoper ve kaleci alınacağını gerçekten düşünüyor musun yoksa öyle olmasını istediğin için mi yazıyorsun?  :D

Çevrimdışı kartalBaz

6 vercekler buyuk ihtimalle pektemek gitmeye razı olsaymış 4.5+pektemeğe onay vermişti bursa
Allahtan forum kurallari var. ersan ve pektemek bu sene bizi en az 10 milyon iceri soktu. Sezer gokhan suzen cabasi. Insallah seneye oyuncu almasak bile gonderelim 5-6 kisiyi. Sonra neden gomeze 5 milyon maas veriyoruz. Hepsini gonder bitane daha gomez alirsin bosa duruyorlar.

Çevrimdışı Batuhan1903

Kaleye kimi kiralıyoruz :D :D
boykonun menejeri kiralık gelebilir demişti.

Çevrimdışı Türkay

Atiba dün çok diriydi Atiba Ozan güzel olur bence. Bi de stoper aldık mı tamamdır zaten baska para kalmıyor :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Cagri kardesim bu nasil firsat transferi? Eger dogruysa bu fiyatlar bence elestirilmeli yonetim. Oyuncu hem mutsuz hem kimse o fiyatlara cikamiyor ama bursa bize kazik atiyor. Bursanin hicbir futbolcusu 5 milyondan fazla etmez. Nasilki bizim oyuncular 14-15 uzeri etmez avrupa icin veya turkiye icinde onlrinda 5 ten yukari etmez. Bide finansal olarak rahatlatacaz adamlari. Benim aklim cidden almiyor. Bazen diyorum hep parasizmi kalsak boyle seyler yapacagimiza :)

Bu oyuncu açısından fırsat transferi. Ozan normalde bize gelmezdi. Hoca faktörü büyük etken.

Rakiplerin pozisyonları dolu ya da paraları yok. Doğrudur Avrupa'ya alıyor olsalar ortalama 5e giderdi.

Ama içeriden bir de en nefret edildiğin takımdan alınca buralara çıkıyor maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Necip'in maaşı ne kadardı? 7 milyondan düşücem :D
Bilmiyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Berisha kiralık olur mu acaba ? İyi kaleci bizim lig için Muslera performansı vermese de ona yakın bir performans verir.

Çevrimiçi blackeagle35

Şu Pektemek'in maaş farkını verip takasta kullanalım mutlaka..5+Pektemek,onun da 4 yıl boyunca 2 milyon avrosunu biz verelim..

Çevrimdışı Çağrı

Kaleye kimi kiralıyoruz :D :D

Berisha kiralık gelir yüksek ihtimal opsiyonlu :D
Sen stoper ve kaleci alınacağını gerçekten düşünüyor musun yoksa öyle olmasını istediğin için mi yazıyorsun?  :D

Gerçekten düşünüyorum hele ki dünkü maçtan sonra :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu oyuncu açısından fırsat transferi. Ozan normalde bize gelmezdi. Hoca faktörü büyük etken.

Rakiplerin pozisyonları dolu ya da paraları yok. Doğrudur Avrupa'ya alıyor olsalar ortalama 5e giderdi.

Ama içeriden bir de en nefret edildiğin takımdan alınca buralara çıkıyor maalesef.
pektemeğin gitceğini bilsem 8 de veririm ben ustune

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon N'Doye'yi borsaya bildirmiş. Forvet hatları güzel oldu Cardozo-N'Doye

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Hasan Akten

Önümüzdeki sene Köybaşı Süzer ve Sezer'den kurtulmuş oluyoruz. Necip ve Pektemek'le de uzatılmasa bayram ederdik be :steamed:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

boykonun menejeri kiralık gelebilir demişti.
Yok Canim Kaelciye ne gerek var
Kalemizde Manuel Tolga , Petrh Gonen var :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Berisha kiralık gelir yüksek ihtimal opsiyonlu :D
Gerçekten düşünüyorum hele ki dünkü maçtan sonra :D
Hayırlısı :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Bir tık ilerisine bakın.

Seneye Ozan - Tolgay - Dzsudzsak - Töre - Gomez

gibi bir şey çıkabilir önümüze :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trabzon N'Doye'yi borsaya bildirmiş. Forvet hatları güzel oldu Cardozo-N'Doye
Forvetleri iyide , T.D , Defans ve Kanatlari Cop :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Forvetleri iyide , T.D , Defans ve Kanatlari Cop :tabe:
Öyle zaten Şota'ya Tr'nin en iyi kadrosunu versen bile 10. haftada kovulur o takımdan.

Çevrimdışı kartalBaz

Ndoye ts ye gidiyosA demekki pektemek elde kaldi. Keske pektemegi takas yapabilseydik. Ndoye gomez cenk uclusu yapilirdi diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler necipi gonderiyorsak kesin 2. orta sahada gelecek

Çevrimdışı Tolga

Bu sefer tek r var demek ki bir gelişme gelecek :D
Sen de gelişmeler yok mu peki :upto: :upto:

Çevrimdışı Renton

Bu sefer tek r var demek ki bir gelişme gelecek :D
Kotu haber tek r gelismelerrrrr olursa transfer bitmeye yakin oluyo :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Akten

beyler necipi gonderiyorsak kesin 2. orta sahada gelecek

Kale ve stoper mevkileri bu durumdayken ikinci orta saha almazlar bence.