2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895403 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı okansosa

:D
Fenerli arkadasim bunuda yazdi , Bende 1 Sezonda Stutgartta Gol krali oldu yazdim bu sefer cevap veremedi :ishock: :ishock:
Aynen biri yazmış bayernde ben de atarım diye bende dedim 44 maçta 35 gol de stuttgartta yazarsın o zaman ,hala cevap yok :D

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TALAT

Gomez'e imza parası vermiş olabiliriz.

mutlaka verilmiştir. çünkü adamın fiodan aldığı parayı vermek zorundasın. bir kısmını fionun vereceği düşünülmediğine göre
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

Konu dışı olacak ama

Bilic'in west ham'ı 2-0 dan 2-2 oldu  :guitar:

biliç illa westhamı uefadan elemek için elinden geleni yapıyor.

son 5 hafta da zaten teknik direktörümsünün yüzünden şampiyonluğu yitirdik. bundan hoca moca olmaz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 23:33:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ffp her sezona bakmıyor mu abi? Yani şimdi bunca transfer varken seneye hiç harcamamışken vermek daha mantıklı değil mi?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi de kardeşşm para ödenmeyecek deniyor bonservisine. Şimdi de alsan seneye de alsan free ise neden şimdi değil böyle bakarsak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Gomez'e imza parası vermiş olabiliriz.
ee yaniiiii verdik zaten  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lig başlasın görürler.Adamın omuzlar falan çok iyi kolay kolay yıkılmaz, hangi savunmacı ikili mücadelede onu alt edecek çok merak ediyorum. En az 2 stoperle durdurabilirler. O sırada Q7 ve g7  ve sosa işi görürler. Bu sene ben bu üçünden baya gol bekliyorum
Boy ve Fizik olarak zaten Ezer Gomez rvp yi :tabe:
Gomez bizim.lig icin Cok uygun bir santrafor ama bu fizik ve boyla Rvp bu sezon hayal kirikligi yaratabilir bence..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı musacn1903

KONU DIŞI ; Formaya kendi adımı mı yazdırayım yoksa Mario Gomez'i mi?
Mario gomezi yazdır bu fırsatı bulamazsın bida

Çevrimdışı can1903

Mario gomezi yazdır bu fırsatı bulamazsın bida
33 DİYORDA BİRŞ EY OLUP 9 GİYMESİN :(
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

mutlaka verilmiştir. çünkü adamın fiodan aldığı parayı vermek zorundasın. bir kısmını fionun vereceği düşünülmediğine göre
Kiralama ücreti yerine imza parası verilmiştir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

kartalbaz01

• Ziyaretçi

İşi sadece basit mantık düşünün.

1 yıllık kiralık sözleşme ve satın alma opsiyonu koymuşuz.

Oyuncuyu istediğimiz zaman alabiliyorsak ve o zaman FFP Devreye girmiyorsa neden şimdi almıyoruz?

6 ay sonra teklif geldiğinde Fiorentinanın söz hakkı ve gelecek paradan pay hakkı yoksa oyuncu hala niye onlarda?

2+1'i anlamak kolay. Oyuncu kiralık 2017'de sözleşmesi biter ve talibi çıkmazsa free olarak alma hakkı bizde. Yani biz istemeden başka kulübe kaçamıyor demek.
Klup aciklamadikca hicbirsey belli olmayacak :) neyse gomez geldi gecikmelide olsa o bize yeter simdilik.

Çevrimdışı TØLGA

Biliçin ömrü uzun olmaz orada tribüne yollanmış biliç  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

33 DİYORDA BİRŞ EY OLUP 9 GİYMESİN :(
yok sanmıyorum 33 giyer heryerde onu giymiş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

ee yaniiiii verdik zaten  :D
İyi de KAP'ta bununla ilgili bir bilgi verilmedi varsayımlar üzerinden konuşuyoruz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

beter olsun
 :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı mert_

niye öyle bir zorunluluk olsun :) ayrıca vergiler düşüldüğünde orada da aşağı yukarı bu kadar bir para eline geçiyordur :)

Çevrimdışı Scout

:evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

İyi de KAP'ta bununla ilgili bir bilgi verilmedi varsayımlar üzerinden konuşuyoruz :D

yeni bir kap gelecektir. bazen ilk kapta bütün maddeler yer almıyor daha sonra daha detaylı kap geliyor

Çevrimdışı TØLGA

cukka almışlardır adettendir  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic küme düşürür West Ham'a.Sonra Türkiye'ye geri döner.

Çevrimdışı TALAT

niye öyle bir zorunluluk olsun :) ayrıca vergiler düşüldüğünde orada da aşağı yukarı bu kadar bir para eline geçiyordur :)

kiralık sözleşmelerde var. ya bir kısmını kendi kulübü bir kısmını sen vereceksin ya tamamını kendi kulübü verecek ya da hepsini sen vereceksni. kiralık sözleşmelerde tekrar maaş konuşulmaz. mevcut sözleşme şartları kiralık sözleşmesinde de geçerlidir.

Çevrimdışı Neo Nesil

allah bizim takıma böyle saç baş yolduran tdleri görmeyi nasip falan eylemesin...

Çevrimdışı mert_

kiralık sözleşmelerde var. ya bir kısmını kendi kulübü bir kısmını sen vereceksin ya tamamını kendi kulübü verecek ya da hepsini sen vereceksni. kiralık sözleşmelerde tekrar maaş konuşulmaz. mevcut sözleşme şartları kiralık sözleşmesinde de geçerlidir.
oyuncuya zorla seni kiraladık git daha ucuza oyna diyemezsin o sözleşmedeki parayı alır da hani oyuncu kabul ediyorsa kim nasıl karışabilir? :) o bahsettiğin oyuncunun sözleşmeden elde ettiği hakları korumak için :)

Çevrimdışı Kemal

Bilicle anlassaydi başkan , necipi 6  7 m euroya west Hama mutlaka işte diye sanada kemiksiz 1m veririz diye el sikissaydi Kaymaklı ekmek kadayifi olurdu.

Çevrimdışı Kemal

Bilicle anlassaydi başkan , necipi 6  7 m euroya west Hama mutlaka işte diye sanada kemiksiz 1m veririz diye el sikissaydi Kaymaklı ekmek kadayifi olurdu.

Şimdi bunada etik değil , Beşiktaşın böyle paralara ihtiyacı yok diyenler çıkar :)