2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895501 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı musacn1903

33 DİYORDA BİRŞ EY OLUP 9 GİYMESİN :(
Önce adını yazdır adamın numara belli olunca onuda yazdırırsın :D

Çevrimdışı TALAT

oyuncuya zorla seni kiraladık git daha ucuza oyna diyemezsin o sözleşmedeki parayı alır da hani oyuncu kabul ediyorsa kim nasıl karışabilir? :) o bahsettiğin oyuncunun sözleşmeden elde ettiği hakları korumak için :)

abi gomezin maaşını düşüreceğini sanmıyorum. :D
ayrıca oyuncu kabul etse de olacağını sanmıyorum. belki gomez de olmaz ama daha düşük liglerde zorla imzalatılmış olabilir o yüzden uefanın kabul edeceğini hiç sanmıyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mehmetthedum

Para işlerine bence bu kadar detaylı karışmayalım. Sonucta bu bir muhasebe işi.

Haaa mali kongre zamanı gelir, yılın toplam hesabına bakarız o kadar. Orda bile bu tür ticari ödeme şekilleri, muhasebeleri değil ; yıllık bütçe toplamı, transfer bütçesi, diğer şube bütçeler, borçlanma durumu ve yıllık açık dışında detaylar bizi pwk ilgilendirmez.

Seçilmiş bir yönetim var, ibra edildikleri sürece bırakalım rahat çalışsınlar. Her detayı da ortalığa dökmeye gerek yok bence.

Gomezin parası, süresi, usulünden ziyade, forvet hattını doldurması, toplu topsuz koşuları ve gollerine odaklanalım, keyif alalım.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan İnler zu Leichester city

diyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

diyolar
İmkansız. Beşiktaş isterse alır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı CanEmre

İşi sadece basit mantık düşünün.

1 yıllık kiralık sözleşme ve satın alma opsiyonu koymuşuz.

Oyuncuyu istediğimiz zaman alabiliyorsak ve o zaman FFP Devreye girmiyorsa neden şimdi almıyoruz?

6 ay sonra teklif geldiğinde Fiorentinanın söz hakkı ve gelecek paradan pay hakkı yoksa oyuncu hala niye onlarda?

2+1'i anlamak kolay. Oyuncu kiralık 2017'de sözleşmesi biter ve talibi çıkmazsa free olarak alma hakkı bizde. Yani biz istemeden başka kulübe kaçamıyor demek.

Şimdi alamıyoruz, çünkü bonservisi bize eksi yazıyor.
Alıcısını bulunca alabiliyoruz, fio'ya vereceğimizden fazla bonservise satıp artıya geçiyoruz

ben böyle anlıyorum ama işte fiorentina'nın avantajını onu anlamadım.
Onlar da maaştan yırtmayı şu an için yeterli görüyor herhalde

karışık abi, bence fazla kasmayıp keyfini çıkaralım  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

İmkansız. Beşiktaş isterse alır.
ingiltereden bir takım isterse alır oyuncunun Beşiktaşlı olması etki edebilir sadece :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

diyolar

L.city kim Beşiktaş varken , aklını peynir ekmekle yemisse Güle güle

Çevrimdışı TALAT

hey gidi hey. nerde o eski transferler. uğraşır mıydık eskiden imza parası var mı kaç sene kiralık bonservis vermiyoruz falan filan.
neyse parası çıkarır verirdik. herkesin kafası rahat olurdu.

-başkanım tabata ne kadar
-8 m başkanım
-buyrun 8 m'nu hayrını görün.

insan özlemiyor değil :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaş isterse alırmış, hey yavrum hey. Napoliye 4.5 verecekler, sen kalkıp 2 veririm 2 sene içinde diyeceksin ama Sen beşiktaşsın diye sana verecekler hemi?  :evillol: :evillol:

Adım adım Ozan Tufan.

Pektemek+1 oyuncuya biter. 5 milyon deniyor, 3-4 e çekiliyor oyuncuya göre. taksitle alınır yine.

Çevrimdışı mert_

abi gomezin maaşını düşüreceğini sanmıyorum. :D
ayrıca oyuncu kabul etse de olacağını sanmıyorum. belki gomez de olmaz ama daha düşük liglerde zorla imzalatılmış olabilir o yüzden uefanın kabul edeceğini hiç sanmıyorum
gomez neden kabul etmesin, diyelim ki fiodan 5.5 alıyor ve vergiler düştüğünde eline net 3 geçiyor. Beşiktaş da 3.5 net veriyorsa neden kabul etmesin? :) futbolcu razıysa uefa karışamaz ki :) bırak kiralığı, italya'da, Türkiye'de daha önce normal sözleşmeler değiştirilerek maaş düşürmeler oldu, uefa yok kardeşim düşüremezsin mi dedi? :)  futbolcu istemezse işte o zaman gider bunlar benim sözleşmedeki paramı vermiyorlar der söke söke alır :)

ha bu durum mario gomez'e imza parası vermediler anlamına gelmez ama futbolcu razıysa eski kulübünden 5.5 alıyordun kiralık gittiğinden de o kadar almak zorundasın diyemez uefa öyle bir hakkı yok :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 00:02:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi alamıyoruz, çünkü bonservisi bize eksi yazıyor.
Alıcısını bulunca alabiliyoruz, fio'ya vereceğimizden fazla bonservise satıp artıya geçiyoruz

ben böyle anlıyorum ama işte fiorentina'nın avantajını onu anlamadım.
Onlar da maaştan yırtmayı şu an için yeterli görüyor herhalde

karışık abi, bence fazla kasmayıp keyfini çıkaralım  :evillol:

Aynen durum bu bence o yüzden adamı satınca para ödemeyeceğiz Fiorentina'ya olayı biraz tutarsız oluyor :D

Fikret Orman işleri bu noktaya getirdi artık hiçbir şey anlamıyoruz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

L.city kim Beşiktaş varken , aklını peynir ekmekle yemisse Güle güle
bize gelecek yaa inanıyorum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 00:05:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş isterse alırmış, hey yavrum hey. Napoliye 4.5 verecekler, sen kalkıp 2 veririm 2 sene içinde diyeceksin ama Sen beşiktaşsın diye sana verecekler hemi?  :evillol: :evillol:

Adım adım Ozan Tufan.

Pektemek+1 oyuncuya biter. 5 milyon deniyor, 3-4 e çekiliyor oyuncuya göre. taksitle alınır yine.

Fener'de para kaldı mı bilmiyorum kalmadıysa bizden başka kimse alamaz Ozan'ı artık.

Lakin İnler konusunda emin olma Gomez'e de 1 ay önce 8 milyon istendi görüldüğü üzere bedelsiz burada  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Hele şükür gomezin maasindan başka bir kelam ettiniz hacı fış fış lar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 00:08:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli yine opere olmuş.

Omuz operasyonu sonrası ağrısız dönüş minimum 6 hafta. 1.5 ay iyimser rakam yani.

Kondisyon filan derken 8-9 hafta yazın ona da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kralkartal

Adım adım Ozan Tufan.

Bursanin pektemegi alacagina ihtimal vermiyorum

Çevrimdışı Kemal

Veli yine opere olmuş.

Omuz operasyonu sonrası ağrısız dönüş minimum 6 hafta. 1.5 ay iyimser rakam yani.

Veli'yi bilice sataydik iyiydi.

Çevrimdışı atalay

Veli yine opere olmuş.

3 ay yaz Çağrı.

4 aydır topla antrenman yapmıyor.

Çevrimdışı kralkartal

Veli'yi bilice sataydik iyiydi.
Tolgayida istiyodu bir ara sanki keşkee...

Çevrimdışı Scout

Gün Gelecek Bonservis Ödedigim Her Oyuncu İcin Bana Kufredeceksiniz - Adolf Orman
Pika Pika

Çevrimdışı mert_

Aynen durum bu bence o yüzden adamı satınca para ödemeyeceğiz Fiorentina'ya olayı biraz tutarsız oluyor :D

Fikret Orman işleri bu noktaya getirdi artık hiçbir şey anlamıyoruz  :evillol:
büyük ihtimal bir bonservis belirlediler mesela 8 milyon, Beşiktaş'ta oynadığı 2 sene içinde demba ba'ya benzer 14 15mlik bir teklif gelirse 8'ini fio gerisini de Beşiktaş alır opsiyon hakkından vazgeçer ya da opsiyon hakkını kullanıp 8 m fioya verip bonservisini alır kendisi satar. fio talip çıkmasını bekleyip o maaşı vermeye devam etmektense bu şekilde maaş vermeden talip çıkmasını beklemeyi uygun görmüş olabilir.

Çevrimdışı Jukebox

Bilic yine fail 2-0 öne geçmiş 2-2 olmuş west ham maçı.Rakibin adını da ilk defa duyuyorum :D Ayrıca ev sahibi west ham.
Transfere de iyi para döktüler bilic karşılığını veremezse yazık olur.

Çevrimdışı okansosa

Bugün a spor da bir adam inler fiorentinaya gidiyor dedi bilgin var mı abi ? @atalay

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Neo Nesil

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014/15

Tolga(30)-Serdar(27)-Pedro(23)-Ersan(27)-Motta(26)-Atiba(31)-Veli(26)-Olcay(27)-Sosa(29)-Töre(23)-Ba(30) ---> 

yedekler: necip (24), ozi(22), pektemek (26), kerim (21), opare (24), tolgay(24),cenk(27), tosun(23), milosevic (23), günay (24), boral (33), sivok (31), atınç(21)

yaş ort: 25,91 (26)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tolga(31)-Beck(28)-Rhodolfo(28)-Ersan(28)-Tosic(30)-Atiba(32)-İnler(31)-Quaresma(32)-Sosa(31)-Töre(24)-Gomez(30) ---->

yedekler: necip(25), ozi(23), pektemek (27), kerim (22), tolgay(25), cenk(28), tosun (24), milosevic (24), günay(25), veli(27),şişmanoğlu(25)

yaş ort:27,22(27)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------,

not 1:  kadrolara bakıldığında resmen level atlamışız

not 2: 2014-15 sezonunun ilk 11 e bakıldığında neden derbileri kazanamayıp şampiyon olamadığımızı zaten yaşlara bakarak anlıyoruz (biliçin saçmalıkları ve velinin sakatlığı) ayrıca fizik gücümüz sıfırdı. haliyle arsenal, gs-fb, brugge gibi maçlarda baya etkisizdik...

not 3:  bu sezonki kadrodan ben çok şey bekliyorum... fizik + teknik + hız mevcut bizim kadroda... taraftar desteği de eklersek bu 4 etkenle şampyion olamasak bile ilk 2 yeterlidir (neden mi ilk 2, unutmayın ki hakemler her sezon bizi doğramadan duramıyor...)

not 4: artık inler-atiba dışında yerlerini doldurabilecek oyuncumuz var (inler veya atibadan birisini necip - oğuzhanla dolduramazsın)

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2015, 00:21:16 Neo Nesil 2 ]