Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir sakin olun.Adamın sözleşmesi 2017 yılında bitiyor biz zaten 2 seneliğine kiraladık, kiralama bittiğinde adam zaten boşa çıkmış olcak bonservisi elinde olmuş olacak durum bundan ibaret
Hayır işte böyle bir durum yok.2 yıl sonra alma hakkı bizim oyuncuyu ama şuan tapusu onlarda.Sene sonu teklif gelirse ne olacağına dair madde lazım bunu bilmiyoruz ne anlaştılar.
Bu arada Yarim saattir Facede Fb li arkadaşımla tartışıyorum , Israrla Rvp nin Gomezden daha iyi oldugunu iddia ediyor Bende Gomez ve Rvp nin attigi Gol sayilarinin yazili oldugu Listenin resmini paylastim Gomez 3.cu rvp 7.ci !!Bu kezde biri Binsedligada armis okadar golu digeri Premier ligde atmış dedi Ulan Amma dönek bunlar ya varya bunlarla harbiden futbol konusulmaz
hatta bir ekleme yapayım gs'nin kadro değeri 31 oyuncu ile fenerin 30 oyuncu ile bizim ise 28 oyuncu ile hesaplanmış
işte burda bir yıllık kiralık olması önem kazanıyor satış durumu çıkarsa opsiyonu kullanırsın
Yani premier lig en iyi lig demeye getiriyor, o zaman sen de ona sor almanlar kaç kere şampiyonlar ligini kazanmış ingilizler ne kadar kazanmış almanlar kaç kez dünya kupasını almış ingilizler ne kadar almış. Susup oturur ;)
KAP a yapılan acıklamada 1 yıllık yazıyor
@Necmi abi bu çok anlamsız ama.Satış opsiyonunu teklif gelip de 1 yıl sonra kullanabileceksen şimdi neden almayasın adamı?
bayernden daha üst seviye yok. fenerliler de kusura bakmasın... dhde biri yazmış "3 yaşında biri bile bayernde 30 gol atar" diye, yarım saattir yerlerdeyim...
Heh iste anlatmak istedigim bu bosa cikincada opsoyonu kullanacagiz alan razi veren razi yani
Yazdim zaten merak etme , bu seferde kime sorarsan sor Herkes Rvp der dedi Bunlarla harbiden Futbol konusulmaz
Tamam iste seneyede kiralayacagiz ve son sene bosa cikacak orada da opsiyonu kullanacagiz boylecede bonservis odememis olacaz....Bu arada imza parasida yok 3,5 milyon € alacak cok iyi bir sozlesme olmus tebrik etmek lazim yönetimi
zaten bütün mesele bu. adamı 1 yıllığına kiraladık diye açıklama yapıyor kulüp. herkes 2 yıllığına kiraladık diyor. 2 yıllığına kiraladıysak niye 2 yıllık yazmıyor? niye doğru düzgün açıklama yapmadılar anlamadım.