2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895542 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı serdart

bu sezonun en büyük kaybı tolgay oldu. açık ve net. tolgay dikine oynamayı seven bi oyuncu. son hazırlık maçında da gördük bunu ileriye giden bi ortasaha yok. atiba al gülüm ver gülüm. başka bi hareket yok. bence artık yedeğe çekilmeli tabi elimizde başka adam kalmadığı için mecbur oynatıyoruz.

ozan tufan daha 20 yaşında çok çok genç. 7 milyon tl gibi bi ücrete geliyorsa bence gelmeli. veli bence sakatlıklarıyla boğuşmaya devam edecek. düzelmiş olsa da sanki zor bi sakatlığı var gibi geliyor bana. kendini bulması çok zaman alacak. veli + 7milyon tl bence uygun ama 7milyon dolar ya da euro ise bence çok fazla ozan için. inler için de çok fazla rakamlardan bashsediliyor. zaten gelmiş 31 e. maks vermen gereken bonservis 2-3 milyon olmalı.

kadroya kaleci şart oğlu şart tüm kaleciler özgüven sorunu yaşıyor malesef.

ek olarak kimsenin beğenmediği olcay ın inanılmaz bi press katkısı var ileride. ne q7 ne töre onun ritmine yaklaşabiliyor geçen sezon da öyleydi olcay töre den daha fazla basıyor. bence q7 falan kendini toplamazsa sahada yürümeye devam ederse anca yedek olur olcay formayı vermez. her maçta gole bi şekilde katkısı oluyor. belki artistik hareketi yok ama basit oynuyor adam. beğenmeyen beğenmesin orası ayrı. necibi de beğeniyorum ben ilk 11 oynamaz ama bence kesinlikle yedek de kalmalı.

kadromuz şöyle olabiliseydi harika olacaktı.

kaleci transferi - beck - rhodolfo - douglas - tosic - inler (ozan - veli) - tolgay - g.töre - sosa - dzsudzsak - gomez

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ozan=Veli+7M olmaz
olması gereken
Ozan=Veli+7M+pektemek tir  :lol:

Pektemekin yumuşatıcı formülünün etkisiye renklilerle uğraşmak artık daha kolay :D

Çevrimdışı Jukebox

Benim içim rahat bence fikret orman asla veli+7m vermez.Bence 6m+necip bile vermez.
Ya başka oyuncular için uğraşır transferden vazgeçer yada pektemek+4m-4,5m falan teklif eder.
Bence 4+pektemek+1 yıl kiralık kerim olabilir yada ömer.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pektemek'i takasta kullanmak istiyoruz da yazılanlara göre Ertuğrul Sağlam onay vermiş ama Pektemek istememiş. Bir de oyuncuya kızmayacakmışız  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Ozan=Veli+7M olmaz
olması gereken
Ozan=Veli+7M+pektemek tir  :lol:

Renkilerin dikkatine Pektemek ayağınıza geldi, forvet kafası, alın kenarı, kaş kenarı 5 dakikada dikilir hemen teslim edilir. :D

Çevrimdışı Çağatay

Pektemekin yumuşatıcı formülünün etkisiye renklilerle uğraşmak artık daha kolay :D

:kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Bölükbaşı da sağlam pislik çıktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu adamı seviyorum. Çok mantıklı şeyler yazıyor. Sallama gibi şeylere de ihtiyaç duymuyor.

Ali Fuat Duatepe ‏@alifuatduatepe  10 sa.10 saat önce
Beşiktaş UEFA'nın koyduğu azami 20 milyon € eksi bakiyenin çok uzağında şu anda! O nedenle 2 transfer yapma şansı var ama bazılarının yok

UEFA FFP önümüzdeki yıl belki Beşiktaş'ı sıkıştırabilir! Ama şampiyonluk olursa o ihtimal de ortadan kalkar! O yüzden bu yıl dönüm yılı

Şu saatten sonra kanaatim o dur ki Bursa hayır diyemez! Ozan 7 milyon Volkan 3.5 milyon geldi mi elveda UEFA baskısı! Kritik kararlar!

Premier Lig'de 4 maç seyrettim! En büyük ihtiyaç adam eksilten kanat oyuncusu! Gökhan Töre bir level üste çıksın seneye 40 milyon € eder NET
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Veli verilmez 7+ veli hic verilmez. Messi almiyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Bölükbaşı Gs'yi transferde kullanır fiyat yükseltmek için bize de sağlam bir kazık basar. 7 milyon doğru ise o paraya Gentner ve Djilobodji'yi alırsın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Rhodolfo ile Ersan uyumsuz. İkisi de ağır. Zaten Ersan ile uyum sağlayacak bir stoperin var olduğunu sanmıyorum."

Feyyaz Uçar :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

"Rhodolfo ile Ersan uyumsuz. İkisi de ağır. Zaten Ersan ile uyum sağlayacak bir stoperin var olduğunu sanmıyorum."

Feyyaz Uçar :kop:
:kop:

Çevrimdışı Türkay

Bu adamı seviyorum. Çok mantıklı şeyler yazıyor. Sallama gibi şeylere de ihtiyaç duymuyor.

Beşiktaş UEFA'nın koyduğu azami 20 milyon € eksi bakiyenin çok uzağında şu anda! O nedenle 2 transfer yapma şansı var ama bazılarının yok

UEFA FFP önümüzdeki yıl belki Beşiktaş'ı sıkıştırabilir! Ama şampiyonluk olursa o ihtimal de ortadan kalkar! O yüzden bu yıl dönüm yılı

Şu saatten sonra kanaatim o dur ki Bursa hayır diyemez! Ozan 7 milyon Volkan 3.5 milyon geldi mi elveda UEFA baskısı! Kritik kararlar!

Premier Lig'de 4 maç seyrettim! En büyük ihtiyaç adam eksilten kanat oyuncusu! Gökhan Töre bir level üste çıksın seneye 40 milyon € eder NET

Uefa neden bizi sıkıstırsın zaten bi anlasmamız var ve on numara bes yıldız uyuyoruz anlasmaya. Transferden gelen para 18 giden 6  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uefa neden bizi sıkıstırsın zaten bi anlasmamız var ve on numara bes yıldız uyuyoruz anlasmaya. Transferden gelen para 18 giden 6  :alala:
Burda Bursaspor dan bahsetmiş Sen  bizden bahsediyor sandın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

sivoku bursaya bedava verdik başkan kullansın takasta sivoku :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MUSTAFA_

Edit: Seneye için bizden bahsediyor bu sene yok

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BavyeraKartali

10 numarasin  :ok: :ok: :ok: :ok:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Sarp

Veli+7 mil. euro......
Yoook artık. O kadar da değil.
Hayvan gibi şaaaap masınlar  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Hayır o da 2. tweetteki gelecek sene vurgusundan bahsetmiş. :)

Edit: Seneye için bizden bahsediyor bu sene yok

Ozana 7 milyon volkana 3,5 milyon verilirse uefa baskısına elvedayı biz diyemeyiz bunu bursa için söylemiş :)

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç Ozan için Beşiktaş fiyatı 7 milyon Euro'ya çıkardı diyor oyuncu takası yok dedi. Bursaspor kabul etme durumuna gelmiş sadece peşin istiyormuş biz taksitle ödemek istiyormuşuz. Bu akşam 7-8 gibi detaylar üzerinde konuşulacakmış.

Çevrimdışı Sarp

Renkilerin dikkatine Pektemek ayağınıza geldi, forvet kafası, alın kenarı, kaş kenarı 5 dakikada dikilir hemen teslim edilir. :D
hahahahahaha  :D

Çevrimdışı aa1903

ozan tufan 7 milyon euroya bitmek üzere

kaynak: övünç özdem

pektemek, ömer, necip, köybaşı gitmek istemiyormuş. siz bir maçlara çıkın, keşke gitseydim diye ağlayacaksınız.

Çevrimdışı Türkay

UEFA FFP önümüzde ki yıl belki Beşiktaş ı sıkıştırabilir diyor da ondan sordum :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

En çok şampiyon olan takım biz değiliz.

En zengin de biz değiliz.

Ama en çok bize düşmanlar.

Bir ülkede en çok kime düşman oluyorlarsa en büyük takım odur. Böyle biline.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli