2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896111 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir sakin olun.Adamın sözleşmesi 2017 yılında bitiyor biz zaten 2 seneliğine kiraladık, kiralama bittiğinde adam zaten boşa çıkmış olcak bonservisi elinde olmuş olacak durum bundan ibaret
Heh iste anlatmak istedigim bu bosa cikincada opsoyonu kullanacagiz alan razi veren razi yani :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Hayır işte böyle bir durum yok.

2 yıl sonra alma hakkı bizim oyuncuyu ama şuan tapusu onlarda.

Sene sonu teklif gelirse ne olacağına dair madde lazım bunu bilmiyoruz ne anlaştılar.
işte burda bir yıllık kiralık olması önem kazanıyor satış durumu çıkarsa opsiyonu kullanırsın

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu arada Yarim saattir Facede Fb li arkadaşımla tartışıyorum , Israrla Rvp nin Gomezden daha iyi oldugunu iddia ediyor :kop: :kop:
Bende Gomez ve Rvp nin attigi Gol sayilarinin yazili oldugu Listenin resmini paylastim Gomez 3.cu rvp 7.ci !!
Bu kezde biri Binsedligada armis okadar golu digeri Premier ligde atmış dedi :D
Ulan Amma dönek bunlar ya varya bunlarla harbiden futbol konusulmaz :D

bayernden daha üst seviye yok. fenerliler de kusura bakmasın...

dhde biri yazmış "3 yaşında biri bile bayernde 30 gol atar" diye, yarım saattir yerlerdeyim...

Çevrimdışı TALAT

bir de bu adamın fio dan aldığı yıllık ücret 5 civarı sanırım. biz de 3,5 m euro garanti ücret diyor. geri kalan miktarı fio mu ödeyecek?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mrred

hatta bir ekleme yapayım gs'nin kadro değeri 31 oyuncu ile fenerin 30 oyuncu ile bizim ise 28 oyuncu ile hesaplanmış
Onlar konuşa dursun az kaldı stad bitiyor transferler gayet yerinde az daha sabır
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 23:27:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
işte burda bir yıllık kiralık olması önem kazanıyor satış durumu çıkarsa opsiyonu kullanırsın

@Necmi abi bu çok anlamsız ama.

Satış opsiyonunu teklif gelip de 1 yıl sonra kullanabileceksen şimdi neden almayasın adamı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yani premier lig en iyi lig demeye getiriyor, o zaman sen de ona sor almanlar kaç kere şampiyonlar ligini kazanmış ingilizler ne kadar kazanmış almanlar kaç kez dünya kupasını almış ingilizler ne kadar almış. Susup oturur ;)
Yazdim zaten merak etme , bu seferde kime sorarsan sor Herkes Rvp der dedi :D
Bunlarla harbiden Futbol konusulmaz :tabe:

Çevrimiçi mayguntr

Ya bu biliç kanserinden kurtulduk dedim iddadan oynamıştım adam yine 2-0 dan 2-2 ye getirtti  :s20:  :s20:  :s20:  :s20: en büyük transferimiz Şenol Güneş olacak bence

Çevrimdışı aa1903

KAP a yapılan acıklamada 1 yıllık yazıyor

zaten bütün mesele bu. adamı 1 yıllığına kiraladık diye açıklama yapıyor kulüp. herkes 2 yıllığına kiraladık diyor. 2 yıllığına kiraladıysak niye 2 yıllık yazmıyor? :D niye doğru düzgün açıklama yapmadılar anlamadım.

Çevrimdışı kralkartal

Kaleci konusunda bende kadroyu eksik görmeme rağmen konuşmamizin bir anlami yok şenol hoca bu konuyu kapatmiş belliki..

Çevrimdışı Kemal

Erdal T.  Transferi bitirdik kamptan sonra Şenol hoca isterse bakicaz demiş . Onlibero almadan baslayacaksak hiç baslamayalim daha iyi .

Çevrimdışı brkntcnr

@Necmi abi bu çok anlamsız ama.

Satış opsiyonunu teklif gelip de 1 yıl sonra kullanabileceksen şimdi neden almayasın adamı?
Ffp her sezona bakmıyor mu abi? Yani şimdi bunca transfer varken seneye hiç harcamamışken vermek daha mantıklı değil mi?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı okansosa

Yani premier lig en iyi lig demeye getiriyor, o zaman sen de ona sor almanlar kaç kere şampiyonlar ligini kazanmış ingilizler ne kadar kazanmış almanlar kaç kez dünya kupasını almış ingilizler ne kadar almış. Susup oturur ;)
Gomez > Rvp bence de ama epl en iyisi ,bir ülkenin milli takım başarısı o ligin kalitesine belirli ölçüde oranı vardır zaten çoğu yurtdışında oynuyor milli takım oyuncularının

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bayernden daha üst seviye yok. fenerliler de kusura bakmasın...

dhde biri yazmış "3 yaşında biri bile bayernde 30 gol atar" diye, yarım saattir yerlerdeyim...
:D
Fenerli arkadasim bunuda yazdi , Bende 1 Sezonda Stutgartta Gol krali oldu yazdim bu sefer cevap veremedi :ishock: :ishock:

Çevrimdışı TALAT

Heh iste anlatmak istedigim bu bosa cikincada opsoyonu kullanacagiz alan razi veren razi yani :icool:

adam boşa çıkınca opsiyonun kalmaz senin tekrar oturur konuşursun anlaşırsan sende devam eder ya da başkası alır. kiralık sözleşmelerde esas kulüpteki sözleşmesi geçerli olur. yani orda ne alıyorsa bir şekilde onu almaya devam eder. kiralık sözleşmesi de max. gerçek sözleşme bitiş tarihe kadar yapılır. bu sürede son 6 aya kadar adamla sözleşme uzatamazsın (kiralayan takım)

2 yılı kalan bir adama 2+1 yıllık kiralık sözleşmesi yapamazsın kısaca
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mrred

Yazdim zaten merak etme , bu seferde kime sorarsan sor Herkes Rvp der dedi :D
Bunlarla harbiden Futbol konusulmaz :tabe:

Lig başlasın görürler.Adamın omuzlar falan çok iyi kolay kolay yıkılmaz, hangi savunmacı ikili mücadelede onu alt edecek çok merak ediyorum. En az 2 stoperle durdurabilirler. O sırada Q7 ve g7  ve sosa işi görürler. Bu sene ben bu üçünden baya gol bekliyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı Neo Nesil

Tamam iste seneyede kiralayacagiz ve son sene bosa cikacak orada da opsiyonu kullanacagiz boylecede bonservis odememis olacaz....
Bu arada imza parasida yok 3,5 milyon € alacak cok iyi bir sozlesme olmus tebrik etmek lazim yönetimi :claps:  :claps: :claps: :claps:

fanatik de ısrarla imza parasıymış, gelecek sezonda imza parası ödenecekmiş, fioya da sezon sonu 8 milyon euro ödenecekmiş, kazık yemişlermişmiş diye haber yapıyor. yahu kap'ta bile imza parası yok diyor. bunlar neyin kafasındalar anlamıyorum...

harbi fanatik çalışanları beyinleri olmadan nasıl nefes alışverişi yapıyor?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 23:31:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben tahmini yazayım Gomez ile ilgili.

Opsiyon var ve bu ücretli. Ama şöyle ücretli.

Oyuncunun büyük ihtimal alacağını ödemedi Fiorentina. Ve şöyle anlaşıldı satılırsa birine Fiorentina bizden madde üzerinden para alacak bir kısmıyla Gomez'in alacağını ödeyecek.

Eğer oyuncuyu satmazsak Gomez'i bedava alma hakkımız olacak onlar da alacağını ödeyecek.

Sanırım onların Gomez'e ödeyeceği 2 milyon euro onların bütçe denkliğini bozuyor ve eksiye düşüyorlar. O yüzden tüm bunlar Fiorentina eksiye düşmesin diye.

Bizden kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama Detaylı düşününce bu kanıya vardım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Gomez hayırlı olsun,inşallah faydalı olur.

Benim tahminim gomez in transferinde sponsor parmağı var .
Bu zamana kadar kap bildirimlerimiz ayrıntılıydı.gomezde ise hiçbir bilgi yok.
Bakalım ne olacak.

Çevrimdışı Easthanbool

Konu dışı olacak ama

Bilic'in west ham'ı 2-0 dan 2-2 oldu  :guitar:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı mrred

zaten bütün mesele bu. adamı 1 yıllığına kiraladık diye açıklama yapıyor kulüp. herkes 2 yıllığına kiraladık diyor. 2 yıllığına kiraladıysak niye 2 yıllık yazmıyor? :D niye doğru düzgün açıklama yapmadılar anlamadım.
Vardır bir bildikleri  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Tolga

Gomez'e imza parası vermiş olabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Bu arada Yarim saattir Facede Fb li arkadaşımla tartışıyorum , Israrla Rvp nin Gomezden daha iyi oldugunu iddia ediyor :kop: :kop:
Bende Gomez ve Rvp nin attigi Gol sayilarinin yazili oldugu Listenin resmini paylastim Gomez 3.cu rvp 7.ci !!
Bu kezde biri Binsedligada armis okadar golu digeri Premier ligde atmış dedi :D
Ulan Amma dönek bunlar ya varya bunlarla harbiden futbol konusulmaz :D
Robin Van Persie , Mario Gomez Karşılaştırma Doğru Olmaz İkisinin Kalitesinide Biliyoruz
Pika Pika