2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895522 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gürcan Bilgiç Ozan'ı Fb alacak diyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Gürcan Bilgiç Ozan'ı Fb alacak diyor.
Fener alabilir ama ihtiyaçları olduğundan değil bize gelmesin diye alırlar. Çünkü Fenere 8 değil 6 numara lazım. 6 numara almazlarsa da çok pozisyon verecekler sene boyunca :)

Çevrimdışı Çağatay

zamanında samsung un apple a yaptığı gibi
pektemek e maaşını 10 kuruşlarla ödeyelim
harcasın dursun  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fenerbahçe 1-5 beşiktaş

Vay be yetişemedik o zamanlara  :)
Herseyin Ozeti :
Ridvan Dilmen : Bizim zamanimizda Besiktas bizi Sabah Aksam yenerdi....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EagleForce

Yapmak dogrudur demiyorum ama bu transfer doneminde gitmeyen Mustafa, Ismail, Ersan gibi oyuncular en ufak hatalarinda cok buyuk tepki alirlar bu sene. Kufur falan da cabasi. Takimi da olumsuz etkiler bu durum. Yonetim sozlesmeleri uzatark bir hata yapti ama neresinden donulse kardir. Bir sekilde ilkna edip gerekirse yillik ucret farklari odenip gonderilmeli bu oyuncular.

Beşiktaşlı olan, ancak ahlakı Beşiktaş'ta kalmaya yetmeyen her oyuncu kariyerinin sonuna doğru Galatasaraylı olur.
Bugun cok guzel konuşuyorsun :tabe:
Resmen Besiktasliligin tanımını yapiyorsun sabahtan beri Bravo :claps: :claps: :claps: @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

Sezer ile Süzen hala bizde bu arada. Maliyet 2 milyon euro.

Pektemek 1.75

Köybaşı 750

Diğerleri yeteneksiz ama bu 4 oyuncu yeteneksiz olmak dışında bu sene oynamayacaklar.

4.5 milyon euro maaş kotası demek bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan'ı beğeniyorum, gelmesini istiyorum ama teklifimiz 7 milyon euroysa ve satmazlarsa gram üzülmem. Biz yapacağımız maksimum teklifi yapmışız. 10 milyon verecek halimiz yok Ozan'a. Bu saatten sonra Bursa ister satsın ister takımda tutsun.

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada bu kadar nefretin yanında en çok hoca ve oyuncu değişimi yaşayan iki takım Beşiktaş ve Bursa.

Göreceğiz Motta da buradan Bursa'ya gidecek :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Dün de yazdım.

Ozan Tufan'ın, Şenol Hocaya sözü var. Para konusunda anlaşıldı; ödeme planı konuşuluyor.

Ahmet Bulut zaten en başından beri oyuncuyu Beşiktaş'a getirmeye çalışıyor. Ozan, başkana da gelirim demiş. Fiyatta anlaşmışlar.

Bu saatten sonra bu transferin bitmemesi tabiri caizse kaypaklığa bakar.

Çevrimdışı Çağrı

Transfer dönemi başında Ozan'ı alacağız desek mümkün değil inanmazdım bu arada.

Görüyoruz ki her şey olabiliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Dün de yazdım.

Ozan Tufan'ın, Şenol Hocaya sözü var. Para konusunda anlaşıldı; ödeme planı konuşuluyor.

Ahmet Bulut zaten en başından beri oyuncuyu Beşiktaş'a getirmeye çalışıyor. Ozan, başkana da gelirim demiş. Fiyatta anlaşmışlar.

Bu saatten sonra bu transferin bitmemesi tabiri caizse kaypaklığa bakar.
7 milyon euro gercek mi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Batuhan1903

Pektemek 1.75

Köybaşı 750

Diğerleri yeteneksiz ama bu 4 oyuncu yeteneksiz olmak dışında bu sene oynamayacaklar.

o maaşı konopa versen koşa koşa gelirdi bu oyuncular için bir şey yapmak lazım her maç protesto edilmeli yattığı yerden para kazanıyorlar.

Pektemek 1.75

Köybaşı 750

Su Sezerden biseyler cikaramazmiyiz acaba :alala:
Gelmesini her Besiktasli gibi bende istemedim ama Cok yetenekli bir furbolcu Aslinda , Ismail , Suzen ve Pektemegin yaninda Xavi dir Sezer...
Senol Hocada begenmeyip adam edemiyorsa hicbirsey olmaz demektir ondanda..

Çevrimdışı atalay

7 milyon euro gercek mi

Bir rakam duydum ama emin değilim.

Lakin 7 değil daha azdı.

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş, Bursasporlu Ozan Tufan'ın transferi için daha önce yaptığı teklif artırdı: 7 milyon Euro...

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği Ozan Tufan için teklif artırdı. Siyah-beyazlılar, Mustafa Pektemek artı 5 milyon Euro'luk teklife sıcak bakmayan Bursaspor'a 7 milyon Euro'luk teklifle gitti.

Bursasporlu Ozan Tufan'ı renklerine katmak için çabalarını sürdüren Beşiktaş, Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Necip ve Ömer Şişmanoğlu artı para teklif ederken, oyuncuların buna yanaşmaması üzerine taktik değiştirdi. Son olarak Bursaspor'a Mustafa Pektemek artı 5 milyon Euro öneren Beşiktaş, bunun da kabul edilmemesiyle birlikte teklifini 7 milyon Euro'ya çıkardı.

Transfer döneminde Şenol Güneş'in tek Ozan Tufan'ı istemesi, genç oyuncunun da Şenol Güneş'e sıcak bakması teklifteki artışta etkili oldu. Beşiktaş'ın teklifte artışa gitmesi üzerine Bursaspor bu rakamı düşünmeye başladı. Timsah'ın bonservis bedelini peşin istemesi; Beşiktaş'ın taksitlere bölmek istediği öğrenildi.

Ozan Tufan'ın menajeri ise herhangi bir ön protokol olmadığını açıklarken, Bursaspor'un bir kulüple anlaşmasını beklediklerini ve ondan sonra anlaştığı kulüple masaya oturacaklarını kaydetti.

Bursa Hakimiyet Gazetesi Spor Müdürü Süha Gürsoy, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında teklifi oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'un yönetime ilettiğini açıkladı. Gürsoy, "Beşiktaş'ın Ozan Tufan için 7 milyon Euro teklif ettiği doğru. Ahmet Bulut, Bursaspor kulübüne bir ziyarette bulundu. Ozan'ın takımda kalınması için ücret yenileme istedi. Bu olmayınca da Beşiktaş'ın 7 milyon Euro teklifini iletti" dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu arada bu kadar nefretin yanında en çok hoca ve oyuncu değişimi yaşayan iki takım Beşiktaş ve Bursa.

Göreceğiz Motta da buradan Bursa'ya gidecek :D
Gitsin bizde Holebasi alalim :super: :super:
Alabilirsek tabi ..
Bu arada bi Ara Brutner vardi bayağı ilgilenmistik ne oldu o komde oynuyor simdi bilen varmi ??
@Çağrı @atalay

Çevrimdışı kartalBaz

Cagri kardesim bu nasil firsat transferi? Eger dogruysa bu fiyatlar bence elestirilmeli yonetim. Oyuncu hem mutsuz hem kimse o fiyatlara cikamiyor ama bursa bize kazik atiyor. Bursanin hicbir futbolcusu 5 milyondan fazla etmez. Nasilki bizim oyuncular 14-15 uzeri etmez avrupa icin veya turkiye icinde onlrinda 5 ten yukari etmez. Bide finansal olarak rahatlatacaz adamlari. Benim aklim cidden almiyor. Bazen diyorum hep parasizmi kalsak boyle seyler yapacagimiza :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Bir rakam duydum ama emin değilim.

Lakin 7 değil daha azdı.
6 vercekler buyuk ihtimalle pektemek gitmeye razı olsaymış 4.5+pektemeğe onay vermişti bursa

Çevrimdışı Tolga

7m euro nakit+Necip teklif edilmiş dediler şimdi Aspor da.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

Ben buradan şunu anlıyorum.

Takas ile olsa İnler ve Ozan alınacaktı.

Ancak takas kabul görmeyince para arttırıldı.

Tek ortasaha alacağız o da Ozan olacak Şenol Güneş Ozan'ı alın İnler kalsın dedi belli ki.

Kaleciye de kiralar alabilirse Djib'i alır kapatırız transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

7m euro nakit+Necip teklif edilmiş dediler şimdi Aspor da.

Necip'in maaşı ne kadardı? 7 milyondan düşücem :D

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben buradan şunu anlıyorum.

Takas ile olsa İnler ve Ozan alınacaktı.

Ancak takas kabul görmeyince para arttırıldı.

Tek ortasaha alacağız o da Ozan olacak Şenol Güneş Ozan'ı alın İnler kalsın dedi belli ki.

Kaleciye de kiralar alabilirse Djib'i alır kapatırız transferi.
Kaleye kimi kiralıyoruz :D :D