2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895513 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.
tamam işte benim dediğim iş tamamen fmdeki sayfa gibi transfer gelir ve giderinin eşit olması yani pozitif olması 1 kuruş dahi olsa yeterlidir

Çevrimdışı TALAT

FFP ye takılı sezona girdik 3,5 M€ transfer bütçemiz vardı.
Herkes bizimle dalga geçiyordu bu gün geldiğimiz sonuç
hepsine kök söktürdük en iyi transferleri yaptık nerdeyse tüm takımı
değiştirdik ve bunu bitik halimizle yaptık Yönetim işini iyi yapıyor
kabul etmek lazım birde renklileri düşünün eminim hepsi diyordur stadları açıldığı
ve ekonomik durumları düzeldiğinde ne yapar bunlar diye bitmişken bunları yapıyorlarsa

abi belki de ffp hayrımıza oldu. nası olsa stadı açıcaz bu sene gelirler tavan diyerek ver parayı tranfere ver parayı da diyebilirdik.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

yeni macin ozetini izledim. Soylemesem icimde kalir, bu motta tam el bombasi o nasil top kaybi ve penalty yapmak. Acil kendisinden kurtulmak lazim.

hocam bir değil iki değil... feyenoord-liverpool maçlarında da yapmıştı...

sadece motta değil, ersan, necip, tolga, pektemek, serdar, olcaydan da kurtulmak lazım...

Çevrimdışı Batuhan1903

valla konuştu da haberlerden görüp de mi bir şeyler bildiği için mi onu bilmiyorum. hani klasik ali ece konudan konuya atlama değil gibiydi ama
vardır bir şeyler yoksa dünyada binlerce oyuncu arasından rodeyimi bulmus crysal palace nin 80lerdeki sağ bekini falan konusurdu normalde  :evillol: :ishock:

Çevrimdışı TALAT

tamam işte benim dediğim iş tamamen fmdeki sayfa gibi transfer gelir ve giderinin eşit olması yani pozitif olması 1 kuruş dahi olsa yeterlidir

yok işte net gelir dediği için bu sene aldığın parayı kastediyor. alacaklarını değil. yani gelecek sene alacğın para gelecek seneyi kurtarıyor.

yani ilk mesajımda da dediğim gibiyse çok fazla harcama limitimiz olmayabilir

Çevrimdışı kartalBaz

hocam sen soruyu da sormuşsun cevabı da vermişssin :D
Napayim hocam ilgi ceksin diye soruyla baslayip algi yaratmaya calisiyorum. Bi yunus emre kadar polemik baslatamiyorum =)

Çevrimdışı Neo Nesil

kabul etmek lazım birde renklileri düşünün eminim hepsi diyordur stadları açıldığı
ve ekonomik durumları düzeldiğinde ne yapar bunlar diye bitmişken bunları yapıyorlarsa

bunlara ancak bu sezon şampiyon olarak cevap vereceğiz
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 02:02:53 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı TALAT

Napayim hocam ilgi ceksin diye soruyla baslayip algi yaratmaya calisiyorum. Bi yunus emre kadar polemik baslatamiyorum =)

onun için aynı mesjı 5-10 kere yazman gerek :D özellikle de forum ahalisinin tartıştığı bir transfer hakkında

Çevrimdışı Batuhan1903

yok işte net gelir dediği için bu sene aldığın parayı kastediyor. alacaklarını değil. yani gelecek sene alacğın para gelecek seneyi kurtarıyor.

başkan o zaman odemeleri seneye olacak şekilde falan bi şekilde mhalleder tufan transferinde bunu yapamaz cunku onlarda ffp nin gozetımınde inlerde mesela yapabilir dijidede olabilir kaleci zaten kiralık gelir

Çevrimdışı kartalBaz

demba banin 8 i atincindan tamami pesin alindi diye hatirliyorum ama oda haber sitelerinden bildigim kadariyla. Resmi aciklamada yoktu sanirim oyle birsey.

Çevrimdışı TALAT

başkan o zaman odemeleri seneye olacak şekilde falan bi şekilde mhalleder tufan transferinde bunu yapamaz cunku onlarda ffp nin gozetımınde inlerde mesela yapabilir dijidede olabilir kaleci zaten kiralık gelir

öyle olabilir ama seneyi de düşünmek lazım. biz töre kesin gider diye konuşuyoruz hep :D

Çevrimdışı Batuhan1903

öyle olabilir ama seneyi de düşünmek lazım. biz töre kesin gider diye konuşuyoruz hep :D
hocam biz bu 4 transferi yapalım eminimki seneye transfer ihtiyacımız bile kalmaz dudak gelcek zaten toreyide rahat en az 12 ye satıp kalecinin bonservisini alkırız bide bonservissiz amc alırız daha sosayıda satarız 3-5 e

Çevrimdışı darthvader

Fikret Orman gerçekten takdir edilesi bir insan.Dediğiniz gibi şu ölü halimizle bu işleri başarıyorsak stadımız bitmiş ve gelirler düzelmiş duruma geldiğinde ne olur kim bilir.Fikret Ormanın yapması gereken mayıs 2016 seçimlerinde yönetim kadrosunu güçlendirip,bitmiş bir stadın havasıyla önüne bakmasıdır.

Çevrimdışı kartalBaz

hocam biz bu 4 transferi yapalım eminimki seneye transfer ihtiyacımız bile kalmaz dudak gelcek zaten toreyide rahat en az 12 ye satıp kalecinin bonservisini alkırız bide bonservissiz amc alırız daha sosayıda satarız 3-5 e
Insanoglu hep daha fazlasini ister =)

Çevrimdışı mehmetthedum

yalnız kadro şişiyor, elemek ve bir yerlere göndermek lazım. uefa'ya 22 sınırımız vardı hatırladığım kadarıyla. ozan'ı da alırsak yanlış saymıyorsak 26 oluyor. daha stoper ve kaleci isteyenler de var..

bazı mevkilerde sayısal fazlalıklar var, kiralık miralık bir yerlere gitmeleri lazım. yalnız rica ediyorum bize karşı oynamasınlar gittikleri yerlerde.

ilk aklıma gelen bölgesinde sayısal olarak fuzuli olan oyuncular ;

İSMAİL KÖYBAŞI :  yıllık ücreti de uygun, anadolu takımları ödeyebilir. seneye motta'nın kontratı bitiyor. belki sakatlık öncesi ve daha iyi kıvama gelirse yedek sol bek olarak bir sonraki seneye motta'nın yerine takıma dönebilir.

ÖMER ŞİŞMANOĞLU : bu sene de kiralanabilir. 4.fsantrafor olarak oynaması çok zor. pektemek hem yüksek ücreti nedeniyle hem de her şeye rağmen tecrübesiyle ömerden önde geliyor.

3 kaleci    (tolga,cenk,günay)
2 sağ bek (beck,serdar)
2 sol bek  (tosic,motta)
4 stoper   (rodolfo,pedro,ersan,miloseviç)
4 ön libero (ozan,atiba,necip,veli)
2 orta saha(sosa,ozzi)
4 kanat     (töre,olcay,quaresma,kerim)
3 forvet    (gomez,cenk,pektemek)

24 oyuncu iyidir. ilaveten tolgay la beraber 25 oluyor.hem yıllık ödemeler, hem uefa listesi, hem kompakt kadro, hem geniş kadro oluyor.
eğer yeni br stoper ve orta saha daha gelecekse bir stoper ve orta saha gitmeli.

altyapı kontenjanından kadroda olacak eslem,veysel ve muhammedi saymadım. ücretleri zaten az ayrıca a2'de de oynarlar. onlarla 28 oluyor.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Neo Nesil

yalnız kadro şişiyor, elemek ve bir yerlere göndermek lazım. uefa'ya 22 sınırımız vardı hatırladığım kadarıyla. ozan'ı da alırsak yanlış saymıyorsak 26 oluyor. daha stoper ve kaleci isteyenler de var..

bazı mevkilerde sayısal fazlalıklar var, kiralık miralık bir yerlere gitmeleri lazım. yalnız rica ediyorum bize karşı oynamasınlar gittikleri yerlerde.

ilk aklıma gelen bölgesinde sayısal olarak fuzuli olan oyuncular ;

İSMAİL KÖYBAŞI :  yıllık ücreti de uygun, anadolu takımları ödeyebilir. seneye motta'nın kontratı bitiyor. belki sakatlık öncesi ve daha iyi kıvama gelirse yedek sol bek olarak bir sonraki seneye motta'nın yerine takıma dönebilir.

ÖMER ŞİŞMANOĞLU : bu sene de kiralanabilir. 4.fsantrafor olarak oynaması çok zor. pektemek hem yüksek ücreti nedeniyle hem de her şeye rağmen tecrübesiyle ömerden önde geliyor.

3 kaleci    (tolga,cenk,günay)
2 sağ bek (beck,serdar)
2 sol bek  (tosic,motta)
4 stoper   (rodolfo,pedro,ersan,miloseviç)
4 ön libero (ozan,atiba,necip,veli)
2 orta saha(sosa,ozzi)
4 kanat     (töre,olcay,quaresma,kerim)
3 forvet    (gomez,cenk,pektemek)

24 oyuncu iyidir. ilaveten tolgay la beraber 25 oluyor.hem yıllık ödemeler, hem uefa listesi, hem kompakt kadro, hem geniş kadro oluyor.
eğer yeni br stoper ve orta saha daha gelecekse bir stoper ve orta saha gitmeli.

altyapı kontenjanından kadroda olacak eslem,veysel ve muhammedi saymadım. ücretleri zaten az ayrıca a2'de de oynarlar. onlarla 28 oluyor.

o 22 oyuncu kuralı sadece uefa turnuvalarında geçerli...

Çevrimdışı Batuhan1903

Insanoglu hep daha fazlasini ister =)
ben şahsen istemem seneye bi tek amc alabiliriz sosa giderse

Çevrimdışı Batuhan1903

ali eceyi dinledim rode 5-6 ya alınabiliyorsa müthiş yatırım olur diyor ercan tanerde veya kiralık opsiyonlu olabilir falan diyor beyler hayal falan diyoruzda necmi abi de sinyali çaktı bu iş olabiler belkide inler o yuzden bekletiliyordur olsaydı coktan olmustu bence inler hem yonetimin bu sene fedekarlık yapıcaz falan demesi sırf tufan için oldugunu zannetmiyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ortalık karışmış yine. Allah zeval vermesin bu millete..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

FT ozana telefon açmış diyor evren.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

bizim asıl ihtiyacımız TD. Şenol Güneş ile olamayacağı gün gibi ortadaydı.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Neo Nesil

bizim asıl ihtiyacımız TD. Şenol Güneş ile olamayacağı gün gibi ortadaydı.

bir maçla td asmak  :alala:
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2015, 03:27:06 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı CanEmre

bir maçla td asmak  :alala:
Ben Şenol Güneş'i trabzonspor kalesinde oynarkenden bu yana izliyorum ama dediğin gibi olsun.
Bir maç ile asmayalım. Bekleyelim  :ok:
ama benim gram beklentim yok Şenol Güneş'ten bu da bir kenara not düşülsün  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

Ben Şenol Güneş'i trabzonspor kalesinde oynarkenden bu yana izliyorum ama dediğin gibi olsun.
ama benim gram beklentim yok Şenol Güneş'ten bu da bir kenara not düşülsün  :evillol:

tek ümidim bu güne kadar büyük takım çalıştırmamış olduğu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Maalesef Turkiye'de donen uckagitlari oldugu gibi soyleyebilecek teknik direktorler dunyada pek yok, cunku adamlar ya kendi ulkelerinde boyle bir sey gormemis oluyorlar ya da profesyonellikleri yuzunden surekli hakemler hakkinda konusmuyorlar bizim ulke de boyle iste zart zurt etmedigin bagirip cagirmadigin zaman hakkini teslim etmiyorlar, cunku bizim insanimiza gore kim en cok zart zurt ediyorsa o haklidir. Lucescu'yu, Bilic'i hatirlayin bir de bunlari Fatih Terim'le falan kiyaslayin. O bakimdan Senol Gunes faydali olabilir, aciklamalariyle dikkatleri iyice hakemlerin ve MHK'nin uzerine cekerse bizi dogramalari zorlasir.