2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896946 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bugün a spor da bir adam inler fiorentinaya gidiyor dedi bilgin var mı abi ? @atalay

Bilmiyorum.

Yarım saat öncede sözde Leicester'a transfer olmuş.

Sürekli birileri alıyor.  :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Beşiktaş isterse alırmış, hey yavrum hey. Napoliye 4.5 verecekler, sen kalkıp 2 veririm 2 sene içinde diyeceksin ama Sen beşiktaşsın diye sana verecekler hemi?  :evillol: :evillol:

Adım adım Ozan Tufan.

Pektemek+1 oyuncuya biter. 5 milyon deniyor, 3-4 e çekiliyor oyuncuya göre. taksitle alınır yine.

ozan tufan'ı bursaspor bırakmıyor... 6 milyon edecek oyuncu da değil... sonu necip gibi olur benden demesi!!!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu saatten sonra ya yönetim gider ya Onur.Onur'a kucağını açacak ilk kişi onu bugünlere getiren Şenol Güneş'tir.

Çevrimdışı Ersoy

ozan tufan'ı bursaspor bırakmıyor... 6 milyon edecek oyuncu da değil... sonu necip gibi olur benden demesi!!!
Bursa bırakır açıklamalarından sonra.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

gomez neden kabul etmesin, diyelim ki fiodan 5.5 alıyor ve vergiler düştüğünde eline net 3 geçiyor. Beşiktaş da 3.5 net veriyorsa neden kabul etmesin? :) futbolcu razıysa uefa karışamaz ki :) bırak kiralığı, italya'da, Türkiye'de daha önce normal sözleşmeler değiştirilerek maaş düşürmeler oldu, uefa yok kardeşim düşüremezsin mi dedi? :)  futbolcu istemezse işte o zaman gider bunlar benim sözleşmedeki paramı vermiyorlar der söke söke alır :)

ha bu durum mario gomez'e imza parası vermediler anlamına gelmez ama futbolcu razıysa eski kulübünden 5.5 alıyordun kiralık gittiğinden de o kadar almak zorundasın diyemez uefa öyle bir hakkı yok :)

kendi sözleşmende düşürebilirsin. ilk sözleşmeni fesh edersin yenisi yaparsın daha düşük ücrete ama kiralık gidecek oyuncu da böyle yapılır mı bilmiyorum. sadece tahmin ediyorum yapamazsın. eğer çok düşürmek istiyorsa maaşını ana sözleşmede oynama olur.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 00:29:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
3 ay yaz Çağrı.

4 aydır topla antrenman yapmıyor.

Daha önce çalışıyor muydu topla  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 00:30:25
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/SporGundemi35/status/626865963766521856

Yahu bunu anladık şu arkadaşlara sorun seneye satarsak ne olacak kimsenin bilmediği bu   :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

İnler için 4.2 veriyormus ingilizler diye okumuştum. Eğer varsa böyle bişey satmaz Napoli bize.

Ozan işi zor Bursa yokuşa sürmeye devam edecektir.

En mantıklısı Aquilani gibi duruyor şuan. Bonservisi yok. 2 milyona gelir. Temiz, net transfer. Zorlamaya gerek yok. Alalım gitsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Veli yine opere olmuş.

Omuz operasyonu sonrası ağrısız dönüş minimum 6 hafta. 1.5 ay iyimser rakam yani.

Kondisyon filan derken 8-9 hafta yazın ona da.
Ben cok daha uzun olacagini dusunuyorum.7-8 ay gibi.insallah yanilirim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 00:31:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilmiyorum.

Yarım saat öncede sözde Leicester'a transfer olmuş.

Sürekli birileri alıyor.  :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Şu eziklik ve 3. büyük olma muhabbetine de bir son verme adına;

Transfermarkt değerleri tam gerçekçi olmasa da 3 aşağı 5 yukarı fikir verir.

İki büyüğün ardındaki 3. büyük takım olmak böyle olmaz.

Fenerbahçe SK      -   159,10 milyon €     
Galatasaray SK      -   140,00 milyon €     
Beşiktaş JK         -   126,50 milyon €

Böyle olur

Real Madrid      -   743,80 milyon €     
Barcelona      -   689,50 milyon €     
Atlético Madrid   -   368,20 milyon € 

Ne kadro olarak ne bütçe olarak geride değiliz. Bu sadece algı. Bu yüzden çok kolay kırılıyoruz Brugge maçında olduğu gibi.

Dik durmayı öğrenmesi lazım herkesin.

O degerlerin hic bir kiymeti yok o kadar diyeyim. Fenerbahce ve GS'de degerlerinin cok uzerinde yazilan sacma sapan adamlar var. Caner Erkin 13 milyon euroymus Muslera 17 milyon euroymus, biraksinlar bu ayaklari. 2.3 milyon euroya alinip kulubede oturan Dzemaili 4.5 milyon olmus, Burak 12 milyon, Semih 9.5 milyon daha yeni 6'ya aldiklari Nani 15 milyon Topal 12 milyon vs. vs. Hepsinin degerleri de son bir iki ayda guncellenmis ha. Kimin ne kadar ettigi transfer donemlerinde ortaya cikiyor iste, geldi mi FB ya da GS'nin herhangi bir oyuncusuna ciddi bir teklif gelmedi. Turkiye'de oynayan yerliler icinde 10 milyon + edecek tek bir oyuncu var o da Gokhan Tore. Birakin oradaki degerlere bakip masturbasyon yapsin birbirleriyle sidik yaristirsinlar. Orada rastgele yazilan degerler oynamiyor sahada. Bugun Turkiye'de bir BJK 3. buyuk algisi yaratilmaya calisiliyorsa bu medya ve lobi gucunden kaynaklanan bir durum.

Esasen bu cok onemli, bu sene artik stadimiz bitti. Baskan kesinlikle alttan almamali. Yoksa buraya yaziyorum, yine medya, federasyon, hakem is birligiyle FB ya da GS'den birisi zorla sampiyon yapilacak. Gecen sene o kadar ittirmeye, yolumuzu kesen hakemlere ragmen zor bela bizi gecebildiler biraksinlar bu sacma salak ayaklari. Burada taraftara da is dusuyor, o hakemler Besiktas'i rahat rahat ezdirememeli. Yillardir derbileri, onemli maclari izliyoruz her mac dayak yeriz, olmayan kornerden, penaltidan goller yeriz. Penaltimiz, faullerimiz verilmez. Oyuncilarimizi durduk yerde kartla atarlar. O Tolga Ozkalfa vb. s....sizlerin Besiktas'i dogramasina akillica tepki koymamiz lazim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 00:32:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben cok daha uzun olacagini dusunuyorum.7-8 ay gibi.insallah yanilirim..

Ek bir şey çıkmazsa uzamaz o kadar.

Omuz maksimum 12 haftada acısı tamamen geçer son 3-4 hafta iğneyle filan antrenman yapacak düzeye gelir.

7-8 ay yani sezon maalesef Tolgay..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İnler için 4.2 veriyormus ingilizler diye okumuştum. Eğer varsa böyle bişey satmaz Napoli bize.

Ozan işi zor Bursa yokuşa sürmeye devam edecektir.

En mantıklısı Aquilani gibi duruyor şuan. Bonservisi yok. 2 milyona gelir. Temiz, net transfer. Zorlamaya gerek yok. Alalım gitsin.

Aquilani'nin çok fazla talibi var dedi Ali Ece o da zor.

Çevrimdışı Savaş

Yahu bunu anladık şu arkadaşlara sorun seneye satarsak ne olacak kimsenin bilmediği bu   :D
Satmayalım oynasın iki sene. Demba'ya kıydık da Gomez'e kıyamam ben.

Adam gibi bi forvet gelmiş bi keyfini sürelim ya. 85'li adam. Oynasın bi iki sene 33 yaşında veririz Katar'a.

Çevrimdışı sağduyu

hey gidi hey. nerde o eski transferler. uğraşır mıydık eskiden imza parası var mı kaç sene kiralık bonservis vermiyoruz falan filan.
neyse parası çıkarır verirdik. herkesin kafası rahat olurdu.

-başkanım tabata ne kadar
-8 m başkanım
-buyrun 8 m'nu hayrını görün.

insan özlemiyor değil :D
r

Daha ironiği var; Holosko Manisadayken, 7 milyon € diye bir fiyat çekmişlerdi... Gel zaman git zaman bizim Yıldırım Demirören Holosko'yu 7 milyon + bonservisi ile Burak Yılmaz'ı vererek Aldı. İşte böyle bir başkan GÖRDÜ bu kulüp, işte bu Yüzden kongre üyesi oldum.

Şimdi de Rüzgar diye sözde Beşiktaşlı bir gazeteci çıkmiş kongrede, ağzındakileri çiğneye çiğneye, "bu yönetim kulübün borcunu % 20 arttırdı" diyor. Ülen 22 milyondan 600 e çıkarken nerdeydin?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 00:35:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Satmayalım oynasın iki sene. Demba'ya kıydık da Gomez'e kıyamam ben.

Adam gibi bi forvet gelmiş bi keyfini sürelim ya. 85'li adam. Oynasın bi iki sene 33 yaşında veririz Katar'a.

Buluruz yahu boşver artık standart yükseldi.

Okut 15'e bunu da al seneye 5'e Mbokani.

Onu da okut 2 sene sonra iyice gözden düşecek olan Bony'i al artık böyle..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Ek bir şey çıkmazsa uzamaz o kadar.

Omuz maksimum 12 haftada acısı tamamen geçer son 3-4 hafta iğneyle filan antrenman yapacak düzeye gelir.

7-8 ay yani sezon maalesef Tolgay..

dün şöyle bir şey duymuştum. velinin almanyadaki doktorları ve bizim doktorlar arasında anlaşmazlık varmış. bir taraf ameliyat olmasını diğer taraf ameliyat olmamasını istemiş. sonuçta ameliyat seçilmiş ama fikir ayrılığı var ise ameliyatın sonucu da muallakta olabilir gibime geliyor. bu da sürenini uzama ihtimali olduğunu gösteriyor bence

Çevrimdışı TALAT

r

Daha ironiği var; Holosko Manisadayken, 7 milyon € diye bir fiyat çekmişlerdi... Gel zaman git zaman bizim Yıldırım Demirören Holosko'yu 7 milyon + bonservisi ile Burak Yılmaz'ı vererek Aldı. İşte böyle bir başkan GÖRDÜ bu kulüp, işte bu Yüzden kongre üyesi oldum.

Şimdi de Rüzgar diye sözde Beşiktaşlı bir gazeteci çıkmiş kongrede, ağzındakileri çiğneye çiğneye, "bu yönetim kulübün borcunu % 20 arttırdı" diyor. Ülen 22 milyondan 600 e çıkarken nerdeydin?

ben de en çok o adamın geviş getire getire konuşmasına sinir oldum. sanki mahalle bakalına konuşuyor. bir de aday olacakmış

Çevrimdışı Deniz

Erdal torunogullari iyi pr yapti.gomezi getirebilmek buyuk basaridir.2 transfer daha bitirirse sektörde parmakla gösterilir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı safa burak

Bilic yine fail 2-0 öne geçmiş 2-2 olmuş west ham maçı.Rakibin adını da ilk defa duyuyorum :D Ayrıca ev sahibi west ham.
Transfere de iyi para döktüler bilic karşılığını veremezse yazık olur.
Ayrica gecen senenin fair play takimi secildigi icin al ye alinan west ham 3 macta 3 kirmizi gordu, bilic tribunlere yollandi. Huylu huyundan vazgecmez :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Neo Nesil

Erdal torunogullari iyi pr yapti.gomezi getirebilmek buyuk basaridir.2 transfer daha bitirirse sektörde parmakla gösterilir :)

dua edelimde; altınsay, özen gibi istifa etmesin  :D

Çevrimdışı Ersoy

Fiorentina Gomez'in acısını İnler'le mi çıkaracak acaba ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

son söz başkanda olmak üzere yurtdışında torunoğulları, yurtiçinde anç. güzel transfer komitesi oldu. bir liranın dışarı gitmeyeceğine emin olurum böyle bir ekipte