Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ozan=Veli+7M olmazolması gerekenOzan=Veli+7M+pektemek tir
Pektemekin yumuşatıcı formülünün etkisiye renklilerle uğraşmak artık daha kolay
"Rhodolfo ile Ersan uyumsuz. İkisi de ağır. Zaten Ersan ile uyum sağlayacak bir stoperin var olduğunu sanmıyorum."Feyyaz Uçar
Bu adamı seviyorum. Çok mantıklı şeyler yazıyor. Sallama gibi şeylere de ihtiyaç duymuyor.Ali Fuat Duatepe @alifuatduatepe 10 sa.10 saat önceBeşiktaş UEFA'nın koyduğu azami 20 milyon € eksi bakiyenin çok uzağında şu anda! O nedenle 2 transfer yapma şansı var ama bazılarının yokAli Fuat Duatepe @alifuatduatepe 10 sa.10 saat önceUEFA FFP önümüzdeki yıl belki Beşiktaş'ı sıkıştırabilir! Ama şampiyonluk olursa o ihtimal de ortadan kalkar! O yüzden bu yıl dönüm yılıAli Fuat Duatepe @alifuatduatepe 10 sa.10 saat önceŞu saatten sonra kanaatim o dur ki Bursa hayır diyemez! Ozan 7 milyon Volkan 3.5 milyon geldi mi elveda UEFA baskısı! Kritik kararlar!Ali Fuat Duatepe @alifuatduatepe 10 sa.10 saat öncePremier Lig'de 4 maç seyrettim! En büyük ihtiyaç adam eksilten kanat oyuncusu! Gökhan Töre bir level üste çıksın seneye 40 milyon € eder NET
Uefa neden bizi sıkıstırsın zaten bi anlasmamız var ve on numara bes yıldız uyuyoruz anlasmaya. Transferden gelen para 18 giden 6
Burda Bursaspor dan bahsetmiş Sen bizden bahsediyor sandın
Edit: Seneye için bizden bahsediyor bu sene yok
Renkilerin dikkatine Pektemek ayağınıza geldi, forvet kafası, alın kenarı, kaş kenarı 5 dakikada dikilir hemen teslim edilir.