Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fenerli arkadasim bunuda yazdi , Bende 1 Sezonda Stutgartta Gol krali oldu yazdim bu sefer cevap veremedi
Gomez'e imza parası vermiş olabiliriz.
Konu dışı olacak ama Bilic'in west ham'ı 2-0 dan 2-2 oldu
Ffp her sezona bakmıyor mu abi? Yani şimdi bunca transfer varken seneye hiç harcamamışken vermek daha mantıklı değil mi?TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lig başlasın görürler.Adamın omuzlar falan çok iyi kolay kolay yıkılmaz, hangi savunmacı ikili mücadelede onu alt edecek çok merak ediyorum. En az 2 stoperle durdurabilirler. O sırada Q7 ve g7 ve sosa işi görürler. Bu sene ben bu üçünden baya gol bekliyorum
KONU DIŞI ; Formaya kendi adımı mı yazdırayım yoksa Mario Gomez'i mi?
Mario gomezi yazdır bu fırsatı bulamazsın bida
mutlaka verilmiştir. çünkü adamın fiodan aldığı parayı vermek zorundasın. bir kısmını fionun vereceği düşünülmediğine göre
İşi sadece basit mantık düşünün.1 yıllık kiralık sözleşme ve satın alma opsiyonu koymuşuz.Oyuncuyu istediğimiz zaman alabiliyorsak ve o zaman FFP Devreye girmiyorsa neden şimdi almıyoruz?6 ay sonra teklif geldiğinde Fiorentinanın söz hakkı ve gelecek paradan pay hakkı yoksa oyuncu hala niye onlarda?2+1'i anlamak kolay. Oyuncu kiralık 2017'de sözleşmesi biter ve talibi çıkmazsa free olarak alma hakkı bizde. Yani biz istemeden başka kulübe kaçamıyor demek.
33 DİYORDA BİRŞ EY OLUP 9 GİYMESİN :(
ee yaniiiii verdik zaten
Biliçin ömrü uzun olmaz orada tribüne yollanmış biliç
İyi de KAP'ta bununla ilgili bir bilgi verilmedi varsayımlar üzerinden konuşuyoruz
niye öyle bir zorunluluk olsun ayrıca vergiler düşüldüğünde orada da aşağı yukarı bu kadar bir para eline geçiyordur
kiralık sözleşmelerde var. ya bir kısmını kendi kulübü bir kısmını sen vereceksin ya tamamını kendi kulübü verecek ya da hepsini sen vereceksni. kiralık sözleşmelerde tekrar maaş konuşulmaz. mevcut sözleşme şartları kiralık sözleşmesinde de geçerlidir.
Bilicle anlassaydi başkan , necipi 6 7 m euroya west Hama mutlaka işte diye sanada kemiksiz 1m veririz diye el sikissaydi Kaymaklı ekmek kadayifi olurdu.